Wpisy 3 777 565 – 3 777 664
11 marca 2020 00:00 → 11 marca 2020 06:05, 100 wpisów
Tytoniasz dobor liczb nie ma znacze ia czy stale czy chybik wynik bedzie podobny czyli ujemny
3 777 565. qbam 2020-03-11 (00:00)
Tytoniasz dobor liczb nie ma znacze ia czy stale czy chybik wynik bedzie podobny czyli ujemny
i to był najmądrzejszy wpis na tym portalu
i to był najmądrzejszy wpis na tym portalu
ujemny wynik pozostanie do końca życia nawet jak parkinsona będziecie mieli i kreślili
K30 nie zgodzę się z Tobą
Jak ktoś wygra 6 w Lotto to żeby nie wiem co jest na Plus
Pamiętajcie jedno jak wy gracie szóstkę w Lotto albo główną wygraną w EuroJackpot ć nie ma wtedy sensu grania
W EJ jest do wygrania 265 Milionów
W tym roku tylko w Mini i w EJ jestem do przodu
jeśli wygramy 6/6 zgodze się mysle ze to nie problem wystarczy 14 mln kuponów wysłać
Jak wyślesz 14 milionów kuponów w Lotto do pomnóż to razy 3 zł i będziesz do tyłu wtedy nie będziesz do przodu będziesz do tyłu i dołożyć do tego internetu po co ci to
Chyba odwrotnie chciałaś powiedzieć
Jechał ojciec z 11 letnim synem samochodem przejeżdżał przez przejazd kolejowy i na czerwonym świetle wjechał na tory i uderzył w nich pociąg razem zginęli niestety
3 777 578. Sebastian_M 2020-03-11 (00:45) Gramy w Mini Lotto !!!
Jak wyślesz 14 milionów kuponów w Lotto do pomnóż to razy 3 zł i będziesz do tyłu wtedy nie będziesz do przodu będziesz do tyłu i dołożyć do tego internetu po co ci to
czyli doszliśmy do punktu wyjscia wynik ujemny
czyli doszliśmy do punktu wyjscia wynik ujemny
Janusz Dzięcioł też Zginął na torach kolejowych jadąc samochodem nie zauważył pędzącego pociągu i zginął
K30 przejdźmy do punktu początkowego Po pierwsze nie musisz grać 14 milionami kuponów i też możesz wygrać szóstkę w Lotto albo Graj sobie jednym dwoma lub trzema kuponami w Mini Lotto i jak masz trochę szczęścia albo wyczucia to będziesz wygrywał T34 liczby na 5 od czasu do czasu może wygrać w końcu piątkę i też będziesz do przodu też Nie dołożysz do tego Także nie mów że zawsze dokładamy w pewnym momencie wygrywając jesteśmy na plusie mój znajomy na przykład też grał dużo tych zakładów wysyłał naprawdę dużo grał systemem czyli rozpiska na 18 liczb ja kiedyś taką rozpiskę pokazałem i w końcu wygrał szóstkę
ja zawsze sebastian omijam przejazdy nawet jak ze szczecina bym mial jechac do gdanska to tylko przez kraków
On miał sklep z zabawkami i wygrał 2100000 zł jak wygrał to zaczął wyprzedawać to wszystkie zabawki za pół ceny likwidował ten sklep
K30 czyli nie przejeżdżasz przez żadne przejazdy kolejowe jadąc drogami w Polsce Tak mam to rozumieć?
