Wpisy 3 768 537 – 3 768 636
28 lutego 2020 23:04 → 29 lutego 2020 08:09, 100 wpisów
Mulag ja wiem co by Cię ucieszyło... nawet nie wygrana w Mini 5/5
nie ma ale się trafią co powiedzą że wygrywają co tydzień lub codziennie po ileś tyś
Jedzie krowa na rowerze I wszystkich po koleji bierze żubra byka I królika
A byli nawet tacy hojracy co mówili że nie nie nie nie nie ma pracy jest kilof I młotek...a na płocie kotek..co miauczy..totolotek ktoś wygrał nie słuchajcie tych plotek
Jest praca w skarbcu.. złote sztabki oglądać czy nie rdzewieją ciekawe czy kolega był by chętny...ja myśle że nie nie nie nie nie ma pracy tak by powiedział
no nie wiem to już jest interesująca praca ale jak przyjdzie z młotkiem to go wywalą
Forsami patrzyłem na złoto poszło w dół chyba kupię z klika gramów inwestycja na starość jak oczywiście nóg do przodu nie wyciągnę
Mulag jest praca...a gdyby był Młotkowym w fabryce z młotkiem szalał..to co byś powiedziała...
Mulag Jesteś pierwszą osobą którą znam co chce nogi wyciąnąć do tyłu..
Mulag miałem dać zdjęcie w czarnej masce..ale mogliby Milionera nie rozpoznać..albo odwrotnie
Koniec pitu kitu bateria jak bakteria w koronie osłabiona...do jutra...
no ja też uciekam trochę na giełdzie portalach co jak stoi i Angielska wystarczy mętlik w głowie
Gosia__77 zatypował(a) za 20 zł w typowaniach Keno na los. nr 883886 i trafił(a) 2500 zł
Cześć
Mulag nosisz taką maskę ?
Mulag nosisz taką maskę ?
A po co nosicie te maski ?
Jak idziesz na basen to zmieniasz maskę na wodną ?
Zaraz sprawdzę kupony bo dopiero wszedłem do domu
3 768 540. tobiaszek jest takich ludzi wiele tylko sie niechwala tutaj swoimi wygranymi,bo i poco?
Arczi witaj
3 768 583. Sebastian_M witaj
Ja dziś znowu na 3 zakłady Mini mam na 2 zakładach 2/5 I jeden zerowe trafienia.
Arczi miałeś rację z tym co mi pisałeś
Arczi miałeś rację z tym co mi pisałeś
Na te liczby które podałem nic nie weszło a na te których nie podawałem i nimi grałem 4 liczby trafione oczywiście w Mini
Wczoraj trafiłem 5 liczb na 12 a dziś 4
3 768 586. Sebastian_M no rozumie no to ladnie oby tak dalej
Arczi ale to nic nie daje rozumiesz ?
Ja Ci pisałem że trzeba zagrać systemem a Ty się upierasz że gra systemowa nie ma sensu ba jak masz wygrać to wygrasz za 1.50 zł
A gdybym grał systemem to wczoraj bym miał 5/5 a dziś 4/5 sam widzisz że to ma sens
I obojętnie ile to kosztuje i tak by było do przodu i to bardzo dużo do przodu
3 768 589. Sebastian_M spokojnie pomalutku i do celu, przyjdzie czas ze trafisz i cała 5/5, chcesz grac systemewm prosze bardzo graj, ja zas bede grał zwykłym zakładem , i uwarzam ze jesli mam wygrac to wygram zakładem prostym a nie systemem, , TY jesli uwarzaszxze system ci da szybsza wygrana to prosze bardzo graj tak, mnie chwilowoi niestac na sytem w mini, no chybaze cos wiekszego przytule w multika powiedzmy takie 8/8 to wtedy spróbuje systemik w mini puscic nawer i 11 liczb, ale narazie w to sie niebawie
Arczi najpierw muszę zarobić na taką grę ale przymierzam się do gry systemem bo widzę że warto.Tym sposobem dużo szybciej wygram 5 w Mini niż grając za 1.50 zł
3 768 594. Sebastian_M no ja wlasnie o tym pisze najpierw trzeba na taki system cos zarobić za potem taki systemik puscić który przyniesie wygrana juz konkretna
Granie jednym zakładem w Mini to utopia. Ja to tak widzę. Dlatego nasz zespół może naprawdę dużo zdziałać .
Mam na to pomysły i potrzeba tylko zgrania i chęci wszystkich którzy z nami są
Mam na to pomysły i potrzeba tylko zgrania i chęci wszystkich którzy z nami są
Arczi ja też jestem za tym żeby na ten system zarobić a nie od razu rzucać się z motyką na księżyc
3 768 597. Sebastian_M i oto chodzi własnie niema co sie zucać z motyka na ksiezyc,
GT może naprawdę dużo
3 768 599. Sebastian_M GT ooo tak wiem
Uwierz mi. Może więcej niż jedna osoba
Porozmawiaj z nimi i podaj im mój adres @
3 768 602. Sebastian_M no jak ich spotkam to sie zapytam, czy sie przylanczaja c\zy nie? a TY niemasz do ninikogo z tych osób @
Mieli mi podać i jakoś nie podali
3 768 604. Sebastian_M 2020-02-29 (01:21) Dziś Gram w Mini )
Mieli mi podać i jakoś nie podali czyli jednym słowem wychodzi na to ze nadal gramy sami, ja nikogo onic niebede prosił i nikogo na siłe niebede ciągnoł
Mieli mi podać i jakoś nie podali czyli jednym słowem wychodzi na to ze nadal gramy sami, ja nikogo onic niebede prosił i nikogo na siłe niebede ciągnoł
Arczi spokojnie. Jak nikt nie chce to trudno gramy sami dalej. Jutro podam Ci nowe liczby i zrobimy mix. Ty też pomyśl co dać i podasz do mnie.Wybierzemy coś wspólnie i będziemy tym grali na okrętkę aż wpadną minimum 3/5 lub może i całe 5/5
3 768 606. Sebastian_M
Zaraz Ci przyślę moje przemyślenia co do jutrzejszych liczb
3 768 606. Sebastian_M uwazam zeby narazie nic nie zmieniac i grac tym co gramy, musimy tych liczb przypilnowac, cos czuje ze one na dniach sie pokaza i moze nawet i wyjda w takich układach
jesli tak bedzie to wygrywamy 5/5 w mini
Arczi dobrze.
W takim razie poczekamy do niedzieli. Jak do niedzieli nie będzie efektów wtedy pomyślimy co dalej
W takim razie poczekamy do niedzieli. Jak do niedzieli nie będzie efektów wtedy pomyślimy co dalej
3 768 611. Sebastian_M
Idę spać dobrej nocy i dużo wygranych
dobrej nocy i dużo wygranych
Witam
Szybko wchodzic na typowania keno
Zdaza się

191979
doktor2p
dusia
I poszło darowane 500 zł na keno.
To znak,że moje liczby dzisiaj nie wychodzą.