Wpisy 3 785 801 – 3 785 900
18 marca 2020 17:39 → 18 marca 2020 19:54, 100 wpisów
powtarzam wracają tylko osoby które pojechały dorobić na umowach nikt nie wraca
Romowie wrocili tutaj niewiadomo po co teraz? I sie łaza zamiast siedziec w domu te dwa tyg.
katowice zawiercie zabrze duzo unas robi
z opola to duzo przez agencje robi
z opola to duzo przez agencje robi
K30, siostra mojej prababci była w Zakonie w Holandii.Tam jest pochowana.
Mam plecak pamiatke Niemiecki z 43 r.jak Niemcow wzieli do niewoli
Gdybym wiedział, że nie pójdę na dyżur , strzeliłbym sobie Sete
Wiatrak
To wyjaśnia Twoj stosunek do nich
Ja natomiast mam z nimi negatywne doświadczenia
To wyjaśnia Twoj stosunek do nich
Ja natomiast mam z nimi negatywne doświadczenia
Mam mieszane uczucia co do przedłużenia dni dla uczniówkiedy oni to nadrobiaa Ci co kończą 8 klasę kosmosmoże egzaminy przez neta
na palarni mamy europalety zrobione ławeczki materace nawet stolik z europalet
Moje dziecko dostalo zadania prze neta jedno jak i drugie które studiuje w Rzeszowie
waldus jeszcze kolezanke mam do osfatania z Azerbrjdzanu też cud uroda
Czy nie uważacie, że podwyżki cen towarów, zyenosci w tym trudnym okresie, to nie rozbój? 

Województwo dolnośląskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 28 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Jeśli chodzi o Mini, przymierzam się do liczb zaznaczonych na żółto. Może 3 razy system na 8? Do każdej liczby jedna powtórka, czy 35??? 

Na 6 zakładów na chybił trafił na MM, nie ma ani jednej liczby z zakresu od 70 do 80. 

k30 jestes?
Obserwujcie giełdę itp inne rzeczy to ekonomia się kłania wojna ekonomiczna przedewszystkim
Sam zaczynam panikować ale jak tyle informacji się słyszy w telewizji w internecie
Zima w kalendarzu a na niebie już wiosna.
Dzisiaj widziałem 4 lecące... bociany.
Dzisiaj widziałem 4 lecące... bociany.
Straty firm będą kolosalne jeszcze te postoje 14 dniowe aż tak źle by nie wpłynęły ale mówi się że do końca maja to już będą straty w miliardach
Myślę że ludzie źle zrobili... Kupują towary... To nakładają popyt... I sklepy ceny windujaco emerytowi dadzą 50 zł... To przyniesie w zębach 100
Nawet odroczenie składek opłat tylko przełoży to a i tak zobowiązania trzeba płacić później się tylko na warstwi
w niektorych krajach zawieszają podatki na 3 miesiące a nie odraczają
W tej sytuacji rząd powinien interweniować w cenach żywności ale wyraźnie rząd powiedział że nie będzie
Dzisiaj otrzymałem telefon z Niemiec iż sytuacja wcale się nie poprawia, i to jest bardzo poważny wirus COVID-19
na 3 miesiące odroczą mi ZUS a a lipcu zapłacę 3 zaległe i 1 bieżący czyli 6 tys zł ... niech się w du....ę ugryzą z taką łaską
Tak czy opłaty domowe za prąd gaz nie każdy zapłaci elektronicznie
Opłaty ścięte będą dobrze że w ogóle będą ale myślę żywność droga i czekająca opłaty się skumulują
ponoć banki mają ograniczenia w wypłatach pieniędzy tylko po parę zł; jak w stanie wojennym
Nasze pieniądze z ciężkiej pracy chore to a żywność w górę a mniejsze pieniądze z banku to ładnie
Cały ten system musi upaść ale nie upadnie tylko ludzie dostaną po tyłku jak zaesze ci najniższej drabinie społecznej a takich miliony
Lewy biegiem do bankomatu od jutra nie dostaniesz nic kolejny co wierzy w plotki
Chcą zmniejszyć stopę życia w Polsce i nie tylko znów bycie robole za grosze za dobrze było
Mulag to kupuj akcje ale jeszcze nie teraz
Reset ma być i tak to robią łagodnie bo mogli by to szybciej rozwinąć by szybciej ludzi wykończyć i tak są łaskawi
Patrzę co się dzieje na giełdzie w systemie bankowym na świecie waluty
covid 19 słuchałem wiadomości news wyleczony koronowirus po paru dniach powraca u mlodych odnotowuje się bardzo mocne zniszczenie płuc