Wpisy 3 777 428 – 3 777 527
10 marca 2020 22:19 → 10 marca 2020 22:54, 100 wpisów
Trzeba grać na okretkę że zmianami po wygranej
W Mini gramy i walczymy dalej
Mam na 15 dni grania w Mini
Pół miesiąca grania za tę wygraną
Arczibalik73 niedługo wygramy 5 w Mini
takie 40 zl to ja mam codziennie rano o 634 nawet nie wstaje po to, lepiej pospac
40 zł?
To masz na śniadanie
3 777 427. Sebastian_M na moim kuponiku tez dzisiaj poleciały liczby 1,3 jak na twoim tylko ze ty dałes 1,3,11,14,33 a ja natomiast poleciałem na 1,3,7,8,10 bo tak mi wychodzily
Dzisiaj tylko 4/6 dobre 248zeta za 4 zl w dużym jutro skan.
Brawo wygranym
Brawo wygranym
jutro nowe uklady mini wdrazam w gre i mam nadzieje ze beda trafnione i wygrane, dzisiaj odebrałem ostatnia kase z wygranych , w multika az stach sie bac , naco te 12 zł przenaczyc czy zagrac w mini lotka czy lepiej isc i sobie kupic mleko do picia
Tytoniasz
Arczibalik73 powoli rozpatrujemy Mini i wygramy
W zeszłym roku wchodziło 1/5 codziennie i często 2/5
3 777 445. Sebastian_M tak tak oczywiscie rozpracujemy mini , tym sie niemartwie tylko niech sie TS ik zacznie martwic jak niedługo dostanie po łapkach od nas
Dzięki Sebastian._M ale niepowodzenie od tamtego roku 5/5 w mini nie wysłane 5/6 w dużym i teraz 3/6 4/6
W tym roku bardzo często mamy 2/5 A też dość często 3/5
tytoniasz12 i gonzaga dla was tez
Gonzaga
Ja w mini mogę podawać 10 liczb które na 100% nie wejdą jakby ktoś chcial
Arczibalik73 nie graj w Multi skup się na Mini
korn748
Tyle razy Ci to mówię
20 liczb zawsze 2 liczby wchodza
Jak wygrasz w Mini wtedy zaczniesz grę w Multi.
Szkoda kasy
Trzeba się skupić na jednej grze
ja też dziś wygrałem
10,00 mm niepuszczone
3.00 lotto niepuszczone
4.50 mini niepuszczone
łączna wygrana 17.50
10,00 mm niepuszczone
3.00 lotto niepuszczone
4.50 mini niepuszczone
łączna wygrana 17.50
K30
K30
3 777 459. Sebastian_M ja to wiem ale mi czesciej wchodza liczby w multiku niz ostatnio w mini i dlatego gram tam gdzie cos mi wpada ostatnio, choc ostatnimi teraz dniami nie wchodzi wiecej jak 3/10 normalnie jakas masakra chyba zpowrotem sie przesiade na 7/7 zeby cos wygrac zeby pozniej bylo na mini lotka
17.50 zł aż tyle chciałeś wydać na toto ?
Arczi+Sebastian
Nie wiem co Was tak() jara?
Czyżbyście nigdy nie mieli>4/10???
Nie wiem co Was tak() jara?
Czyżbyście nigdy nie mieli>4/10???
Mało?
Dziennie Nie wydaje się więcej jak 10 zł
3 777 469. gonzaga mnie nie jara zadne 4/10 bo czesto mi to wpada albo tez i 6/10 ale gratuluje CI ze coś w koncu trafiłś kiedy ja tylko trafiłem te 3/10
To i tak 300 zł miesięcznie
4/10 To ile za to płacą?
K30 to masz wolne
300 zł miesięcznie ale okolo 1000 bylo zwrotu zawsze a marzec to porazka
3 777 472. K30 dokladnie tak jak piszesz jednak chyba bedzie mleko do picia bo ile mozna tej lipy z miodem jesc
K30 masz czas dla niuni
Arczibalik73 będzie mleko kokosowe
K30 to i tak jesteś do przodu więc spokojnie dasz radę
Ja gram powolutku 2-3 zakłady Mini i czasami coś jeszcze
Ale prawie codziennie mam te 2/5 dlatego jest nadzieja na cale 5/5
3 777 483. Sebastian_M 2020-03-10 (22:41) Gramy w Mini Lotto !!!
Arczibalik73 będzie mleko kokosowe nie kokosowe a od krowy, gdzie ja teraz znajde kokosa, jak nawet tu niemozna nic trafic jak , wygram w mini lotka te 5/5 to wtedy sie moze przezuce na mleko kokosowe narazie pozostaje mi tylko mleko od krowy
Arczibalik73 będzie mleko kokosowe nie kokosowe a od krowy, gdzie ja teraz znajde kokosa, jak nawet tu niemozna nic trafic jak , wygram w mini lotka te 5/5 to wtedy sie moze przezuce na mleko kokosowe narazie pozostaje mi tylko mleko od krowy
Jak tak dalej pójdzie to trafimy główną wygraną
Tak żebym dał to bym miał
Ale trzeba się cieszyć i z małych wygranych
W tym roku liczę na 4/5 i 5/5
A czy będzie to zobaczymy
Na 15 dni mam grania w Mini
Tak najwazniejsze nie odkładać z kieszeni
A chwilowo tak wlasnie idzie
Dlatego gram dalej w Mini
jesli twoje ulubione to 3,33,38 to nie miales szans dobrac 11,21 do piony grajac 1 zakladem
Bo są wygrane
Muszę teraz rozpracować tak te Mini zeby wygrywać 4/5 tak czesto jak 3/5
To są te cegły?
3 777 491. Sebastian_M oczywiscie ze trafisz ja musze troszke wiecej sie skupic na pewnych ukladach liczb, które teraz tworze wtedy moze i trafie i bedzie mleko kokosowe, , ale narazie poozostaje przy mleku od krowy, dzisiaj snił mi zie żubr, ze małem go w domu jako psa, i skakałem z poreczy, snil mi sie tez duzy market i tony żywnosci które leciały namnie, i jakies kulki a ja to wyrzucałem z kosza w ktorym siedziałem, a to wszystko leciało namnie, snily sie mi tez 2 kolezanki jedna starsza a druga o wiele mlodsza odemnie, i kolezanki syn ktz którym przegladalismy 3 grube ksiazki i cos rozmawialismy u niego w domu, pamietam ze rozmawialismy cos o ogórkach kiszonych, i o ksiazkach, świeciło na dworze słonce bylo , ciepło,
Arczibalik73 to musisz te sny przełożyć na liczby
Tak robią dziewczyny
I czasami wygrywają
Coś w tym jest
K30 wiadomo jaką metodą zagra TS
Dlatego od czasu do czasu wygrywamy

Mega jak Ci idzie rywalizacja ?
Jednak dodałem dzisiaj