Wpisy 3 786 854 – 3 786 953
19 marca 2020 19:02 → 19 marca 2020 20:06, 100 wpisów
3 786 827. Wiatrak20 ja tez nie ide na wybory bo tu niema na kogo głosowac popieram emeryta w tym kontekscie, tu sa sami dorobkiewicze którzy wszystko robia dla siebie anie dla wszystkich polaków, tylko dla siebie,omijajac 500+ ,i to rozdawnictwo kasy nie swojej,
Arczibalik73, myślę, że nie gniewasz się na mnie? A to są fakty, które nie kłamią, a bolą i przerażają. 

Województwo dolnośląskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo lubuskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 16 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 6 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
3 786 818. emeryt 2020-03-19 (18:21)
3 786 776. Leon_Amator
ty rzeczywiście jesteś modlitewnym frustratem monecie
masz tramwaje w tym Szczecinie
Szczecinie....
oj detektywie inwektywie.. ja nie moneto a od Szczecina to ja jestem bardzoooo daleko.
Ja taki "moneto" ..jak ty nie dziadek.
oj durny ty stary a durny.
3 786 776. Leon_Amator
ty rzeczywiście jesteś modlitewnym frustratem monecie
masz tramwaje w tym Szczecinie
Szczecinie....
oj detektywie inwektywie.. ja nie moneto a od Szczecina to ja jestem bardzoooo daleko.
Ja taki "moneto" ..jak ty nie dziadek.
oj durny ty stary a durny.
Dyrektor NFZ może być na urlopie. Przecież służba zdrowia jest w dobrych rękach. ( szamanów z przestarzałymi relikwiami).
3 786 855. Wiatrak20 2020-03-19 (19:05) Lotto.pl
Arczibalik73, myślę, że nie gniewasz się na mnie? A to są fakty, które nie kłamią, a bolą i przerażają. nie nie gniewamsie spoko jest
Arczibalik73, myślę, że nie gniewasz się na mnie? A to są fakty, które nie kłamią, a bolą i przerażają. nie nie gniewamsie spoko jest
To nie są nowe przypadki pojawienia się koronowirusa, a efekt pobranych próbek z ubiegłego piątku i soboty.
dobra lece cos zjesc i zatypowac choc mini loatka moze pojde i wysłac jeszcze zobacze
narazie wszystkim
narazie wszystkim
Jak żyć Panie Premierze, jak zyc? ( Podobne pytanie właściciela tuneli z papryka).
To już Pan Cimoszewicz mówił za swojego rządu by się ubezpieczać jak była powódź
Nie zagrane ,wszystko pozamykane,na stacje nie jade,bo nawet nie wiem czy sie da wyslac?
Wybierajcie jak się da wszystkie pieniądze z banku ja zdążyłem wybrać wszystko ileś tys zł wybrałem mogą zabrać oszczędności jest gwarantowane do 100tys euro ale zawsze to można zmienić
Oficjalne zamknięte od soboty ma być ale trzeba wykończyć wszystko niektóre działy będą pracować
Oczywiście tak nie musi być że zabiorą oszczędności ja nie chciałem ryzykować więc wybrałem wszystko jak się uspokoi na rynku to wpłacę spowrotem
Wszyscy chomikujacych, zacznijcie kupować zabezpieczenia, by nie naplodzic.... 

Dziś rano wróciłem z pracy dwa dni wolnego mam w sobotę idę do pracy tylko jeszcze
Kuzyn też pracuje a szef kręcił u kuzyna oczami na stołówce że jak nie będą pracować to on nie da ani grosza ze swoich
Ludzi masa przewija sie kolo mnie,charcza ,smarkaja kaszla dramat
Ratuj się i swoją rodzinę spokojnie też zamkną tylko ile się da ciągną bo nie ma przymus że muszą zamykać jaki zakład jeśli można wiedzieć
Wojtt, a ja myślałem, że Podkarpacia nie dotknie już żadna inna zaraza? 

