Wpisy 3 771 233 – 3 771 332
3 marca 2020 14:50 → 3 marca 2020 19:36, 100 wpisów
3 771 230. K30 2020-03-03 (14:45) waalwijk
arczi dzis 45 na bank wychodzi sprawdzone potwierdzone
K30
arczi dzis 45 na bank wychodzi sprawdzone potwierdzone
K30
Rodzina ma zagrać w Mini, ale nie tymi liczbami :
2,3,4,9,10
12,14,19,20,21
27,37,38,41
Kazda inna, ale nie w/w.
2,3,4,9,10
12,14,19,20,21
27,37,38,41
Kazda inna, ale nie w/w.
Za 10 lat Afryka będzie... chińska.
gerdi076 zatypował(a) za 20 zł w typowaniach Keno na los. nr 884858 i trafił(a) 1250 zł
Cześć
Dziś kupiłem 

Zabija w 99,9 %
sebasian-to se mogłeś kupić w japonii wykupili do zera

Prawdopodobnie w Polsce nie ma koronowirusa bo piją duzo oleju.
Smog go wykończył
Olej nie ma z tym nic wspólnego
Spirytus już mam zaraz dam zdjęcie
Spirytus już mam zaraz dam zdjęcie

Zjadłem obiad to teraz czas na deser
Zapytajcie studentów z Rzeszowa, którzy przylecieli z Wuhan. W porównaniu z nimi to Polacy, mimo wszystko są czystym narodem.

Właśnie, że powinno się spożywać dużo oleju i czerwonego, wytrawnego wina. Niektórym pomagają orzechy włoskie.
Orzechy jem codziennie
Lubie takie jabłka z ryżem i naleśnikami. Oczywiście z cynamonem.
Cynamon to podstawa. Mam to dużo. Przywiozłem taki aromatyczny z Grecji i z Turcji
Z ryżem to jabłka prażone
Jeśli jadasz orzechy to każdego dnia powinieneś trafiać piątkę w Mini. Cynamon w łaskach, dobry do spirytusu i do marynowania dyni.
Super jedzenie
Codziennie trafiam 2/3 w Mini.
Widocznie jem za mało orzechów
Widocznie jem za mało orzechów
Marek
A ja jem zupke Chińską żywa szczepionka na koronnego świadka wirusa..
Od dzisiejszego dnia będę jadł więcej orzechów
Forsami
Korona Ci z głowy nie spadnie
Korona Ci z głowy nie spadnie
Jak ja nie cierpię takiej zupy
Mulag
Czy któreś z liczb na foto wpadną? Mam wysłać messegerem do brata.
macie jeść takie zupki jak Forsami rozporządzenia do ustawy art569 paragraf 56 ustp 34
emerytka 46 za keno
są ostre i eliminują wirusa przecież Państwo może wycofać wszystkie inne rzeczy zostawi tylko zupki chińskie tak może zrobić wszyscy w sejmie zgodni co do tej kwestii
będzie tanio zostanie w portfelu na inne podatki czyli podatki od podatków
Mulag jak wpadnie a nie zagrane masz..co Ty CZŁOWIEK czynisz weź q....4,50 IDŹ zagraj nie żałuj jak ja wczoraj było 5/5 z Plusem I 1800 złotych poszło się..je..w PZU..2,17,44,67,76 zobacz sobie wczorajszym losowaniu z 21:40 teraz chodze po mieszkaniu I wale głową w mur czegom nie zagrałem
dwa kartony prawa cywilnego karnego administracyjnego ileś kg leży w piwnicy
Mulag mi do śmiechu nie jest bo jak to spiewa Kamil Bednarek..Takie chwile jak te nie zdarzają się zbyt często
Mewa ja z uporem maniaka zagrałem ten twój zakład w Lotto z Plusem..pewnie już nie pamiętasz ale ja I owszem mam zagrałem
a konstytucyjnego również najgorszy przedmiot przez studentów płowa miała poprawki lub komisyjny czyli czerwony kwadrat
Mulag co Ty tu o kwadratach ciągle w kółko...Zaprawde Powiadam Ci choć to wszystko jest marność nad marność powiadam wam marność weź 4,50 idź zagraj...w Mini rozumisz Bogaty czy g...rozumisz..żebyś później nie miał żal uuuu .
głowa mnie kuje zmęczony jestem posiedzę jeszcze chwilkę i do spania
A idź TY do spania..ubierz maske z filtrem..I spać jak niechcesz grać
zupki które nosza miano chinskich, wcale nie sa zupkami chinskimi,tylko nazwe taka nosza np ,vifon poniewaz sa produkowane w Łegowo W polsce tylko ze sa na tzw licencji wietnamskiej, sa to zupki szybkie w zrobieniu wystarczy tylko 5 minut i zupka expresowa jest gotowa do skonsumowania, ja tezzupki tez nieraz kupuje i jem, bo sa dobre na szybki posiłek,

Samo zdrowie