Wpisy 3 764 113 – 3 764 212
23 lutego 2020 18:10 → 23 lutego 2020 18:42, 100 wpisów
Macie moje kulki częstujcie się każdy zamieni się w baranka o dobrym serduszku
3 764 051. Sara0925 2020-02-23 (17:47) Polska
Z pozdrowieniami wygranych dla Chorzowa, Świętochłowic i Lipin.To był mój ostatni wpis i podziękowania dla Emerytka46 , KapuchyNr1
nie napisałas ze do 18h
Z pozdrowieniami wygranych dla Chorzowa, Świętochłowic i Lipin.To był mój ostatni wpis i podziękowania dla Emerytka46 , KapuchyNr1
nie napisałas ze do 18h
3 764 095. MPFK majowy chłopcze od pimpaj sie tu odemnie, wracaj spowrotem na stronke obok myslisz ze niewiem kim jestes ? dawna twoja ksywka to Majpan ,czyli majowy chłopiec w doladnym tłumaczeniu a tutaj po nikiem teraz MPFK
mulag włacz sobie cda.pl i film babcia gandzia no chyba ze ogladales i to sa jej babeczki z wkładka rozweselajaca dobra nie swieza atmosfera
Cześć
Sara0925
Może ty pierwsza tam się znajdziesz,więc zarezerwuj sobie miejsce.
Może ty pierwsza tam się znajdziesz,więc zarezerwuj sobie miejsce.
jak na to patrzę to sobie myślę że wam jest to potrzebne jest walka podniesiona atmosfera cały świat na was patrzy i się zastanawia jak się to zakończy
emerytka czy Ty naprawdę nie masz nic do zrobienia w domu lub koło siebie ?
Cały czas siedzisz tu na stronie i zaczepiasz ludzi ?
Nie wstyd Ci ?
Cały czas siedzisz tu na stronie i zaczepiasz ludzi ?
Nie wstyd Ci ?
Mulag to jest jak nowela która nigdy się nie kończy
Taki tasiemiec
z tankowca z Filipin Forsami jest prosto na twój talerz urosły od paliwa tankowca
Sebastian_M
A ty czego się wtrącasz? Mało było ci wstydu? Już go przełknąłeś ?
A ty czego się wtrącasz? Mało było ci wstydu? Już go przełknąłeś ?
emerytka przyczepiłaś się do arczibalik73 i wnerwiasz go , przezywasz i wkładasz nos do nie swoich spraw
Robisz to z taka złością jak furiatka
Robisz to z taka złością jak furiatka
emerytka widziałaś Arczibalik73 że nazywasz go rudzielcem ?
Jeszcze raz Ci piszę nie rób tu zamętu i nie ubliżaj tu nikomu bo to się źle skończy
Jeszcze raz Ci piszę nie rób tu zamętu i nie ubliżaj tu nikomu bo to się źle skończy
Przecież ona dopiero szuka w słowniku terminu ' wstyd' , a jeśli go znajdzie będzie mieć kłopoty z przyswojeniem go.Emerytka4674araupo, marzenia się spełniają.Jeszcze zatsncze na Zgodzie
Niech się arczibalik nie wtrąca do nie swoich spraw,to będzie miał spokój.
Sara0925
A może ja zatańczę.Nie wiadomo.
A może ja zatańczę.Nie wiadomo.
emerytka do mnie piszesz o wstydzie ?
Jakim znowu wstydzie Ty go nie masz za grosz a śmiesz mi pisać coś o mnie ?
O jaki wstyd Ci chodzi powiedz bo ciężko Ciebie zrozumieć
Jakim znowu wstydzie Ty go nie masz za grosz a śmiesz mi pisać coś o mnie ?
O jaki wstyd Ci chodzi powiedz bo ciężko Ciebie zrozumieć
Sara0925
To nick który robi tutaj zamęt
Główny pomagier to Arczybalik i Sebusia
To nick który robi tutaj zamęt
Główny pomagier to Arczybalik i Sebusia
Sebastian_M
Masz bardzo słabą pamięć.
Masz bardzo słabą pamięć.
Ona nie wie co znaczy słowo wstyd ?
Współczuję
Współczuję
3 764 086. emerytka 46 2020-02-23 (18:04) Chorzów.
arczibalik73
Nie wierzysz,że taki jest punkt regulaminu? To poczytaj.Inne punkty też poczytaj.
nie musze niczego czytac, juz to kiedys czytałem, monologu niepisze, wiec nie rób mi jakiś uwag, tutaj, znam prawo i swoje obowiazki, niełamie tu regulaminu i jestem bezkarny, w porównaniu do Ciebie i tutaj niesieje zametu jakiegos i niepodburzam tu nikogo , do nikogo, ale mnie do tego tez nie mieszaj, i sie mnie nie czepiaj, myslałem kiedys ze w tym chorzowie to sa normalni ludzie jacys, ale chyba jednak nie, bo widac co soba reprezentujesz, jak pisze kolezanka sara tu o Tobie też i chyba to jednak prawda jest
arczibalik73
Nie wierzysz,że taki jest punkt regulaminu? To poczytaj.Inne punkty też poczytaj.
nie musze niczego czytac, juz to kiedys czytałem, monologu niepisze, wiec nie rób mi jakiś uwag, tutaj, znam prawo i swoje obowiazki, niełamie tu regulaminu i jestem bezkarny, w porównaniu do Ciebie i tutaj niesieje zametu jakiegos i niepodburzam tu nikogo , do nikogo, ale mnie do tego tez nie mieszaj, i sie mnie nie czepiaj, myslałem kiedys ze w tym chorzowie to sa normalni ludzie jacys, ale chyba jednak nie, bo widac co soba reprezentujesz, jak pisze kolezanka sara tu o Tobie też i chyba to jednak prawda jest
Tak,tak.Normalni są tylko w Jaworzynie.
