Wpisy 3 786 901 – 3 787 000
19 marca 2020 19:42 → 19 marca 2020 20:56, 100 wpisów
jest pierwszy przypadek w kraju śmierci w domu
spowodowanej wirusem !
Leona A. przygniotło 300 kg makaronu i 250 kg ryzu
spowodowanej wirusem !
Leona A. przygniotło 300 kg makaronu i 250 kg ryzu
Wielka nieprzyzwoitość niemoralna pisać krytycznie o obecnym rządzie który walczy z epidemia wstyd tak pisać teraz
Mulag-Srednia urlopowa niema żadnych dodatków
Koronawirus dotknął także Niemcy. Nasi zachodni sąsiedzi zrozumieli powagę sytuacji związanej z pandemią SARS-CoV-2. Zaostrzyli kontrole na granicach, wstrzymali przyjmowanie uchodźców i realizację programów przesiedleńczych, przeznaczyli 50 milionów euro na rządowy program "Powrót do domu". W środę wieczorem Angela Merkel wystąpiła w niemieckich stacjach telewizji publicznej i wygłosiła pierwszą w swoich 14-letnich rządach odezwę do narodu. - Sytuacja jest poważna. Weźcie ją na poważnie - apelowała kanclerz Niemiec, zaznaczając, iż koronawirus to największe wyzwanie dla tego kraju od czasów II wojny światowej.
Pasko nie 357 a 355 jest chorych u dwóch ludzi ponowne badania wykazały ze nie maja wirusa
W akademiku:
- Dziewczyny, chłopcy do nas idą, ściągnijcie szybko majtki!
Słychać szum.... dziewczyn z 4 roku
- Nie te! Te ze sznurka, mówi z pierwszego roku
- Dziewczyny, chłopcy do nas idą, ściągnijcie szybko majtki!
Słychać szum.... dziewczyn z 4 roku
- Nie te! Te ze sznurka, mówi z pierwszego roku
podpisuje o 3-4 w nocy wszystko
tylko muszą mu powiedzieć w którym miejscu
tylko muszą mu powiedzieć w którym miejscu
skoda czeska zamyka fabrykepo swojej stronie na czas epidemi konowirusa narazie do 5 kwietnia
tomi77-wszystkie siłki zamknięte
Dopóki nie będzie szczepionki to jesteśmy w kaczej Du.ie
ja od pierwszego zawieszam działalnośc , żona na samozatrudnieniu też zawiesza , od 1 kwietnia szara strefa , co zarobimy to dla siebie odpada miesięcznie 3tys ZUS i ok 2 tys podatków .
Rząd zucił ludziom betonowe koło ratunkowe - jak powiedzial Bosak z konfederacji , nie przepadam za gościem ale ma racje
Rząd zucił ludziom betonowe koło ratunkowe - jak powiedzial Bosak z konfederacji , nie przepadam za gościem ale ma racje
W sumie ona nie jest na tego wirusa ale pomaga był na receptę ale nie ma już w aptekach
3 786 925. emeryt
tak to prawda co Pasko przekazał lekarz pogotowia ratunkowego w wałbrzychu u ktorego stwierdzono wczesniej wynik dodatni , po ponownym badaniu okazało się ze nie ma korowinusa i moze wrócić do pracy wraz cała załoga ktora tez przebywqała w kwarantannie,nikt z nich nie ma koronowirusa
tak to prawda co Pasko przekazał lekarz pogotowia ratunkowego w wałbrzychu u ktorego stwierdzono wczesniej wynik dodatni , po ponownym badaniu okazało się ze nie ma korowinusa i moze wrócić do pracy wraz cała załoga ktora tez przebywqała w kwarantannie,nikt z nich nie ma koronowirusa
To są takie miliardy w postaci tej tarczy więcej nie ma pieniędzy to nie wystarczy ale dobre i to z poprzedniej ekipy były by słowa nie ma pieniędzy i nie będzie
Emeryt Ty to pojawiasz sie tu przed wyborami ,zeby swoja teorie szerzyc
Facet narąbany w knajpie postanowił kupić sobie jeszcze ćwiarteczkę do chatki.
Było późno, więc chciał cichaczem wejść do domu, żeby nie zbudzić żony.
Przed domem wsadził sobie ćwiarteczkę do tylnej kieszeni w spodniach, a że był tak nawalony, to przed samym mieszkaniem potknął się i wypieprzył.
Rozbił flaszkę i pokaleczył sobie tyłek, więc szybko cichutko do domu i prosto na palcach do łazienki zrobić opatrunek, żeby nie zakrwawić pościeli.
Ściągnął spodnie wypiął zakrwawiony tyłek w stronę lustra i robi opatrunek.
Zakłada plastry - jeden drugi itd.... i położył się cichutko do łóżka.
