Wpisy 3 778 780 – 3 778 879
12 marca 2020 18:14 → 12 marca 2020 19:25, 100 wpisów
Może tymi w keno? To moje ulubione, którymi gram każdego dnia. 

3 778 759. Wiatrak20 mi niechodzi o graczy takich jak ja czy Ty tylko takich co graja za te 3tys zł w systemie na 12 liczb, zebysmy sie dobrze zrozumieli, dla mnie tacy ludzie to sa oszołomny bo ja bym nigdy za taka kase niezagrał jednorazowo, bo nigdy niewiwdomo nawet czy i bys tez trafił , dla mnie osoby które graja za takie pieniadze to sa oszołomy własnie i nikogo z grajacych niechciałem obrazić,to po 1,
po 2 wszedłes tu na stronke i sie tylko przechwalasz jaki to niejestes bogaty i jaska to bogata rodzinke masz, i tez ze wygrywasz jakies tam, 6/6 jesli tak jest jak piszesz to poco tu wchodzisz wogole i siejesz zamęt,siedze tu i czytam co piszesz choc sie nixc nieodzywam, jesli tak cudownie CI idzie w te gry,i tak trafiasz te 6/6x10, to poco tym sie chwalisz,
Jeśli chodzi o przeklętego koronowirusa, to on ma też dobre strony. 

podejrzewam ze blefujesz tu poprostu, bo jak by tak było u CIbie swietnie z grami , i z tymi wygranymi to bys tu nawet niezajrzał a co dopiero sie chwalił, widze ze tez atakujesz tu admina i wytykasz mu ze sie pomylil w czyms tam, jesli zas pijesz domnie we wpisie 3 778 762. Wiatrak20 2020-03-12 (18:00)
Jak nazwać takiego, który miał 8 pewniakow ( nie pierwszy raz), nie zagrał nimi, a później się użala na los, że nie zagrał?
Jak nazwać takiego, który miał 8 pewniakow ( nie pierwszy raz), nie zagrał nimi, a później się użala na los, że nie zagrał?
to już CI odpowiadam, po 1 nie uzalam sie ze miałem 8 pewniakow w multiku dzisiaj, a ich niewysłałem poniewaz nwczoraj w nocy sobie to skreslilem,kuponik 10/10 ale niemogłem spac cała noc, dopiero nad ranem okolo 9h usnolem , i obudzilem sie teraz o 17tej, a losowanie bylo o 14.ale sprawdziłem kupon niewysłanu i tam ukazało sie 8/10 trafionych i niewysłanych, ale nic na to nie poradze , gdybym niebyl tak spiacy to bym poszedł i to wysłał ale niestety bylo inaczej nieposłałem i niewygrałem, wygram kiedy indziej
Wszyscy zdrowi{{
Arczibalik73, nie rozumiesz informacji. Tutaj chodzi o Grzegorza K. Czytaj ze zrozumieniem.
Nie pamiętam takich pustek w sklepach...
Widzę od rana jakiś wiatrak... Czyj klon
Tu już nie ma z kim rozmawiać normalnie ani o czym
Arczibalik73, nie atakuje Admina. Nie liz mu... jeśli nie znasz prawdy. Ufam, że Admin dla dobra sprawy, sprostuje informacje. Ty też możesz przedzwonić do konsultanta i sprawdzić kto mówi prawdę?
3 778 788. waldus 2020-03-12 (18:18) lotto 8,16,18,24,25,37
Arczi szybciej piszesz niz ja czytam
waldus witaj , to nie tak ta krótka wiadomosc nie zmiresciła sie w jednej wiadomosci bo jest pograniczenie pisanych znaków, i musiałem to podzielic na 4 odzdzielne wiadomosci niestety, boi inaczej toniewejdzie, na raz, gdyby byly lo inaczej to ta 1 wiadomosc by byla troszke wieksza niz wtych 4 odzielnych wpisach
Arczi szybciej piszesz niz ja czytam
waldus witaj , to nie tak ta krótka wiadomosc nie zmiresciła sie w jednej wiadomosci bo jest pograniczenie pisanych znaków, i musiałem to podzielic na 4 odzdzielne wiadomosci niestety, boi inaczej toniewejdzie, na raz, gdyby byly lo inaczej to ta 1 wiadomosc by byla troszke wieksza niz wtych 4 odzielnych wpisach
Widzę, że nie warto dzielić się skanami. To nie jest miejsce do kłótni.
Łukaszp, już miałeś komentarz admina z innej z strony. Powtórzę Ci go. 

