Wpisy 3 763 013 – 3 763 112
22 lutego 2020 18:40 → 22 lutego 2020 21:14, 100 wpisów
3 763 008. magda tak to prawda ale robicie smaka a ja jesc tego niemoge bo jestem diabetykiem, no z barszczem czerwonym sa ostatnio kłopoty, słyszałem w sklepie jak znajoma pytała o ten barszczyk czerwony z winiar, prawdopodobnie juz niemaja na sklepie od 4 tygodni, a ja miałem tez sobie kupic z 4 torebki, bo lubie do krokietów lub tak o sobie wypic, a tu taka tragedia do biedronki barszczu niedowiezli normalnia maskara, wczoraj bedac tez w sklepie pytałe,m o herbate z żurawiny tez niema top pytam to co jest, kiedy pocos przyjde to nigdy niema
Arczi ja chciałam kupić knedle albo pierogi z truskawkami....też w sklepach nie ma.
Herbatę z żurawiny kup w aptece,tam mają.
Herbatę z żurawiny kup w aptece,tam mają.
to kolezanka która tam pracuje mowi domnie ze maja maline z zurawina a ja jej ze ja sama żurawine potrzebuje to sie dowiedziałem ze jestem gorszy jak kobieta w ciazy
Knedle dobre są w biedronce
Jagody truskawka
Albo leniwe
Kurcze czekam na mewe i gdzieś polecial
u nas nie ma w sklepach w tym roku owocowych pierogów ani knedli....
3 763 017. islandorka30,5 no ja niemoge takich zeczy jesć jak knedle , pierogi ,pyzy , smazone mieso itd, chleba nie wolno, bułek itd, poprostu trzeba zyc powietrzem, i tylko wode pić bo tyklko to niezawiera cukru, owoce soki odpadaja, normalnie masakra no ile mozna jesc ten ryz i kasze gryczana
Cukrzyk
3 763 027. magda 2020-02-22 (18:50) O co chodzi?Dopiero weszłam...
Arczi zaraz wiosna to warzywa będą świeże...
tak wlasnie czekam na sałate ogórki no grejfruta moge kwasne jabłka, ale wiem co sobie zjem zaraz głoiwke czosnku i chlebek z masłem, ja uwielbiam słodycze nie tylko lubie, alre od 7 lat niejem nic co je słodkie i niepije nic słodkiego a cukier niestety mam bardzo wysoki, pomimo ze nie jem nic słodkiego nieraz w niektore dni mam cukier w granicach 600mg,cukier jest zawarty w róznych produktach , nawet w kiełbasie wedlinach i nietylkoni jak mam taki wysoki cukier to i widze w 3 d wszystko , 3 wymiar, a jade cały czas na silnych tabletkach cukrzycowych i insulinie, ale pomimotego cukier jest na wysokim poziomie,
Arczi zaraz wiosna to warzywa będą świeże...
