Wpisy 3 780 965 – 3 781 064
14 marca 2020 16:09 → 14 marca 2020 17:50, 100 wpisów
seba lubie jom mamy kontakt meilowy i tak se wymieniamy pewniaczki
Robię sałatkę 

Lewy to pisz bo ostatnio rozgadałeś się niesamowicie
A jak mnie kto zobaczy jak grzebie bo ja wiem za czym..to powiem tak Ale oco chodzi dopiero wszedłem
Ludzie sa skrajnie nie odpowiedzialni co za tym idzie tempi trabia by w razie w dzwonić do lekarza 1 kontaktu jak się beda czuc źle przecież równie dobrze może być to przeziębienie i pchać się jak pancja w Legnicy która wróciła do Polski na urlop i poszla na szpital przeciez mogla ja korona do paść eh
Nie ma co w panice zyc czy też w strachu jest jak jest trzeba z glowa wszystko robić stosowac się do zaleceń by w jakies g się nie wpakować
Wojtt jak stopa dobrze już... I tak chyba macie postój to dojdziesz do pełni formy..
Wojtt do Niedzieli mam wolne z grafiku... narazie nic nie wiem a podobno Stomil ma mieć postój od poniedziałku tak się mi obiło o uszy....
Lepiej nie bo nie wiadomo czy czasem z Włoch nie wrócił a jeszcze będzie chciał ci pomóc szukać lub cos ci zrobi
Ja mam swój kupon jeden ważny do 2 kwietnia Lotto z Plusem a drugi tylko na dziś...
Wojtt ale ja nie pracuje na Stomilu tylko że oni podobno mają mieć przerwe a ja o swoim zakladzie nie wiem narazie nic...
Cześć
Forsami ponoć w Jaworze strefe zamkneli w Legnicy 2 zakłady na strefie
Walduś żłopiesz ?
Wiecie co Wam napisze DZIWNY JEST TEN ŚWIAT...naprawde czasem nie ogarniam co to się teraz dzieje..21 Wiek nie tak to sobie wyobrażałem
Wojtt w tygodniu zrobiłem syropek z miodku cebuli imbiru i czosnku może do ognistej wody dodać
Forsami ja to ogarniam i tak to sobie wyobrażałem
Ale dobrze nie jest i tego nie pochwalam
A syrop z miodu , cebuli, imbiru i czosnku to robię już od dawna
Wojtt powinna być cebula drobno pokrojona
Sebastian że niby co te pandemie siedzenie w domu paraliż wszystkiego jak tu wiosna za oknem
Forsami 2 tygodnie wytrzymamy
Tomi to nie są bzdury to fakt i trzeba uważać
Forsa nie grałem nicod Ty dostałem wstrętu do hazarduchyba zostanę głównym doradcą Dudy
https://youtu.be/mzebYyZKUkU
Wycieczki z wloch wracają to lawina promocja była tanio tylko nie napisali ze korona gratis
A Opel ?
3 781 038. waldus nie jeszcze niespałem choc ledwo zyje, i ledwo juz patrze na oczy , co ten mewa pisze co gdzie pyli, zaówazyłem ze jak sie tu pojawie to on zawsze pisze o jakims zapyleniu, co jest grane gdzie co pyli?chyba zaczne tu mniej pisaci wchodzic na czat atym co pyli proponuje ubrac sobie maseczke, aby sie niezaraziliwaldus mysle ze juz nieoplaca sie chyba kłasc tez bo musze jeszcze isc za woda poszukac w sklepie i kolekture odwiedzic pozniej jeszcze do kolegi na zaszczyk,isc
Arczi nie nie nie nie ma wody nie nie nie nie nie ma papiru nie nie nie nie ma cebuli
co jest ? wszystko zamykają sklepy świecą pustkami , nawet drożdży niema jak można zrobić księżycówkę bez drożdży co to będzie stan wojenny ? dwie ciupagi mam w razie czego
proponuje dużo pić %%%%%, sexu używać do bólu i sie nie przejmować wirusem
wirus minie i po wszystkim lepiej pomyślcie o komecie która leci w strone ziemii i w 2025 uderzy w ziemie to na uj wam sie przyda ten ryż i papier toaletowy
wirus minie i po wszystkim lepiej pomyślcie o komecie która leci w strone ziemii i w 2025 uderzy w ziemie to na uj wam sie przyda ten ryż i papier toaletowy
A co mewie znowu pyli ?
Arczi co on od Ciebie chce ?
Arczi co on od Ciebie chce ?
Lewy dzisiaj kupiłe 4 kostki drożdży ale troche jeździłem po marketach a kupiłem w małym osiedlowym sklepiku będzie pizza będzie chlebuś będą racuchy
Forsami dziś wygrywamy w Lotto
Drożdże to podstawa .Można coś upiec.
Ja teraz piekę sernik
Jak się upiecze dam fotkę
Ja teraz piekę sernik
Jak się upiecze dam fotkę
3 781 052. waldus 2020-03-14 (17:45) lotto 8,16,18,24,25,37
Arczi luzik na zaszczyka to ja jeżdżę do przychodni
ja nie, ja sam sobie robie zastrzyki 2 razy dziennie ,a teraz jeszcze kolega prosil mnie abym mu robił zastrzyki tez bo on sie boi samm , wiec sie tez zgodziłem
Arczi luzik na zaszczyka to ja jeżdżę do przychodni
ja nie, ja sam sobie robie zastrzyki 2 razy dziennie ,a teraz jeszcze kolega prosil mnie abym mu robił zastrzyki tez bo on sie boi samm , wiec sie tez zgodziłem
K30 kometa Halleya ?
Znowu do nas leci ?
Znowu do nas leci ?