Wpisy 3 778 880 – 3 778 979
12 marca 2020 19:26 → 12 marca 2020 20:39, 100 wpisów
K30, podaj adres email, prześlę Ci dwie rozmowy z różnymi osobami z Lotto. Jedna ma już admin. Ciekawe czy się przyzna. Ufam, że tak.
3 778 866. panoramix 2020-03-12 (19:19)
Arcz... siemka ale łapki nie podam ,nasączamy stronę alkoholem
spokojnie ja koronowirusaa niemam wiec spokojnie z ta łapka,,ale niepij tyle i nienasaczaj tak tej stronki bo wszyscy tu beda mieli niezła radoche, tak jak to niedawno było w kosciele ze jeden pije a wszyscy spiewaja i niezle sie bawia
Arcz... siemka ale łapki nie podam ,nasączamy stronę alkoholem
spokojnie ja koronowirusaa niemam wiec spokojnie z ta łapka,,ale niepij tyle i nienasaczaj tak tej stronki bo wszyscy tu beda mieli niezła radoche, tak jak to niedawno było w kosciele ze jeden pije a wszyscy spiewaja i niezle sie bawia
3 778 881. panoramix 2020-03-12 (19:26)
uwaga kwarantanna spirytusu pełna wanna
uwaga kwarantanna spirytusu pełna wanna
dobra żarty zartami ale lece do ksiegowosci cos podumać nad liczbami tymi wygranymi oczywiscie ma sie rozumiec
codziennie wygrywam cos kiedy niewysyłam
Islandorka gdzie jedziemy na wakacje 

Arcz....spok nie jestem trunkowy na czas pandemii w wydychanym % wskazany klamki dłonie klawiatury do tańczenia rury
3 778 892. panoramix spoko jest rozumiemale trzeba nieraz i pozartować
Wyplaccie kasę na życie bo od poniedziałeku nic nie wyplacicie
Hej wszystkim! Mam do was pytanie...czy jak kupon multi multi mi poczarniał ale jest czytelny to mi uznają go w kolekturze?
191979, mam profil na FB, więc jest z profilu. Czy to komuś przeszkadza? Jeśli były przekazywane pozdrowienia z kartkami z FB, to Ci to nie przeszkadzalo. Nie wszyscy mają mózg, a miejsce na mózg. Rozumu trzeba używać.
Islandorka
Zaakcpetuja mi taki kupon? położyłem go na przetartej spirytusem półce i mi barwe zmienil
Według mnie wszyscy mają mózg, bo jak by się ktoś urodził bez mózgu to by zmarł. A rozum ma każdy może nie każdy go używa, ale poczytaj trochę literatury medycznej Polecam
Na tej samej zasadzie jak ktoś ma serce to i ma uczucia i zawał
Jak byś nie miał/miała serca to byś nie żył/żyła.
Biologia szkoła podstawowa się klania
Jak byś nie miał/miała serca to byś nie żył/żyła.
Biologia szkoła podstawowa się klania
Mort, ktoś sobie wydrukuje ze stronki i pójdzie do kolektury przed Tobą
Gdyby ktoś używał mózgu, a nie miał racji, to by najpierw użył mózgu, potem otworzył usta, lub by to przelał na papier lub napisał na czacie. Nie krytykowałby mądrego zdjęcia, a skrytykowałby stale powtarzajace się fotki alkoholu lub
eee tam nie sądzę...namierzenie takiej osoby byłoby łatwe...i udowodnienie jej kradzieży także...
3 778 912. 191979
Mort, nie wierz w bzdury. Nikt nie wydrukuje Twojego kuponu i nie zrealizuje.
Pilnować tego 54 80
Gdyby tak było jak pisze admin, każdy nasz skan mógłby być wydrukowany w celu realizacji wygranych. Admin, Twoja uwaga, czy obawa nie nalezala do przemyślanych.
Prawdopodobie pilnować tego dziś zagrane w multi pierwszy raz w tym tygodniu 3/3 2 54 80
3 778 911. Mort 2020-03-12 (19:57)
Dziękuję za słowa otuchy
ale z tego co tu widze to niema tu wygranej , tylko widze tu 3/9 trafione
Dziękuję za słowa otuchy
ale z tego co tu widze to niema tu wygranej , tylko widze tu 3/9 trafione
Choć kiedyś wyrzuciłem do kosza zgnieciony.. Rozwinąłem dałem była trójka lotto ale ręcznie wpisała numery i weszlo
zbigniew nimęcz sie kresląc kupony dzwon do konsultanta lotto pana pawla on podaje numery co będzie o 21;40
Pasko daj kwarantanne wiatrakowi 14 dni
Pasko, nie, nie zauważyłem. To mój błąd. Najmocniej przepraszam.
K30 stratę ma 16 pkt do ciebie... Jaj dziś nie urwaloposucha byla
Tomi gonie cie
Rio 2015 mam albo Sandero dacke... Obie benzyny i nie wiem co wybracjako uzywke
Zbigniewg, nie baw się w prokuratora i oskarżyciela. Nie masz prawa i podstaw do występowania z takimi wnioskami. Admin nie jest zaś na tyle nierozważny by rozpatrywal takie wnioski. Weź raczej do ręki coś poxulytecznego. Może modlitewnik albo ABC dobrego wychowania.
Dzisiaj nie gramy bo i tak nie wygramy wiatrak nadziej nam rozwieje
Forsami jesteś
3 778 943. 191979 2020-03-12 (20:10) Wroclove
Zibi 2 i 80 1 lepiej z nią chodzi
szybciej z 1,80 wyjdzie niz 80 z 2, jesli wogóle dzisiaj to wejdzie
Zibi 2 i 80 1 lepiej z nią chodzi
szybciej z 1,80 wyjdzie niz 80 z 2, jesli wogóle dzisiaj to wejdzie
Zbyszek no dobre Haloooooooooooo Haloooooooooooo Haloooooooooooo Ę Ą Haloooooooooooo Haloooooooooooo
Islandorka jesteś jeszcze mnie nie zamknęli 

Forsami kupiłeś zapasy piw
A ja 3 razy 365 dni piw kupiono hurtowo tanio
Do szczęśliwego losowania. Tymi nie zagralem:
5,21,27,37,39,46,48
2,4,21,23,38,48,49
4,16,22,27,35,43,48
Ale może zagram?
5,21,27,37,39,46,48
2,4,21,23,38,48,49
4,16,22,27,35,43,48
Ale może zagram?