Wpisy 3 763 032 – 3 763 131
22 lutego 2020 19:02 → 22 lutego 2020 21:30, 100 wpisów
11aakderf zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 882252 i trafił(a) 500 zł

jak mi spadnie zas za nisko gdzies w granicach 69 mg to znów mnie trzesie tak jak pijaka przed wypiciem flaszki, dlatego niemoge dopuscic do takiego małego cukru, bo ludzie widzac takiego człowieka z drgawkami, zaraz biora za jakiegos albo chorego na padaczkei uciekaja, albo jakiegos pijaczyne, kiedys wracałem autobusem do domu, i czekałem na przestanku na autobus, nagle poczólem ze mi noga sie robi waciana,drętwa i przechodza przez nia jakby takie prady, reka zaczeła mi tez sie trzasc jak starszemu dziadkowi wiec szybko udałem sie za taki zywopłot,obok tego przestanku ,
wyciagnolem glukometr i szybko zmierzyłem cukier no niestety nie był maly ,wiec wyciagnełem dlugopis z insulina, szybko ustawilem dawke i próbowałem zrobić sobie zastrzyk, wtedy nagle jakas mała dziewczynka idaca z manma zaczeła krzyczec mamo zobacz narkoman,ale mi było glupio i wstyd ze musiałem sobie za zywoplotem obok przystanku , robic zastrzyk, a jeszcze jakas baka wykrzyczała ze tyle sie mowi o tej narkomania tu nawet na przestanku w krzakach biora,to świnstwo, i zrobilo sie zaraz kolomnie zbiegowisko, nawet ktos zadzwonil po straz miejska, a ja tylko insuline
sobie podawałem bo mnie zaczelo telepotać, jak przyjechala straz miejska to mnie wylegitymowali , i pytaja sie co brałem wiec mu pokazałem insuline, i glukometr powiedzieli , ze rozumią i dostałem pouczenie aby w miejscach publicznych nie podawac sobie insuliny bo to zle wyglada, pomyslałem sobie człowieku jak bys umierał na ulicy to tez bym cie powinien olać a nie ci pomóc bo na ulicy niewypada nikomu chyba pomóc jesli widzi sie człowieka nawet lezacego nie odchodz pomóz mu
bo niewiadomo czy ktos w danej chwili nawet i niekonczy zycia, dobrze ze zaraz nadjechał moj autobus i moglem spokojnie wrócic do domu
bo niewiadomo czy ktos w danej chwili nawet i niekonczy zycia, dobrze ze zaraz nadjechał moj autobus i moglem spokojnie wrócic do domu
ludzie jakl widza kogos ze strzykawka czy zczym kolwiek co ma igłe to zaraz krzycza narkoman i z igly robia widły taka jest znieczulica ludzka
,
,
3 763 034. Gosia__77 ja juz diety nie potrzebuje ja i tak juz coraz mniej jem i spadam z wagi, kiedys byłem grubszy niz teraz, zaczołem ćwiczyc intensywnie na siłce pod chmurka, malo tez jem , duzo pije wody i lece na łeb i na szyje z wagi, nawet zaczołem sie miescic teraz w zeczy w ktore nie wchodziłem jakies jeszcze 5 lat temu, czyli ide z postępem,do przodu ludzie mnie na ulicy niektuzi niepoznaja pytaja czy to ja, mówie no ja a kto ,swiet walenty, wtedy słysze ale schudłes m, niepoznałem/łam cie, , mowie no to fajnie,chyba nie?
przezuciłem sie tez na herbate żurawinowa, która spakla tkanke tłuszczowa i jest wskazana dla diabetykow, i zarazaem smaczna tez ,nie pije alkoholu wogóle, nie pale, jem tylko to co moge jesc i co mi słuzy latem strasznie duzo zieleniny spozywam, jak sałate,ogórki zielone, szpinak ktorego nienawidze,herbatki pije owocowe ,i miete ktora uwielbiam, zero kawy, chyba ze kawe inke z mlekiem,ale prawdziwej kawy nie,stram sie odrzywiać jak nasjlepiej,i zgodnoie z pewnymi normami, i zaleceniami, tez lekarskimi, leki biore na czas itd,
Fajnie dzisiaj na czacie , zupełny spokoj, aż miło.Byla walka z nikotynizmem, alkoholizmem, przepisy kulinarne.Wszystkiego po trochu.Nawet gra nie tylko na gitarze.Kto nie zagral, niech zagra online.
