Wpisy 3 763 913 – 3 764 012
23 lutego 2020 16:08 → 23 lutego 2020 17:25, 100 wpisów
Andreas, póki co to ktoś tutaj mądrości nie pokazywał.Brzydkie kobiety z bananami takie Fleje
Arczibalika , we wspomnianym wpisie jest Twój nick za sprawą 46
3 763 911. emerytka 46 2020-02-23 (16:07) Chorzów.
arczibalik73
A wpisu 3763879 znowu nie zauważyłeś.
nie było mnie chwilke przy kompie i mogłem niezaówazyc ale zaraz to sprawdze tylko coś skoncze robić
arczibalik73
A wpisu 3763879 znowu nie zauważyłeś.
nie było mnie chwilke przy kompie i mogłem niezaówazyc ale zaraz to sprawdze tylko coś skoncze robić
Tu niechodzi o mądrości tylko 1osoba pisz do swoich 3nicków irobi kłótnie zadyme,a tak naprawde ze sobą,niewiem po co i dlaczego.Admin ma IP komputera to wie napewno kto ma Kuku.
3 763 879. Sara0925 2020-02-23 (15:48) Polska
Bądź grzeczna to Yraja za chwilę zajmie się Tobą izrobi Ci dobrze a o toi chodzi, no ja to widziałem i śmiac mi sie chce ten obrazek tez widziałem i to mnie rozśmieszyło co tam jest napisane ale co to ma zemna wspólnego akurat tewgo niewiem ale teksty sa niezłe
Bądź grzeczna to Yraja za chwilę zajmie się Tobą izrobi Ci dobrze a o toi chodzi, no ja to widziałem i śmiac mi sie chce ten obrazek tez widziałem i to mnie rozśmieszyło co tam jest napisane ale co to ma zemna wspólnego akurat tewgo niewiem ale teksty sa niezłe
3 763 919. Sara0925 2020-02-23 (16:11) Polska
A co ja mam wspólnego z tym wpisem ?Przecież to jest twój wpis.
A co ja mam wspólnego z tym wpisem ?Przecież to jest twój wpis.
Mulag-już wiadomo sara i vraja tota sama osoba.dziecinada
arczibalik73
Taki wpis się tobie podoba ? Nie piszesz do Admina?
Taki wpis się tobie podoba ? Nie piszesz do Admina?
arczibalik73
Teksty niezłe,bo napisała to Sara0925 ?
Teksty niezłe,bo napisała to Sara0925 ?
K30
krzys3355
3 763 922. Andreas3864 mam nadzieje ze admin stronki to czyta i podejmie odpowiednie kroki w stosunku do tych osób dlamnie to patologia jest, i tyle,. , nikt tak niepowinien sie do nikogo odnosić w ten sposób, nie niepodoba mi sie tylko śmiać mi sie chce ze dorosłe osoby takie głupoty pisza? wstyd poprostu, ni e niepisze nic do admina i nieszczelam z ucha tak jak w y tutaj, wiec niewim dlaczego masz domnie o to pretensję jakies, chcesz to napisza sama, jesli chodzi o sare 0925 to ja ta osobe lubie i jej zarty tez, zreszta TOBIE nic do tego jest rozumisz?
Bawcie sie dobrze
Emerytka46, wiadomo już kto stoi za zadyma.To tfuj kolega , który jeszcze się Ci zbrzydnie.Rob tak dalej.Spraw w książę tel.Masz nr tel.prowodyra 574..736
3 763 918. krzys3355 2020-02-23 (16:11)
czesc krzysiu witaj co tam słychać jak tam grasz w niemczech
czesc krzysiu witaj co tam słychać jak tam grasz w niemczech
Sara0925
A dzwoń gdzie chcesz.
A dzwoń gdzie chcesz.
Andreas, gdybym miała w rodzinie yraja i ta druga ....ate, już dawno bym odsiedziala wyrok i nie mieszaj mnie do yraja .Przecież to widać, że nawet nie może odpowiadać karnie z powodu braku poczytalności.
Sara0925
Twój wczorajszy ostatni wpis do mnie-3763458-Q
pierwszy dzisiejszy wpis skierowany w moją stronę 3763659-urwisko.
Myślisz,że jesteś taka przebiegła?
Twój wczorajszy ostatni wpis do mnie-3763458-Q
pierwszy dzisiejszy wpis skierowany w moją stronę 3763659-urwisko.
