Wpisy 3 776 686 – 3 776 785
9 marca 2020 16:42 → 9 marca 2020 21:44, 100 wpisów
Do mnie dzwonią rozni ludzie nawet z zastrzeżonych numerów i ja odbieram
Nawet nie zwracam na to uwagi
Nawet nie zwracam na to uwagi
Izza zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 886399 i trafił(a) 250 zł
witam wczoraj podawałem co dzisiaj bedzie wstepnie podałem tylko 5 liczb z tego 3 wpadło dzisiaj o 14
oto wpis, mewa chyba i to tez wykorzystał
3 776 307. arczibalik73 2020-03-08 (23:58) czary mary hokus pokus, wizja
jutro proponuje 66,69,78,75,73,narazie
oto wpis, mewa chyba i to tez wykorzystał
3 776 307. arczibalik73 2020-03-08 (23:58) czary mary hokus pokus, wizja
jutro proponuje 66,69,78,75,73,narazie
Zapamiętaj chlopcze ja mam swoje to raz a dwa pa nie mamy o czym gadać
Idę się puścić cisza nie ma z kim konkretnym pogadac wiadomo dlaczego pa
pożniej pisałem tez ze wpadnie 79 liczba i wpadło razem 69,66,75, gdybyscie skladali to co podaje do kupy, to zapewne nie jedna osoba by trafila w nastepnym losowaniu , gryks 76 dlaczego sie tak bulwersujesz tym ze tak napisałem, czyli widac ze nadal tak samo typujesz jak i ja, czyli nasze liczby sie nadal pokrywaja, i nieow do mnie chłopcze , niechcesz wspolracowac zemna z liczbami to niemusisz, ja dzisiaj niegrałem na 14 i załuje tylko bo bym lekko ustrzelił dzisiaj widze te 10/10 bo wszystko co wczoraj wnocy zatypowałem wyszło o 14 dzisiaj, no ale nieposłałem bo szykuje sobie ukladzik na mini aby sciagnac te wymarzone 5/5
3 776 693. Mewa 2020-03-09 (17:24) wiosna,wiosna ach to ty
juz to kiedys słyszałem i czytałem tu na czacie obraza wszystkich czatowiczów, jak niema tu z kim pogadac o czyms konkretnym ,to po co tu wchodzi i tak pisze? jak niewidzi tu nikogo z kim mógłby popisac i potypować liczby, dla mnie to to jest chore poprostu, ale ok niech sobie pisze
juz to kiedys słyszałem i czytałem tu na czacie obraza wszystkich czatowiczów, jak niema tu z kim pogadac o czyms konkretnym ,to po co tu wchodzi i tak pisze? jak niewidzi tu nikogo z kim mógłby popisac i potypować liczby, dla mnie to to jest chore poprostu, ale ok niech sobie pisze
3 776 691. Mewa 2020-03-09 (17:18) wiosna,wiosna ach to ty
Hej johno moge ci dać 61 pod rozwagę i 52
jesli chodzi o te liczby co koles tu podaje to niemaja szans dzisiaj na wyjscie ani 61,52 ja ich niewidze a gosc niech dalej rozwarza i mysli nad nimi moze mu wejda
Hej johno moge ci dać 61 pod rozwagę i 52
jesli chodzi o te liczby co koles tu podaje to niemaja szans dzisiaj na wyjscie ani 61,52 ja ich niewidze a gosc niech dalej rozwarza i mysli nad nimi moze mu wejda
Czy ten wpis był do ciebie masakra dzięki takim tu pusto po co wchodzic jak prowokują zaczepiaja mimo że nie do nich a potem płacz jacy oni pokrzywdzeni pisac im żeby nie komentowali nie pisali a ci dalej problemy z pamięcią czy zrozumieniem szkoda zdrowia nie ma co patrzeć na wpisy nie których traktować jak by ich nie było lub wogule tu nie zaglądać bo i po co zaraz prowokują agrwsywnie do kiedys ps wpis nie wymaga komentarza rozumnych
3 776 700. Mewa a do kogo to pisałes jesli nie domnie, co ja to odczytałem i odebrałem ze to piiszesz domnie własnie i dlatego tak zareagowałem ale jesli nie domnie to okrozumie qale precyzuj jasniej na 2 raz do kogo to kierujesz
mewa ja ciebie tu wcale nieprowokuje i nieobrazam, niczym, chce z TOBA zyc w zgodzie, i tylko tyle
Trochę w chu... Zagrały liczbymam nadzieję że 31,33,35,37,47,nie padnie...
3 776 704. johno 2020-03-09 (18:04)
ja proponuję 33,34,35,36,40 z tego co tu widze to 33,34 jest na tak, reszta na nie ale próbój a nóz widelec wejdzie i wygrasz do tego mozesz dodac tez liczbe 17 tak jak podaje tu megamocny, moim zdaniem tez moze wejsc wieczorem
ja proponuję 33,34,35,36,40 z tego co tu widze to 33,34 jest na tak, reszta na nie ale próbój a nóz widelec wejdzie i wygrasz do tego mozesz dodac tez liczbe 17 tak jak podaje tu megamocny, moim zdaniem tez moze wejsc wieczorem
3 776 708. Wojtt witaj
Yunuyo
Losuje ten sam pan,który losował o 14o,czyli Marcin Mańka.
Losuje ten sam pan,który losował o 14o,czyli Marcin Mańka.
ja tez uciekam zaraz musze isc do sklepu pozniej do kolegi, zrobić mu zastrzyk, a potem do kolektóry cos posłać moze jakiegos 1 multika na liczbach ktore bardzo dawno niewychodziły w takim ukladzie, dzisiaj według mnie pojda specjalne liczby, cikawe czy wyjda?
Arczi... Kup mi paczkę wirusachce trochę postraszycjak będą kolejki
3 776 720. tomi77 z korona czy bez korony
Od jutra jak wchodzę na zakład pracy mam przymusowe badanie czy nie mam gorączki
Jutro 1 wsze badanie
Ciekawe jak bym jutro na zakład pracy przyjechał tak 

