Wpisy 3 761 633 – 3 761 732
21 lutego 2020 17:56 → 21 lutego 2020 20:08, 100 wpisów
I obiecuje, że Was nie opuszczę , aż trafię 10/10 , stawka 10.To dzięki Wam Kochane Liczby mogę się z Wami i dzięki Wam bawić

MPFK, zadanie zostało wykonane.Zaraz będą pewniaki na Mini , dzięki, którym piątka będzie płacić 400 000 zł
Zostaną podane na WSZYstkich portalach aspołecznych by identycznych zakładów z 1 trafna bylo 2000000 Kocham T.S.wiec jestem Mu zobowiązana .
3 761 625. Angierski 2020-02-21 (17:39) http://typowania.5v.pl
arczibalik73 no dlatego mam program, bo bym marnowal bardzo duzo czasu na takie rzeczy, a program mi to zrobi w ciagu kilku sekund, znajdzie albo powtarzajace sie uklady, albo takie ktore daly minimalne wygrane w historii, recznie to ci wspolczuje bo to masakra z taka szybkoscia sie zmieniaja losowania ze nie sposob nadazyc czy analizowac, chyba zebys mial dobra metode
dokladnie masz tu duzo racji , ale ja nikorzystam z zadnego programu tylko swoimi siłami do wszystkiego dochodze sam
arczibalik73 no dlatego mam program, bo bym marnowal bardzo duzo czasu na takie rzeczy, a program mi to zrobi w ciagu kilku sekund, znajdzie albo powtarzajace sie uklady, albo takie ktore daly minimalne wygrane w historii, recznie to ci wspolczuje bo to masakra z taka szybkoscia sie zmieniaja losowania ze nie sposob nadazyc czy analizowac, chyba zebys mial dobra metode
dokladnie masz tu duzo racji , ale ja nikorzystam z zadnego programu tylko swoimi siłami do wszystkiego dochodze sam
powiem wam tak ze te podawane tzw, gorace numery to sa nic jak podawane numery z ostatnich powiedzmy 10 ostatnich losowań i je uwaza sie za gorace, jeskli je wyslesz one juz 7 raz czy tam kolejny nie wychodza w tym zestawieniu samym, juz to kiedys analizowałem tez, i tez na tym popłynołem na kasie, bo myslałem ze jesli je wysle to one w takim zestawieniu wyjda nie teraz to jutro ale niewstetyy nigdy nie wyszły juz tak ponownie zas gdty kresliłem tzw zimne liczby szybciej cos wpadało
Skąd Sara masz te tabele...
I jak to się ma do zmiany
Albo K30 jest slepy
Albo Ty inne dajesz a inne wysylasz
I jak to się ma do zmiany
Albo K30 jest slepy
Albo Ty inne dajesz a inne wysylasz
3 761 627. zbigniew g oklej ale ja wole trafiac nie na sucho a w realu na mokro w koilekturze, ja wczoraj tez tutaj na sucho trafiłem 5/12 w lotto ale cóz niedało mi to nic i kasy zadnej nie wygrałem wiec jaki jest sens wygranych na suchoi wwirtualu?
denar67 zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 881979 i trafił(a) 300 zł
3 761 639. tomi77 2020-02-21 (18:08) Z
Skąd Sara masz te tabele. własnie skąd to bierzecie i tu publikujecie te numerki
i w takich wlasnie ukladach
Skąd Sara masz te tabele. własnie skąd to bierzecie i tu publikujecie te numerki
i w takich wlasnie ukladach
Arczibalik73, dziwię się, że Ty jeden z niewielu życzliwych , nie potrafisz trafić coś grubszego . Jest recepta na wygrywanie .Ty ja po części znasz.Stosuj się do podanej receptury , a w kilka dni będziesz bardziej szczęśliwy
dobra widze ze nikt nic nnie pisze wiec odlatuje w cyferki cos podumac na wieczórne losowanie, sebastian M,jesli jestes gdzies na czacie to zerknij na @ juz odpisałem, mam nadzieje ze wezmiesz to pod uwage do mini lotka
Ja moje ze swojej tabelki... Ale widzisz. Suwem nie jeżdżę więc nic dobrego nie trafilem
3 761 643. Sara0925 dziekuje za mile słowa a z tym niejest tak do konca jak tu piszesz,nie ze nie potrafie trafic wiecej tylko niezawsze mam na to fundusze,i nie zawsze wysyłam , te kupony, nie gram ostatnio na mniejsze uklady jak 10/10 wysyłam kupony sporadycznie nie codziennie wdzien w dzien i wlasnie na 10/*10 jesli bym grał na mniejsze uklady podejrzewam ze juz bymnm cos wiekszego trafił , wiem o tym ze jest recepta na wygranie i czesciowo ja znam, a brzmi ona graj jednymi numerami, kresl je wysylaj i szybko onich zapomnij, a wygrasz w najmniej odpowiednim momencie, i wtedy bedziesz szczesliwy i tego sie trzymam, stalegram na tym tez co mi sie przysni i co mi w danej chwili podpowiada intuicja
dobra lece bo musze cos podumac z liczbami
3 761 655. Sara0925 1 zestaw na mini według mnie jest na tak juz tu widze 4/5 jesli tylko sie pokaza te liczby i wyjda powodzenia graj i wygrywaj
Bicom terapię dla znajomi byli polecają nie palą