A ja nie patrzę na te przejazdy i przejeżdżam tam gdzie jest przejazd to przejeżdżam tylko bardzo Uważam zatrzymuje się patrzę w jedną stronę patrzę w drugą stronę jeszcze raz tą jedną stronę jeszcze raz drugą stronę i znowu w tą stronę i tamtą stronę samochody za mną trąbią A ja się dalej rozglądam i patrzę w tą stronę i w tamtą stronę i do przodu i do tyłu i znowu trąbią na mnie omijają mnie a ja znowu patrzę i patrzę
Ja kiedyś wkleiłem tą moją rozpiskę Ona jest na 18 liczb w Lotto 18 liczb sobie wybierasz i grasz nimi na okrętkę Tak jak mówi Arczi Artur i tak mniej więcej co dwa trzy miesiące trafiasz piątkę w Lotto
Teraz to powinno się taką rozpiskę zrobić w Mini Lotto bo w Mini Lotto łatwiej jest wygrać ja teraz dosyć dobrze wyczuwam te liczby i jakbym tak zaczął grać 18 liczbami w Mini Lotto to tak myślę że to miesiąc to 2 miesiące złożył aby się cała piątka Tylko nie wiadomo czy się trafi tą piątkę bo ona musi się złożyć A to jest system skrócony i ona musi się ułożyć tak żeby była cała czasami przy pięciu trafionych liczbach możesz mieć na przykład czwórki i trójki raczej czwórek i trójek będzie dużo ale czasami piątki możesz nie mieć ale w końcu ta piątka też ci wpadnie
Ja z Oli nie korzystałem to rozpiskę mam od kolegi który właśnie wygrał tą szóstkę w Lotto i próbowałem tą rozpiskę grać i tak jak mówię wygrywałem piątki szóstki Nigdy jeszcze w Lotto nie wygrałem
http://mavelle.wroclaw.pl/systemy.php zajrzysz zobacz czy to jest to tam jakis system jest na 8 liczb zeby trafic 3
V = 8, gdyż nasz system jest 8-io liczbowy
K = 5, liczba skreśleń jednego zakładu w grze Mini Lotto równa jest 5
T = 3, jeżeli w naszym 8 liczbowym systemie trafimy 3 liczby, mamy tym samym gwarancje pojawienia się również trójki w zakładzie
K = 5, liczba skreśleń jednego zakładu w grze Mini Lotto równa jest 5
T = 3, jeżeli w naszym 8 liczbowym systemie trafimy 3 liczby, mamy tym samym gwarancje pojawienia się również trójki w zakładzie
Ale jak masz system na 8 liczb to albo grasz ośmioma liczbami w jednym okienku albo 8 liczb jest do rozpiski ale ośmioma liczbami to rzadko będziesz trafiał jak na przykład w Lotto wytypuje sobie 18 liczb to bardzo często będziesz miał czwórki a piątki od czasu do czasu tak jak ci mówię to dwa trzy miesiące będzie piątka Tylko jeszcze to wszystko musi się ułożyć bo to nie jest takie proste
qbam najlepiej Powiedz wszystko co wiesz jakie masz krótki jakie masz spostrzeżenia i my weźmiemy sobie każdy weźmie sobie to co uważa za dobre dla siebie i może ktoś z tego skorzysta
sebastian w la joola tez mozna wybrac 18 liczb tylko powiedz który jest skuteczny ten na 18 czy wiecej liczb wziąść
18 nie wiecej
3 777 601. qbam witaj
18 to Max. Już to przerabialem i optymalny jest właśnie na 18 liczb
i wybiore oboki liczb cieplych i zimnych
26,12,29,2,30,35,37,41,1,4 narazie te bo urwane te zdjęcie jest
3 777 611. K30 2020-03-11 (01:18) waalwijk
wylosowanych dziś i wczoraj testowalem to na mm dlatego te 5/5 tak wpadało
wylosowanych dziś i wczoraj testowalem to na mm dlatego te 5/5 tak wpadało
3 777 611. K30 2020-03-11 (01:18) waalwijk
to niedziała k30 juz to sprawdzałem dawno tu na tym portalu
to niedziała k30 juz to sprawdzałem dawno tu na tym portalu
I w ten sposób możesz w miarę szybko trafić coś konkretnego
Tylko pamiętaj o pewnej zasadzie
no w mm nawet to szlo tylko teraz czasu zbytnio niemmam zeby tam siedziec
Bez znajomości tej zasady nie zaczynaj gry
K30 pisałeś że teraz masz wolne więc i czasu masz więcej
3 777 614. Sebastian_M nic nie trafisz połowa tych liczb juz jest nieaktualna dawno ale kombinujcie moze wam sie cos uda ustrzelić, mi sie wydaje ze trzeba by bylo zagrac jeszcze inaczej, w multiku jest 80 liczb trzeba to podzielic na 4x20 liczb i zagrac w ten sposób tak ze co tydzien grac jedna z 20 tek, i patrzec co i le wpada niełaczyc wszystkich razem numerów z całej 80tki,
K30 widziałem że rozmawiałeś z Krzysztofem
Udało Ci się namówić to na wyjazd i zarobienie dużo wiekszej kasy niż to co ma teraz ?
