Wpisy 3 778 165 – 3 778 264
11 marca 2020 22:07 → 12 marca 2020 07:24, 100 wpisów
3 778 162. Sebastian_M Ja tez w to niewierze, dobry bajer połowa sukcesu
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
zeby tylko wszystkich zdrapek nie wykupili...co bedziemy drapać lub po czym???
Witam
A dlaczego w kaskade nie można zagrać ponownie tak jak w inne gry ?
Biedroneczko bo to jest zakład na jedno losowanie spośród wielu kombinacji które się nie mogą powtórzyć coś jak los
37,39,41,43,42,44,45,46,48 ale łatwe te multi 8/9 po losowaniu na sucho
Dodano losowanie nr 887 000 Keno
Idę spać Dobranoc wszystkim
tylko jak spryskają szklarnie to tydzien śmierdzi a pracownicy pocą sie na zielono
Cały ten burdel-to wina mediów
Za szybki obieg informacji
Dawniej jak ktoś zachorował w Madrycie-to Mińsku Białorus.było o tym wiadomo po 7 dniach
Teraz już po 6ciu godzinach już go łamie w kościach
Za szybki obieg informacji
Dawniej jak ktoś zachorował w Madrycie-to Mińsku Białorus.było o tym wiadomo po 7 dniach
Teraz już po 6ciu godzinach już go łamie w kościach
u nas magazyn pusty ale będzie roboty jak ucichnie ten wirus dwie zmiany będe robił
16 kontenerów miesięcznie do nas przychodzi ludzie opróżnili wszystko trzeba będzie zamówić 160
gdyby ludzie wiedzieli ile kosztuje pracy wyprodukowanie żywności to by mieli do niej poszanowanie a tak kupi zapasy i potem wyrzuci
3 778 188. Gosia__77 tak a caritas tak wam ndaje ze nie unisiecie, oni tylko duzo gadaja a pomoc nie daja polakom tylko na wschód wywoza, a polak niech sobie kupi, bo tu nikoomu nic nie trzeba a tam trzeba, oni tam za bugiem sie ciesza i mowoia poco mamy isc i kupowac zywnosxc jak przyjedzie pomoc humanitarna z polski i da wszystko nam, i sie smieja ze polaczki takie głupie sa a pomoc dostaja ze wszad bo inne kraje tez im przywoza podarki
ja niemówie zeby niepomagac , ale pomagac tam gdzie ta pomoc jest naprawde potrzebna, i pomagac tutaj tez w polsce ludziom potrzebujacym,chortym, niepracujacym, a nie wywozic z kraju dla innych za granica, oto chodzi, tak samo obecna partia rzadzaca niema nic wspolnego z prawem i sprawiedliwoscia, bo widzimy jakie mamy prawo przestepcy sa bardziej chronieni jak poszkodowani, i sprawiedliwosc polega na sprawiedliwym rzadzeni u i pomaganiu wszystkim po równo a tu niestety jedni cos dotaja a drugich ma sie głeboko w powazaniu, taka to jest sprawiedliwosc , ta partia powinna szybko zmienic nazwe na inna bo ta nazwa sie tylko osmieszaja
Arczi
Nasza pomoc trafia głównie do Polonii i nie słyszałem żeby tamtejsi Polacy śmiali się z "polaczków"
Nasza pomoc trafia głównie do Polonii i nie słyszałem żeby tamtejsi Polacy śmiali się z "polaczków"
3 778 216. gonzaga tak trafia do polni to prawda , ale sam kiedys słyszałem jak osoby ktore dostały cos z darów tu odnas sie smiali i mowili ze polaczki głupie, sa , te rodziny sa pomieszane tam na wschodzie to nie tylko sa tam polacy, ta, rodziny sa łaczone, np z ukraincami i zydami tez, i innymi nacjami i narodami,sa ludzie tacy ze sa wdzieczni za pomoc a sa tez tacy ludzie którzy sie smieja i szydza z polaków i z tej pomocy
ja nie mówie ze wszyscy sa tacy zaraz ale niestreety tak jest
3 778 219. K30 tu niechodzi o to, akurat, tylko o to jak co niektórzy reaguja na tzw. pomoc humaniarna
Wracałem przed 21 do domu wszedłem do biedry po makaron do czarniny na jutro a tu qrwa zero
3 778 225. K30 takie super jak dzisiaj wyszły w multika, dzisiaj pewniakamina wieczór były 15,39,51,53,55,66,69,39,66,69,75, a co wyszło tylko 15,39,51,53,66,74,75, a gdzie 69 sie podziało?powinno wyjscv z tymi liczbami tak mnie dzisiaj ciagneło na te liczby, npo niestety trafilem z nich tylko 5 bo i tak je skresliłemnm na kuponie,na 10/10 mysle ze jutro bedzie jakas powtórkja Z TYCH liczb lub znów pojawi sie liczba 21, 23,25, itd
3 778 241. greg takie super ze albo na nich wygramy albo przegramy z tym nigdy niewiadomo nicto tak jak z tym koronowirusem
No i nie muszę kupować samochodu choć obecny na 18 lattylko ze 77 tysięcy przebiegu i szkoda mi go
Jutro c.d. promocji na 9
Ktoś poda ósemkę???
Pewniaka sam wykombinuję
Ktoś poda ósemkę???
Pewniaka sam wykombinuję
Ja się nie poddaje i pracuje nad profilemfakt że na wieczór gowno było ale zrobiłem dobrą zamianę
Gonzaga jest ich 80 jest w czy wybierać tylko żeby TS w nasze trafił
a ja mysle ze bedzie 1,2,10
3 778 253. greg 2020-03-11 (23:48) Ania BrawoTs na kolana
arczi niezłe tak miały byc dzisiaj ale niewyszły wiec popodejrzewam ze jutro wejda w tajkim ukladzie 1,2,10,21,69
arczi niezłe tak miały byc dzisiaj ale niewyszły wiec popodejrzewam ze jutro wejda w tajkim ukladzie 1,2,10,21,69
Greg-racja
W tym największy jest ambaras...
żeby dwoje chciało naraz!
W tym największy jest ambaras...
żeby dwoje chciało naraz!
No rzesz qrva!
Chyba pójdę
Bo nawet tytoń mi się skończył,a w sklepach pustki
Chyba pójdę
Bo nawet tytoń mi się skończył,a w sklepach pustki
3 778 258. gonzaga 2020-03-12 (00:13) Scyzorykowo
Dobranoc narazie trzymaj sie Ciepło
Dobranoc narazie trzymaj sie Ciepło
Wstrząsający telefon z Włoch w sprawie koronawirusa
https://www.youtube.com/watch?v=lSLpjjg_whw
https://www.youtube.com/watch?v=lSLpjjg_whw
WitkaPolska to spokojny kraj ale rząd robi złą atmosferę a ludzie wpadają w panikę zamiast na