Wpisy 3 769 592 – 3 769 691
1 marca 2020 13:22 → 1 marca 2020 15:16, 100 wpisów
Oskarżania wyszło teraz miało być oskarżania znów wyszło odkażania miało być tak telefon zmienia
Teraz nie złoto jak myślałem czy lokata w banku tylko i wyłącznie maski jako środek płatniczy i lokata plus rękawiczki
Cześć co u was słychać ?
Dzięki K30 za gratulacje dalej kroimy TS zobaczymy co dzisiaj dzień przyniesie
Idę z mamą do Oazy na pizze. Aha znalazłem się na 99 miejscu typowania, 479 punktów, zawsze pozytyw.
Cześć, hołd i chwała bohaterom !!!
multi-RENA zatypował(a) za 4 zł w typowaniach Keno na los. nr 884261 i trafił(a) 252 zł
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo 102 

Dopisano wyniki Multi Multi
02, 05, 09, 12, 16, 17, 19, 25, 29, 43, 47, 49, 54, 59, 67, 69, 71, 72, 73, 75
Plusem jest liczba: 73
02, 05, 09, 12, 16, 17, 19, 25, 29, 43, 47, 49, 54, 59, 67, 69, 71, 72, 73, 75
Plusem jest liczba: 73
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12754 zestawów od 1657 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 13 715 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 23 733 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Tomcior - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 700 zł = 93,33 x koszt gry
- Abudabi89 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 924 zł = 18,48 x koszt gry
- mona - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 162 zł = 12,96 x koszt gry
- Karolb - koszt gry: 45,00 zł, wygrana: 480 zł = 10,67 x koszt gry
- Przemo510 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 140 zł = 9,33 x koszt gry
I po cyrku 0/3
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,04,05,06,10,12,17,18,20,21,22
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 7002763
Wylosowany numer to: 7002763
Dopisano wygrane Super Szansa
jakiś uparty ten wirus , narobił paniki że w demokratycznych krajach ludzie wykupują sklepy się robią pomału puste
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Pasko ja takich swina cie nie boję
ostani raz byłem na gryerba chory w postawowoce
ostani raz byłem na gryerba chory w postawowoce Żele do dezynfekcji rok są drugim złotem teraz. Ten co dawniej kupowałem 500ml za 20 zł, teraz 200 kosztuje.
Ręce myje co chwila wojsku mnie to nauczyli prze nigdy z kotła z kibla nie wychodzę by nie umyć rak
Najlepsza dezynfekcja zewnętrzna i wewnętrzna-Coronowirus niema szansi na giełdzie firmy z maseczkami i rękawiczkami poszły do góry spory % 20 40 % jak już nie więcej to chore że Państwo Polskie na to pozwala bo ja jest faktycznie jakiś wirus to rzad samoczynnie wydaje zaleca firmą w trybie alarmowym wypuszczanie masek dla ludzi czy rękawiczek a nie oni biznes z tego robią jak i tak zarobią bo jest popyt to i tak dla nich mało bo nikt ego nie kontroluje i na strachu ludzi zarabiają
Pasko gdzie w tym roku jedziesz na wczasy
Ja się tego Totalnie nie boję
w sytuacji kryzysowej nie mówią tu akurat o wirusie tym takie działania z centralizowane powinny być w takich sytuacjach wyjątkowych a nie że wolny rynek w sytuacjach nadzwyczajnych takie rzeczy nie istnieją
a tak na prawdę żadne zabezpieczenia jak by jak by podkreślam był poważny to na dłuższą metę nie pomoże
Oczywiście rady podane przez Pasko są dobre i warto z nich korzystać jak najbardziej tak ale jak pisałem wyżej w sytuacji naprawdę ciężkiej nic nie pomoże
braknie środków zabezpieczających i na dłuższą metę i tak stracimy kontrolę bo się zwyczajnie nie da przed wszystkim uchronić zabezpieczyć
Nie od dziś wiemy ale od lat że nikt już nie prowadzi wojny z karabinem teraz jest wojna biologiczna w połączeniu ekonomiczną takie teraz są wojny
czasem wirus by odwrócić uwagę od innego ważniejszego problemu moim zdaniem nie ufać nikomu każdego wysłuchać przez analizować a efekty w czynach będzie widać wystarczy dobrze się rozglądać na otaczająca nas rzeczywistość która nam ucieka bo zajęci jesteśmy innymi rzeczami itp
co wymyśliłeś ? , co z tego że technika leczenia się podniosła do góry , choroby też podniosły swój poziom do przodu i co
to jest tak że medycyna idzie do przodu to powstają nowe choroby na które nie ma lekarstwa a jak wymyślą powstają nowe to tak jak z poznawaniem kosmosu niby coś wiemy odkrywamy to kojene rzeczy niejasne nieodkryte i tak bez końca nie ma końca moi drodzy
jak tak myślę o tym wirusie to trzeba by być wystarczalny jakaś twierdza zamknięta kliku ludzi do ochronny własne zwierzęta kosztowności maski takie mini kraj zabezpieczony na ileś lat
ludzie się szkolą żeby budować bomby atomowe , a takie małe pikuś co widać pod silnym mikroskopem ludzi wykończy papa
tak i jest lepszy bo wszystko zostanie cała urbanizacja, drogi domy kosztowności wszystko zostanie nei naruszone tylko ciała zostaną do zabrania i można się wprowadzać
tylko ty jeden zostaniesz na tym świecie , z kim będziesz uprawiał sekx
to że umrzemy jest pewne ale wiadomo że każdy chcę pożyć jak najdłużej na tym padole ile się da a śmierć przyjdzie po każdego bogatego i biednego itp