Osa
najlepsza terapia na zucenie palenia jest wypalenie ostatniego papierosa i ipostanowienia ze sie juz nigdy nie zapali wiecej, i sie tego trzymać, gdy pomyslisz o zapaleniu tego gówna lepiej połóż sie i przespij,nigdy wiecej nie niekupuj papierosów i unkiaj osób palacych, postaw sobie cel i go wykonuj, na poczatku bedzie ciezko,ale z czasem przestaniesz palic, i sie lepiej po czujesz, niemusisz stosowac zadnych iinnych metod czy jakis leków jak nikored czy chodzić na jakies tam spotkania wystrczy siezawziasc w sobie i powiedziec papieroi s nie bedzie mna rzadził to jest moje zycie, jesli masz silna wole to po kilku dniach przestaniesz palic sam z siebie tylko musisz sie trzymac pewnych zasad i wierzyć w to ze CI sie uda, wiem to sam po sobie , wypraktykowane i sprawdzone
Arczi
Osa ja juz mam dwie trafione 5/6 w 600
Na sucho tu
Zb widziałam no i pkt masz
Zatypodałem systemem 7 w szybkie 600
Ty masz fart to graj pozyczysx mi
Na co
Ja nawet nie zaglądam na te 600
3 761 662. islandorka30,5 nie pale juz okolo 14 lat i wiem ze mozna samemu to zucić w diabłyi w to miejsce tych fajek kupic sobie lepiej jakies dobre owoce polecam, jabłka banany, pomarancze winogrona i cytryny, zrób cos dla swojego zdrowia i coś dla siebie, kiedys organizm ci za to podziekuje poprzez lepsze samopoczucie to jest tak jak tu z grami, graj i wygrywaj, i zuć to świnstwo, zreszta palenie ostatni nie jest w modzie jak bylo kiedysszanuj swoje zdrowie wygraj z nałogiem
Za typuj na 50 losowań albo jak umiesz rozpisywać zagraj systemem 7 to znaczy zatypuj na sucho
Arczi mi nie mów inni niemoga
Ja nie pale
Niedziela 600zl a tydzień 2zl 4zl hehe
Jest tylko 1 sposób na typowanie liczb
Rrob jaki
Zatypuj islandorka w szybkie 600
Zb muszę popatrzec
Na co popatrzeć
Ok na ślepo wpisałam kiczby
Na ile losowań
10
No i co ułożyło ci
A mogłaś na 50 za typuj potem na 40 za 10 losowań
Zb typuj mm obadam czy coś trafie
Islandorka znowu teraz wto zatypodałem systemem 7 na 50 losowań. ...wiadomo na sucho
3 761 672. islandorka30,5 rozumie ze to piszesz o innych, jak niemoga moga tylko majaa słaba wole i niechca siee tego pozbyc, bo jakby chcieli to juz dawno by z tym skonczyli ale niechca , i papieros nimi rzadzi i tyle w tym temacie, jesli ktos niechce tego zrobić to bedzie palil nadal tak samo jest z alkoholem niechce to niepije i wiem ze mozna zyc w trzezwosci, anie cały czas na haju czy na bani
Arczi nie wnikam... Ale znajomi byli na tej metodzie i sobie chwalą jyz po 1 wizycie a palili po 2 p. Dziennie
na wieczór widze w multiku powtórki niektórych liczb dokladnie przyjzyjcoie sie losowaniu z godziny 14 i wybierzcie te liczby ktore sie wam podobaja nie spekulujcie o nich na czacie tylko je kreslcie i wysylajcie, mam nadzieje ze one wam przyniosa szczescie ja bede za was trzymał grajcie i wygrywajcie tego wszystkim zycze z całego swojego serca