3 778 797. Wiatrak20 2020-03-12 (18:22)
Arczibalik73, nie atakuje Admina. Nie liz mu... jeśli nie znasz prawdy. Ufam, że Admin dla dobra sprawy, sprostuje informacje. Ty też możesz przedzwonić do konsultanta i sprawdzić kto mówi prawdę?
jak nie atakujesz admina jak podajesz ze nie pisze prawdy to po 1 widzeze tez czepasz sie kolegi galaanonima i piszesz bzdety na jego temat, a ja nikomu nie lize dupy , wiec uwarzaj na słowa które wypowiadasz, ico do kogo piszesz, i niechwal sie zbytnio swoimi wygranymi bo za jakis czas wszystko to mozesz stracic i wiecej nigdy juz nic nietrafić, jeszcze pokaz te liczby którymi grasz i na których az tak duzo wygrywasz, zapewne te liczby cie niedługo opuszcza i przestaniesz cokolwiek trafiać
jak nie atakujesz admina jak podajesz ze nie pisze prawdy to po 1 widzeze tez czepasz sie kolegi galaanonima i piszesz bzdety na jego temat, a ja nikomu nie lize dupy , wiec uwarzaj na słowa które wypowiadasz, ico do kogo piszesz, i niechwal sie zbytnio swoimi wygranymi bo za jakis czas wszystko to mozesz stracic i wiecej nigdy juz nic nietrafić, jeszcze pokaz te liczby którymi grasz i na których az tak duzo wygrywasz, zapewne te liczby cie niedługo opuszcza i przestaniesz cokolwiek trafiać
Napisz do tej Pani, jest adminem /kulturslnym/, to rozwieje Twoje wątpliwości. Co, może jeszcze odkryć liczby pewniaki, którymi gram?
Arczibalik73, w moim komentarzu nie było wyrazu, którym się posłużyłeś.
3 778 766. Wiatrak20 grasz na prawdopodobienstwo niezle
Jak chcesz to ja Ci pokarze kupon z fortuny na ponad 200 000 zł i to nie jeden
3 778 808. Wiatrak20 niezły jestes komediant czjim jestes klonem jak tu ktos napisał wczesniej, wracajac do tego co mi napisałes na czacie, to pozwolisz ze bede odpowiadał po koleji na twoje wiadpoomosci domnie,
3 778 752. Wiatrak20 2020-03-12 (17:51)
Arczibalik73, z uwagi na to, że nie wierzysz, za chwilę opublikuje je. Przykro,
że mi nie wierzysz. Czekaj chwile. Skany juz były we wtorek i dzisiaj.
Wystarczy przewinac czat.
3 778 752. Wiatrak20 2020-03-12 (17:51)
Arczibalik73, z uwagi na to, że nie wierzysz, za chwilę opublikuje je. Przykro,
że mi nie wierzysz. Czekaj chwile. Skany juz były we wtorek i dzisiaj.
Wystarczy przewinac czat.
a w co mam wierzyć jesli pnic nie opokazujesz i kazesz mi wrócicv do skanow jakis w e wtorek, a ciebie we wtorek niewidziałem tu na czacie o takim nicku wiatrak 20 dopiero dzisiaj widze taki nick 1raz, wiec ile jeszcze masz innnych nickow z których piszesz,
Łukaszp, mnie nie interesują cudze wygrane, i nie musisz mi pokazywać ( pokarze', a moze 'pokaże'? Bo pokarze to może bozia za... A tymczasem uśmiech dla Was. 

Arczibalik73, masz teraz zakłady w pełnej krasie, którymi gram. 