Udało Ci się namówić to na wyjazd i zarobienie dużo wiekszej kasy niż to co ma teraz ?
nie odpowiedzial nic ale w tej sytuacji niech narazie nie przyjeżdza bo tu sie robi sajgon przez tego wirusa trzeba poczekac zeby cos z tym zrobili
Arczibalik73 może i masz rację
Ja nie gram tak tylko podpowiadamy K30 jak zagrać rozpiską
Ja nie gram tak tylko podpowiadamy K30 jak zagrać rozpiską
Ja skupiam się na Mini bo widze6efekty
powiedzmy sebastian, ty bierzesz 1- 20 liczb inimi grasz przez tydzien, ja biore 2 -2o0liczb i nimi gram, ,k30 bierze trzecia 20 tke i tez gra na nich, , i powiedzmy tomi77 bierze 4 -20 liczb i tez gra nimi przez tydzien, , kazdy z nas 4 wybiera sobie sam z tej 20 licvzby i ilosc liczb i iloma kuponami gra na losowanie, po tygodniu czasu wszyscy sprawdzamy ile i kto trafił ile stracił,i który uklad liczb przyniusł wygranych, tj, tylko przyklad jak mozna zagrac podejrzewam ze TS poszedł by z torbami, w najblizszym czasie lub by musieli tak kombinowac z liczbami aby nikt z nas nic nie złapał, a według mnie oni tam iewuiedza kto i czym zagra w danym momencie
uklady się zmieniają raz bedzisz ty wygrywal raz ja rozklad jest mniej więcej po równo
ja mam cztery sposoby gry i kazdy sposób w miesiącu wchodzi 2 razy czyli tylko 8 dni są wygrane ale przy trafieniu 4/5 to jest cienko musi byc 5/5
dlatego gram codziennie kazdym sposobem 4 zklady koszt 10 zl na losownie
w styczniu weszlo dwa razy 5/5 1400 w lutym tylko 4/5 wlazily marzec trzeba czekac gdzies do polowy i zaczne
jeden sposób na konce
drugi na oboki plusa
trzeci na tasiemce
czwarty na powtórki
drugi na oboki plusa
trzeci na tasiemce
czwarty na powtórki
Arczibalik73 dlatego w zespole jest siła i masz dobry pomysł
3 777 628. K30 ja to podałem tylko jako przyklad zasady gry, niechcesz w ten sposób grać ok, rozumiem, graj swoimi sposobami, wszystko jest dozwolone, te liczby gorace i zimne z tej stronki co wrzuciłes ta tabele nie sa pewniakami , to sa tylko pogladowe liczby,i wcale nie wchodza jakbys tu chciał, juz sie tym nbawiłem kiedys i wyprubowałem to niedziała wcale , szybciej sam złozysz jakis uklad i trafisz jak tutaj, zapamietaj ze wszelkie maszyny sa poto stworzone aby pomagały w typowaniu, lecz powiem ci ze niestety ale nie zawsze sie sprawdzaja, to dotyczy wszystkich generatorów liczb które słuza do generowania liczb na dane losowanie,
Gdyby było więcej osób to można zrobić do tego mieszankę. Czyli Twoje 10 liczb z moimi dziesięcioma dać żeby zagrał np Mewa To nieco 10 liczb i K30 10 liczb bierze emerytka. I teraz pozostałe moje 10 liczb i 10 liczb K30 bierze Zbigniew a Twoje pozostale 10 i Tomiego pozostałe bierze Aya . To tylko przyklad ale tak mozna zarobić
