Wpisy 3 768 437 – 3 768 536
28 lutego 2020 22:17 → 28 lutego 2020 23:04, 100 wpisów
bo takie wychodzily systemem do multi wczoraj na sucho poszlo ladnie 4/5
jutro dzis skromnie koziolek impreza jedna odwolana a do roterdamu daleko jechac
K30 jutro gdzie?,mnie kumpel juz od 3 lat zaprasza zebym go odwiedzi tam gdzie jestes
sherlokmarysia zatypował(a) za 12 zł w typowaniach Keno na los. nr 883870 i trafił(a) 1000 zł
ja jutro gram tylko mimni lotek 2 ukladziki i wystrczy, multik = narazie na bok idzie
Mini Lotto 25.02.2020 314 979,30 zł Bolesławiec
Chopina 19B/2
Chopina 19B/2
No nie wiem ? Wlasnie sie tez zdziwilem ,ale moge zrobic foto i podeslac jutro
Bede przejezdzal tamtedy na ryby to wstapie zagram i zrobie zdjecie
MASKA OCHRONNA ANTYWIRUSOWA KORONAWIRUS idą jak bułeczki na portalu 2000 osób kupiło
Gosia nie,,, jest kartka tu padla wygrana w styczniu ktoregos 10.000 mi i lotto
Nie chcialo mi sie sprawdzac i nawet nie zapamietalem dnia zeby zobaczyc kiedy tp padlo
Gosia ,ale tam jest szczesliwa kolektora padlo 300 tys w keno kilka razy po 20 i 10 tys
Hejka tak piszecie o tych wygranych ale znacie tak naprawdę kogoś kto wygrał wiekszą kwote?
Mi to szaleństwo grania statystyk systemy wiara w grania już przeszło dawno ale rozumiem i nie odbieram innym marzyć wierzyć ja mam już to za sobą
Duże wygrane to wypranie nielegalnych pieniędzy przez tych ............. a zwykły gracz ma zwroty do śmierci
to jest taka wiara marzenia że może i tak myśli miliony a i tak nic z tego nie będzie
Ts zbiera a reszta marzy i płaci tak to wygląda niestety ale każdy niech spróbuje sam sobie odpowie
Sorry Wygrałem Miliona Bezgotówkowo niemam ani grosza..z tego Miliona tak mnie urządzili...
Tobiaszek..Trafiłem w Lotto Plus 6/12 =Milion złotych....rozumisz to czy.....rozumisz Mulag wytłumacz Koledze czy rozumi
a taka prawda że do szczęścia nie wiele trzeba ani bogactwa nakręcają spirala a ludzie idą jak muchy do gów..