Wpisy 3 770 292 – 3 770 391
2 marca 2020 10:07 → 2 marca 2020 11:36, 100 wpisów
Jacun i inni mieli mają rację po co pisac jak jest prowokator Sebastian m nic do tej osoby a ta wcina się by ciagnac wpisy prowokując dziecinie a potem że jest prowokowana żenada
Panie Adminie, na portalu rozpowszechnił się nowy wirus, to ' Mewawirus' Jedynym lekarzem jest Pan Admin.

Mewa Ty jesteś największym prowokatorem na tej stronie nie zauważyłeś tego ?
Napisałem Ci że podałeś dobry typ meczu A Ty piszesz do Pasko że ja Ciebie prowokuję ?
Mozesz mi napisać czym ?
Jeśli piszesz ma tej stronie to musisz się liczyć z tym że ktoś Ci tu odpowie. I każdy ma prawo odpowiedzieć. Ty nie będziesz wybierał kto ma Ci odpowiadać A kto nie
Nie znasz zasad jakie panują na czacie ?
Napisałem Ci że podałeś dobry typ meczu A Ty piszesz do Pasko że ja Ciebie prowokuję ?
Mozesz mi napisać czym ?
Jeśli piszesz ma tej stronie to musisz się liczyć z tym że ktoś Ci tu odpowie. I każdy ma prawo odpowiedzieć. Ty nie będziesz wybierał kto ma Ci odpowiadać A kto nie
Nie znasz zasad jakie panują na czacie ?
Zobacz mewa już emerytka 46 dała sobie spokój i można z nią normalnie porozmawiać
Wez z niejprzykład i zacznij być w końcu miły dla ludzi i Uszanuj zasady tego od czata Szanuj też wszystkich którzy są na tym czacie i nie prowokuj
Wez z niejprzykład i zacznij być w końcu miły dla ludzi i Uszanuj zasady tego od czata Szanuj też wszystkich którzy są na tym czacie i nie prowokuj
Napisze ostatni raz jeśli jesteś inteligentna osoba zrozumiesz uszanujesz nie chce z toba nic miec do czynienia odpisywać ci na cokolwiek pisac z toba nie życzę sobie byś kmentowal moje wpisy szczególnie te nie do ciebie rozumiesz czy nie jak nie pewnie odpiszesz i dalej będziesz prowokoeac pisząc ze ktoś prowokuje dzięki tobie ludzie odeszli odchodzą nie pisz do mnie ze mną mam z kim żegnam
Pasko już dawno powinien reagowac
Mzgoda
I nie tylko
Czy wszyscy mają tyle jadu w sobie
Mzgoda
I nie tylko
Czy wszyscy mają tyle jadu w sobie
191979, czy te żółte kartki skierowane są wobec mojej skromnej osoby ??? Jeśli tak, dziękuję .Lubię żółty kolor.Czerwien tez.Pozdrawiam.
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Mzgoda: proszę być słownym jeśli się daje takie zdjęcie w profilu
Sebastian M: sprawdź w drogerii czy na pewno są te żele bo jeśli są to na Allegro możesz trochę zarobić
Pasko czym ja kogokolwiek zaczepiam Daj mi wpis w którym ja kogoś zaczepiam
Packo u mnie w Warszawie można też ale naprawdę kupić Jeśli chcesz Nie ma problemu
Te żele antybakteryjne kupić
Toruń ludzie wykupują nawet makaron ?
Powiem wam że najlepszy makaron to jest własnej roboty Jak się samemu zrobi taki makaron to jest pyszny
Powiedzcie mi dlaczego ludzie wykupują makaron ?
Co wy chcecie od mojego ptaka mewuniu
Forsa
Seb
Nic nie straciles
Nara
Haha w biedzie nawet jabłek polskich nie było w SB i chusteczek higienicznych oraz nawilżanych
Szał macicy na ulicy
Szał macicy na ulicy
Forsa już się nie myje
Osa witaj
Może to i pomyśł... Będę capila to korona se pojdzie...
Jabłka wykupując?
