Wpisy 3 769 692 – 3 769 791
1 marca 2020 15:17 → 1 marca 2020 18:49, 100 wpisów
Dzień dobry
Pamiętamy 01.03.

Cześć Ich pamięci !!!
Pamiętamy 01.03.

Cześć Ich pamięci !!!
Pora na obiad
janeczka poczutaj o wyklętych --niektórzy z nich byli bandiorami palili całe wsie kobiety,dzieci np.Oddział Burego
o tym już mówiła Pani z SLD właśnie negatywnie że to mordercy byli
wychodzi na to że AK i Żołnierze Wyklęci byli źli a ci wspaniali to wiadomo kto
IPN-dowiódł że Bury ze swoim oddziałem zabił całą wieś 79osób.--Mulag poczytaj troche historii,bo tak było niektórzy z nich to bandziory w najgorszym wydaniu,Ktoś kto palił żywcem w stodołach kobiety i dzieci nie jest Patryjotom,ani Bochaterem.
kiedy to zostało opracowane w jakich latach powiedź mi to się wszystko wyjaśni
Wpisz w necie oddział Burego-to ci się wszystko wyjaśni
Romuald Rajs ps.Bury odpowiada za zbrodnie noszące znamiona Ludobójstwa sam IPN tego dowiódł,
ci którzy są u władzy i chcą pisać Historie od nowa,z bandziorów robić bochaterów,w Wieszchosławicach wyklęci zabili 149 osób
Fakty są niezaprzeczalne
Masakra w Dubinkach https://zolnierzeprzekleci.wordpress.com/dubinki
Dawać pewniaki bo Bida aż Piszczy
Pasko
w narzędziach nie można sprawdzić liczb szybkie 600
cosik nawala?
w narzędziach nie można sprawdzić liczb szybkie 600
cosik nawala?
bella34-jaki numer zdrapki/
Komuchów narracja ciągle żywa. Idea ta sama z bohaterów robić zbirów.
https://www.facebook.com/groups/1643670499191106/permalink/2525490954342385/
Wpiszcie sobie na fb anna morawska o ile nie poproszono ta pania o usunięcie filmiku oglądnijcie sobie jak kłamią ws koronowirusa że maja wsio pod kontrolą a na onecie minister na taka sytuacje stwierdził że zainteresuje się że tak nie powinno być
Myślę że kto by nie był u władzy było by różnie i kropka polityka i wyznania nie na strone taka ładna pogoda miłej niedzieli
Cześć
Mewa o czym Ty piszesz ?
Dzień Dobry jakie dziś pewniaki do multi multi na wieczór
Jeśli chodzi o wirusa mogę zamienić maskę antywirusową na samochód z 2019 roku. Druga gratis. Są jacyś zainteresowani?
chcielibyscie tak wygrywac bez zadnej straty
najpierw trzeba zaplacic frycowe multi
najpierw trzeba zaplacic frycowe multi
Na fb kolo pokazał fajna maske góra butelki wycięta wkomponowana w maseczke tak by mógł zapalić i się napić po czy zakreca korkiem
Szybkie 600 od losowania 7952-7960
07,14,18,23,26,29
02,09,15,16,21,24
07,14,18,23,26,29
02,09,15,16,21,24
Hej johno... Na zagłębie nie cierpię ani barcy ani realu daje remis
ja myślę że jednak Barcelona ma więcej atutów nawet postawiłem na nich u Buka , a Zagłębie...chyba remis
Strach się bać jedno jest pewne moga dołować ze Śląskiem maja wygrywać
Mewa w meczu realu z Barceloną nie będzie remisu
Ja już wczoraj pisałem Śląsk to wygra zobaczysz
Tak samo pisałeś że Legia przegra No i co i co się okazało się że miałem rację prawda
Na piłce żeby ją obstawiać to trzeba się trochę znać nie wystarczą sentymenty lub lubię lub nie lubię jakiegoś zespołu bo to nie o to chodzi tutaj to trzeba realnie patrzeć na możliwości przegranej lub wygranej danego zespołu
Historia dwóch kobiet, które zjadają ziemię. Uważają, że służy to ich zdrowiu. Lekarzom opadły już ręce
Teraz.
Pada/leje i grzmi koło Poznania.
Pada/leje i grzmi koło Poznania.
Greg{Ani??
Pytam o wczoraj
Ooo
Cza było x...