Rano żona z mordą budzi go:
- Ty chu** , pijaku pieprzony, nie dosyć, że przychodzisz nad ranem do domu pijany, to jeszcze cala kołdra we krwi! A już nie wiem do cholery, na co te plastry na tym lustrze poprzyklejałeś!
Było późno, więc chciał cichaczem wejść do domu, żeby nie zbudzić żony.
Przed domem wsadził sobie ćwiarteczkę do tylnej kieszeni w spodniach, a że był tak nawalony, to przed samym mieszkaniem potknął się i wypieprzył.
Rozbił flaszkę i pokaleczył sobie tyłek, więc szybko cichutko do domu i prosto na palcach do łazienki zrobić opatrunek, żeby nie zakrwawić pościeli.
Ściągnął spodnie wypiął zakrwawiony tyłek w stronę lustra i robi opatrunek.
Zakłada plastry - jeden drugi itd.... i położył się cichutko do łóżka.
Rano żona z mordą budzi go:
- Ty chu** , pijaku pieprzony, nie dosyć, że przychodzisz nad ranem do domu pijany, to jeszcze cala kołdra we krwi! A już nie wiem do cholery, na co te plastry na tym lustrze poprzyklejałeś!
W obliczu tego trzeba być obiektywny rządem rząd by sobie nie radził a nawet twierdzę że gorzej by działał
Emeryt nic Ci to nie da to gadanie i tak wiadomo kto wygra jak i pstatnim razem bylo wiadome,bo ludzie przejzeli na oczy
3 786 939. emeryt 2020-03-19 (19:59)
dobry kawał
dobry kawał
Nie każdy ma prawo do swojego zdania nikomu ust nie myślę zamykać czy kogoś krytykować
Wojtt
od stycznia 2019 roku tu jesteś kolejny raz pod nowym nickiem, którym z kolei ???
to wiedz, że od tego czasu twojego wejścia nie było wyborów
więc bardzo się zdradziłeś kolejnym nickiem
i nie rób zadymy, bo z tego słynąłeś na zielonej
od stycznia 2019 roku tu jesteś kolejny raz pod nowym nickiem, którym z kolei ???
to wiedz, że od tego czasu twojego wejścia nie było wyborów
więc bardzo się zdradziłeś kolejnym nickiem
i nie rób zadymy, bo z tego słynąłeś na zielonej
Właśnie, to dzięki poprzedniej ekipie i Unii Europejskiej obecna ekipa rozdaje pieniądze

Ja mam w pamięci tych ludzi Z PO i jak zwykłych ludzi traktowali przedsiębiorców to była masakra płacz tylko się zaczyna w człowieku robić lub złość szkoda pisać
3 786 943. Wojtt
przejrzeli po tym jak dostali za darmo
BO IM SIĘ NALEŻAŁO
ja 2 mld na nagrody w sekcie
przejrzeli po tym jak dostali za darmo
BO IM SIĘ NALEŻAŁO
ja 2 mld na nagrody w sekcie
Nic swojego wiatrak jakieś zdania tylko jak mantra gotowe zdjęcia wpisy dajesz jedziesz jadem a szkoda zdrowia na ciebie
Mulag, swoje wypowiedzialem, a te też są moje z FB i moich kolegów.
Trzeba być obiektywny jak tamta ekipa robiła jak miliony wydawali na elektrownię która nie powstała jakie premię sobie przyznawali szkoda pisać
No na pewno nic pisz dalej nie będę już odpowiadał szkoda pisać będę to traktował jak powietrze
Wojtt, zbliża się dzień trafienia przez Ciebie 5/6 w Mini, to lada dzień
Tak tragedia a oni się powstrzymać nie mogą wstyd normalnie wstyd powstrzymali by się chociaż w tej sytuacji no cóż
zbigniew g: zobacz źródło z którego pobierane są informacje. Jest to oficjalna rządowa strona gov.pl i tam jest 357 na ten moment.
zasłyszane o maseczkach od lekarza w czoraj -- wmawia się nam że maseczek nie powinniśmy nosić -- absurd -- przed wyjściem z domu do jazdy w środkach komunikacji zbiorowe, sklepach , urzędach ... powinno się nosić maseczki , po powrocie do domu maseczka powinna być zutylizowana jako jednorazowa . U nas maseczek nie ma dla szpitali i lekarzy więc kłapią w TV żeby nie nosić .... bo i tak nie ma .
W Chinach , Korei ,,,,,,,, wszedzie chodzą w maseczkach . Maseczka jesli jest jednorazowa na wyjście spełnia swoje zadanie .
W Chinach , Korei ,,,,,,,, wszedzie chodzą w maseczkach . Maseczka jesli jest jednorazowa na wyjście spełnia swoje zadanie .
To nie ma znaczenia, jest dopiero wynik 3 cyfrowy. Cztero cyfrowego nie będzie.
