Wpisy 3 768 035 – 3 768 134
28 lutego 2020 15:22 → 28 lutego 2020 17:36, 100 wpisów
wedrowca jak jeszcze jesteś to powiem ci tylko ze losowania są podkladane mam na to niezbite dowody
losowania są montowane też widziałam podczas losowania delikatny przeskok
mialem kolezanke która pracowała jako sprzątaczka w studio lotto i nie raz przynosiła archiwalne losowania z archiwum 30 min przed losowaniem
nie da rady skorzystać jak z pięciu czy ilu tam losowań montują podkład
29 ty, mamy ekstra dzien zycia
tez znam ,zdzis co sie urodzil jutro
tez znam ,zdzis co sie urodzil jutro
dziś montowali z 7dmiu losowań archiwalnych plus kudlata menda podstawiona
66/69 ok reszta zonk
o zamartwianiu sie, pomysl co ci max grozi, pogodz sie z tym ,wtedy dopiero staraj sie polepszyc swoja sytuacje
Cześć
o 21;35 powiem wam mini lotto z których dni powtórzą ale to o 21;35 zeby nie zmienili
1405 miales6w końcu kosy 66 i 69
K30 dałeś @?
najwyzej sie rozbije na kawasaki 1000, ogolnie nie ma zmartwien
Mego przustopowalem trochę moje typowanie żebyś miał szansę mnie dogonić ale raczej nie dasz, rady prawda ?
Na hulajnodze jeżdżę ostrożnie więc spoko Loko kolo
Mega a Ty nie wybierasz sie do Warszawy ?
ostatnio wywalilem sie na januszu, zdarta noga i mnie ciagle boli
do wawy nie ale do mineapolis sie wybieram , szkoda ze prince mnie nie doczekal
seb dam po 19 teraz do miasta jade
wyobraż sobie ze znowu 4/5 w mm i jednej zabraklo
wyobraż sobie ze znowu 4/5 w mm i jednej zabraklo
ziemia kreci sie w 365 dni 6 godzin i 9 min, co 4 lata wykasuje sie te 6 godzin ale co z tymi minutami?
czyli za 160 lat 1 styczen to bedzie juz tak naprawde 2 styczen szok
czyli za 160 lat 1 styczen to bedzie juz tak naprawde 2 styczen szok
3 768 023. K30 witaj jesli uwarzasz tak jak piszesz to po co grasz w gry widzisz mi sie dzisiaj przysnił dziwny sen i z niego tez wyciagnełem pewne numerki , ale niestet zle je złozyłem poniewaz przysnił sie mi mój kolega za sciany, który przed swietami BOżonarodzeniowymi,zmarł po ciezkiej chorobie ,a o n był 69 rocznik, ten kolega byl umnie w domu i chciał porozmawiac o czyms byl z plecakiem,wygladał w śnie dosc ladnie, jak przed swoja śmiercia, pamietam ze wyszlismy odemnie z domu na korytarz na korytarzu przewmknela kolezanka z zadrugiej sciany ona zas jest roczbik, 66 wiec te 2 numery tez i skresliłem na kuponie,
bardzo tez ciagneło mnie na 4 x 50tki tj 51,53,55,58 cos takiego widzialy mi sie do tego tez liczba 23 oraz 44, oraz 3dodatkowe numery czyli 1,2,3, mieszkanie kolegi któryy zmarł 1 moje srodek 2 i kolezanka z roku 66 mieszkanie nr 3 popatrz gdybym te wszystkie numerki dzisiaj razem złozyłl byla b y ladna wygrana, ale krslac kupon zrezygnowałem z 50 wogóle oraz z liczby 44,3 i to był moj bład ,poprostu trzeba bylo to wszystko razem skreslić,ale ja skreslilem na kuponie licze 23,66,69,i i jeszcze pare innych do tego ale pomyslałem 50 tki wyjda na wieczór pewnie wiec niebede ich wysyłal noi skreslilem inne liczby, choc bardzo ciagneło mnie na 50tki 44,3 i widzisz
sam sie zamieszałem ale musiałem gdzies wyjsc i to pilnie i w ostaniej chwili kreslilem kupon na predce,i tak wyszło jak wyszło znow trafiłem tylko 3/10 czyli lipa po całosci gdybym chwilke pomyslał skresliłbym wraz z 50 tkami 44,3 , to bym trafił dzisiaj 3,23,44,51,53,55,58,66,69,78 i było by 8/10 ale widzisz 50tki oraz 44 i 3 odrzuciłem, zostawiłem tylko 23,66,69 na te liczby ktore treafilem xciagneło mniew od 3 dni, zle złozyłem i niewygrałem,, a moglo byc tak pieknie a wyszl o jak zwykle, sen sie sprawdzil w liczbach ale ja spierniczyłem sprawe i wygranej niema
mi sie snilo keno cala noc, co 4 minuty nowe numery ale nie zapamietalem nic
swiadome sny to podstawa, wiesz ze jestes w snie i pytasz o numery
swiadome sny to podstawa, wiesz ze jestes w snie i pytasz o numery
tak swoj lata tez obstawiłem ale wyszło 48 niestety obok mojego jesli zas chodzi o tego mojego kolege z rocznika 69 który zmarł w ubieglym roku nagle w samotnosci za scianą to musze go iść odwiedzic na cmentarz ale juz nie dzisiaj tylko w jakis tam cieply dzień, i pomodlic sie o spopokoj jego duszy, ptytanie dlaczego akurat dzisiaj domnie przyszedł w nocy we śnie, i oczym chcial porozmawiać, niepowiedział mi nic o tym, nigdy po śmierci swojej niebylo go umnie wiem ze innym sasiadom sie tez śnił zarraz po smierci, swojej, mi niestety nie az do dziasiaj, w snie był pogodny uśmiechniety i wogóle ładny taki na twarzy, w realu zmarł na raka przełyku i gruzlice miał wykrzywiona twarz,zmarł w wieku 51lat, był spokojnym kolega i bardzo w porzadku , miał dobry charakter i byl bardzo uczynny i lubiany wsród sasiadów,
3 768 082. K30 2020-02-28 (16:25) waalwijk
arczi znowu mialem 4/5 no szok
3,13,51,55,59
no to fajnie ze tak trafiasz widzisz ja żle złozylem te liczby i tylko 3/10 trafiłem a mogłem miec 8/10 ale niemam, nieraz jest tak ze jest chwila nieuwagi i nagle cos ktos zamiesza i wychodzi to co wychodzi
arczi znowu mialem 4/5 no szok
3,13,51,55,59
no to fajnie ze tak trafiasz widzisz ja żle złozylem te liczby i tylko 3/10 trafiłem a mogłem miec 8/10 ale niemam, nieraz jest tak ze jest chwila nieuwagi i nagle cos ktos zamiesza i wychodzi to co wychodzi
tak więc arczi jak bedziesz dobry to umrzesz a jak bedziesz zły to bedziesz żył wieki
K30 dałaś juz @ ?
