Mrówka a czemu ze mnie?przecież to jest tylko żart sytuacyjny,bez wyśmiewania się z nikogo
Na dowód tego przesyłam wypowiedź samego zainteresowanego,nawet Duda się z tego zdjęcia śmiał,widzę Mrówka,że masz mniejsze poczucie humoru od samego naszego prezydenta
Andrzej Duda
@AndrzejDuda
30 wrz 2018
Piszą mi tu, że wczorajsze zwycięstwo Biało-Czerwonych w półfinale MŚ w piłce siatkowej doprowadziło do zwrotu w relacjach PL-USA. I na dowód przysyłali mi zdjęcie. Padłem ;-)))
ty bogdan masz za to swietne poczucie humoru. Ja ma takie, jakie powinnam mieć... zajmij sie soba i swoja rodziną.
Mrówka nie spinaj się tak bo agrafką zostaniesz
Witam Wszystkich-Kolejny dzień walki z Wirusem i pazernym TS
Pobudka wstać,Zbigniewg-poprowadż zaprawe poranną..
Witam wszystkich z serii kroimy TS 4x4 stawka 10 i 6 z 7 tylko tej jednej brak pozdrawiam wszystkich życzę dużych wygranych

Za chwile do pracy zarobić na kieliszek Chleba,20minut był towar w Biedronce i Lidlu,a umnie w firmie ani rękawiczek,płynu dezynfekującego,musze tylko wypełniać oświadczenie że niemam objawów koronowirusa,
Tylko jednej brakło

W Rossmann kupiłem w sobotę 2 opakowania po 10 sztuk rękawiczek
Są jeszcze farciarze na MP
Ciekawe co przyniesie dzień od dzisiaj mam noce o ile się nie dowiem od kogoś z 1 lub z 2 zmiany to dopiero wieczorem zwlaszcza ze kobieta zarażona jest z Legnickiego pola a u mnie i na całej strefie dużo ludzi pracuje a ta pancja od 29 lutego nie świadomych ludzi zarazala
Może u mnie tez beda formularze mierzenia temperatury
Mewa -a ty gdzie rabotajesz??
Ciekawe czy kolega mimo wszystko pojechał do rfn zdeka korone lekceważyl ma jeszcze w tym tygodniu urlop a jak pojechał czy wrócił do zamknięcia granic by uniknac kwarantany a był od legnicy 500km
Zemną koledzy z Legnickiego pola rabotaja
Miałem jechać po auto do Norymbergi,bo od Turka to podpicowane i przebiegi koło 200tys.A na filmie yotobe Nygus,widać że coś można kupić.
JERZY ZIĘBA - APEL DO PREZYDENTA I PREMIERA POLSKI - 15.03.2020r.
https://www.youtube.com/watch?v=l9kf5pkAMBU
Mrówka, przewiń czat, zobacz kto i jakie osoby publiczne wkleił.

Wygrajmy z wirusem to będzie wygrana
Tego teraz zabronisz Mróweczko?

Ktoś nie śpi nic a mówili żeby spać 8 godzin by nie zachorować
Pozdrawiam handlowców.

Kwarantanna ma też swoje minusy.

Udanego tygodnia.

siedze w domciu robota stanęła - czy to potrwa z pół roku
Bogdan041-Asorbinian Sodu-to inaczej Vitamina C-wieksze dawki.

Hej Mewa trzeba toska przycisnąćo wyplaty
Lekarze, personel medyczny też nie śpią po 8 godzin, a są na maratońskich dyżurach. Wczoraj naród oddal Im szacunek.
Przejąłem się uwagami na żartobliwe memy, tak moje jak i Bogdana. Chyba się rozpłacze.

Kędzior ciekawe jak u mnie co wydymają z tym wirem patrząc że mam noce chętnie w tym tygodniu urlop wezmę
Gratulacje dla wszystkich wczorajszych szczęśliwców.

O ile coś postanowia dowiem się wieczorem lub wcześniej
Czy jest na portalu jakiś fizyk?
Bardzo pasjonuje mnie fizyka.

