Wpisy 3 764 032 – 3 764 131
23 lutego 2020 17:33 → 23 lutego 2020 18:16, 100 wpisów
3 764 019. K30 tak myslisz? a to dlaczego jest taka zaczepialska i wścipska ja bym niechciał jej za dopłata nawet ,nie jest w moim typie chocby była sliczna kobieta niepodoba mi sie jej charakter, a nie wszystko złoto co sie swieci,
23,59,69,64,79
dzis troche pomyliłem mialo byc tak
23,59,49,64,78,79
dzis troche pomyliłem mialo byc tak
23,59,49,64,78,79
arczibalik73
Jesteś głupszy niż myślałam i na dodatek fałszywy.Ale rudzielcy są przeważnie tacy.
Może to nie twoja wina.
Jesteś głupszy niż myślałam i na dodatek fałszywy.Ale rudzielcy są przeważnie tacy.
Może to nie twoja wina.
Sara0925
Zaczynaj
Zaczynaj
Emerytka46, wez się raz na zawsze odwal o 3 razy 23 cm w bok od Arczibalik73.
Emerytka46, przechodzę na FB, tam się dowiesz prawdy.MP zostawiam w spokoju tara
3 764 042. Sara0925 2020-02-23 (17:39) Polska
A może by tak on odczepił się ode mnie?
A może by tak on odczepił się ode mnie?
Sara0925
Nie jestem na FB,więc się niczego nie dowiem
Nie jestem na FB,więc się niczego nie dowiem
Sara0925
O kapuście to już pisał twój kolega Marcinmarek,więc się nie powtarzaj
O kapuście to już pisał twój kolega Marcinmarek,więc się nie powtarzaj
Adwokatka
Z pozdrowieniami wygranych dla Chorzowa, Świętochłowic i Lipin.To był mój ostatni wpis i podziękowania dla Emerytka46 , KapuchyNr1

3 764 040. emerytka 46 jestes głupsza niz ustawa przewiduje , niobrazajac ustawy i przestan mnie sie czepiac po 1 i nie jestem ani fałszywy i nienosze rudych włosów, nie lubie ciebie jak duza wiekszosc tu osób, ale niepasuja mi tu Twoje uwagi do mnie i wciaz mi qurwa czegos wytykanie, ja tobie niewchodze w droge , nigdy nie byłem rudzy i niejestem to TY tez sie odemnie od pimpaj dobrze? dlamnie jestes wredna osoba poprostu, i tyle , napisałem ze niejestes w moim typie i masz zły charakter jak dlamnie i niechce miec z Toba nic wspolnego,
jednak nie szkoda cóz moze kiedys wracam do przyjemnosci liczbowej
jesli chcesz tu byc z nami na stronce to sie dostosuj tu do warunków
nikogo nieobrazaj i nikomu nic niewytykaj, zastosuj sie do regulaminu na
stronce a wasnie z innymi nikami załatwiaj sobie poza stronka a nie tu na
czacie, bo ty ludzie przychodza typowac liczby ui sobie z druga osoba milo porozmawiac, a T obie zawsze cos niepasuje, to chyba twojim kolegom i
kolezankom zablokowano tu konta prawda ? i przeszli na stronke obok a teraz
tu po innymi nickami sie odrodzili co?
nikogo nieobrazaj i nikomu nic niewytykaj, zastosuj sie do regulaminu na
stronce a wasnie z innymi nikami załatwiaj sobie poza stronka a nie tu na
czacie, bo ty ludzie przychodza typowac liczby ui sobie z druga osoba milo porozmawiac, a T obie zawsze cos niepasuje, to chyba twojim kolegom i
kolezankom zablokowano tu konta prawda ? i przeszli na stronke obok a teraz
tu po innymi nickami sie odrodzili co?
no tak to było wycieranie strun tak jak u pani pewnej oka wycierała i pozdrawiała wsio ok sie czepiam no to do liczb
arczibalik73
Cóż ci mogę na to odpisać ? Nawzajem.
Cóż ci mogę na to odpisać ? Nawzajem.
Już mam skreślone 2 dodatkowe.. Olewam multi... walczę o 3 lotto
Tu dalej wojna wrzucić na luz trzeba
Nie psujcie sobie końca weekendu
Nie psujcie sobie końca weekendu
Mewa, ty gryksie76, zrób sobie skan bo teraz zmiana .Naucz się grać na gitarze aranie
Pisz zwięźle i na temat.
