Wpisy 3 781 630 – 3 781 730
15 marca 2020 08:41 → 15 marca 2020 10:01, 100 wpisów
Netoperek123 zatypował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 887839 i trafił(a) 750 zł
3 781 622. 191979 dziekuje, musze bo kto nie jak nie ja,od dzisiaj zawieszam gre w gry lotto w realu, typuje tylko na sucho, dzisiaj niewychodze z domu trzeba dmuchac na zimno, a wszystkim zycze nie tylko wygranych ale i duzo zdrówka
Kubulek witaj
Granice pozamykane
z domu każą nam nie wychodzic
po co mi miliony
zawieszam gre
z domu każą nam nie wychodzic
po co mi miliony
zawieszam gre
3 781 642. Kubulek dziekuje i wzajemnie
3 781 641. waldus ja to samo zagrałem wczoraj 2x 10/10 multika i 2x5/5 w mini lotek iniestety masakra wyszła, dlatego tez podjołem decyzje zaprzestania gry od dzisiaj w cokolwiek, skreslilem pewne liczby który powinny wyjsc na bank niestet niewyszły, zobaczymy moze wyjda dzisiaj ale tera tylko gram na sucho
Arczi zawsze tak jest jak pewniaki to nie wchodzą przecież po to są informatycy w TS aby prześwietlać portale i puszczone z cht on line i wlasne im mniej wygranych tym lepiej
Wczoraj miałem 2/5 w mini dwa razy w lotto 2/6 3 razy też kiepsko
0/5 mini
0/6 lotto
Trzy puste zdrapki
0/6 keno
I to się nazywa Graj Dalej
0/6 lotto
Trzy puste zdrapki
0/6 keno
I to się nazywa Graj Dalej
W zdrapkach to nie pamietam juz kiedy mialem jakaś wygraną
takie badziewie u mnie sprzedaja
takie badziewie u mnie sprzedaja
Ja zdrapki kupuje dzieciom
ale mówią mi juz żebym im nie kupowal bo same pustaki
ale mówią mi juz żebym im nie kupowal bo same pustaki
A co do mini lotto i lotto, to w lotto jest większe prawdopodobieństwo trafienia trójki, czwórki i piatki niżeli w w mini lotto tróje lub czwórkę
Cześć jak tam Koronawirus ? U nas msze św i inne nabożeństwa w Internecie z kościoła pokazywane. A u was ? A my to wioska.
Tez tak twierdzę ze w lotto czesciej można ustrzelic 3/6
Ale to tylko 24 zł
Ale to tylko 24 zł
Ja chcę iść do kościoła, ale się boję.
No ale zawsze coś najczęściej to z chybika wchodzi trojka czasem czworka
Ogladalem transmisję mszy sw. U nas w internecie moze ze dwie osoby były
waldus a wy z wioski czy miasta ?
Anna coś mi się zdaje że nasze ulubione kluby i pozostałe mają już wakacje i jak wsio wroci do normy będą przygotowania do nowego sezonu a ten anulowany
Może ja już pójdę prędzej, żebym był wpuszczony do kościoła. W Internecie będę, ale niewidoczny. Rodzicom władze transmisje. Co zrobić na mszy św ?
włącze
Komuna mi się przypomina że wszystko jest zdjęcia z iluś miesięcy dają a prawda tak że nie ma towarów
He he w pracy wszystko spóźnione w czwartek normalne witanie w piątek łokciem w wczoraj się już nie witamy
Mulag bo ludzie się boją sami sieją panikę
Przypomina to komune dobrze ze kartek nie daja
Przypomina to komune dobrze ze kartek nie daja
A co z pracownikami co robią rękoma ?
Mam zebranie w poniedziałek, ciekawe.
Mamy
Tak naprawdę to nie ma się z czego śmiać w hurtowniach pustki ceny o 100% w górę