Wpisy 3 785 773 – 3 785 872
18 marca 2020 17:15 → 18 marca 2020 19:28, 100 wpisów
Kraqsnalek...
dlaczego?
Bo to jest czas wyjąktowy.
Czas porównywalny czasem wojny. Czas w jakim obecnym pokoleniom nawet symultanicznie nie udało się żyć. Inny Czas.
Decyzje nie zawsze będą się podobać wszystkim . Decyzje Mają być skuteczne i nie można taraz komuś pokazać że jest gorszym Polakiem bo składkii podatki płacił w innym kraju
. Ci ludzie przywieźli do kraju dużo swoich oszczędności I te pieniądze tutaj już raczej zostną.
Krasnalek .. Napoisz mi w jakich słowach odwówiłabyś Polskiej rodzienie powrotu do Polski.
Jak ciągnąć ciapatych tysiącami to nikt nie pytał czy będą ZUS płacić albo kto za nich będzie. Ale o Polaków rodaków już dooopa boli. Czy to jeszcze brak empatii czy już zwiść?
dlaczego?
Bo to jest czas wyjąktowy.
Czas porównywalny czasem wojny. Czas w jakim obecnym pokoleniom nawet symultanicznie nie udało się żyć. Inny Czas.
Decyzje nie zawsze będą się podobać wszystkim . Decyzje Mają być skuteczne i nie można taraz komuś pokazać że jest gorszym Polakiem bo składkii podatki płacił w innym kraju
. Ci ludzie przywieźli do kraju dużo swoich oszczędności I te pieniądze tutaj już raczej zostną.
Krasnalek .. Napoisz mi w jakich słowach odwówiłabyś Polskiej rodzienie powrotu do Polski.
Jak ciągnąć ciapatych tysiącami to nikt nie pytał czy będą ZUS płacić albo kto za nich będzie. Ale o Polaków rodaków już dooopa boli. Czy to jeszcze brak empatii czy już zwiść?
Ja nie trawie tych ludzi... Niektórzy byli tak bezczelni że brali od nas 500 plu a pracowali u Niemcajaka to PiS... Prawiedliwosc... A emeryt 1200 i też ma żyć?
To nie jest czas wojny... Zobacz Putina... Wyrzuca Chińczyków za swoją granice
A siebie jakoś dajesz radę strawić?
Dużo zółci w tobie.
Dużo zółci w tobie.
A co do Trumpa... Można go nie lubić ale pokazał jak walczyć z zawyzonymi cenami NYPD też bierze się za to a u nas ceny za środki czystci jakiś kosmos... I ktoś chce interes zbicoby go Bóg osadzilsprawiedliwie
Leon_Amator znam wielu "RODAKÓW" którzy już dawno polskę olali i pisali jak to w ich kraju żle a w Anglii dobrobyt i jak im tam słodko żyje i co teraz ta słodkość przelała sie w gorycz i miłość do kraju
A zapewniam Ciebie ze takich jest wielu
A zapewniam Ciebie ze takich jest wielu
Jesteśmy krajem miodem i mlekiem płynącym.Rodacy , wracajcie , Ojczyzna na Was czeka .
Rafał, wracaj, otrzymasz mieszkanie , ulgę podatkową, 500 plus.Duzo będziesz wygrywał w Lotto.
Witam!!!
Kupę rewelacyjnych wiadomości tu podajecie
Dla mnie najbardziej sensacyjna to>>>"Romowie to wspaniali ludzie"
Kupę rewelacyjnych wiadomości tu podajecie
Dla mnie najbardziej sensacyjna to>>>"Romowie to wspaniali ludzie"
ci co placą podatki i są zatrudnieni na stałe lub umowy to nikt nie wraca
wracają tylko ci co pojechali dorobić miesiąc dwa
wracają tylko ci co pojechali dorobić miesiąc dwa
3 785 784. Wiatrak20 2020-03-18 (17:29) Lotto.pl
Rafał, wracaj, otrzymasz mieszkanie , ulgę podatkową, 500 plus.Duzo będziesz wygrywał w Lotto.
tak samo jest z ukraincami wracają tylko ci co nie mieli umów tylko pojechali dorobić na miesiąc góra dwa
ja mam umowe stałą prace i opieke zdrowotną mam na ubezpieczeniu nl
Wiatrak-Kwestia gustu
