Wpisy 3 770 192 – 3 770 291
2 marca 2020 00:02 → 2 marca 2020 10:04, 100 wpisów
Miłego dnia, wysokich wygranych, trzymajcie się, wygranym. Dobranoc.
Dopiero sprawdziłem kupony Mini z 29 02 2020 r.
Na 3 kupony miałem 2 x 3/5 W Mini
Na 3 kupony miałem 2 x 3/5 W Mini
W tym roku 14 x 3/5 W Mini14 razy trafiłem 3/5
W końcu zaczyna się układać 3/5 w Mini. W zeszlym roku dopracowalem w/5 w Mini. W tym roku już jest lepiej bo wchodzi dość często 3/5 w Mini. Jak bardzoej to popracuję to bedzie wypadało 4/5 a może nawt 5/5
Czyli ciężka praca nad tym w jaki sposób typować liczby w Mini przynosi skutek pozytywny. Arczibalik73 juz niedługo rozpracujemy Mini Lotto tak żeby co losowanie wpadło 3/5
Bardzo często będzie nam wpadło też 4/5 A rzadko ale w miarę regularnie 5/5 W Mini Lotto
Mamy sposób tylko trzeba jeszcze nad nim popracować. Tak jak pisałem w zeszłym roku 2/5 To była norma prawie codzienna. W tym roku też z tym że przeplatana 3/5 . Jak dopracujemy system będzie prawie codziennie 3/5 przeplatane 4/5 A czasami i 5/5
Do tego będziemy zdążyli
14 trójek W tym roku czyli 7 trójek na miesiąc to samo mówi za siebie
Bardzo często będzie nam wpadło też 4/5 A rzadko ale w miarę regularnie 5/5 W Mini Lotto
Mamy sposób tylko trzeba jeszcze nad nim popracować. Tak jak pisałem w zeszłym roku 2/5 To była norma prawie codzienna. W tym roku też z tym że przeplatana 3/5 . Jak dopracujemy system będzie prawie codziennie 3/5 przeplatane 4/5 A czasami i 5/5
Do tego będziemy zdążyli
14 trójek W tym roku czyli 7 trójek na miesiąc to samo mówi za siebie
Nie popadajmy jednak w samozachwyt
Przed nami trudna i dluga drogą do uzyskania takich wyników. Jest to możliwe ale wymaga od nas dużo wyrzeczeń oraz pracy. Czasami niedostępnych nocy
Wszystko jednak zostanie wynagrodzenie efektami jakie osiągniemy
Musimy teraz się zjednoczyć i przeć do przodu. Walczyć jak równy z równym. Zwyciężyć i wtedy zrealizować swoje plany i marzenia.
Taki mamy plan. Jest on ambitny i możliwy do osiągnięcia
Przed nami trudna i dluga drogą do uzyskania takich wyników. Jest to możliwe ale wymaga od nas dużo wyrzeczeń oraz pracy. Czasami niedostępnych nocy
Wszystko jednak zostanie wynagrodzenie efektami jakie osiągniemy
Musimy teraz się zjednoczyć i przeć do przodu. Walczyć jak równy z równym. Zwyciężyć i wtedy zrealizować swoje plany i marzenia.
Taki mamy plan. Jest on ambitny i możliwy do osiągnięcia
Sebastian Ma ile zakładów wysyłasz dziennie i ile z tego co wysyłasz jest wygrane bo to się liczy,trzeba brać zawsze to czy jesteś na plusie czy nie,bo jak wysyłasz dużo zakładów to i wygranych jest dużo,ale też więcej trzeba płacić,nie wierzę że przy wysyłaniu kilku zakładów dziennie masz już 14 trójek w tym roku,powiedz prawdę i nie ściemniaj,bo statystyki nie oszukasz
mały głębszy przed wyjściem i koronowirus odbije się jak od ściany
No dobra miłego dnia i wieczora emerytka,191979, tomi77, dusia, dudzia, gosia, kędzior, mulag, forsami johno, islandorka
Witam wszystkich z rana
Dziś w Multi pewniak 68
waldus
waldus jakie na dziś w Multi przewidujesz ?
Wszyscy śpią albo w pracy . . nawet śledzi mało bo 7
Jeszcze nie sprawdzalem liczb sprawdze kolo dziewiątej i podam pewniaka
Stawiamy na 68 a co do pary może 28 ?
waldus a jak sprawdzasz ? Mapki czy tester liczb ?