Kto ma pewniaki
Osa ja mam pewniaka
Sebastian_M
Nie mam zamiaru z tobą pisać.
Mewa ma rację.
Nie mam zamiaru z tobą pisać.
Mewa ma rację.
Emerytka A czy ja się do Ciebie odzywam ?
Teraz Ty prowokujesz ?
Teraz Ty prowokujesz ?
Po co robicie tu dym ?
3770 301. Sebastian_M 2020-03-02 (10:31) Dziś Gram w Mini )
Zobacz mewa już emerytka 46 dała sobie spokój i można z nią normalnie porozmawiać
Po co robisz dym
Prowokacyjny wpis pasko nie podał masz nie mam czasu
Po co robisz dym
Prowokacyjny wpis pasko nie podał masz nie mam czasu
Sebastian M
A to co jest ? Nie czasem zaczepka?
A to co jest ? Nie czasem zaczepka?
191979
Emerytka to nie jest wcale zaczepka bo to była prawda na daną chwilę była to prawda dlatego że zaczęliśmy już ze sobą normalnie rozmawiać Przynajmniej tak mi się wydawało ale widzę że pomyliłem się co do ciebie
Nie ma czasu na kutnie trzeba zapasy robić i doły kopać jamy by było gdzie jedzenie przechowywać Pasko dobre to z tym że jest jeden problem rakiem się nie zarazimy czy układem krążenia itp a tu przechodzi na ludzi tu jest problem
I tu się Mulag mylisz.
Dla tego ludzie mają prawo się bać oczywiście panika nie jest wskazana ale takie posty z neta to dla ludzi co nie patrzą głębiej
Chodzi mi o samobójstwo.
Oczywiście bezpośrednio się nie zarazisz jako chorobą ale możesz wziąć przykład w innej osoby i zrobić to samo chodziło mi o to
Oczywiście bezpośrednio się nie zarazisz jako chorobą ale możesz wziąć przykład w innej osoby i zrobić to samo chodziło mi o to
Takie posty na mnie nie działają Oczywiście miejmy nadzieje że wszystko się dobrze skończy i że nie jest tak źle najgorszy jest wirus który przechodzi na ludzi to jak broń biologiczna to jest najgorsze
W słabszej wersji atakuje słabo rozwinięte półkule mózgowe,przykłady są.
to trochę trzeba z tym samobójem posiedzieć po przebywać a tu wystarczy sekundy ktoś kichnie zostawi bakterię i już jesteś zarażony to jest najgorsze oto chodzi nawet zwykła grypa tak właśnie powoduje to jest niebezpieczne mimo że choroba może być lekka do przejścia ale chorujesz łoto tu chodzi
Matematyka na dzisiaj. W Polsce żyje dzisiaj około 38 000 000 ludzi. Można przyjąć, że za 110 lat nikt z tych ludzi już nie będzie żył. Czyli 38 000 000 ludzi, którzy dzisiaj mieszkają w Polsce umrze chcąc nie chcąc w ciągu najbliższych 110 lat. Żeby tyle ludzi umarło, to rocznie musi umierać z nich średnio 345 455 osób. A żeby tyle ludzi rocznie umierało, no to każdego dnia musi średnio umrzeć około 950 osób. Musi i koniec. Jeśli dziś nie umrze nikt, to jutro musi 1900, bo matematyka ostatecznie musi się zgadzać.
Ktoś powie, że za 10 lat też urodzi się ktoś, kto za 110 lat pewnie nie będzie żył. Czyli tak naprawdę jeszcze więcej ludzi umrze. No ok może tak być. Ja tylko mówię o tych pewniakach, którzy na pewno dziś żyją i na pewno za 110 lat nie będą żyć. Na pewno umrą.
Ktoś powie, że za 10 lat też urodzi się ktoś, kto za 110 lat pewnie nie będzie żył. Czyli tak naprawdę jeszcze więcej ludzi umrze. No ok może tak być. Ja tylko mówię o tych pewniakach, którzy na pewno dziś żyją i na pewno za 110 lat nie będą żyć. Na pewno umrą.
