Wpisy 3 782 992 – 3 783 091
16 marca 2020 09:45 → 16 marca 2020 12:07, 100 wpisów
na czacie wkleiłem fotke z liczba 43 a na kompie pokazało mi 28 a na telefonie jest ok czyli 43
3 782 997. waldus no ja na kompie widze ze wzuciłes pod tym nr 28
arczi
no własnie
na kompie jest liczba 28
a na telefonie jest liczba 43
no własnie
na kompie jest liczba 28
a na telefonie jest liczba 43
Arczibalik73, tymi archiwalnymi zagraj też w inną grę, której nie wymienię. Ty się domyślisz. Graj nimi na 2 a nawet na 3 losowania.
W celu rozwiania wszelkich wątpliwości z minionego tygodnia, w załączeniu odpowiedź z T. S. Pozdrawiam, wygranych życzę. 

a jak ja trafie 7/7 za stowke to ile pokaze tabela wygranych 1 czy 40
Wiatrak20: odpisz im, że gdy padła główna wygrana w Multi Multi, to w tabeli pokazało się 10 wygranych. Czy to oznacza, że zawsze jak pada główna wygrana w Multi Multi, to oprócz niej 9 innych osób również trafia 10/10 ?
pewnie jacyś stażyści po krótkim przeszkoleniu odpisują na te zapytania
waldus: pewnie tak samo za kazdym razem nazywasz plik który uploadujesz
czyli plik który wysłałeś z liczbą 43, nazywał się dokładnie tak samo jak ten z liczbą 28, przykładowo "liczba.jpg"
jeśli ta sama osoba wyśle 2 różne obrazki, których nazwy plików będą identyczne, to jeden będzie nadpisywał drugi, stąd masz taki efekt ...
Wiatrak20: zobacz: https://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane/wygrane?order=data
3 783 002
Z Twojej wklejki wynika że Admin miał rację a nie Ty
... wygrana jest na warunkach zakładu prostego...
Przykład chociażby wczorajsza tabela wygranych
Wygranych 4/10 było 9942 X 2 PLN = 19884
Według Twojego toku myślenia zakładając że wszyscy wygrali na stawce 10
9984 X 20 PLN = 198840
Wartość wszystkich wygranych = 206058 PLN
Co z pozostałymi stopniami wygranych >> policz sobie sam
Z Twojej wklejki wynika że Admin miał rację a nie Ty
... wygrana jest na warunkach zakładu prostego...
Przykład chociażby wczorajsza tabela wygranych
Wygranych 4/10 było 9942 X 2 PLN = 19884
Według Twojego toku myślenia zakładając że wszyscy wygrali na stawce 10
9984 X 20 PLN = 198840
Wartość wszystkich wygranych = 206058 PLN
Co z pozostałymi stopniami wygranych >> policz sobie sam
Waldek 1 29 71 jak dziś trafię to sie poplacze
3 783 001. Wiatrak20
Golanoim, Ty nadal tego nie rozumiesz. To już Twój problem. Póki co, kto może niech pomaga służbie zdrowia. 

3 783 028. K30
Golanoim, w onawisnym dniu odpowiedzialny z aplikację popełnił błąd. O błędzie wspominal również Pasko. 31.10.2019 była podobna sytuacja. Teraz takich błędów odpowiedzialny za aktualizację już nie popełni.
jak jesteś biały71 musimy się zlożyć na liczby moje 5/5 i twoje będą dawały często 10/10
Wrócił z Niemiec i uciekł przed kwarantanną do lasu. Chciał przeczekać pandemię
Straż pożarna, policja i zespół ratownictwa medycznego 30 osób brało udział w poszukiwaniach mężczyzny w Woli Baranowskiej powiat tarnobrzeski
Członkowie mojej rodziny są w Hamburgu, inni w Leeds. Wszystko jest ok.
Mężczyzna trafił ostatecznie na oddział psychiatryczny szpitala w Nowej Dębie
Mulag, nie dziwię się. Na Podkarpaciu jest najmniej łóżek w Szpitalach Psychiatrycznych. Pacjenci z Podkarpacia są hospitalizowani w Rzeszowie i Krakowie.