tak wlasnie czekam na sałate ogórki no grejfruta moge kwasne jabłka, ale wiem co sobie zjem zaraz głoiwke czosnku i chlebek z masłem, ja uwielbiam słodycze nie tylko lubie, alre od 7 lat niejem nic co je słodkie i niepije nic słodkiego a cukier niestety mam bardzo wysoki, pomimo ze nie jem nic słodkiego nieraz w niektore dni mam cukier w granicach 600mg,cukier jest zawarty w róznych produktach , nawet w kiełbasie wedlinach i nietylkoni jak mam taki wysoki cukier to i widze w 3 d wszystko , 3 wymiar, a jade cały czas na silnych tabletkach cukrzycowych i insulinie, ale pomimotego cukier jest na wysokim poziomie,
11aakderf zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 882252 i trafił(a) 500 zł

jak mi spadnie zas za nisko gdzies w granicach 69 mg to znów mnie trzesie tak jak pijaka przed wypiciem flaszki, dlatego niemoge dopuscic do takiego małego cukru, bo ludzie widzac takiego człowieka z drgawkami, zaraz biora za jakiegos albo chorego na padaczkei uciekaja, albo jakiegos pijaczyne, kiedys wracałem autobusem do domu, i czekałem na przestanku na autobus, nagle poczólem ze mi noga sie robi waciana,drętwa i przechodza przez nia jakby takie prady, reka zaczeła mi tez sie trzasc jak starszemu dziadkowi wiec szybko udałem sie za taki zywopłot,obok tego przestanku ,
wyciagnolem glukometr i szybko zmierzyłem cukier no niestety nie był maly ,wiec wyciagnełem dlugopis z insulina, szybko ustawilem dawke i próbowałem zrobić sobie zastrzyk, wtedy nagle jakas mała dziewczynka idaca z manma zaczeła krzyczec mamo zobacz narkoman,ale mi było glupio i wstyd ze musiałem sobie za zywoplotem obok przystanku , robic zastrzyk, a jeszcze jakas baka wykrzyczała ze tyle sie mowi o tej narkomania tu nawet na przestanku w krzakach biora,to świnstwo, i zrobilo sie zaraz kolomnie zbiegowisko, nawet ktos zadzwonil po straz miejska, a ja tylko insuline
sobie podawałem bo mnie zaczelo telepotać, jak przyjechala straz miejska to mnie wylegitymowali , i pytaja sie co brałem wiec mu pokazałem insuline, i glukometr powiedzieli , ze rozumią i dostałem pouczenie aby w miejscach publicznych nie podawac sobie insuliny bo to zle wyglada, pomyslałem sobie człowieku jak bys umierał na ulicy to tez bym cie powinien olać a nie ci pomóc bo na ulicy niewypada nikomu chyba pomóc jesli widzi sie człowieka nawet lezacego nie odchodz pomóz mu
bo niewiadomo czy ktos w danej chwili nawet i niekonczy zycia, dobrze ze zaraz nadjechał moj autobus i moglem spokojnie wrócic do domu
bo niewiadomo czy ktos w danej chwili nawet i niekonczy zycia, dobrze ze zaraz nadjechał moj autobus i moglem spokojnie wrócic do domu
ludzie jakl widza kogos ze strzykawka czy zczym kolwiek co ma igłe to zaraz krzycza narkoman i z igly robia widły taka jest znieczulica ludzka
,
,
3 763 034. Gosia__77 ja juz diety nie potrzebuje ja i tak juz coraz mniej jem i spadam z wagi, kiedys byłem grubszy niz teraz, zaczołem ćwiczyc intensywnie na siłce pod chmurka, malo tez jem , duzo pije wody i lece na łeb i na szyje z wagi, nawet zaczołem sie miescic teraz w zeczy w ktore nie wchodziłem jakies jeszcze 5 lat temu, czyli ide z postępem,do przodu ludzie mnie na ulicy niektuzi niepoznaja pytaja czy to ja, mówie no ja a kto ,swiet walenty, wtedy słysze ale schudłes m, niepoznałem/łam cie, , mowie no to fajnie,chyba nie?
przezuciłem sie tez na herbate żurawinowa, która spakla tkanke tłuszczowa i jest wskazana dla diabetykow, i zarazaem smaczna tez ,nie pije alkoholu wogóle, nie pale, jem tylko to co moge jesc i co mi słuzy latem strasznie duzo zieleniny spozywam, jak sałate,ogórki zielone, szpinak ktorego nienawidze,herbatki pije owocowe ,i miete ktora uwielbiam, zero kawy, chyba ze kawe inke z mlekiem,ale prawdziwej kawy nie,stram sie odrzywiać jak nasjlepiej,i zgodnoie z pewnymi normami, i zaleceniami, tez lekarskimi, leki biore na czas itd,
Fajnie dzisiaj na czacie , zupełny spokoj, aż miło.Byla walka z nikotynizmem, alkoholizmem, przepisy kulinarne.Wszystkiego po trochu.Nawet gra nie tylko na gitarze.Kto nie zagral, niech zagra online.