Ale ciekawe dlaczego lud nazywa ich "Cyganami"???
Ale ciekawe dlaczego lud nazywa ich "Cyganami"???
Rafał, kolega wyjechał do Holandii przed dziesięcioma laty.Jest tam szefem.2 razy w roku jest pod palmami.Tutaj ma 3 mieszkania , które wynajmuje.
Nie powinni tak się nazywać, choć piosenka mówi ' zagraj mi piękny Cyganie '.Mam bliskich Romomow.
wyobrażcie sobie ze pracuje z czterema romami i dwiema romkami dlamnie są ok
3 785 781. krasnalek
Krasnelek>> zgadza się .
Zycie to ciągła ewolucja . Ciągła nauka. A i tak człowiek głupi na finiszu. Czasami trzeba mocno po łbie dostać żeby naprawdę na oczy przejrzec.
Ja wiem że ich powroty tutaj to uwarunkowane strachem są a nie miłością do ojczyzny.
Ale moim zdaniem takich "synów wiarołomnych i marnotrawnych" też ojczyzna kochać musi.
Krasnelek>> zgadza się .
Zycie to ciągła ewolucja . Ciągła nauka. A i tak człowiek głupi na finiszu. Czasami trzeba mocno po łbie dostać żeby naprawdę na oczy przejrzec.
Ja wiem że ich powroty tutaj to uwarunkowane strachem są a nie miłością do ojczyzny.
Ale moim zdaniem takich "synów wiarołomnych i marnotrawnych" też ojczyzna kochać musi.
powtarzam wracają tylko osoby które pojechały dorobić na umowach nikt nie wraca
Romowie wrocili tutaj niewiadomo po co teraz? I sie łaza zamiast siedziec w domu te dwa tyg.
katowice zawiercie zabrze duzo unas robi
z opola to duzo przez agencje robi
z opola to duzo przez agencje robi
K30, siostra mojej prababci była w Zakonie w Holandii.Tam jest pochowana.
Mam plecak pamiatke Niemiecki z 43 r.jak Niemcow wzieli do niewoli
Gdybym wiedział, że nie pójdę na dyżur , strzeliłbym sobie Sete
Wiatrak
To wyjaśnia Twoj stosunek do nich
Ja natomiast mam z nimi negatywne doświadczenia
To wyjaśnia Twoj stosunek do nich
Ja natomiast mam z nimi negatywne doświadczenia
Mam mieszane uczucia co do przedłużenia dni dla uczniówkiedy oni to nadrobiaa Ci co kończą 8 klasę kosmosmoże egzaminy przez neta
na palarni mamy europalety zrobione ławeczki materace nawet stolik z europalet
Moje dziecko dostalo zadania prze neta jedno jak i drugie które studiuje w Rzeszowie
waldus jeszcze kolezanke mam do osfatania z Azerbrjdzanu też cud uroda
Czy nie uważacie, że podwyżki cen towarów, zyenosci w tym trudnym okresie, to nie rozbój? 

Województwo dolnośląskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 28 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Jeśli chodzi o Mini, przymierzam się do liczb zaznaczonych na żółto. Może 3 razy system na 8? Do każdej liczby jedna powtórka, czy 35??? 

Na 6 zakładów na chybił trafił na MM, nie ma ani jednej liczby z zakresu od 70 do 80. 

k30 jestes?
Obserwujcie giełdę itp inne rzeczy to ekonomia się kłania wojna ekonomiczna przedewszystkim
Sam zaczynam panikować ale jak tyle informacji się słyszy w telewizji w internecie
Zima w kalendarzu a na niebie już wiosna.
Dzisiaj widziałem 4 lecące... bociany.
Dzisiaj widziałem 4 lecące... bociany.
Straty firm będą kolosalne jeszcze te postoje 14 dniowe aż tak źle by nie wpłynęły ale mówi się że do końca maja to już będą straty w miliardach
Myślę że ludzie źle zrobili... Kupują towary... To nakładają popyt... I sklepy ceny windujaco emerytowi dadzą 50 zł... To przyniesie w zębach 100