Wpisy 3 772 095 – 3 772 194
4 marca 2020 14:30 → 4 marca 2020 19:43, 100 wpisów
jak ja to mówie pomalutku do przodu małymi kroczkami, idziemy grunt ze cós wpada i marzec sie dobrze zaczyna, bo luty to byla jakas tragedia
3 772 081. emerytka 46 kto to taki jest ?
arczabalik73-rzuć skana kuponu
3 772 098. Andreas3864 no masz powyrzej w wpisie 3 772 086
a tak mnie ciagneło wczoraj w nocy na te liczby cholernie i je skreslilem, tylko szkoda ze tego nie wysłałem jako 5/5 bo tez miałem tak zrobic bylo by wiecej no ale niestety nie wysłałem tego jako 5/5 a moglo byc tak pieknie
a tak mnie ciagneło wczoraj w nocy na te liczby cholernie i je skreslilem, tylko szkoda ze tego nie wysłałem jako 5/5 bo tez miałem tak zrobic bylo by wiecej no ale niestety nie wysłałem tego jako 5/5 a moglo byc tak pieknie
Bo to jest kupon dyżurny na kilka losowań, przerwa i znów do gry.
dobra ja tez juz uciekam, zycze wszystkim milego dnia oraz wysokich wygranych, jem obiad i lece na cmentarz odwiedzic kolege który był umnie przedwczoraj z wizyta we śnie i chciał pogadac,wtedy obstawiłem jego date urodzin i ona wyszła tez w multiku, teraz ja odwiedze jego
Arczi to jak niewysłałeś
3 772 112. Andreas3864 tego na 5/5 nie wysłałem wysłałem tylko ten co opublikowałem
na pewno KONRADO losowanie prowadził bo ani na jednym kuponie nie mam wygranej
Ktoś awansował Admina .Gratulować , czy współczuć .Póki co - wyrazy współczucia dla autorki.

krasnalek zatypował(a) za 4 zł w typowaniach Keno na los. nr 885073 i trafił(a) 554 zł
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
co raz mniej ludzi tu wchodzi pewnie boją wirusa to jo tyż skszaniom stąd
K30, podaj art.jakiekolwiek ustawy.Ty wiesz, że prawo niby istnieje, ale nie wiesz jak go stosowac.Sprzataczka z MS lepiej zna kk lub kw , niż ten, który chce kogoś oskarżać lub obwiniac.Moze chcesz zastosować niemieckie prawo ' dajcie mi czlowieka a artykuł się znajdzie ' ?
Mzgoda
Odczytałeś mój wpis ,tak jak tobie było wygodnie.Niestety mylisz się.
Żegnam.
Odczytałeś mój wpis ,tak jak tobie było wygodnie.Niestety mylisz się.
Żegnam.
Cześć jak napisałem do dziewczyny ona mówiła, że jest za szatanem. A i chcę wysłać zdjęcia i filmy za kasę. Bardzo śliczna. Ale modli się do Boga, jak się spytałem. Nawróciłem ją ? Umawia się.
Urszula , ja się z Tobą nawet nie witałem, więc żegnać się nie musisz
Ale jest na co popatrzeć.
Może byłeś w tym stroju mikołaja i
dla tego powiedziała ci że jesteś za sza
dla tego powiedziała ci że jesteś za sza
Kcszok
Chcę sobie kupić Apple.
Być cool jak dziewczyny.
Mulag-coś słabo futrujesz świnke,zobacz na moją.

Musze go nauczyć żeby nosem pokazywał liczby na kuponie
Siesta -do losowania,też ide
Wszystko psują mi dwa końce z jednej dziesiatki22,42 było fakt nie miałem zadnej
I tak nie wygramy jedna osoba tylko na tej stronce tylko codziennie wygra wali tys
Przed chwilą padło 6 x 9/10 (18 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
11aakderf zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 885119 i trafił(a) 1500 zł
75kostka75 zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 885119 i trafił(a) 4500 zł
fredkaa11 zatypował(a) za 4 zł w typowaniach Keno na los. nr 885119 i trafił(a) 1000 zł
Liczby dóza do równowagi prosto wygrywac