Wpisy 3 762 778 – 3 762 877
22 lutego 2020 16:58 → 22 lutego 2020 17:46, 100 wpisów
musialem zarobic na ksiedza i pifko bo dzis szabat
3/5 to maloooo
Mega teraz zauważyłam,że wpadają codziennie 2-3 parki moje......trzeba zacząć grać parkami łączonymi.
budka suflera i kosa lustrzanksa 5,12,69
dzis byla moja ulubiona trojka wtc szkoda za nia
lepiej daj mi ja ci pomnoze w keno
nie jedz kebaba bo osiedlasz
nie ciągnie mnie do kebabów.....czasami kubełek z mięsem i frytami,ale to rzadko...
ja jem wot i am
czemu dobre ja lubie tez
Chyba,że bez surówki...bo nie lubię 2 kg kapusty nawalą....już wolę mięso i frytki...
ja juz jestem ustawiony w keno, nie chce mi sie nawet multi puszczac, moze 1 strzal dla sportu
Kiedyś było Awanti w Poznaniu na Starym PKP to żarcie ok teraz na tych. Nowych jakieś plastikowe te żarcie
ale daj
Kiedyś były na pkp dobre zapiekanki,teraz nic nie ma....tylko kebaby i kebaby....
a ja mam nowa odlotowa kabine prysznicowa, pieknie mozna sie zamknac ciemne szybki i flap flap
idz do apteki i popros cos na koronawirusa
No Madzia prawda stare budki i były dobre czy gorące psy czy kanapki czy frytki a teraz walą co popadnie
Tomi kiedys były zapiekanki z pieczarkami dobre,hot dogi,hamburgery i to wszystko...teraz same kebaby.
ktory byl Dawid Zyla dzis? moze da pewniaki
Dobreposzedłem do sklepu technicznego i pytam czy mają maski a babka do spawaniaa ja ,nie na wirusa a one w śmiech
Magda dzis mialem okazje wygrac nie tylko kebaba ale cala budke
nie wykorzystane okazje sie mszczo
Madzia oczywiście Wygrajmy w KARNAWALE bo potem albo nigdy albo wcale
Mulag ja chyba też zaraz zrobię faworki.....idę robić.Forsami w karnawale same bale
Mulag rano pobudka o 5:00 a wiesz czemu...bo jest Walka Wilder and Tyson Fury..Będe patrzył
Mulag to Ty jeszcze pracujesz ja na Emeryturze do poniedziałku hehe hehe hehe hehe hehe hahaha hahaha ha
Jak się dowiedział że chce firmę ile będę płacił to powiedział że za tyle on zrobi
Weź się zwolnij składaj papiery domnie laytowa praca..ściema to mało piwiedziane... jestem Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Mulag jak ja się z tamtąd nie zwolniłem to znaczy tylko jedno..jest ok...
No na pewno znając ciebie to byś sobie nie pozwolił już w g ó w robić
Ale dzisiaj jest Lotto kumulacja w Lotto 7 Milionów to się wygra..I będzie się działo
Ale poważnie wysłałem posłańca i mi zagrał dam ci zakład nowy za jakiś czas oczywiście dziś
Mulag tak tylko pytałem z ciekawości twoja sprawa czy chcesz mieć 350 tysięcy za 1,50 czy nie
Mulag albo w toy toy story kupon był bardzo chory..nie nie nie nie nie nie ma wygranej
Pitu pitu a ja już wszystko prawie kończę wczoraj dużo przygotowałem kulki uformuje i dam do lodówki jutro będą okey
Masz już pomocnika do żelaska to tamten się zwolnił wygrał pewnie w Lotto..I mu to Lotto z Plusem karkas na łeb żelasko w.d..e Piotrusiowi I gud bay Helena...
O rety dobrze że zrobiłem chrust sam i kulki w radiu mówią że 1kg chrustu 36zl to dobrze że robię sam mam za grosze
Mulag ale to było dobre Babka odłożyła 10.000 wzieli wyje..li..Hehehe a tamci oddali...poco składać na czarną godzine jak jest zawsze czarna ale lepiej się zabawić
Dam wam te kulki z tej masy co była w garczku gotowa informowałem kulki i daje do lodówki
Czytałem to forsami dobrze że te z mops był uczciwy i oddał te 10tys
"Na dole bęben, na górze kule...
Karnawał się kończy
a wygranych nie ma w ogóle"
Karnawał się kończy
a wygranych nie ma w ogóle"
Forsami.
bo