Wpisy 3 779 080 – 3 779 179
12 marca 2020 21:56 → 13 marca 2020 03:30, 100 wpisów
dla wygrywajacych
3 779 069. Wiatrak20 ile trafiłes w lotto,,masz cosik złapane
A ja głupia uwierzyłam że wiatrak to nowa osoba na czat to skąd wie co Zbigniew wrzucał
K30. Ja myśle żeby notować te wielkie wygrane rekord Ginesa będzie pobity
W sumie do kolektury wychodzić nie musze mam Lotto z Plusem ważne do 2 kwietnia ważny kupon
osa
mewa
megamocny
arczibalik
k30
trafione pewniaki
5/5 mozemy zlozyc
mewa
megamocny
arczibalik
k30
trafione pewniaki
5/5 mozemy zlozyc
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
3 779 097. tomi77 2020-03-12 (22:03) Z
3/5 tylko
3/5 tylko
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 153 443,10 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Mnie zakładów Lotto niż we wtorek. Przez koronawirusa myślę, że może znacznie zmniejszyć sie ruch w kolekturach
umnie dzisiaj lipa niestety na wlasne zyczenie w multiku, choc wiedziałem ze bedzie 11,13,15,17,57, skresliłem tylko 15,i 57 ai inne jeszcze na które mnie ciagneło,ale nic było mineło w mini zas byłem tez bardzo blisko poniewaz wyszło 8,25,33,34,39 a ja wysłałem kuponik 8,16,32,35,39 i trafione tylko z tego 2/5 czyli lipa po całosci, ale niema sie co załamywać jutro też jest dzień i będą nowe wygrane
Kumulacja Lotto: 8 000 000 zł
3 779 120. Wiatrak20
3 779 131. gagarin
K30, nie pisz do mnie. Nie będę odpowiadał na żadne pytania. To kupony na 2 losowania. Sprawdzaj swoje, nie moje. A na jutro zagrane w Niemczech i w Polsce 

K30, jeszcze raz Cię proszę, odczep się od mojego profilu i moich komentarzy. Ty nic nie masz do gadania, czy akceptować skany, czy też je odrzucac. Skoro mówisz o dacie, wskaz ja na skanach Gagarin-a, a od mojego się odczep.
Wiatrak20, wyrazy -- odczep się ---i ---Ty nic nie masz do gadania --- , są bardzo nieeleganckie .
Źle o Tobie świadczą .Wygrana 4 z 9 , to tylko trzy złote , na dodatek --- chybił trafił-- to dzięki Totalizatorowi. Plus wszedł w losowaniu następnym, więc go nie ma. Nie rozumiem czym się chwalisz .
Dobranoc
Źle o Tobie świadczą .Wygrana 4 z 9 , to tylko trzy złote , na dodatek --- chybił trafił-- to dzięki Totalizatorowi. Plus wszedł w losowaniu następnym, więc go nie ma. Nie rozumiem czym się chwalisz .
Dobranoc
PRZESTĘPSTWA PRZECIWKO MIENIU (278-295)
Rozmiar czcionki
czcionka normalna
czcionka średnia
czcionka duża
OSZUSTWO (ART. 286)
Powrót
Generuj PDF
Art. 286
§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Rozmiar czcionki
czcionka normalna
czcionka średnia
czcionka duża
OSZUSTWO (ART. 286)
Powrót
Generuj PDF
Art. 286
§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Takiego przypadku jeszcze nie było - twierdzą przedstawiciele Lotto. - Nasze kupony są bardzo dobrze zabezpieczone. Nie da się ich skutecznie podrobić. Zarejestrowany jest każdy ruch kuponu. Wiemy m.in. gdzie został wydany i o której godzinie. Systemy, które dla nas pracują należą do najnowocześniejszych na świecie - podkreśla Jarosław Tomaszewski z biura prasowego Totalizatora Sportowego
dzwoniłem do lotto pan paweł powiedział żę to falsyfikat wiatrak
dzwoniłem do lotto pan paweł powiedział żę to falsyfikat wiatrak
Modlę się za zagubionych. O czym Ty piszesz? Do czego przyłatać ten art. KK? 

Piszecie o koronowirusie wstawiając głupie fotki a już są ofiary w Polsce. 

K30, nie interesują mnie Twoje wywody na temat fałszywych meili. Przykład sfałszowanego maila dał ADMIN, unikając wyjaśnienia co do wspominanych ilości 6/6 na stawce. Naiwny K30, pan Grzegorz K. nie wykorzystał maila do oszustwa. Przykład art. KK nijak się ma do Twojej nieudolnej kwalifikacji prawnej.
Janeczka0409, nie prosiłem Cię o zdanie. Ile mam wygranych to nie powinno Cię interesować. Pilnuj dzieci i swojego MPMK. Udanego wieciru. 

Nie publikuje zenujacych fotek o koronowirusie, butelek ze spirytusem i plastikowych masek, a ofiaruje za Was i moja rodzinę, te oto modlitwę. 

admin Cię zablokował to się sklonowałeś i robisz to samo co wcześniej
proponuję byś skupił się na swoich przywarach i dostosuj się do zwyczajów tu panujących
Johno, dziękuję za uwagę, a przywar szukaj gdzie indziej. Widzisz źdźbło w oku bliźniego a belki we własnym... Dobrej nocy. 

Człowiek doskonały Śmiejecie się ale by wykonać taką czynność to nie tylko to o czym myślicie. To dokładnie to co próbujecie rozpracować....piękno, spokój, cisza.....