Kedzior13, dlatego zalecam kochać się też w maseczkach i z zabezpieczeniem, w trosce o potomstwo lub zachować na ten czas wstrzemięźliwość
Wojtt, ja Ci życzę z całego serca upragnionej piątki w Mini. Najlepiej system na 6
Moim życzeniem jest by w pierwszej kolejności główne wygrane przypadły :
Arczibalik73,
Sebastian_M,
Dusia,
Wojtt.
Jeśli Wy traficie, to Wasza wygrana będzie moja radością
{
Arczibalik73,
Sebastian_M,
Dusia,
Wojtt.
Jeśli Wy traficie, to Wasza wygrana będzie moja radością
{
Każdy kto zostanie w domu na czas kwarantanny otrzyma po 200 zł dziennie. Podać link zgłoszeniowy? 

https://www.worldometers.info/coronavirus/
Tu macie dane z całego świata
Tu macie dane z całego świata
3 786 976. Wiatrak20 ok z wzajemnoscia
Nie chce dziś trafić 3/3 bo wyjdę na głupka... Ale na sucho mam 3 zaklady
misiaczek901 zatypował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 889066 i trafił(a) 750 zł
Dawno, dawno nie pisałam niczego od serca, od siebie. Powielanie czyichś postów to coś zupełnie innego. Dziś napiszę.
I.. nie zaskoczę chyba nikogo, napiszę o wirusie. Ale inaczej. Od serca. I długo, w końcu piszę książki
Czy pamiętasz, co poczułeś, pomyślałeś, kiedy pierwszy raz usłyszałeś o tym wirusie? O epidemii? Ja pomyślałam, że to kolejny wybryk koncernów i zaraz zapodadzą nam super extra zajeskuteczny lek, który nas zbawi za duże pieniądze, bo pewnie wprowadzą go jako obligatoryjny... Też tak pomyślałeś/aś? A co pomyślałeś później? Bo ja obudziłam się, kiedy podali w wiadomościach, że Chiny są pozamykane i kiedy dowiedziałam się, że transport z Chin do nas nie dotrze na czas, bo ... kontenery są na kwarantannie w Chinach. Nie, nie obudziłam się z myślą, że to jakaś poważna epidemia. Było jeszcze za wcześnie. Jednak przeszła mi przez głowę myśl, którą się zresztą dzieliłam ze wszystkimi, że skoro ludzie dla kasy zrobią wszystko w dzisiejszych czasach, a Chiny to około 30% światowej produkcji przemysłowej- czyli jeśli zamykają porty i miasta, to narażają się na potężne straty - i generalnie światową gospodarkę też. Więc pieniądze dały mi do myślenia, że to jednak nie jest chyba taka błaha sprawa. Potem poleciały giełdy- co tylko potwierdziło moje przemyślenia. To nie jest błaha sprawa. Wiedziałam o tym z czytania między wierszami wiadomości podawanych przez media, kiedy te podawały jeszcze pierdy, że to grypa. Może miałaś/eś podobne przemyślenia? U mnie ewolucja trwała dalej. Bo po tym wszystkim, kiedy zaczęłam czytać i czytać i czytać wiadomości w ilości takiej, że gdybym robiła tak na co dzień- to bym dostała małpiego rozumu.. i w tych najdziwniejszych okolicznościach- dostałam ataku paniki, który się u mnie objawił ponad trzygodzinną odpowiedzią układu pokarmowego, który rozluźnił moje treści pokarmowe.
I.. nie zaskoczę chyba nikogo, napiszę o wirusie. Ale inaczej. Od serca. I długo, w końcu piszę książki
Czy pamiętasz, co poczułeś, pomyślałeś, kiedy pierwszy raz usłyszałeś o tym wirusie? O epidemii? Ja pomyślałam, że to kolejny wybryk koncernów i zaraz zapodadzą nam super extra zajeskuteczny lek, który nas zbawi za duże pieniądze, bo pewnie wprowadzą go jako obligatoryjny... Też tak pomyślałeś/aś? A co pomyślałeś później? Bo ja obudziłam się, kiedy podali w wiadomościach, że Chiny są pozamykane i kiedy dowiedziałam się, że transport z Chin do nas nie dotrze na czas, bo ... kontenery są na kwarantannie w Chinach. Nie, nie obudziłam się z myślą, że to jakaś poważna epidemia. Było jeszcze za wcześnie. Jednak przeszła mi przez głowę myśl, którą się zresztą dzieliłam ze wszystkimi, że skoro ludzie dla kasy zrobią wszystko w dzisiejszych czasach, a Chiny to około 30% światowej produkcji przemysłowej- czyli jeśli zamykają porty i miasta, to narażają się na potężne straty - i generalnie światową gospodarkę też. Więc pieniądze dały mi do myślenia, że to jednak nie jest chyba taka błaha sprawa. Potem poleciały giełdy- co tylko potwierdziło moje przemyślenia. To nie jest błaha sprawa. Wiedziałam o tym z czytania między wierszami wiadomości podawanych przez media, kiedy te podawały jeszcze pierdy, że to grypa. Może miałaś/eś podobne przemyślenia? U mnie ewolucja trwała dalej. Bo po tym wszystkim, kiedy zaczęłam czytać i czytać i czytać wiadomości w ilości takiej, że gdybym robiła tak na co dzień- to bym dostała małpiego rozumu.. i w tych najdziwniejszych okolicznościach- dostałam ataku paniki, który się u mnie objawił ponad trzygodzinną odpowiedzią układu pokarmowego, który rozluźnił moje treści pokarmowe.