No Lechu to se zaleciał... 6000 to dla niego mało... to niech kur#$&zacznie gracto my kokosy poleta z nieba
Sam tak miałem bo nic o tym nie mówili poczekaj jeszcze chwilkę może zamkną bo wyjścia nie będzie
7,5 x 6 daje 60 zł.. W tygodniua musiałbym 3/3 trafić choć raz i byłby i tak tyl
Only_One_spectre zatypował(a) za 2 zł w Keno na losowanie nr 889048 i trafił(a) 100 zł
jest pierwszy przypadek w kraju śmierci w domu
spowodowanej wirusem !
Leona A. przygniotło 300 kg makaronu i 250 kg ryzu
spowodowanej wirusem !
Leona A. przygniotło 300 kg makaronu i 250 kg ryzu
Wielka nieprzyzwoitość niemoralna pisać krytycznie o obecnym rządzie który walczy z epidemia wstyd tak pisać teraz
Mulag-Srednia urlopowa niema żadnych dodatków
Koronawirus dotknął także Niemcy. Nasi zachodni sąsiedzi zrozumieli powagę sytuacji związanej z pandemią SARS-CoV-2. Zaostrzyli kontrole na granicach, wstrzymali przyjmowanie uchodźców i realizację programów przesiedleńczych, przeznaczyli 50 milionów euro na rządowy program "Powrót do domu". W środę wieczorem Angela Merkel wystąpiła w niemieckich stacjach telewizji publicznej i wygłosiła pierwszą w swoich 14-letnich rządach odezwę do narodu. - Sytuacja jest poważna. Weźcie ją na poważnie - apelowała kanclerz Niemiec, zaznaczając, iż koronawirus to największe wyzwanie dla tego kraju od czasów II wojny światowej.
Pasko nie 357 a 355 jest chorych u dwóch ludzi ponowne badania wykazały ze nie maja wirusa
W akademiku:
- Dziewczyny, chłopcy do nas idą, ściągnijcie szybko majtki!
Słychać szum.... dziewczyn z 4 roku
- Nie te! Te ze sznurka, mówi z pierwszego roku
- Dziewczyny, chłopcy do nas idą, ściągnijcie szybko majtki!
Słychać szum.... dziewczyn z 4 roku
- Nie te! Te ze sznurka, mówi z pierwszego roku
podpisuje o 3-4 w nocy wszystko
tylko muszą mu powiedzieć w którym miejscu
tylko muszą mu powiedzieć w którym miejscu
skoda czeska zamyka fabrykepo swojej stronie na czas epidemi konowirusa narazie do 5 kwietnia
tomi77-wszystkie siłki zamknięte
Dopóki nie będzie szczepionki to jesteśmy w kaczej Du.ie
ja od pierwszego zawieszam działalnośc , żona na samozatrudnieniu też zawiesza , od 1 kwietnia szara strefa , co zarobimy to dla siebie odpada miesięcznie 3tys ZUS i ok 2 tys podatków .
Rząd zucił ludziom betonowe koło ratunkowe - jak powiedzial Bosak z konfederacji , nie przepadam za gościem ale ma racje
Rząd zucił ludziom betonowe koło ratunkowe - jak powiedzial Bosak z konfederacji , nie przepadam za gościem ale ma racje
W sumie ona nie jest na tego wirusa ale pomaga był na receptę ale nie ma już w aptekach
3 786 925. emeryt
tak to prawda co Pasko przekazał lekarz pogotowia ratunkowego w wałbrzychu u ktorego stwierdzono wczesniej wynik dodatni , po ponownym badaniu okazało się ze nie ma korowinusa i moze wrócić do pracy wraz cała załoga ktora tez przebywqała w kwarantannie,nikt z nich nie ma koronowirusa
tak to prawda co Pasko przekazał lekarz pogotowia ratunkowego w wałbrzychu u ktorego stwierdzono wczesniej wynik dodatni , po ponownym badaniu okazało się ze nie ma korowinusa i moze wrócić do pracy wraz cała załoga ktora tez przebywqała w kwarantannie,nikt z nich nie ma koronowirusa
To są takie miliardy w postaci tej tarczy więcej nie ma pieniędzy to nie wystarczy ale dobre i to z poprzedniej ekipy były by słowa nie ma pieniędzy i nie będzie
Emeryt Ty to pojawiasz sie tu przed wyborami ,zeby swoja teorie szerzyc
Facet narąbany w knajpie postanowił kupić sobie jeszcze ćwiarteczkę do chatki.
