Wpisy 3 780 865 – 3 780 964
14 marca 2020 14:37 → 14 marca 2020 16:07, 100 wpisów
Waldek gdzie mieszkasz
na zadupiu
to to wróble po 5 kilo majom
bociany pionowo startują
i konie na palcach gwizdaja
bociany pionowo startują
Ci degustatorzy to proletariat, bardzo potrzebny. Jakbyś takiego pociągnął za nos to ćwiartka denaturatu wyskoczy.
3 780 856. Wiatrak20 2020-03-14 (14:31) Wrocław - Katowice -Kraków
Wesly, gdy napisałem, że zamykaja kolektury to Arczibalik73 mnie zrugal.
wiatrak20 wcale cie nie zrugałem tylko niesłyszałem nic o tym aby ktos gdzies zamykał kolektury jesli npozamykaja kolektury to proste nie bedziemy grac , poniewaz nie wszyscy maja konta ui graja zaraz online, bedzie przerwa w grach a ile kasy zaoszedzimy, a ile ts straci na tym
Wesly, gdy napisałem, że zamykaja kolektury to Arczibalik73 mnie zrugal.
wiatrak20 wcale cie nie zrugałem tylko niesłyszałem nic o tym aby ktos gdzies zamykał kolektury jesli npozamykaja kolektury to proste nie bedziemy grac , poniewaz nie wszyscy maja konta ui graja zaraz online, bedzie przerwa w grach a ile kasy zaoszedzimy, a ile ts straci na tym
3 780 868. waldus 2020-03-14 (14:40) lotto 8,16,18,24,25,37
na zadupiu
bociany pionowo startują
na zadupiu
bociany pionowo startują
3 780 861. Wiatrak20 włacz sobie tv tp innfo i psłuchaj co teraz przekazuja a pozniej pisz te swoje zeczy
Waldus, u Was są najlepsze pierogi, kiszone ogórki, kapusta, ziemniaki, papryka i właśnie księżycowa.
3 780 861. Wiatrak20 wszystkim
Arczibalik73, nie namówisz mnie na TVP info. To nie dla mnie. Wolę czat na Pasko.
Arczibalik73, gdyby w TVP pokazywali te kilogramowe wroble i wspomniane bociany to bym oglądal.
Najnowsze wieści z frontu walki z zarazą:
-Koronavirus-Mała rzecz,cieszy!
(-)FARMACEUTA

Walduś co to jest ten mamrot i ile tego pijesz ?
Andreas3864, przystojny ten zwierzak i nawet inteligentny. Ładnie mu z oczu patrzy.
Walduś Pamiętaj

Lubie memy o alkoholu. Są świetne. Bawią mnie. Dobrze, że mogę ich widzieć na tej stronce bez ograniczeń.
Proszę o jeszcze. A teraz do meritum sprawy. Co z tymi liczbami na Lotto? 

https://www.youtube.com/watch?v=YmXwWnxO6l0&list=RD-VItPyODVac&index=6
https://www.youtube.com/watch?v=tI5cFUPskJg&list=RD-VItPyODVac&index=9
Witam
Siedziałam ok 1h na balkonie teraz oczywiście teochę opatulona
Ale słońcw grzeje jak tak dłużej się posiedzi
wzięłam się ciepło ubrałam i buzia do słoneczka
Siedziałam ok 1h na balkonie teraz oczywiście teochę opatulona
Ale słońcw grzeje jak tak dłużej się posiedzi
wzięłam się ciepło ubrałam i buzia do słoneczka
We wszystko warto zagrać pod warunkiem że są zwroty lub wygrane,jak niema to ile to można sponsorować TS