a le dobra koniec juz tutaj o tych chorobach i omnie , widziałem ze ktos pytał o lotto uwarzam ze dzisiaj wyjdzie pare liczb małych z wiekszymi małe tzn od 6 w zwyz i od 43do gory
w mini tez powinno byc ciekawie przedział od 21 do 38
w mini tez powinno byc ciekawie przedział od 21 do 38
bylem z mamka po kosciele w sklepie, mowie popatrz to jest te keno
akurat bylo 1 losowanie, sprawdzam co weszlo, nasze daty urodzenia
1,12,5,26 i 23 moc na ziemi jest do wziecia, magicznie
akurat tak musialo byc, szok
akurat bylo 1 losowanie, sprawdzam co weszlo, nasze daty urodzenia
1,12,5,26 i 23 moc na ziemi jest do wziecia, magicznie
akurat tak musialo byc, szok
1,12,4,26,-23-
lubie takie akcje, mogly wejsc inne numery ale akurat podpasowaly, maly cud
inny cud, bylem w kosciele , chodzi z taca, zapomnialem kasy, akurat patrze na lawce leza 2 zl
to je dalem, cud
to je dalem, cud
zadnej sciemy nie daje, same cuda
Montezuma1 , powinieneś poprosić by Ci wydał 1,50 .Miałbyś na Mini .
a te numery tez mnie zatkalo w keno, super zbieg okolicznosci, maly cud
bo w sklepie bylem tylko 1 losowanie
bo w sklepie bylem tylko 1 losowanie
to jest znak za kasa grozi
czyli mialem wziazc ta kase z kosciola i zagrac mialbym 250 zl
Przy kiosku Ruch z kolektura lotto , znalazlam kiedyś 5 zł.Kupilam w MM, wygrałam 140.
Montezuma1 , dokładnie tak . Dostałeś 2 zł w kościele na podpuche , na próbę czy je weźmiesz.Wziales, by nie powiedzieć - przywlaszczyles w kościele.
dlatego postanowilem , za tydzien dam na tace 10 proc zysku z keno
z calego tygodnia, moze byc grubo
z calego tygodnia, moze byc grubo
miala jakas babcia albo dzieciak do wlozenia, i se pozlozyl i zapomnial,
a za 50 proc sie nawp
Lepiej przekaz na dzieci głodujące i umierające,niż rozpustnikiom, pasibrzuchom.
ja tez jestem glodujacy, ciagle mnie ssie
dobra to 10 proc z 20 zl i styknie
tyle ile na talerzu taki pewniak
ile tego chrustu jest?
5 na 1 talerzu w 38 minucie
nie mozna spac w godzinach 634 -2354
trzeba se kupic 80 calowy na sciane zeby ciagle te numerki losowali i bylo ladnie widac
Mega zrobiłam faworki wg.przepisu wymyślonego i wyszły super.....
to sa chrusciki 9
co masz za trojke wyslana
Wojtt, zapewniam Cię, że sypiam po 7 godzin tygodniowo.A jak myślisz - Diabel śpi???
Wychodząc dziś z pepko usłyszałam rozmowę telefoniczną
Matka szła z dziećmi
cytuję
"kupiłam bachorom zabawki "
Matka szła z dziećmi
cytuję
"kupiłam bachorom zabawki "
ja 9 z plusem takie
wilder, fury, ko ,12 rund ,wojna ,gdzie ogladam to, i cos dla
wilder, fury, ko ,12 rund ,wojna ,gdzie ogladam to, i cos dla
Gosiu , zapewniam Cię że nie wyglądam jak menel, kibol, lejbus,czy fleja z Klimzowca
keno bójcy
zeby miec 9 z chybika trzeba brac z kazdego po 1 numerze 9 razy
1 pozycja losuje, 2 pozycja losuje....
Cześć mój numer 532 144 526, szukam dziewczyny.