Wpisy 3 774 831 – 3 774 930
7 marca 2020 13:58 → 7 marca 2020 15:11, 100 wpisów
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
14 00 mogłem już nie żyć
Zb grasz
W kulki czy w bilarda
Nie, w mm
Dopisano wyniki Multi Multi
01, 05, 06, 10, 19, 22, 28, 29, 31, 38, 43, 49, 51, 60, 69, 70, 73, 74, 75, 76
Plusem jest liczba: 69
01, 05, 06, 10, 19, 22, 28, 29, 31, 38, 43, 49, 51, 60, 69, 70, 73, 74, 75, 76
Plusem jest liczba: 69
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12755 zestawów od 1663 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 10 864 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 20 463 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Boguslawa - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- Monikaemm27 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 140 zł = 18,67 x koszt gry
- V-ENERGY - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 80 zł = 16,00 x koszt gry
- lorey - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 72 zł = 14,40 x koszt gry
- Kryptraider - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 706 zł = 14,12 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,03,04,05,07,12,14,17,18,20,22
No chwalić sie
Nie ...jutro zagram 3/3 stawka 10 powód 2018 i 2019 w 8 marca trafiłem 3/3 wiec jutro zagram na 14 sta chora ze nie padły moje liczby na dziś
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 6757349
Wylosowany numer to: 6757349
2,50 zostalo
Waldi
Islandorka zagrałem na 14 5^5 stawka 2 i {{dobani} dziś po 21 49 napisze jakie jutro zagram 3/3 stawka 10 jak 2020 znowu trafię to sie poplacze
Chodzi zbieg okoliczności 2018 8 marca 540 2019 540 8 marca wiec jutro zagram na pewno tym bardziej ze moja buda jest otwarta jutro
Idę pa musze iść bo jak dostane kwarantanne to złamie prawo nie wytrzymuje siedzieć 14 dni
Jeśli ktoś szuka 100% sposobu na wygranie mln,proponuję programy użytkownika Mzgoda https://www.youtube.com/watch?v=ISqnpNcro_o Stanisław Wynalazca Goldenlotto już czeka na zmówienia
https://www.multipasko.pl/typowania/goldenlotto-pl/multi-lotek/
https://www.multipasko.pl/typowania/goldenlotto-pl/multi-lotek/
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
I motto życiowe Mzgoda na jego czapce

3 774 596. megamocny 2020-03-07 (09:56)
Nadzieja jest matką głupich, co nie przeszkadza jej być uroczą kochanką odważnych 69
cud prawdziwa kasa 1/1 z pluszem
Nadzieja jest matką głupich, co nie przeszkadza jej być uroczą kochanką odważnych 69
cud prawdziwa kasa 1/1 z pluszem
Dopisano wygrane Super Szansa
6 trafnych i w oboki. Myvictory, jeśli wiesz co to jest stosunek, to odstodunkuj sie się od mojej osoby. 

Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Jak to w profilu Stasiu wynalazca/ Mzgoda/ napisał kiedyś...
skromnie, 5 stow na minusie w grze od polowy grudnia
ale to nie jest prawda bo gra sie za wygrane
ale to nie jest prawda bo gra sie za wygrane
Panie Adminie, jeśli Pan czyta te prowokacje, proszę wyciągnąć wnioski wobec tej osoby. Nie mam nic wspólnego z GoldenLotto i tym wpisem. To nie pierwsze nękanie mojej osoby przez sprawcę przestępstwa z art. 190 a § 1 k.k 

To potwierdzenie wygranej, kolejne za chwilę. Myvictory, nie będzie już ostrzeżeń. Składam zawiadomienie do prokuratury o popełnionym przestępstwie. Nie eumycofam się z tego. Panie Adminie - wnoszę o opamiętanie tego osobnika. 

