Wpisy 3 763 832 – 3 763 931
23 lutego 2020 15:04 → 23 lutego 2020 16:16, 100 wpisów
W końcu kulki będę jadł wczoraj wieczorem dałem do lodówki dziś patrzę są okey
3 763 767. Sebastian_M 2020-02-23 (14:06) Dziś Gram w Mini )
Dziś niedziela więc nie gramy.
Ja i wczoraj zrobiłem przerwę w grze więc mam 2 dni wolne
sebastian jestem za dzis czas odpoczac od liczb jest niedziewla i niegramy , dokladnie tak jak piszesz,proponuje zrobić sobie dłuższą przerwe od gier tajk na tydzień , a w marcu odrazu na dziendobry przytulicć z marszu powiedzmy jakas 8/8 moze tak na poczatek co?
Dziś niedziela więc nie gramy.
Ja i wczoraj zrobiłem przerwę w grze więc mam 2 dni wolne
sebastian jestem za dzis czas odpoczac od liczb jest niedziewla i niegramy , dokladnie tak jak piszesz,proponuje zrobić sobie dłuższą przerwe od gier tajk na tydzień , a w marcu odrazu na dziendobry przytulicć z marszu powiedzmy jakas 8/8 moze tak na poczatek co?
Niniejszczym obwieszczam, że ja z rozep otrzymałam pewniaki od eksponatu przykładowego z Zespołem K.prwniaki na MM.Wygralam 54 zł i nie wiem co z nimi zrobić.Prosze o jeszcze , a trafne i wygrane obwieszcze na stronie www.fleja.pl
Mam zagrane wczoraj kupiłem zakład ale czy coś będzie wczoraj nic dziś znów nic i tak dalej
3 763 834. Mulag nierób mi smaka znów oponkami, jeszcze takie w lukrze mniam mniam
a co to za strona www.fleja.pl to jakies flejtuchy sa tak , tak mi sie to kojarzy
no tak faworki, paczusie, ,oponki, itd mniam, mniam mniam
Mulag, niesamowie oponki.Takie pieką na Podkarpaciu u mojej prababci , która uczyła się piec w ..u..
własnie wbiłem ten adres fleja,pl i dostałem taki komunikat
Ta witryna jest nieosiągalna
Nie udało się znaleźć adresu IP serwera ze stroną www.fleja.pl. czyli mam rozumieć ze niema czegos takiego i ktos tu podaje fałszywe strony czy linki
Ta witryna jest nieosiągalna
Nie udało się znaleźć adresu IP serwera ze stroną www.fleja.pl. czyli mam rozumieć ze niema czegos takiego i ktos tu podaje fałszywe strony czy linki
A te są czarne i są niejadalne ale spełniają swoją funkcję na drodze
Ale za szkolenie kaskę chyba otrzymał dzięki tobie że wytrwałej po szkoleniu
Moje faworki też są super

3 763 859. Sara0925 2020-02-23 (15:22) Polska
Cukiernia Klimzy 22 i u Ćmiela , a fleja jest w rozbudowie.
Cukiernia Klimzy 22 i u Ćmiela , a fleja jest w rozbudowie.
3 763 861. Sebastian_M 2020-02-23 (15:24) Dziś Gram w Mini )
nosz kurcze ide z tej stronki bo wszyscy mi tu tylko smaka robia to na łakocie inne potrawy
nosz kurcze ide z tej stronki bo wszyscy mi tu tylko smaka robia to na łakocie inne potrawy
Co lepsze? - 9 pewniaków od Misia MPFK, czy kg oponek lub chrustu ???
3 763 877. Sara0925 2020-02-23 (15:42) Polska
Dzieło Mojego Najukochańszego Misia ze Szczecina
Bądź grzeczna to Yraja za chwilę zajmie się Tobą izrobi Ci dobrze

zeeen zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 882465 i trafił(a) 500 zł
to naprawde Twój misio ze szczecina?
to naprawde Twój misio ze szczecina?
wygrane multi multi
brak 9/10
wygrane multi multi
brak 9/10
-mogło by świecić,a tak ponuro i nijako
Odkręć Jelonka może bedziesz miał wizje
Żeby matka miała F..ta to by była ojcem,po losowaniu to se można gdybać
3 763 890. yraja widze ze szerzysz tu nienawisc do kilku nicków na tej stronie i kilku osób, niezdziw sie jak twój nick zostanie zablokowany tu na stronce, mamn nadzieje ze admin podejmie ostateczne kroki w Twojej sprawie za obrazanie tu osób, mam nadzieje ze Admin to przeczyta
Powtórka 78,79.
3 763 902. Sara0925 2020-02-23 (16:00) Polska
Arczibalik73, zauważ że Ciebie porównuje do małpy.
no człowiek pochodzi od małpy no przecierz nie od łajna chyba nie?
Arczibalik73, zauważ że Ciebie porównuje do małpy.
no człowiek pochodzi od małpy no przecierz nie od łajna chyba nie?
Tu są ludzie którzy mają po 3 nicki i piszą do siebie obrażając sie na wzajem,a już o podszwających się pod kobiete niewspomne.Zawsze zryte berety tu były i będą.Po zablokowaniu reinkarnacja pod innym nickiem.Ale pisownia ta sama.
arczibalik73
A wpisu 3763879 znowu nie zauważyłeś.
Andreas, póki co to ktoś tutaj mądrości nie pokazywał.Brzydkie kobiety z bananami takie Fleje
Arczibalika , we wspomnianym wpisie jest Twój nick za sprawą 46
3 763 911. emerytka 46 2020-02-23 (16:07) Chorzów.
arczibalik73
nie było mnie chwilke przy kompie i mogłem niezaówazyc ale zaraz to sprawdze tylko coś skoncze robić
arczibalik73
nie było mnie chwilke przy kompie i mogłem niezaówazyc ale zaraz to sprawdze tylko coś skoncze robić
Tu niechodzi o mądrości tylko 1osoba pisz do swoich 3nicków irobi kłótnie zadyme,a tak naprawde ze sobą,niewiem po co i dlaczego.Admin ma IP komputera to wie napewno kto ma Kuku.
3 763 879. Sara0925 2020-02-23 (15:48) Polska
Bądź grzeczna to Yraja za chwilę zajmie się Tobą izrobi Ci dobrze a o toi chodzi, no ja to widziałem i śmiac mi sie chce ten obrazek tez widziałem i to mnie rozśmieszyło co tam jest napisane ale co to ma zemna wspólnego akurat tewgo niewiem ale teksty sa niezłe
Bądź grzeczna to Yraja za chwilę zajmie się Tobą izrobi Ci dobrze a o toi chodzi, no ja to widziałem i śmiac mi sie chce ten obrazek tez widziałem i to mnie rozśmieszyło co tam jest napisane ale co to ma zemna wspólnego akurat tewgo niewiem ale teksty sa niezłe
3 763 919. Sara0925 2020-02-23 (16:11) Polska
A co ja mam wspólnego z tym wpisem ?Przecież to jest twój wpis.
A co ja mam wspólnego z tym wpisem ?Przecież to jest twój wpis.
Mulag-już wiadomo sara i vraja tota sama osoba.dziecinada