Wpisy 3 787 148 – 3 787 247
19 marca 2020 23:06 → 19 marca 2020 23:59, 100 wpisów
Ja wczoraj 3/5mini dzisaj nie zagrane zamkniete bylo wszedzie,a na stacja mi sie jechac nie chcialo
3 787 144. K30 2020-03-19 (23:03) waalwijk
4 losowania grane osa i arczibalik mieli te cyfry podane na @@@@@ kiedy i gdzie ja nic niemam na @ przecierz ja niepodawałem Ci @
4 losowania grane osa i arczibalik mieli te cyfry podane na @@@@@ kiedy i gdzie ja nic niemam na @ przecierz ja niepodawałem Ci @
umnie w mini niestey epidemia tez, szkoda ze na wieczór zamiast mini nie wysłałem multika bo tu 7/7 bym trafil dzis jak nic ale niewysłałem multika a mini lotkai tu poległem
oto druga część serialu pt WYDOIĆ TS z godz21;40 na tych samych liczbach

@ panic arczibalik to nie ja
mam dwa tygodnie wolnego jutro zastanawiam się czy nie przyjechać do PL
15 trzy razy plusem coś pięknego na jutro szykujemy zestaw 9/9 przy trafieniu ewentualnie 7/9 x10
3 kółeczka skasujemy chyba ze nie wyjdzie tylko 6/9 też się zadowole 420
3 kółeczka skasujemy chyba ze nie wyjdzie tylko 6/9 też się zadowole 420
Na ulicach pojawiło się wojsko
otoryzacja.interia.pl/raporty/raport-polskie-drogi/wiadomosci/news-na-ulicach-pojawia-sie-zolnierze-jak-sie-zachowac,nId,4390836#iwa_source=worthsee
otoryzacja.interia.pl/raporty/raport-polskie-drogi/wiadomosci/news-na-ulicach-pojawia-sie-zolnierze-jak-sie-zachowac,nId,4390836#iwa_source=worthsee
Wałęsa żali się na koronawirusa. Mam 6 tysięcy emerytury i za tyle nie dam rady się utrzymać!
niewiecie czy jak mam papier ze jestem zdrowy i przyjade do PL to czy czeka mnie 14 dni aresztu?
mam tylko wolne do następnej niedzieli i niewiem czy przyjeżdzać na tydzien
mam tylko wolne do następnej niedzieli i niewiem czy przyjeżdzać na tydzien
Odizolowanie stolicy zdaniem wielu, to dobre rozwiązanie, które mogłoby powstrzymać koronawirusa. Krzysztof Jackowski wie, czy tak się stanie.
a potem innych miast to dlatego wojsko zwozi różne worki z piaskiem i inne takie
a potem innych miast to dlatego wojsko zwozi różne worki z piaskiem i inne takie
https://www.se.pl/warszawa/warszawa-bedzie-zamknieta-zobacz-co-przepowiada-slynny-jasnowidz-jego-slowa-moga-zaskoczyc-aa-r9TK-eyWU-h6Ac.html
Cześć
K30 kwarantanny murowana
Nie przyjeżdżaj bo nie wyjedziesz
3 787 165. K30 napisałem sprawdz @
To nic nie szkodzi
Nikt nie wie z kim będziesz cię widział po drodze jadąc to do Polski
Jak przyjedziesz 14 dni masz z głowy
papier toaletowy jest gorzej ze zamkną województwa
Może być tak że zamknął województwa nigdy nie wiadomo także możesz przyjechać do Polski i nie będziesz mógł wyjechać
Zadzwoń gdzie chcesz ale mam wrażenie że będzie tak jak ja powiedziałem
Lepiej tam wymyślaj trzony siódemki ósemki 9 w piątki No chyba że chcesz tutaj zostać na dłużej to przyjedź
U nas w Polsce nie jest jeszcze tak źle zobacz co się dzieje we Włoszech co się dzieje Hiszpanii tam to już jest masakra
U nas społeczeństwo bardzo ładnie się zachowuje stoją w kolejce Przed sklepami każdy zachowuje półtora metra odległości między jednym a drugim człowiekiem
3 787 161. K30 ja niemam w swojej @ słowa panic arczibalik to ktos inny musi być napewno nie ja
Sklep AGD o żele antybakteryjne i nie wejdziesz do sklepu dopóki nie zdezynfekuj już sobie rąk
Był to jeden taki który codziennie trafiał 6 na 9
Pamiętajcie że jutro jest EuroJackpot teraz euro jest bardzo drogie więc kumulacja jest wyższa i to dużo wyższa niż poprzednio
6/9 jest latwo trafic to jak 6/10 niema róznicy a wygrana większa
12a42
12a42
K30 Ty się lepiej skup nad Trzonami bo tobie dobrze idzie
K30 powiedz mi sprawdzałeś te liczby które razem typowa liśmy Trafiliśmy coś czy nie
Mulag Za co dziękujesz?
To jest minimum na 4 losowania
Na razie nie mam zbyt dużo czasu na składanie
Może jutro znajdę trochę czasu to możemy coś złożyć
Arczibalik73 co tam u Ciebie ?
Arczibalik73 trzeba już chyba zmienić liczby na nowe
Wyślij mi na @
Wiem
Ok
Arczibalik73 jesteś?
Pamiętaj żeby wysłać mi liczby
Nie obserwowałem tego nawet