Jeden z punktów regulaminu,dotyczący elaboratów.
3 764 040. emerytka 46 i niepisz ze to ja sie ciebie tutaj czepam, bo nie jest tak, tyle w tym temacie, kiedys myslałem ze jestes normalna kobieta, ale teraz widze ze chyba jednak nie jestes,bo szybko zmieniłem o tobie zdanie przykro mi bardzo ze musze CI to napisać, ale taka jest prawda
arczibalik73
Prawda boli ?
Prawda boli ?
6,7,19,25,28 mini
niech się dzieje wola nieba bo mi kasy trzeba
niech się dzieje wola nieba bo mi kasy trzeba
3 764 073. emerytka 46 2020-02-23 (18:00) Chorzów.
Pisz zwięźle i na temat.
wal sie poprostu, chyba sara ma racje to co napisała o Tobie i szybciej tej osobie uwierze jak Tobie
Pisz zwięźle i na temat.
wal sie poprostu, chyba sara ma racje to co napisała o Tobie i szybciej tej osobie uwierze jak Tobie
Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja jedyne 4 złote z Plusem
K30znowu głowa boli i leże dziś zjadłam na obiad tylko wędzonego morszczuka
zastanawiam się czy nie robić screnów wypowiedzi artysty i zacząć wrzucać do sieci niech inni tez się pośmieją bo tylu byków nikt nie wprowadza na spacer w jednej wypowiedzi
Gosia a jak wygląda ta morszczuka bo szczupaka ja widział...a morszczuka nie
arczibalik73
Nie wierzysz,że taki jest punkt regulaminu? To poczytaj.Inne punkty też poczytaj.
Nie wierzysz,że taki jest punkt regulaminu? To poczytaj.Inne punkty też poczytaj.
"Mądrusie"
próbowali tutaj zrobić zbiórkę pieniędzy na niby bidulka
I od tego zaczął się atak na Emerytkę46
próbowali tutaj zrobić zbiórkę pieniędzy na niby bidulka
I od tego zaczął się atak na Emerytkę46
mulag daj troszke posmiejemy sie rozbawiwy towarzystwo po co zwany po co kłotnie dobry towar to je to
3 764 073. emerytka 46 aha i jesli jestes taka do przodu a ja jestem taki głupi według Ciebie i masz wyzsze IQ odemnie to podaj mi dzisiaj wygrywajace i wychodzace liczby do mini lotka, wykarz sie swoja inteligencja i madroscia? potrafisz to zrobić, bo ja nie potrafie podac wygranych numerów tylko moge przypuszczac jakie wejda ale niepotrafie okreslic które to beda na 100%
Macie moje kulki częstujcie się każdy zamieni się w baranka o dobrym serduszku
3 764 051. Sara0925 2020-02-23 (17:47) Polska
Z pozdrowieniami wygranych dla Chorzowa, Świętochłowic i Lipin.To był mój ostatni wpis i podziękowania dla Emerytka46 , KapuchyNr1
nie napisałas ze do 18h
nie napisałas ze do 18h
3 764 095. MPFK majowy chłopcze od pimpaj sie tu odemnie, wracaj spowrotem na stronke obok myslisz ze niewiem kim jestes ? dawna twoja ksywka to Majpan ,czyli majowy chłopiec w doladnym tłumaczeniu a tutaj po nikiem teraz MPFK
mulag włacz sobie cda.pl i film babcia gandzia no chyba ze ogladales i to sa jej babeczki z wkładka rozweselajaca dobra nie swieza atmosfera
Cześć
Sara0925
Może ty pierwsza tam się znajdziesz,więc zarezerwuj sobie miejsce.
Może ty pierwsza tam się znajdziesz,więc zarezerwuj sobie miejsce.
jak na to patrzę to sobie myślę że wam jest to potrzebne jest walka podniesiona atmosfera cały świat na was patrzy i się zastanawia jak się to zakończy
emerytka czy Ty naprawdę nie masz nic do zrobienia w domu lub koło siebie ?
Cały czas siedzisz tu na stronie i zaczepiasz ludzi ?
Nie wstyd Ci ?
Cały czas siedzisz tu na stronie i zaczepiasz ludzi ?
Nie wstyd Ci ?

a ha..