3 780 879. Wiatrak20 2020-03-14 (14:46) Wrocław - Katowice -Kraków
Arczibalik73, nie namówisz mnie na TVP info. To nie dla mnie. Wolę czat na Pasko.
ja cie do niczego nienamawiam, ale jak niiewiesz nic co sie dzieje na bierzaca to niepisz głupot, ja mam tu właczony tv i wszystko słysze co na bierzaco przekazuja srodki masowego przekazu, ile i w jakich wojewózdtwie jest zarazonych ludzi koronwirusem pokazuja mape polski i wszystko pisza i pokazuja, wypowiadaja sie tez lekarze , i ile osób juz w polsce zmarłoi ile jest juz zarazonych
ja cie do niczego nienamawiam, ale jak niiewiesz nic co sie dzieje na bierzaca to niepisz głupot, ja mam tu właczony tv i wszystko słysze co na bierzaco przekazuja srodki masowego przekazu, ile i w jakich wojewózdtwie jest zarazonych ludzi koronwirusem pokazuja mape polski i wszystko pisza i pokazuja, wypowiadaja sie tez lekarze , i ile osób juz w polsce zmarłoi ile jest juz zarazonych
3 780 909. Andreas3864 to prawda jest
Dzień dobry
Trochę mnie tutaj nie było
Widzę że również tutaj sporo się mówi o tym co się dzieje na świecie
Trochę mnie tutaj nie było
Widzę że również tutaj sporo się mówi o tym co się dzieje na świecie
Walduś

https://www.youtube.com/watch?v=jO3DvsPzMww&list=RD-VItPyODVac&index=19
https://www.youtube.com/watch?v=z6-GOPnICPI&list=RD-VItPyODVac&index=37
aniu jutro ci wysle mini albo w poniedziałek bo na czacie to moge podac dwa pewniaki
3 780 879. Wiatrak20 to co pisałes o zamknieciu kolektor za sprawa koronwirusa to dotyczy odziałów kloektur znajdujacych sie w róznych galeriach tam gdzie jest najwieksze naterzenie ludzi, a to jest róznica wielka, napisałes to tak jakby wszystkie kolektory miałyby nagle zostały zamnkniete a i tylko nalezało by ,grac przez online, a tak niejest, w komunikacie na głownej stronie TS wyraznie jest napisaneze chodzi o kolektóry znajdujace sie na terenie galerji, gdzie sa duze skupiska ludzi,
i ze moga byc zamkniete z powodu braku obsługi, umnie w miescie nie ma galerji, zadnej i sa tylko 2 kolektóry na krzyż , najczesciej sa to tez i sklepy prywatne, w których znajduja sie punkty totolotka, i tu jesli np własciciekl sobie chce to zamyka swój skleo i kolekture też, bo to jest prywaciarz i moze zrobic co che , wiec niepisz ze wszystkie kolektury beda zamkniete, bo narzie z tego co informuja to dotyczy to kolektór w duzych galeriach, i niektórych duzych sklepach,
3 780 946. waldus 2020-03-14 (15:38) lotto 8,16,18,24,25,37
dla wszystkich mini
1,3,5,9,11,13,14,21,23,25,34,38,41
walduś myslisz ze te cyferki wyjda w mini ?
dla wszystkich mini
1,3,5,9,11,13,14,21,23,25,34,38,41
walduś myslisz ze te cyferki wyjda w mini ?
3 780 946. waldus 2020-03-14 (15:38) lotto 8,16,18,24,25,37
dla wszystkich mini
1,3,5,9,11,13,14,21,23,25,34,38,41 tak a które mozesz zdradzić czy sam sobie mam wydumać co
dla wszystkich mini
1,3,5,9,11,13,14,21,23,25,34,38,41 tak a które mozesz zdradzić czy sam sobie mam wydumać co
3 780 959. waldus no jak wolisz zachowac to w tajemnicy to pozniej sie nimi zajme0i mbede nad nimi dumał, zrobimy czary mary i wybierzemy te wygrane
Arczi witaj
Grasz dziś w Mini ?
Grasz dziś w Mini ?
Walduś co chcesz od Ani ?