Kiedy jednak sobie znanym sposobem uspokoiłam swój umysł i wyciszyłam zabójcze myśli, ogarnął mnie spokój. Spokój. I o tym właśnie chcę napisać przede wszystkim, jakie przemyślenia mam od jakiegoś czasu, kiedy w moim sercu jest po prostu spokój
1. Czy w ostatnim okresie spotkałeś/aś się z kimś, kto powiedział, że jest na Ziemi za dużo ludzi i za dużo śmiecimy, ekspoloatujemy, niszczymy, wycinamy, zatruwamy? Ja też. I to ze sporą ilością osób w ten sposób myślących się spotkałam. Ja myślę inaczej, bo uważam, że to nie przeludnienie, tylko zamiłowanie do pieniądza jest odpowiedzialne za obecną sytuację.., niemniej jednak bardzo wiele osób uważa, że świat jest przeludniony. Jeśli wierzyć w najnowsze odkrycia, to jeśli w ogólnej świadomości wszystkich ludzi jakaś idea osiągnie punkt krytyczny, czyli, kiedy wystarczająca ilość osób "zarazi" się takową ideą, taka idea zaczyna żyć i siła sprawcza takiej zbiorowej świadomości ma moc tworzenia.... Dopowiecie sobie resztę sami? Bez względu na to, czy to jakaś naturalna mutacja wirusów, czy to jakaś kombinacja wirusologów i technologii- wirus ten pojawił się w momencie, kiedy ogólna świadomość nas wszystkich, na wszystkich kontynentach i każdym kraju, osiągnęła punkt krytyczny. Jeszcze wczoraj w rozmowie z panią z grupy najwyższego ryzyka (70+ plus choroby przewlekłe), usłyszałam: "czym się przejmować? społeczeństwo się odmłodzi, wyeliminuje najsłabszych, co normalnie w naturze zawsze się dzieje, koszty ZUSu spadną.." Nie wspominam nawet o tym, jak nagle i jak szybko może zniknąć smog, zanieczyszczenia rzek. Korona w bolesny sposób pokazuje nam, że przeludnienie nie jest problemem, tylko świadomość i niechęć do zmian.
1. Czy w ostatnim okresie spotkałeś/aś się z kimś, kto powiedział, że jest na Ziemi za dużo ludzi i za dużo śmiecimy, ekspoloatujemy, niszczymy, wycinamy, zatruwamy? Ja też. I to ze sporą ilością osób w ten sposób myślących się spotkałam. Ja myślę inaczej, bo uważam, że to nie przeludnienie, tylko zamiłowanie do pieniądza jest odpowiedzialne za obecną sytuację.., niemniej jednak bardzo wiele osób uważa, że świat jest przeludniony. Jeśli wierzyć w najnowsze odkrycia, to jeśli w ogólnej świadomości wszystkich ludzi jakaś idea osiągnie punkt krytyczny, czyli, kiedy wystarczająca ilość osób "zarazi" się takową ideą, taka idea zaczyna żyć i siła sprawcza takiej zbiorowej świadomości ma moc tworzenia.... Dopowiecie sobie resztę sami? Bez względu na to, czy to jakaś naturalna mutacja wirusów, czy to jakaś kombinacja wirusologów i technologii- wirus ten pojawił się w momencie, kiedy ogólna świadomość nas wszystkich, na wszystkich kontynentach i każdym kraju, osiągnęła punkt krytyczny. Jeszcze wczoraj w rozmowie z panią z grupy najwyższego ryzyka (70+ plus choroby przewlekłe), usłyszałam: "czym się przejmować? społeczeństwo się odmłodzi, wyeliminuje najsłabszych, co normalnie w naturze zawsze się dzieje, koszty ZUSu spadną.." Nie wspominam nawet o tym, jak nagle i jak szybko może zniknąć smog, zanieczyszczenia rzek. Korona w bolesny sposób pokazuje nam, że przeludnienie nie jest problemem, tylko świadomość i niechęć do zmian.