Kędzior to może z grubej rury ty 3 liczby ja 3 liczby i po 4,5 banki dla nas
Kędzior może później pogadamy o liczbach lub tam zapodaj
Za chwilę obiecane skany, a teraz jeszcze proszę o uśmiech ( pewniaki są w załączonych zestawach, opublikowane po północy).

Taniej wychodzi niż.

" Musimy się przygotować na to, że w tym tygodniu będziemy mieli czterocyfrowy wynik liczby osób zakażonych i ten wzrost będzie dynamiczny"
no źle to wygląda
Specjaliści proponują na dzisiaj :
37,38
61,62
31,32
49,31
19,32
1,26,62
Zaraz ci wkleje cos na temat pani ktora zataila będąc w Legnicy na sor że była we Włoszech oby więcej takich mądrych nie było bo dużo ludzi może ucierpieć!!!
Kedzior, ludzie tak spanikowali, że do weterynarzy zgłaszają się ze swoimi pupilkami ( psy i koty) do uśpienia. Zidiocieli na maxa.

pomylili sie tam gdzie to widziałem 150
Kędzior kg!! Są tacy którzy ja bronia a powini jej kare dac 5000!! To że byla to nie oto ho tylko że zataila łaziło to wszędzie zarażalo o to chodzi dzięki jej bezmyślności braku odpowiedzialności wiele osób może być zarażonych szczególnie personel medyczny a juz teraz ida oni na opieke nad dziećmi
Karać też tych, którzy chcą uśmiercać swoje zwierzęta.

trzeba w mapki i niech Tosiek płaci przestojowe
Ciekawe skąd 25 osób z jakich części Polski to raz a dwa o ile się nie myle to zdaje się najważniejszy przyrost a jest dopiero 9h
Czy hotele na godziny też są zamykane?
W Hiszpanii Polska jest przedstawiana jak wzór do naśladowania przeciwko koronowirusie
Mulag, tak, masz rację. W Hiszpanii są wielkie zaniedbania w walce z zaraza. Na wyspach też. Posłuchaj wypowiedzi Fabiańskiego.
Wirus wirusem a ja wciąż pracuje a w radiu ważne że siedzimy w domu ja w pracy wczoraj przedwczoraj dziś też idę
Wszystko zdalnie może się okazać już się okazało skąd wziąć więcej pieniędzy nie potrzebnie urzędnicy w urzędach miasta w skarbówce itp wszystko zdalnie
Wczoraj mi dali może i dziś mi dadzą

Ja ide tylko jutro jeszcze
za co 2/3 co już było losowanie
A może zagramy na archiwalny kupon z przed lat

Było jakieś poruszenie na firmie wczoraj może jakieś decyzje dziś zapadną oczywiście trzeba wszystko wykończyć do końca
3 782 969. zbigniew g nie za dużo byś chciał zaraz, daj innym wygrać

wyjście awaryjne ma wirusa
Kaz39 zatypował(a) za
2 zł w
Keno na losowanie nr
888112 i trafił(a)
100 zł Lombardia miasto zgonówA się śmieją że nasi źle leczą
W powiecie bełchatowski (woj. łódzkie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie cieszyński (woj. śląskie) pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
W powiecie kędzierzyńsko-kozielski (woj. opolskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie legnicki (woj. dolnośląskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie Łódź (woj. łódzkie) pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
W powiecie piaseczyński (woj. mazowieckie) pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
W powiecie poznański (woj. wielkopolskie) pojawiły się 3 przypadki koronawirusa.
W powiecie strzelecki (woj. opolskie) pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
W powiecie Tychy (woj. śląskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie wałbrzyski (woj. dolnośląskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie Warszawa (woj. mazowieckie) pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
W powiecie Wrocław (woj. dolnośląskie) pojawiły się 7 nowe przypadki koronawirusa.
W powiecie zgierski (woj. łódzkie) pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
czego na telefonie wyswietla mi sie pewniak 43
a na kompie 28
wszędzie wirus nawet tutaj
3 782 987. waldus liczba 43 jest na tak na dzisiejsze losowanie
3 782 976. waldus 2020-03-16 (09:18) lotto 8,16,18,24,25,37
PANIEpasko siedze teraz na telefonie i kompie na jednym czyli na kompie jest liczba 28 a na tel. jest liczba 43