maszyny wprowadzaja ludzi w bład tak samo jak maszyna na chybił trafil raz na kilka milionow ukladów wybierze ten 1 dobry uklad, a ile wybierze tych złych i le ludzi popłynie co losowankie na kasie
Arczibalik73 na tym to podlega. My nie musimy wygrać ale TS nie może stracić
Musi być do przodu
Musi być do przodu
3 777 641. Sebastian_M tak mozna róznie kombinowac z wieloma osobami ale oni by musielli do nas dołaczyc i i tu liczy sie wspolna współpraca, ale musieli by wyrazic nato zgode, to tez jest przyklad, tylko
Ja też podaje6tylko przykłady jak można zagrać w ten sposób aby wspólnie wygrać dużą kasę
I wtedy za tę kasę można by rozpracować Mini
Albo zagrać rozpiską 18 liczb w Lotto
Ale to muszą być pieniądze wygrane bo wtedy łatwiej się gra
Grasz że wygraną i nie tracisz swoich ( nie musisz wyciągać gotówki że świnki)
Grasz że wygraną i nie tracisz swoich ( nie musisz wyciągać gotówki że świnki)
3 777 643. Sebastian_M 2020-03-11 (01:44) Gramy w Mini Lotto !!!
Musi być do przodu
jak my niemusimy wygrac przecierz poto gramy abysmy wygrali a nie na odwrót, musimy powiedziec sobie koniec przegrywania i zarabiania na nas, teraz my bedziemy zarabiać na TSie,i trzeba to robic, to samo mozna zastosowac w mini lotku, lotto i innych grach, nie koniecznie w multiku , jesli zastosujesz to podejrzewam ze bedziesz trafiał o wiele wiecej i akurat,nie bezdziesz nic musiał wybierac ze świnki a kazda wygranabedziesz do tej swinki dokladał tylko nalezy znalezc te własciwe liczby na dane losowanie az 42 liczb chyba tak trudno niejest wytypowac tych jedynych w swoim rodzaju liczb jesli codziennie cos typujesz i wysylasz
Musi być do przodu
jak my niemusimy wygrac przecierz poto gramy abysmy wygrali a nie na odwrót, musimy powiedziec sobie koniec przegrywania i zarabiania na nas, teraz my bedziemy zarabiać na TSie,i trzeba to robic, to samo mozna zastosowac w mini lotku, lotto i innych grach, nie koniecznie w multiku , jesli zastosujesz to podejrzewam ze bedziesz trafiał o wiele wiecej i akurat,nie bezdziesz nic musiał wybierac ze świnki a kazda wygranabedziesz do tej swinki dokladał tylko nalezy znalezc te własciwe liczby na dane losowanie az 42 liczb chyba tak trudno niejest wytypowac tych jedynych w swoim rodzaju liczb jesli codziennie cos typujesz i wysylasz
Ja z tym wygrywanie napisałem to w przenośni
Oczywiście że jestem za tym aby każdy z nas wygrywał i to jak najwięcej
Oczywiście że jestem za tym aby każdy z nas wygrywał i to jak najwięcej
Sebastian_M popatrz co jakis czas trafiasz te 3/5 kiedys ci mówilem i pisałem zbieraj te wszystkie liczby które trafiasz , zapisz je razem wszystkie, i z tych swoich trafionych liczb ułuz sobie uklad i nimi graj, nikomu go niepodawaj i ich nigdzie niepublikuj, inaczej te liczby nie beda CI wchodziły, wtedy tez i nikt niewie czym grasz, a te liczby i ten uklad moga ci przynies i upragniona pełna wygrana, oczywiscie TY zrobisz jak bedziesz chciał, mi nic do tego jest ja to juz kiedys wypróbowałem w multiku ale w ubiegłym i roku wstecz to działa, moze nietrafilem na tych liczbach odrazu teych 10/10 ale czesto cos na tych liczbach miałem,