No więc już wiemy, że przynajmniej 950 osób średnio dziennie umiera w Polsce i nie wnikając w żadne choroby, wynika to z jednego prostego założenia, że ludzie żyją nie dłużej niż 110 lat. Czyli gdyby na świecie nie istniała żadna choroba oprócz starości, to również ten wynik by się nie zmienił.
A co by się stało, gdyby teraz połowa społeczeństwa zachorowała na koronawirusa?
No wiadomo, że skoro 950 osób dziennie umierałoby, a połowa z nich miałaby teraz koronowirusa, to słyszelibyśmy w wiadomościach że "ostatniej doby 475 osób zmarło na koronawirusa". No i ten wynik nie zmieniłby się nawet gdyby koronawirus był w 100% nieszkodliwy. Matematyka nic więcej.
Pozdrawiam
A co by się stało, gdyby teraz połowa społeczeństwa zachorowała na koronawirusa?
No wiadomo, że skoro 950 osób dziennie umierałoby, a połowa z nich miałaby teraz koronowirusa, to słyszelibyśmy w wiadomościach że "ostatniej doby 475 osób zmarło na koronawirusa". No i ten wynik nie zmieniłby się nawet gdyby koronawirus był w 100% nieszkodliwy. Matematyka nic więcej.
Pozdrawiam
Sebastian_M
Nie oddałam żadnego wpisu do ciebie.Masz przywidzenia.Ignoruję cię i nigdy się to nie zmieni.
Nie oddałam żadnego wpisu do ciebie.Masz przywidzenia.Ignoruję cię i nigdy się to nie zmieni.
Znowu powrót klona pod innym nickiem,wpis377034-już były te obrazki u pewnej osoby co została zablokowana.
takie porównania nic nie dają są ważne i się robi ile w roku ludzi umarło z zima z utopienia itp nie zmienia to faktu że wirus może ale mam nadzieje że się mylę w 100% niech tak będzie zrobi nagle spustoszenie to tak różnica jak by wszystkim czy jakieś części kazali pływać i się topić mam wybór nie pływam i nie jestem w tej statystyce to jest ta kolosalna różnica
stary pewnie by i tak umarl ale z wirusem umrze wczesniej, czyli zycie mu sie skroci i szkoda tych lat
ZUS -zaciera ręce
Jak się osłabi służbę zdrowia a dołoży do publicznej tv.. Zostaną dinozaury..
Kaczyński, Kurski, Ziobro, Macierewicz..
Kaczyński, Kurski, Ziobro, Macierewicz..
Pasko może masz rację ale to tylko statystyka. Jeśli jakiś wirus zaatakuje ludzi w społeczeństwie 38 000 000 osób i z jego powodu umrze połowa tych ludzi to dane Ci się zmienią w szybko . Zostanie 19 000 000 osób i wtedy statystycznie dziennie będzie umierało nie 950 osób tylko 475
trzeba zrozumieć i to pisze mam nadziej że spora osób to zrozumiała że w tych statystykach wszyscy nie muszą i nie uczestniczą bo ktoś uczestniczy w statystyce wypadków drogowych jeden w piciu a ktoś nie jeździ i nie pije i nie ma opcji by tym uczestniczyć
Tomi A Ty myślałeś że będziesz żył wiecznie ?
Nikt nie żyje wiecznie.
Nikt nie żyje wiecznie.
nikt nie żyje wiecznie ale ludzie zachowują się tak jak by mieli żyć wiecznie
Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
Sebastian M ja mówię o sytuacji gdyby nas zaatakowało coś co jest nieszkodliwe, a co by miała połowa społeczeństwa. Powiedzmy, że połowa społeczeństwa dostałaby zeza rozbieżnego.
i wtedy w wiadomościach mogliby mówić, że "wczoraj zmarło 475 osób, które miało zeza rozbieżnego"
cześć Pasko już kiedyś pytałem jak sprawdzić szybkie 600 wspomniałeś że można ale w narzędziach jeszcze takie sprawdzenie nie funkcjonuje chodzi mi o kalkulator pozdrawiam