W poniedzialki lubi sie pojawic liczba
1-3
Ja sprawdzam liczby swoim sposobem
1-3
Ja sprawdzam liczby swoim sposobem
Aha to może warto 1 3 12 13 18 19

Alusia13 zatypował(a) za 10 zł w typowaniach Keno na los. nr 884441 i trafił(a) 1250 zł
Witam wszystkich
Walduś piona
Lotto de: 8 000 000.
Pada/leje na południu i na południowym wschodzie.
Wędrowca netowy
Wędrowca netowy Nie mam jak zagrać w Lotto De
Można.
Można. Miałem tam kolegę i graliśmy. Od czasu jak wygraliśmy coś wyższego on się nie odzywa.
Zajrzyj do starszych wpisów u Korna tam jest podany sposób jak... grać-->> EJ kosztuje około 9 zł.
Trzeba znać angielski.
9 zł to jest za drogo. Przecież Lotto De kosztuje 1 Euro
Seba... Patrzyłem na 16 najczęściej wpadających w mini i też dupa.. Musiałbyś brać pi 3 i dopisać dwie liczby
-->> adres rozpoczyna się tak. Resztę musisz znaleźć sam.
-->> playuk....
-->> playuk....
EJ kosztuję 9 zł a nie Lotto de.
Przerwa.
A piszesz o EJ czy o Lotto de ?
Możesz grać w EJ i Lotto de.
Tomi dopóki trafiałem prawie codziennie 2/5 było dobrze
Jak teraz trafiam już 3/5 to są jakieś podejrzenia.
Gram przeważnie 2-3 kupony mini
Jak teraz trafiam już 3/5 to są jakieś podejrzenia.
Gram przeważnie 2-3 kupony mini
Pozdrawiam miłego kolegę
mrowka faraona zatypował(a) za 4 zł w typowaniach Szybkie 600 na los. nr 8102 i trafił(a) 250 zł
Ziorłem sobie w ten piekny porany poniedziałeczek chciałem się podzielić taka hm refleksia hm uczuciem nagle ceny żelowe antybaktyryjnego poszły w górę lub go nie ma ostatni zakupiłem jade nie długo w mała podróż w okolicy a tu takie cudaki
obuziara zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 884456 i trafił(a) 750 zł
Mewa miałeś rację co do meczu Zagłębie Lubin -Śląsk Wrocław
Typowałeś wygrana Zagłębia i tak było
Ale Real z Barceloną oraz Legia Cracovia już miałeś wtopy.
Czyli na 3 spotkania udało Ci się trafić 1
Ale to i tak dużo
Typowałeś wygrana Zagłębia i tak było
Ale Real z Barceloną oraz Legia Cracovia już miałeś wtopy.
Czyli na 3 spotkania udało Ci się trafić 1
Ale to i tak dużo
Widzisz mewa ja potrafię się przyznać do tego że źle obstawiałem
Mewa "ceny żelowe antybaktyryjnego poszły w górę lub go nie ma " ?
Przyjedź do Warszawy - tu jest tego bardzo dużo . Kupisz sobie różne rodzaje i zrobisz zapas lub kupisz też dla sąsiadów
Przyjedź do Warszawy - tu jest tego bardzo dużo . Kupisz sobie różne rodzaje i zrobisz zapas lub kupisz też dla sąsiadów
Wojtt witaj
Wojtt 29 lutego miałem 2 trójki w Mini
Mało płacą ale najważniejsze że jest wygrana
Mało płacą ale najważniejsze że jest wygrana
Ja skupiam się przede wszystkim na grze w Mini bo tu są efekty
Nie gram na 14 tak jak Ty
Lepiej zagrać o 21.40
Lepiej zagrać o 21.40
Wojtt jak uzbieram sumkę dam Ci znać
Wojtt
Wojtt tak trzeba robić bo granie we wszystko nie ma sensu
Wojtt od czasu do czasu to nawet trzeba zagrać bo człowiek zapomni co to jest
Ee nie we wszystko to nie ,chociaz rqz na jakis czas mozna zagrac we wszystko,mowie tu o grach bez ss i kaskady bo w to nie gram
Wojtt Ty masz dobre liczby
Pasko czy nie możesz zwrócić uwagi osobie pod nickiem Sebastian m pisać tej osobie to jak grochem o ścianę wieczna agresywna prowokacja nie mam ochoty z Ludźmi którzy nie rozumieja nic kompletnie jak się do nich pisze zeby nie komentowali wpisow skierowanych do nich a ta osoba wtyka swoje 3 grosze licząc że ktoś się wkurzy by mogła z radością tobie donieść jaka jest pokrzywdzona dzieki tej osobie ludzie odeszli odchodzą czy tak ciężko zrozumieć że nie ma we mnie co szukac znajomego