a le dobra koniec juz tutaj o tych chorobach i omnie , widziałem ze ktos pytał o lotto uwarzam ze dzisiaj wyjdzie pare liczb małych z wiekszymi małe tzn od 6 w zwyz i od 43do gory
w mini tez powinno byc ciekawie przedział od 21 do 38
w mini tez powinno byc ciekawie przedział od 21 do 38
bylem z mamka po kosciele w sklepie, mowie popatrz to jest te keno
akurat bylo 1 losowanie, sprawdzam co weszlo, nasze daty urodzenia
1,12,5,26 i 23 moc na ziemi jest do wziecia, magicznie
akurat tak musialo byc, szok
akurat bylo 1 losowanie, sprawdzam co weszlo, nasze daty urodzenia
1,12,5,26 i 23 moc na ziemi jest do wziecia, magicznie
akurat tak musialo byc, szok
1,12,4,26,-23-
lubie takie akcje, mogly wejsc inne numery ale akurat podpasowaly, maly cud
inny cud, bylem w kosciele , chodzi z taca, zapomnialem kasy, akurat patrze na lawce leza 2 zl
to je dalem, cud
to je dalem, cud
zadnej sciemy nie daje, same cuda
Montezuma1 , powinieneś poprosić by Ci wydał 1,50 .Miałbyś na Mini .
a te numery tez mnie zatkalo w keno, super zbieg okolicznosci, maly cud
bo w sklepie bylem tylko 1 losowanie
bo w sklepie bylem tylko 1 losowanie
to jest znak za kasa grozi
czyli mialem wziazc ta kase z kosciola i zagrac mialbym 250 zl
Przy kiosku Ruch z kolektura lotto , znalazlam kiedyś 5 zł.Kupilam w MM, wygrałam 140.
Montezuma1 , dokładnie tak . Dostałeś 2 zł w kościele na podpuche , na próbę czy je weźmiesz.Wziales, by nie powiedzieć - przywlaszczyles w kościele.
dlatego postanowilem , za tydzien dam na tace 10 proc zysku z keno
z calego tygodnia, moze byc grubo
z calego tygodnia, moze byc grubo
miala jakas babcia albo dzieciak do wlozenia, i se pozlozyl i zapomnial,
a za 50 proc sie nawp
Lepiej przekaz na dzieci głodujące i umierające,niż rozpustnikiom, pasibrzuchom.
ja tez jestem glodujacy, ciagle mnie ssie
dobra to 10 proc z 20 zl i styknie
tyle ile na talerzu taki pewniak
ile tego chrustu jest?
5 na 1 talerzu w 38 minucie
nie mozna spac w godzinach 634 -2354
trzeba se kupic 80 calowy na sciane zeby ciagle te numerki losowali i bylo ladnie widac
Mega zrobiłam faworki wg.przepisu wymyślonego i wyszły super.....
to sa chrusciki 9
co masz za trojke wyslana
Wojtt, zapewniam Cię, że sypiam po 7 godzin tygodniowo.A jak myślisz - Diabel śpi???
Wychodząc dziś z pepko usłyszałam rozmowę telefoniczną
Matka szła z dziećmi
cytuję
"kupiłam bachorom zabawki "
Matka szła z dziećmi
cytuję
"kupiłam bachorom zabawki "
ja 9 z plusem takie
wilder, fury, ko ,12 rund ,wojna ,gdzie ogladam to, i cos dla
wilder, fury, ko ,12 rund ,wojna ,gdzie ogladam to, i cos dla
Gosiu , zapewniam Cię że nie wyglądam jak menel, kibol, lejbus,czy fleja z Klimzowca
keno bójcy
zeby miec 9 z chybika trzeba brac z kazdego po 1 numerze 9 razy
1 pozycja losuje, 2 pozycja losuje....
Cześć mój numer 532 144 526, szukam dziewczyny.
Kto chce usłyszeć mój głos, w końcu tego gościa do tu już tyle czasu przesiaduje i działa, ponad 7 lat ?
Ludzie pomóżcie Krzyśkowi znaleźć dziewczyna czy wszystko każdy ma robić sam bez przesady
Boicie się.
A co byście powiedzieć i zrobili jakbym reprezentował na Eurowizji ?
Czekam na losowanie i do spania trochę pospałem i się przebudziłem
Sara znam kiboli po studiach ,magistrow ,z wlasnymi firmami lub bardzo dobrze zarabiajacymi
A ja o magadę bym dbał, a wy jej nic nie napiszecie, Opuszczę was i tyle !!! Jak tak to ma być.