3 778 817. Forsami witaj forsami znasz tego nowego kolege z nicku wiatrak20 bo sebastian to raczej niejest ani chyba nikt z naszych dobrych znajomych z czata co?
3 778 818. Wiatrak20 dzieki przegladne je sobie pózniej , przegladne, i tym wygrywasz te 6/6w lotto tak
Arczi to nie wymaga dalszego komentarza róbmy swoje...czyli grajmy jak gramy....taaa codziennie wygrywa nosz..milioner tyle ma pieniędzy a wciąż za mało bo gra dalej... bajki pisze dla dorosłych to jakieś źrodło utrzymania czy jak...
Arczibalik73, dziwię się że zadajesz takie pytania , a o opinię zwracasz sie do osoby, która noc powiedzieć nie może na mój temat. Widzę, że jednak ta strona nie służy do gier, a do czego i innego.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
3 778 821. Forsami no rozumiem chyba masz i tez racje
Arczibalik73, nadal się nie rozumiemy. Przykro mi z tego powodu. FORSAMI, są różne nazwiska. Do Twojego się nie czrmepiam, a wentylatorek możesz sobie zainstalować w...
panie adminie pasko wirus na czacie się rozprzestrzenił należy zrobić dezynfekcję
Arczibalik73, szybkiego powrotu do zdrowia. Oby ta choroba nie dawała skutków ubocznych, ale jednak ma.
pamiętajcie raz na zawsze portalowicze lotto oszukuje było 6/6 x 10

Dla switego spokoju nie będę dyskutował z osobami, które mają brak szacunku do innych. K30, o kim to piszą na FB? O jamis Rafale???
Dobry wieczór
21,22,33,45,55 -- pewniaki MPFK , dziękuję
Gdybym nie dodała swoich, nietrafionych, to bym miała 5/5 .
Sara Wiatrak , też ładnie
Idę do kolektury
21,22,33,45,55 -- pewniaki MPFK , dziękuję
Gdybym nie dodała swoich, nietrafionych, to bym miała 5/5 .
Sara Wiatrak , też ładnie
Idę do kolektury
K30, zadzwoń lub napisz do lotto. Nie masz racji. Admin już ma pewność i na 100 % sprostuje podana wcześniej informacje.
wiruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus, wirrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssss
3 778 822. Wiatrak20 2020-03-12 (18:45)
Arczibalik73, dziwię się że zadajesz takie pytania , a o opinię zwracasz sie do osoby, która noc powiedzieć nie może na mój temat. Widzę, że jednak ta strona nie służy do gier, a do czego i innego.
dlaczego sie dziwisz pytam kolegi z czata bo nigdy cie tu niewidziałem i i tego niku twojego,, zapytałem bo może Forsami Cie zna, tu sie niema za co zaraz obrazać,ta zas strona jest w czegolnosci do typowania liczb, a ze piszemy tu o różnych innych zeczach tez, to chyba dobrze co,?
dlaczego sie dziwisz pytam kolegi z czata bo nigdy cie tu niewidziałem i i tego niku twojego,, zapytałem bo może Forsami Cie zna, tu sie niema za co zaraz obrazać,ta zas strona jest w czegolnosci do typowania liczb, a ze piszemy tu o różnych innych zeczach tez, to chyba dobrze co,?
inaczej jakbysmy tu tylko wszystkie wpisy dawali w formie cyfr to bys nic nie zrozumiał co piszemy, i oco nam chodzi,i po pewnym czasie wszyscy tu by zostali, ksiegowymi, bo ile mozna patrzec w te cyferki i je typowac ja sie nieraz czuje jakbym w ksiegowosci pracował lub tworzył jakies oprogramowanie zapisane cyferkowo
3 778 831. Wiatrak20 2020-03-12 (18:50)
Arczibalik73, szybkiego powrotu do zdrowia. Oby ta choroba nie dawała skutków ubocznych, ale jednak ma.
a dziekuje dziekuje, to zalezy o jakiej chorobie teraz tu wspominasz, bo jesli o cukrzycy to niestety ale ona ma skutki uboczne, bo atakuje rózne inne narzady,np wzrtoku , atakuje tez serce, w organizmie człowieka,i z tym nic nie poradzisz na to niema lekarstwa, zas jesli chodzi o inne choroby to z tym jest róznie,
a dziekuje dziekuje, to zalezy o jakiej chorobie teraz tu wspominasz, bo jesli o cukrzycy to niestety ale ona ma skutki uboczne, bo atakuje rózne inne narzady,np wzrtoku , atakuje tez serce, w organizmie człowieka,i z tym nic nie poradzisz na to niema lekarstwa, zas jesli chodzi o inne choroby to z tym jest róznie,
Przecież zawartość takiego maila można zmieniać jak się chce, podobnie jak zawartość dowolnej innej strony. Nie trzeba do tego nic oprócz zwykłej przeglądarki Google Chrome bez dodatków.
Pasko dzisiejszy dzień