Było późno, więc chciał cichaczem wejść do domu, żeby nie zbudzić żony.
Przed domem wsadził sobie ćwiarteczkę do tylnej kieszeni w spodniach, a że był tak nawalony, to przed samym mieszkaniem potknął się i wypieprzył.
Rozbił flaszkę i pokaleczył sobie tyłek, więc szybko cichutko do domu i prosto na palcach do łazienki zrobić opatrunek, żeby nie zakrwawić pościeli.
Ściągnął spodnie wypiął zakrwawiony tyłek w stronę lustra i robi opatrunek.
Zakłada plastry - jeden drugi itd.... i położył się cichutko do łóżka.
Rano żona z mordą budzi go:
- Ty chu** , pijaku pieprzony, nie dosyć, że przychodzisz nad ranem do domu pijany, to jeszcze cala kołdra we krwi! A już nie wiem do cholery, na co te plastry na tym lustrze poprzyklejałeś!
Było późno, więc chciał cichaczem wejść do domu, żeby nie zbudzić żony.
Przed domem wsadził sobie ćwiarteczkę do tylnej kieszeni w spodniach, a że był tak nawalony, to przed samym mieszkaniem potknął się i wypieprzył.
Rozbił flaszkę i pokaleczył sobie tyłek, więc szybko cichutko do domu i prosto na palcach do łazienki zrobić opatrunek, żeby nie zakrwawić pościeli.
Ściągnął spodnie wypiął zakrwawiony tyłek w stronę lustra i robi opatrunek.
Zakłada plastry - jeden drugi itd.... i położył się cichutko do łóżka.
Rano żona z mordą budzi go:
- Ty chu** , pijaku pieprzony, nie dosyć, że przychodzisz nad ranem do domu pijany, to jeszcze cala kołdra we krwi! A już nie wiem do cholery, na co te plastry na tym lustrze poprzyklejałeś!
W obliczu tego trzeba być obiektywny rządem rząd by sobie nie radził a nawet twierdzę że gorzej by działał
Emeryt nic Ci to nie da to gadanie i tak wiadomo kto wygra jak i pstatnim razem bylo wiadome,bo ludzie przejzeli na oczy
3 786 939. emeryt 2020-03-19 (19:59)
dobry kawał
dobry kawał
Nie każdy ma prawo do swojego zdania nikomu ust nie myślę zamykać czy kogoś krytykować
Wojtt
od stycznia 2019 roku tu jesteś kolejny raz pod nowym nickiem, którym z kolei ???
to wiedz, że od tego czasu twojego wejścia nie było wyborów
więc bardzo się zdradziłeś kolejnym nickiem
i nie rób zadymy, bo z tego słynąłeś na zielonej
od stycznia 2019 roku tu jesteś kolejny raz pod nowym nickiem, którym z kolei ???
to wiedz, że od tego czasu twojego wejścia nie było wyborów
więc bardzo się zdradziłeś kolejnym nickiem
i nie rób zadymy, bo z tego słynąłeś na zielonej
Właśnie, to dzięki poprzedniej ekipie i Unii Europejskiej obecna ekipa rozdaje pieniądze

Ja mam w pamięci tych ludzi Z PO i jak zwykłych ludzi traktowali przedsiębiorców to była masakra płacz tylko się zaczyna w człowieku robić lub złość szkoda pisać
3 786 943. Wojtt
przejrzeli po tym jak dostali za darmo
BO IM SIĘ NALEŻAŁO
ja 2 mld na nagrody w sekcie
przejrzeli po tym jak dostali za darmo
BO IM SIĘ NALEŻAŁO
ja 2 mld na nagrody w sekcie
Nic swojego wiatrak jakieś zdania tylko jak mantra gotowe zdjęcia wpisy dajesz jedziesz jadem a szkoda zdrowia na ciebie