Co za typ,jesteś dokładnie tą osobą,ty straszysz ?? Swoimi wszystkimi kontami,obrażasz wszystkich jak popadnie.Robisz zamęt na czacie od kiedy przeczytałeś,że twoja śmieszna stronka nie jest konkurencją.
Człowieku,masz 60+ podawałeś się za kobietę (Sara0925) jakim trzeba być ............. Wklejasz non stop fotki z netu i podajesz się za kogoś na poziomie?
Mzgoda/Staśku wynalazco.....ogarnij się.
Człowieku,masz 60+ podawałeś się za kobietę (Sara0925) jakim trzeba być ............. Wklejasz non stop fotki z netu i podajesz się za kogoś na poziomie?
Mzgoda/Staśku wynalazco.....ogarnij się.
Znowu golden lotto? Od teraz będą blokady za ciągle podnoszenie tego tematu.
Panie Pasko, będzie zmiana kwalifikacji prawnej na § 3 k. k. Mam tego dość.
Myvictory, powtarzam, nie mam związku z ww wpisem. Składam zawiadomienie o przestępstwie. Jest to przestępstwo wnioskowe, w tym przypadku zagrożone kara od roku do 10 lat.
Powodzenia
. Emerytka46, do górniczego masz bliżej, ale jednak Lubliniec,
Czy to jest normalny wpis ?
Mzgoda.Jak myślisz ?
Czy to jest normalny wpis ?
Mzgoda.Jak myślisz ?
No to fajnie... Duda też ma dwie twarzeKaczyńskiego i Piotrowicza
Ale ciężko coś trafić w multi jednak tu zostanę... Jutro tylko 2 na 14
Wojtt narazie pracuje nad cyframi co prawda typlem co nieco juz 1x10 1x5 trza mi 2x8 jeszcze
Pasko-zrobi ci sprawe karną Stanisław
Pasko/Mogę to udowodnić,że to ta osoba.Wszystko na @,zresztą tam już ktoś to powinien tobie napisać.
22 wlazlo
29 wlazlo
60wlazlo
75 wlazlo
49 wlazlo
1 wlazlo
59 pudlo
80 pudlo
29 wlazlo
60wlazlo
75 wlazlo
49 wlazlo
1 wlazlo
59 pudlo
80 pudlo
Panie Pasko: - Jak Boga kocham. Nie mam związku z wymienionym portalem. To nie mój wpis.
Bo nękanie dotyczy chyba tamtego Pana... chyba że można nękać anonimowy nick. Tak czy inaczej proszę o spokój. I faktycznie też bym to trochę odebrał jak nękanie gdybym był goldenlotto, więc proszę zaprzestać ten temat tutaj i osobiście to inaczej rozwiązywać.
Pasko zablokuj gooooo
Ja tylko mogę napisać że audyt po IP nie wykazał żadnego połączenia Mzgoda z kilkoma nickami które tu ostatnio atakowały czat hak np. Sara0925.
K30-pewniaki potrzebne na Jelonka,koziołka czy jak tam sie zwie?
Panie Adminie, wyślę Panu skan dowodu osobistego. To nie jest anonimowe bo posługuje się nazwiskiem. Zaraz kolejne dowody
Forsami w wojsku swiecilem jaja w kabinie numer 6 bo kabin zabrakło tylu nas było
No i w nękaniu pada to Pana nazwisko? Czyli faktycznie wycelowane jest w Pana osobę czy tamta osoba nie wie z kim ma do czynienia.
Pasko-ale wklejki i jazgot identyczny jak Sara0925,tam też było bicie piany 24h na dobe,
3 773 506. Mzgoda 2020-03-06 (14:10)
Najlepiej Butom.Piekarska 99, Walicki albo Hades.
Ktoś pyta o adres warsztatu,a ten pan daje adres zakladu pogrzebowego.
Czy to jest normalne ?
Najlepiej Butom.Piekarska 99, Walicki albo Hades.
Ktoś pyta o adres warsztatu,a ten pan daje adres zakladu pogrzebowego.
Czy to jest normalne ?
Pasko,sam wiesz ze IP można mieć co 5 minut inne
A kiedy Mzgoda obraża publicznie non stop np emerytkę to jest ok? Ten chłop uporczywie i nagminnie atakuję ją....wkleja obraźliwe foty....to wszytko gra??
A kiedy Mzgoda obraża publicznie non stop np emerytkę to jest ok? Ten chłop uporczywie i nagminnie atakuję ją....wkleja obraźliwe foty....to wszytko gra??
niby można, ale widzisz z tamtymi nickami nie było problemu, żeby wszystko wyszło.
Nie będę tutaj się rozpisywa, bo to nie miejsce na to. Prawo niech zawsze prawo znaczy. Proszę od samego rana przejrzeć kto atakowal moja osobę. Od trzech dni tak jest.
Pasko/ten typek to dokładnie Sara i pozostałe nicki...wszyscy to wiedzą,wszyscy go dopasowali do Stanisława....to właśnie on,ludzie sobie wysyłają @ jego konta z FB dokładnie te same fotki/obrazki i zdania...on nie zmieni swojego sposobu bycia.
nie wiem jak tamci, ale Mzgoda to nie tamten agresor według wszystkich danych jakie posiadam, zero śladów zależności
Bo się jakoś zabezpieczył.Nie wiem jak,bo się na tym nie znam.
Pasko po co piszesz jak pewnych gości można zablokowac ja z Osa zyje jak stare małżeństwo wiec mię nie blokuj ...ona do mnie capie ja do niej krowa to wszystko w formie żartu
Emerytka jesteś za blokadą Sebastian
jest program który zmienia IP komputera przy każdym włączeniu.Całymi dniami atakować portalowiczów MP--coś nie Hallo z tym człekiem.
Panie Adminie, nie jestem typkiem. Wnoszę o blokadę trgo osobnika z uwagi na naruszenie reguksminu portalu. To jest uoirczywe nękanie
zbigniew g
Ja go ignoruję.
Ja go ignoruję.
Emerytka jesteś
Pasko/wiem----ale ja bronię kogoś,jak osoba ta jest atakowana to krew mnie zalewa...
Emerytka to napisz tu teraz zanim pasko jest by go zablokował
zbigniew g
Pisałam,że go ignoruję,tzn że po prostu nie czytam jego wpisów.Chyba że dostanę meila,że jestem atakowana.
Pisałam,że go ignoruję,tzn że po prostu nie czytam jego wpisów.Chyba że dostanę meila,że jestem atakowana.
O czym on pisze? Nie ma podstaw na założenie blokady Sebastianowi, któremu też zarzuca się, że on to ja. 

Emerytka wielokrotnie nakrylem bajkopisarza jak tu bredzi
Pasko-nikt tu piany nie bije poza osobą Mzgoda,a jesteśmy tu pare ładnych lat,i możemy się dogadać.Tej osobie zależy tylko wykłucaniu się,a zdania są różne