3 783 033. K30 niema sprawy napiszesz jak bedziesz mógł nie spieszy sie i tak narazie niegram w nic, udanych egzaminów testów
Arczibalik73, nie namawiam, ale radzę Ci, zagraj o 14:00 chociaż jednym zakładem.
3 783 042. Wiatrak20 niemoge zagrac chocbym i chcial ale jest brak funduszy tez
musze isc sie gdzies rozgladnac za woda i mlekiem do picia to jest wazniejsze jak gra w gry ts na dana chwile
3 783 045. Wiatrak20 jesli chcesz to zagraj na tych numerach z kuponu z archiwum,
inflacja zje nasze oszczędności o kilka procent to było zapowiadane nawet jak nie było wirusa teraz będzie jeszcze gorzej
3 783 049. Mulag 2020-03-16 (11:00)
produkty żywnościowe poszły strasznie do góry
no tak ale co ztego ze podrozało jak i niema podstawowych zeczy w sklepach,za głupia woda gazowana chodze juz 3 dni,
produkty żywnościowe poszły strasznie do góry
no tak ale co ztego ze podrozało jak i niema podstawowych zeczy w sklepach,za głupia woda gazowana chodze juz 3 dni,
niema zadnych konserw, paprykarzy mleka,miesa wna stoiskach wedliniarskich, normalnie masakra
mam rodzinę w Krakowie brakuje produktów a dwie kuzynki pracują w szpitalu dzwoniły do mnie chwilę rozmawialiśmy brakuje rękawiczek fartuchów jedna kuzynka ma już gorączkę
śmieszne są natomiast tryki opozycji że rzad ma się powinni podać się do dymisji a minister jedne z opozycji pisał że jak on był to nie było koronowirusa
zbigniew twoja wczorajsza 3/3
2,54,80 dziś będzie bardzo podobna tylko dwie cyfry minimalnie przesun i można znowu skroić tsa na 540
2,54,80 dziś będzie bardzo podobna tylko dwie cyfry minimalnie przesun i można znowu skroić tsa na 540
jak ja byłem Prezydentem to nie było drugiej wojny światowej i bitwy pod Grunwaldem i nie wiem co jeszcze mnie było a jest teraz
K czekam
Stoję w kolejce
Na czym polega panika i jakie są jej skutki przychodzą tłumy ludzi do supermarketu by zrobić duże zapasy żywności i co wystarczy jeden chory na koronwirusa w tłumie i mamy jakieś 300 potencjalnych zakażonych którzy następnie wrócą do rodzin i za 14 dni mamy 1000 chorych
Panie Adminie, ja to znam. Ma Pan rację, że odpisuję jakiś praktykant, bez odpowiedzialności za firmę, przynosząc jej szkodę. Przez to nie są wiarygodni. Podczas rozmowy telefonicznej powiedział, że 31.10.19 padła 6/6, stawka 10.O tym, że tego dnia padła główna wygrana, tez wiem. Dziękuję za link. Pozdrawiam. Już nie wracam do tego tematu, ale Jarosław T. o tym się dowie. Mam do niego nr tel. i prywatny adres email, tak jak i do Jerzego D. Miałem okazję poznać ich osobiście.
w tym czasie mają dobrze ci ludzie co nic nie jedzą czyli żyją energią astralną
idę zrobić zapas powietrza ma być na kartki napompuję gdzie się da wszystkie opony i tak dalej
chciałem przepisać leki dla mamy pojechałem do ośrodka ,zamkniete pielęgniarka sie wychylił powiedziała dzwonić . Dzwoniłem godzine jak sie dodzwoniłem pani zapisała mnie na piątek na dzwonienie na wizytę telefoniczną jesli się dodzwonie w piątek przekierują mnie do lekarza dyzurnego który wipisze recepty katastrofa , chyba podjade do znajomej lekarki do wypiszę od reki no niestety wizyta 120 zł
Wczoraj miałem Zbigniewa też posłać liczby ale nie chciało mi się wracać do lotto