Wpisy 3 785 854 – 3 785 953
18 marca 2020 18:39 → 18 marca 2020 20:40, 100 wpisów
Czy nie uważacie, że podwyżki cen towarów, zyenosci w tym trudnym okresie, to nie rozbój? 

Województwo dolnośląskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 28 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Jeśli chodzi o Mini, przymierzam się do liczb zaznaczonych na żółto. Może 3 razy system na 8? Do każdej liczby jedna powtórka, czy 35??? 

Na 6 zakładów na chybił trafił na MM, nie ma ani jednej liczby z zakresu od 70 do 80. 

k30 jestes?
Obserwujcie giełdę itp inne rzeczy to ekonomia się kłania wojna ekonomiczna przedewszystkim
Sam zaczynam panikować ale jak tyle informacji się słyszy w telewizji w internecie
Zima w kalendarzu a na niebie już wiosna.
Dzisiaj widziałem 4 lecące... bociany.
Dzisiaj widziałem 4 lecące... bociany.
Straty firm będą kolosalne jeszcze te postoje 14 dniowe aż tak źle by nie wpłynęły ale mówi się że do końca maja to już będą straty w miliardach
Myślę że ludzie źle zrobili... Kupują towary... To nakładają popyt... I sklepy ceny windujaco emerytowi dadzą 50 zł... To przyniesie w zębach 100
Nawet odroczenie składek opłat tylko przełoży to a i tak zobowiązania trzeba płacić później się tylko na warstwi
w niektorych krajach zawieszają podatki na 3 miesiące a nie odraczają
W tej sytuacji rząd powinien interweniować w cenach żywności ale wyraźnie rząd powiedział że nie będzie
Dzisiaj otrzymałem telefon z Niemiec iż sytuacja wcale się nie poprawia, i to jest bardzo poważny wirus COVID-19
na 3 miesiące odroczą mi ZUS a a lipcu zapłacę 3 zaległe i 1 bieżący czyli 6 tys zł ... niech się w du....ę ugryzą z taką łaską
Tak czy opłaty domowe za prąd gaz nie każdy zapłaci elektronicznie
Opłaty ścięte będą dobrze że w ogóle będą ale myślę żywność droga i czekająca opłaty się skumulują
ponoć banki mają ograniczenia w wypłatach pieniędzy tylko po parę zł; jak w stanie wojennym
Nasze pieniądze z ciężkiej pracy chore to a żywność w górę a mniejsze pieniądze z banku to ładnie
Cały ten system musi upaść ale nie upadnie tylko ludzie dostaną po tyłku jak zaesze ci najniższej drabinie społecznej a takich miliony
Lewy biegiem do bankomatu od jutra nie dostaniesz nic kolejny co wierzy w plotki
Chcą zmniejszyć stopę życia w Polsce i nie tylko znów bycie robole za grosze za dobrze było
Mulag to kupuj akcje ale jeszcze nie teraz
Reset ma być i tak to robią łagodnie bo mogli by to szybciej rozwinąć by szybciej ludzi wykończyć i tak są łaskawi
Patrzę co się dzieje na giełdzie w systemie bankowym na świecie waluty
covid 19 słuchałem wiadomości news wyleczony koronowirus po paru dniach powraca u mlodych odnotowuje się bardzo mocne zniszczenie płuc
Ktoś bogaty może być dziadem lub na odwrót my tu chcemy przetrwać i dają nam przekaz w telewizji a sknerusy miliarderzy jak tu się jeszcze z bogacić
Mulag wejdź na giełdę Ameryka jazdaaaa w dół
Ten już nie pamiętam arszin czy jak on nie jest na tego wirusa ale dali ludziom i ludzie wychodzą z choroby zapomniałem prawidłowo nazwę
no wlasnie o tym pisze ze wychodzą z choroby ale ona w ciągu dwóch tygodni powraca
Będą to ciągnoć tak długo aż się wykrawi gospodarka do zera a wtedy przyjdzie bank światowy z pożyczka i uzależnienie państwa od tej pożyczki będą skakać jak im zagrają taka prawda a lek na pewno już jest ale nikt o tym nie mówi
jak nie dadzą lepszego wsparcia od 1 kwietnia zawieszę działalność i nie dostaną nic , na czarno coś sie dorobi
to ciekawe wszystko się zapowiada ?? obejrzyj to USA
ruptly.tv/en/videos/20200318-004
ruptly.tv/en/videos/20200318-004
znajomy mówił że Ukraincy masowo wracają do siebie , będzie stało dużo mieszkań na wynajem a i tanich uslug budowlanych i innych zabraknie , Niemce znow boją się że jak Polak nie przyjedzie to kto będzie zbierał szparagi ..... naczynia połaczone , ogólna kaplica
Nic to było do przewidzenia że coś nastąpi tylko że człowiek to oddalał wiadomo człowiek malutki też musi pracować żyć to jest wielka polityka światowa ekonomiczna wykracza poza nasze wyobrażenie to co wiem to ułamek wszystkiego no cóż pewna świadomość mam ale nic mi to nie da ale warto wiedzieć że wirus to pretekst czarna flaga
Będzie fajny pretekst firm po kryzysie pracuj za grosze był kryzys skutki są długo falowe ciesz się że pracujesz takie gadki będą fajne udpraeiedliwienie będzie
Zawsze ci na dole będą najwięcej cierpieć był kryzys cały czas coś
Mulag zawsze tak było z tego co 1 sie utuczy , 100 musi się wyżywić
Chyba lepiej nic nie mieć jabola pić nic nie mieć nic się w tedy nie przejmujesz gorzej jak człowiek do czegoś darzy Chic jest niski pracuje coś tam chce osiągnąć nawet na tej niskiej drabinie społecznej to się przejmuje
Cześć byłem u taty w szpitalu im zabraliśmy go do domu.
Nic nie masz nic ci już nie zabiorą jeszcze ci dadzą tak działa system masz to tyrasz by coś mieć a połowę ci zabierze system państwo itp
Trzeba zadzwonić do dostawcy internetu co będzie jak nie zapłacę za internet by mi go nie wyłączyli
Lotto sie powinno włączyć w pomoc nic nie słyszę wygrane wszystkie i te zakładów pomoc dla państwa w takiej sytuacji
obejrzyj to
pl.sputniknews.com/video/2020031812101508-sputnik-polska-koronawirus-zabezpiecz-sie-przed-coVid-19-radykalne-metody/
pl.sputniknews.com/video/2020031812101508-sputnik-polska-koronawirus-zabezpiecz-sie-przed-coVid-19-radykalne-metody/
W takiej sytuacji wszyscy powinni się łączyć nie ważne jakie poglądy narodowość religia wszyscy żyjemy w jednym domu o imieniu Polska
Można to rozszerzyć ale jak na razie każdy kraj sam sobie radzi różnie nie ma wspólnego działania w sensie gospodarczym