Arczi witaj
To czekam
A jaka to różnica czy na miescie czy w domu ?
Sluchajcie dopiero sprawdziłem wczorajszego Mini Lotto puściłem 4 zakłady i na 4 zakłady miałem 3 razy po 2 zdjęciu ale co ciekawe gdybym puścił T4 zakłady to miałbym całą piątkę bo wszystkie liczby miałem w tych czterech zakładach a właściwie w trzech zakładach bo jeden zakład jest zupełnie inny więc trzech zakładach Mini Lotto Miałem całe 5 liczb ale niestety się nie zeszły nawet tak że nie ma trójki w Mini Lotto
W tych trzech zakładach Mini Lotto Miałem skreślone 12 liczb czyli gdybym zagrał wczoraj tymi dwoma dwunastoma liczbami to miałbym piątkę w Mini Lotto systemem 12 liczb byłaby piątka Także ja jestem cały czas za tym żeby zagrać systemem a nie normalnie dlatego że grając normalnie też można oczywiście wygrać piątkę w Mini Lotto nawet szóstkę w Lotto ale prawdopodobieństwo wygrania piątki w Mini Lotto przy grze systemowej jest dużo dużo większe niż przy normalnej grze
seba ja dzis curce daje az 10 liczb ma jeszcze kase z multi multi to zaryzykuje tym sposobem na 10 liczb wczoraj na 5 weszlo 4 to moze na 10 wejdzie cala 5/5
K30 zagrasz dziś systenwm w Mini na 10vliczb ?
3 768 101. Sebastian_M witaj przyjacieluno tak i tak sie nieraz i uklada, jak piszesz to tak samo jak mi dzisiaj z tym snem, ale niema sie co martwic jutro bedzie lepiej , jeszcze trafisz te 5/5 jak i ja te 8/10 bym mial dzisiaj, ale niema grunt to sie niepoddawac i gr\ac dalej, miałem dzisiaj przeczucie do liczb ale zle zrobiłem ze tego niezłozyłem tak jak trzeba było i niema wygranej, ale to nic zobaczymu pozniej na wieczór co bedzie
K30 co Ty robisz z tymi koziołkami ?
Ok.
Jadę teraz do Carrefoura bo tam tylko tam jest taki dżem malinowy super dżem naprawdę polecam kupię dżem kupię różne inne produkty jutro jest sobota o dzisiaj jest Euro Jackpot trzeba zagrać EuroJackpot Dlaczego nikt nic nie mówił że jest piątek Słuchajcie w piątki się gra w EuroJackpot zapamiętajcie to sobie kto chce oczywiście to gra a kto nie chce to nie gra ale ale ja gram
tak sebastian dobrze mówi grajcie w euro jackpot wygrana gwarantuje lot w kosmos to tylko 12.50
to Wy sobie grajcie w eurojackpota ja zas pozostane przy mini i multiku
dziś proszę o bardzo dużą iloś mini lotto zebyscie grali bo chce za 4/5 chociaż z 1000 skasować
3 768 116. K30 ja nie gram systemami tylko zwyly jeden gora dwa zaklady mini dziennie i tyle wystraczy dla TS jak on mi daje tak wygrywac wiec ja tak gram coś z coś
no ja tym sposobem co wczoraj dalo 4/5 to przy 10 moze da 5/5 jak nie to chociaż 4/5 niech bedzie
3 768 120. K30 no to graj tym sposobem, i wygrywaj coraz wiecej, ile tylko mozesz trzymam
3 768 123. K30
Tylko pewna kaska z pracy i wyłącznie pamiętajcie pracy teraz po uszy jest
Mulag
Od jutra ukraincy jadą do Niemczech
Bo tam trochę mniej zarobią jednak jak by nie patrzeć w Polsce złotem płacą
U nas mają 15 zł a tam 15 euro