Myślisz,że jesteś taka przebiegła?
Więc kto zaczyna robić zadymy ?
Admin-sprawdzi nicki z IP-komputera i wszystko będzie jasne i klarowne,kiedyś było podobnie
Andreas, i zobaczysz,ze nie mam nic wspólnego z yraja i innymi
3 763 948. emerytka 46
nieniepisze nic do admina i nieszczelam z ucha tak jak wy tutaj, wiec niewiem dlaczego masz domnie o to pretensję jakies, chcesz to napisz sama, jesli chodzi o sare 0925 to ja ta osobe lubie i jej zarty tez, zreszta TOBIE nic do tego jest rozumisz? nie podoba mi sie tu wiele zeczy i jesli bym był adminem tutaj to wszystkie nicki które sieja tu zamęt na strone bym usunoł ztej strony, a CIEBIE w 1 kolejnosci, za podrzeganie do nienawisci,i obrazanie innych osób, i wtedy byłby tu porzadek, i stronka by byla poswiecona tylko typowaniu liczb i kilku innym tematom np, kulinariom, my tu nie potrzebujemy kłotni i wyzwisk pod czimiś nikackami
nieniepisze nic do admina i nieszczelam z ucha tak jak wy tutaj, wiec niewiem dlaczego masz domnie o to pretensję jakies, chcesz to napisz sama, jesli chodzi o sare 0925 to ja ta osobe lubie i jej zarty tez, zreszta TOBIE nic do tego jest rozumisz? nie podoba mi sie tu wiele zeczy i jesli bym był adminem tutaj to wszystkie nicki które sieja tu zamęt na strone bym usunoł ztej strony, a CIEBIE w 1 kolejnosci, za podrzeganie do nienawisci,i obrazanie innych osób, i wtedy byłby tu porzadek, i stronka by byla poswiecona tylko typowaniu liczb i kilku innym tematom np, kulinariom, my tu nie potrzebujemy kłotni i wyzwisk pod czimiś nikackami
Sara0925
Nutte i to ostatniego sortu
Nutte i to ostatniego sortu
Nie mnie oceniać mnie to LOTTO,-to strona jest do gier Liczbowych
3 763 952. Sara0925 2020-02-23 (16:36) Polska
Schmutzfink46
Arczibalik73.Taki wpis się tobie też podoba?
Schmutzfink46
Andreas, dobrze prawisz.Juz nigdy nie wklejaj obrzydliwych bab z bananami , które widzę w. ..
arczibalik73
W pierwszej kolejności trzeba usunąć nicki z 'klubu zablokowanych nicków"
W pierwszej kolejności trzeba usunąć nicki z 'klubu zablokowanych nicków"
Pomiędzy urwiskiem a scierniskiem jest różnica. Posłuchaj Braci Golców
Emerytka gdzie masz Nudelkula-
Już raz były zablokowane,zrobiono z nimi porzadek,ale odrodziły się jak łby hydry lernejskiej.
Do obrony oczywiscie
Sara0925
Przed urwiskiem dałaś Q.
Przed urwiskiem dałaś Q.
Sara0925
Masz 74 lata ? I w główce się przewraca? Niedobrze,oj,niedobrze,
Masz 74 lata ? I w główce się przewraca? Niedobrze,oj,niedobrze,
3 763 958. emerytka 46 2020-02-23 (16:42) Chorzów.
Schmutzfink46
nie nie podoba mi sie wcale , ale TWOJE wpisy domnire i czepianie sie mnie tez mi sie niepodoba wiec zejdz ze mnie i sobie odpuść mok, bo naswtym koniku dlako nie zajedziesz
Schmutzfink46
nie nie podoba mi sie wcale , ale TWOJE wpisy domnire i czepianie sie mnie tez mi sie niepodoba wiec zejdz ze mnie i sobie odpuść mok, bo naswtym koniku dlako nie zajedziesz
bo na tym koniku daleko niezajedziesz miało być
arczibalik73
To napisz to sarze.
To napisz to sarze.
W Chorzowie niema koni,chyba tylko w ZOO.
