Wpisy 3 777 865 – 3 777 964
11 marca 2020 15:17 → 11 marca 2020 17:18, 100 wpisów
na wojne tylko alkochol sie kupuje reszta mozna z grabiezy osiągnąć albo do lasu iść po jelenia
mulag niema co siac paniki mam nadzieje i głeeboko wierze ze ten koronowirus niedługo ustapi i ludzie przestana chorowac i umierac, w polsce tez niebedziew tak zle, grunt to przestrzegac tego co podaja srodki masowego przekazu i oto co prosi prezydent , a wszystko bedzie dobrze, niema sie co martwić na zapas i siec paniki, wiadomo teraz zamykaja w róznych miejscowosciach przedszkola szkoły niektóre firmy tez, ale to jest przejsciowa taka sytuacja,
Pełna lodówka z pragnienia nie padneWiadomo nie ma co siać paniki ale skoro rząd prezydent zamyka szkoły instytucje to chyba żartów nie ma
https://expressilustrowany.pl/awaria-facebooka-nie-dziala-facebook-w-srode-11032020-kiedy-naprawia-awarie-facebooka-dlaczego-fejs-nie-dziala/ar/c1-12570130
Co kłamiecie ze Wam chodzi
Co kłamiecie ze Wam chodzi

Teraz dopiero będzie wifi net bo do szkoły nie to na necie buszowanie będzie
Czytam na Fejsie jak to oszuści sprzedają środki tabletki zwalczające wirusa
Mam pytanie ostatnie sie przez telefon czy przez komputer sie logujecie do fb bo na telefonach chodzi
Ja się nie loguje bo mam zapisane tylko ikonka fejsa i jestem z telefonu
Mulag bo to jest tylko na pc jak ktos przez komputer sie loguje i to jest przez wiadomosci uczniów którzy wysyłali wiadomosci ze szkoła zamknieta
No ja mówię szczerze pyta czy chodzi fejs u mnie tak jak by nie to bym napisał nie żadnego interesu nie mam by pisać inaczej
bo juz pomysłałam ze mi sie włamał haker na fb na serwery. Bo wczoraj szpanował ze zna tu dzie mieszkam anministratora na moje okolice.. Moze to był tylko szpan bo mu nie dałam wiary
Wyczyszczą konto ale każdy chce być nowoczesny transakcje bez gotówki karta telefon wszystko fajnie ale kto da gwarancję jak kaskę zniknie nikt niestety
Wystarczy że ja mam komputer niezabezpieczony tak jak trzeba i pomnie
Dziś miałem trochę czasu wszystko czyli spirytus inne rzeczy maski konserwy itp będą w jednym kartonie dużym na wypadek sobie będzie leżał
80 %osob zarażonych wirusem w Chinach przechodzi lekko jedynie ludzie z innymi schorzeniami mogą mieć problem i starsi ludzie
55,60,61
17,25,38,42,70 stara gwardia , tylko 55,42 przezyly
17,25,38,42,70 stara gwardia , tylko 55,42 przezyly
W sumie to nie wiem czego się bardziej bać wirusa czy konsekwencji wydarzeń panicznych i jaki wpływ na gospodarkę
Ładnie że wszystkie siły polityczne w Polsce mówią jednym zdaniem i ze sobą współpracują
U mnie fb działa normalnie
Tylko pizdzi totalnie, mówią że wysoka temp. Zabija tego dziada, więc może jak przyjdzie ocieplenie...
W miejscowości Choszczno padła wysoka wygrana w zdrapce SZYBKIE 50
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
umnie fejs chodzi noormalnie
sherlokmarysia zatypował(a) za 4 zł w typowaniach Keno na los. nr 886917 i trafił(a) 250 zł
narazie lece
Chyba w Legnicy panika strach wzięły gore cerfura zamkneli u mnie w bidrze 4 kasy kolejki które zawsze byly od rana do wieczora sa z tym że o teraz niemalze przez cały sklep kazda
Wiadomość w Legnicy parę osob ma kwarantane i że szkoły zamykaja chyba to sprawiła eh dzieci mają frajde ciekawe ile z nich w domu będzie siedzieć zwłaszcza przy pogodzie
Ciekawe czy zakłady pracy zamkną mom 8 dni zaległego hm to ja się zgadzam
Nauczyciele dostaną kaskę normalnie ale śmiesznie innym ludziom nie będzie bo czym to pokryją urlopem a później będą bez urlopu
U mnie w Legnicy na klatkach schodowych na drzwiach sklepow kartka jak uniknac wira co zrobic gdzie dzwonić w razie w
Eh juz 1 kolo zwial ostatnio z przychodni i babeczka ze szpitala po alkohol na cpn eh
Eh chyba pójdę do tej bidry wykupia wsio a wystarczy rozsadek higiena