Grając takim sposobem jak napisałeś Bedzie nam łatwiej trafić niż pojedynczym graczowi. Dlatego trzeba znaleźć chętnych na taką grę i działać
Liczb Do Mini nigdzie nie publikuję. Moze dlatego czesto mam 3/5 a pewnie trafi się w koncu 4/5 oraz 5/5
Brakuje mi jednego ogniwa do trafiania 4/5 a dwóch ogniw do 5/5 Ale i to w koncu dopracuję
Jak zaczniemy trafiac powiedzmy w 4 osoby to szybko znajdą się nastepni chetni do takiej gry
kiedys pisalismy tu ze gramy razem, słyszałem ze pare osob tu chciało do nas dołaczyc to było na poczatku pozniej jakos widze ze dali sobie z tym spokój chyba, rozumie to ludzie boja sie zaryzykowac, wiec nadal zostalismy sami , i gramy sami, ja, Ty ,wójjt,I K30, i mysle ze jesli razem polaczymy sily to w koncu trafimy te 5/5 bezw zgledu czy ktoś sie donas przyłaczy czy nie, kolega Wojtt kiedys tu pisał ze gra swoimi ukladami chyba 4 czy 8 juz niepamietam dokladnie ale gra nimi na okretke, i to mi sie podoba ze ma takie uklady inimi gra, i ze ma realne wygrane ja tak mysle ze jezeli ma takie powiedzmy wygrywajace co jakisc czas uklady np, 5 to moze z kazdego takiego ukladu, wybrac sobie po 1 liczbie i ulozyc kolejne 2 czy tez 4 uklady liczb które beda trafiały juz nie moze 3/5 a nawet 5/5
3 777 655. Sebastian_M kazda osoba która cos wygrywa czy to w multiku czy w kazdej innej grze powinna zapisywac sobie swoje trafione liczby, ale tylko trafione, wszystkie je razem złozyc do kupy i grac nimi na kazde losowanie , tak aby byly wszystkie w obiegu bo nigdy niewiadomo co i TS wylosuje liczby które trafiacie sa to liczby wasze, które wam weszły i tymi liczbami nalezy cały czas grać wtedy bedza wszyscy wygrywać
Tak to jest prawda. Tylko w ten sposób trzeba puszczać dużą ilość zakładów A na jedną osobę to jest za duże obciążenie. Nie każdy to wytrzyma
3 777 658. Sebastian_M no okej ja to rozumie ale mozesz sobie wybrac np 2 takie uklady które puszczasz jednego dnia na drugi dzien puszczasz nastepne 2 uklady i tak na przemiamn grasz tylko tymi 4 ukladami na okretke, no chyba ze wytypujesz takie liczby razem ze bedziesz trafiał jednego dnia powiedzmy te 4/5 a nastepnego dnia 5/5 w mini, i tak co 2 dzien na przemian
ja nikomu nie zazdroszcze zadnych wygranych,grajcie i wygrywajcie jak najwiecej, i ciesze sie ze komus w danym losowaniu dopisało szczescie i zawsze sobie powtarzam tez i takie słowa mi sie dziś nieudało , dzisiaj jest czyjs dzien, jutro moze ten dzień bedzie i mój, gram i sie niepoddaje bo poto gram aby wygrac i tego tez wszystkim zycze aby grali ijak najwiecej wygrywali