3 778 839. Janeczka0409 witaj no ale te liczby na wieczór juz sa teraz spalone z tego co tu widze w liczbach swoich ani jedna znich moze sie niepokazc juz na wieczór
Adminie znałeś liczby i nic nie powiedziałes..napisałeś cynku multipaskowiczom nie zapodałeś
3 778 838. Wiatrak20 2020-03-12 (18:55)
Dla switego spokoju nie będę dyskutował z osobami, które mają brak szacunku do innych
o kim piszesz tutaj, doskladnie sprecyzuj, bo ja cie niewysmiewam tylko mowie ze takiego nicku tu nigdy wczesniej nie spotkalem naczacie, i jak najbardziej wszystkich tu szanuje bedacych na czacie
Dla switego spokoju nie będę dyskutował z osobami, które mają brak szacunku do innych
o kim piszesz tutaj, doskladnie sprecyzuj, bo ja cie niewysmiewam tylko mowie ze takiego nicku tu nigdy wczesniej nie spotkalem naczacie, i jak najbardziej wszystkich tu szanuje bedacych na czacie
Adminie, nie obracaj kota ogonem. Bądź chłopem z charakterem. Tu nie o to chodzi, a o sprostowanie przrkletych trafnych 6/6, w tym jednej na stawce 10.Badz chłopem z charakterem. Sorostuj to co napisałeś wcześniej. To nic nie kosztuje a ma wpływ na Twoja kulturę i ambicje.
3 778 855. panoramix witaj no tak nieraz i bywa ktos zna te własnie wygrywajace numery i niepodaje je bo poco ktoś inny ma trafic te wielka kasiore wiecej jak nie ta osoba która zna te liczby, poco siew chwalic jak niektuzi tu ze wygraywaja co losowania
Arczibalik73, nie mam do Ciebie uwag, zostawmy temat. Daj grabę. Powodzenia.
3 778 859. K30 nie no widzisz i tak nieraz bywa, ja rtez dzis pewniaków niepodam na multika tylko sam nimi zagram, i moze w koncu cos trafie
3 778 862. Wiatrak20 spoko jest bez obrazyz wzajemnoscią równiez zycze duzo zdrówka i i wysokich wygranych
3 778 863. panoramixdobre z tymi banknotami
3 778 870. K30 nie no cos tyy na jaka promocje gram zawsze na 10/10 jak wygrac to cała 10 a nie tylko 9/9, najpierw trzeba by trafic te 9/10 na poczatek a wtedy zagrac na 9/9
K30, znów połknąłeś temat, zastepczy. Admin, jako specjalista od grafik komputerowych i informatyk znany nie tylko w Polsce, pokazal przykład jak można sfałszować wpis. Jednak nadal unika wyjaśnienia nieszczęsnych trzech 6/6, w tym tej jednej na stawce 10.Po co wslkowac ten tema? Sami zadzwońcie do T. S. a poznacie prawdę. Pierwsza 6/6 na stawce 10 padła 31.10.19, druga wczoraj.
3 778 867. K30 \z wzajemnoscia Tobie tez tego zycze