Elaboraty są w modzie,więc pisz,pisz.
Nie udał im się numer z rzutką pieniędzy od udzielajacych się tutaj na Arczybalika
MPFK, ktoś zakomunikował, że wygrałeś 54 zł .Przeznacz te kwotę na te osoby , które zsczepiasz : Sebastian i Arczibalik73, za jedyne 54 zł możesz ich cmoknac w d..Tylko dzisiaj - promocja.
Sara0925
Grozisz mi
Grozisz mi
emerytka jeszcze raz apeluję do Ciebie o spokój i nie dogadywaniu tu nikomu na stronie. Nie macie na sąsiedniej stronie kworum to wchodzicie tu i robicie zadymy
Wstyd wstyd Wstyd
Nie wiecie co to wstyd to poczytajcie sobie . Majpanowi uciekła przepióreczka to ze złości wchodzi tu i zachowuje się jak szaleniec bez panny
Wstyd wstyd Wstyd
Nie wiecie co to wstyd to poczytajcie sobie . Majpanowi uciekła przepióreczka to ze złości wchodzi tu i zachowuje się jak szaleniec bez panny
Dawałaś dzisiaj w promocji ?
Emerytka46 , groźby są karalne , dlatego przesyłam Ci zyczenia.Amen.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Sebastian_M
Wejdź ty do Korna,jako Emilian,Lodowaty i lustrzany 69.Będzie ubaw po pachy.
Wejdź ty do Korna,jako Emilian,Lodowaty i lustrzany 69.Będzie ubaw po pachy.
nie ma we mnie złości uwolniłeś się od tego każdy człowiek jest dobry ale ludzie mają problemy nie umieją z tym żyć
Sara
3 764 150. Sara0925 2020-02-23 (18:22) Sąsiadka emerytka46 a
Tańcz , to będzie tfuj ostatni taniec mierci
A to nie jest groźba ?
3 764 150. Sara0925 2020-02-23 (18:22) Sąsiadka emerytka46 a
Tańcz , to będzie tfuj ostatni taniec mierci
A to nie jest groźba ?
emerytka dostałaś już rozdwojenia jaźni ?
Przykro mi z tego powodu. Idź do dobrego specjalisty
Może nie jest jeszcze za późni na nogi
I pamiętaj ubliżaniu tu ludziom nie jest mile widziane. Za Twoje zachowanie nikt Ciebie już nie lubi rozumiesz czy nie ?
Przykro mi z tego powodu. Idź do dobrego specjalisty
Może nie jest jeszcze za późni na nogi
I pamiętaj ubliżaniu tu ludziom nie jest mile widziane. Za Twoje zachowanie nikt Ciebie już nie lubi rozumiesz czy nie ?
Sebastian_M
Ty już tyle naubliżałeś,że twój limit się wyczerpał.
Ty już tyle naubliżałeś,że twój limit się wyczerpał.
3 764 110. Mewa 2020-02-23 (18:10) Kraina gór
po towarze od mulaga moge byc tymi rozbojniakami
dobre TY tez to mewa paliłes ze chcesz zostać 40 toma rozbujnikami dobre co wy jecie i palicie ze taka macie bombę mewa oczywiscie bez urazy prosze
po towarze od mulaga moge byc tymi rozbojniakami
dobre TY tez to mewa paliłes ze chcesz zostać 40 toma rozbujnikami dobre co wy jecie i palicie ze taka macie bombę mewa oczywiscie bez urazy prosze
MPFK Coś Ci powiem - słuchaj uważnie
Mój młyn mieli szybko i dokładnie.
Staraj się o spotkanie to się przekonasz
To będzie krótka lekcja ale konkretna.
Nauczysz się bardzo dużo i tego Ci chyba brakuje
Mój młyn mieli szybko i dokładnie.
Staraj się o spotkanie to się przekonasz
To będzie krótka lekcja ale konkretna.
Nauczysz się bardzo dużo i tego Ci chyba brakuje
Emerytka , na znak pokoju , miłości i pojednania wznoszę znak środkowego palca ku niebu z blaganiem o przebaczenie do Matki Boskiej Luchockiej.Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina, że ci jeszcze
MPFK czekam z utęsknieniem ale Ty zapamiętasz te chwile na całe życie .
MPFK bardzo Cię lubię i chętnie zatańczę z Tobą Tango
MPFK bardzo Cię lubię i chętnie zatańczę z Tobą Tango
3 764 184. dusia 2020-02-23 (18:32)
nie macie może pewniaczka na 21
witaj dusia , mojim typem na 21 jest liczba 36 do multika
nie macie może pewniaczka na 21
witaj dusia , mojim typem na 21 jest liczba 36 do multika
Tango tak, ale bez bolca , bo on to lubi.Nie rób mu tej przyjemności

a ha..
ą oco chodzi dopiero weszli...
Systemem na 12 liczb