Baj,baj
3 763 960. emerytka 46 2020-02-23 (16:44) Chorzów.
arczibalik73
W pierwszej kolejności trzeba usunąć nicki z 'klubu zablokowanych nicków" jesli jestes zablokowana to jak tutaj wchodzisz?
i niewiem o jakich zablokowanych nickach tu teraz piszesz
emerytka 46 przecierz to ty sie mnie czepiasz a nie sara0925
3 763 972. Andreas3864
arczibalik73
W pierwszej kolejności trzeba usunąć nicki z 'klubu zablokowanych nicków" jesli jestes zablokowana to jak tutaj wchodzisz?
i niewiem o jakich zablokowanych nickach tu teraz piszesz
emerytka 46 przecierz to ty sie mnie czepiasz a nie sara0925
3 763 972. Andreas3864
Może na stronce objawi się jakiś Egzorcysta po nowym nickiem i niektórzy wyrzekną sie Szatana
666
To chyba forum pomyliłem... Za 32 minuty
Lech... Lechi
Kolejorz musi wygrać...
Lech... Lechi
Kolejorz musi wygrać...
tak pomyliłeś nic nie szkodzi możesz opowiedzieć coś o sobie od dzieciństwa do dorosłości co co cieszy a co wkurza
Andreas, przepraszam za wpis 3 763 941 nie był w całosci kierowany do Ciebie, tylko tez do emerytki46, do ciebie pisałem do słowa poprostu, reszte tyczyło sie do kolezanki emerytki która zapytała czy juz adminowi szczelilem niby z ucha tu był przejaw zaczepki,w moja strone, sorki ze to pomyliłem i napisałem jako do Ciebie wszystko choć miało to byc uwaga tdo emerytki46
3 763 980. Mulag dokladnie to co piszesz
nie rozumiem po co taki jad między nami komu na tym zależy no chyba już wiadomo wszystko układa się w całość szkoda bo można po typować liczby pośmiać się nawet popisać o pierdołkach i będzie okey
Mulag, tak , wszystko zaczęło się od zazdrości i kapowania , którego specjalistka jest pewna osoba płci nijakiej , która będąc już na... monitoruje całe osiedle .
3 763 993. Marian303 witaj no tak tez sie zastanawiam co tu sie dzieje kiedy bym tu niewszedł to zawsze jest jakaś zadyma , co róz komus cos tu niepasuje a pewni wichrzyciele jak i agresywne niki skacza sobie do oczu, jak zwrócisz komus uwage to zaraz cie wmieszaja w to, tez i pózniej sie do Ciebie przypiprzaja o byle g.ipytaja czy juz napisałem do admina, a sami to robia wystarczy poczytac archiwalne wpisy,
Nie ma co robić to pisze na wszystkich portalach , plotkuje , kapuje jak pewna słuchaczka A9, z pewnego radia.Teraz mają z nią ubaw już u Sw.Piotra.
Sara0925
Nie jestem na żadnym innym portalu.
Jak Admin zablokował wam nicki,to nawet nie było mnie w kraju,więc nie kłam,że to moja wina.
Nie jestem na żadnym innym portalu.
Jak Admin zablokował wam nicki,to nawet nie było mnie w kraju,więc nie kłam,że to moja wina.
Cześć
Co tu się dzieje ?
Mam wymienić wszystkie wasze nicki ?

Arczibalik73, przypomnę star porzekadło " Broń mnie Boże przed fałszywymi przyjaciółmi,bo z wrogami sobie poradze'.Mislam Ci coś napisać odnośnie . ..ale nie teraz , nie tutaj.Uczyni to inna osoba.Powtarzam: wolę Emerytka46, MPFK, Yraja, z nimi sobie poradze.Gorzej z tymi, którzy mianują się przyjaciółmi, a to są ci, którzy poprzez pierwszą grupę , robią zła robotę na portalu.Sa na innych portalach .
K30 Tworzymy Trzon ?
3 764 001. Sebastian_M zrób tu porzadek bo emewrytka 46 znówe tu robi zamęt
a teraz przechodzimy do typowania liczb i koniec juz tych waśni i tutaj,
Arczibalik73, słuchaj uważnie :
- Motorem nienawiści jest nasz wspólny
Z N A J O M Y
już tu wcześniej wymirniony.To wlanie fałszywy przyjaciel, który działa mackami ww.
- Motorem nienawiści jest nasz wspólny
Z N A J O M Y
już tu wcześniej wymirniony.To wlanie fałszywy przyjaciel, który działa mackami ww.