By Ci pogratulowali napewno Zbigniew madrego podejscia do sprawy

Grajcie, wygrywajcie.
Zb jak cie tu nie będzie tzn żeś w izolatce

kto dziś prowadzi losowanie Spr na Lotto
Zb kreci

Islandorka wtym roku nigdzie 4 lipca na wczasy nie jadę bo gdzie jak wszczyscy chorzy
Tv
Ano
Idę
osa kumasz
na dzis byly 53,55,63
dopisałem dlugo oczekiwane 59,79
63 zawiodlo
59zawiodlo
i tylko 3/5 było
na dzis byly 53,55,63
dopisałem dlugo oczekiwane 59,79
63 zawiodlo
59zawiodlo
i tylko 3/5 było
dobra na @ wytlumacze bo musze odpisac jeszcze dwóm osobom jak to robić ale jutro bo w pracy jestem do 1;00
NOSFERATU zatypował(a) za 28 zł w typowaniach Keno na los. nr 886446 i trafił(a) 1876 zł
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Cześć
Zbigniew siedzi w izolatce ?
Dziś tylko Mini
eldra zatypował(a) za 4 zł w typowaniach Szybkie 600 na los. nr 10092 i trafił(a) 252 zł
Sebastian pamiętaj zrób 6 wpisów i idziesz do izolatki na 14 dni
koronawirus w nl bardzo niebezpieczny starsze osoby są w stanie ciężkim
są już przypadki stanu ciężkiego w wieku średnim czyżby zagłada się zbliżała
u mnie w robocie chodzą pogłoski że ten wirus mógł zostać zmutowany i puszczony w eter celowo przez jakieś państwo
No tak... Czekajcie na smierctylko ze ani posłowie ani kandydaci na prezydenta ani euro LO.... Nie proznuj
Właśnie leci kabarecik
K30 zgadza się wyszedł z laboratorium i to było celowe posunięcie
Samoloty latają prawie puste
Dopisano wyniki Mini Lotto - 04,13,31,36,41