Arczi ale masz pkt
Zb cię goni
Kto dziś prowadzi losowanie oby on 

Zaraz spr.
Renia

Forsa
Forsami nie pamiętasz ludzie już w Polsce zarabiali w milionach nie pamiętasz dziadek
Te 600 i jeno nie widać co kto typi...
Ale typów nie widać liczb
Czy ja slepa
Niegram w 600 wg mnie to mrzonki do szybkiego tracenia to pozornie tylko wydaje się proste a w rzeczywistości tak nie jest... sprawdzam w tym swoje numery z Lotto albo z Mini I nic..tylko czasem 3/6= 2złote porażka...
2/6 forsami 2 zl
Zb jakie dałeś liczby do 600
Dziś prawie cały dzień gram systemem 7 i mam teraz na granie jakieś równe 700 na granie na sucho od Pasko na tej stronie
W dziale wyniki pojawiło się losowanie nr 882 000 Keno
Na sucho zagraj systemem 7
Koszt gry 14 zł razy 36 masz 490 na granie
14 zł razy 35 miało być
W kolekturach widać ogromne zainteresowanie gra w szybkie 600 i Keno .Grają też starsze osoby - kobiety zwłaszcza.
3 761 688. islandorka30, nie mowie ze nie jest tak ale najlepsza metoda jest uwierzyc w soje siły i uwierzyc ze sie uda samemu to przezwyciaxzyc i powiedziec takim uzywkom nie , nigdy wiecej nie zapale nie wypijei tego sie trzymac, podejrzewam ze na tm spotkaniu gdzie Twoji znajomi byli w ten 1dzien obrzydzili im te papierosy pocałosci pokazano jakoie substanncje smoliste ci ludzie
wdychaja,i co te substancje zawieraja, i czym sie ci ludzie truja, podejrzewam tez ze podeszli donich psychologicznie i tez uderzyli w ich umysł dokładnie i prosto do celu ukazujac im jak ten zapalony papieros działa na ich móżg i uklad imunologiczny i ich cały organizm, i pewnie wszyscy potym zabiegu nagle stracili chęć siegniecia po nastepnego papierosa i wczesniej ogladajac to doznali tzw wstrzasu anafilaktycznego, teraz juz nigdy wiecej nie zapala,tak sie to robi na takich spotkaniach
wdychaja,i co te substancje zawieraja, i czym sie ci ludzie truja, podejrzewam tez ze podeszli donich psychologicznie i tez uderzyli w ich umysł dokładnie i prosto do celu ukazujac im jak ten zapalony papieros działa na ich móżg i uklad imunologiczny i ich cały organizm, i pewnie wszyscy potym zabiegu nagle stracili chęć siegniecia po nastepnego papierosa i wczesniej ogladajac to doznali tzw wstrzasu anafilaktycznego, teraz juz nigdy wiecej nie zapala,tak sie to robi na takich spotkaniach
był ktoś np na takim spotkaniu w klubie AAA, tam ludzie sie spotykaja taksamo siadaja i opowiadaja sobie swoje historje itd, jest miedzy nimi psychoterapeuta , i jednoczesnie psycholog który wskazuje im rozne cele i mowi jak pozbyć sie nałogu,
jesli ktos niechce pić i ma z nich silna wole to przestaje po jakoims czasie pić, ipomimo ze kiedtys w dzien wypijał wiadro wódy i przez kilka lat nietrzezwiał,sa tez ttez tam ludzie zróznych srodowisk spolecznych, byscie sie nawet zdziwili kogo tam mozna spotkjac, sa tam lekarze adwokaci, ksieza i nni ludzie mniej zamozni, oni maja xz tyym problem, a dlaczego bo niemoga sobie z tym poradzić i niektórzy pija z rozpaczy ze im sie nieuklada inni z dobrobytu jaki maja, itd itd,ale wszyscy spotykaja sie razem i te takie opowiesci ich wzmagaja sie i ukladaja w jedna całos co ich laczy wszystkich, wiadomo alkohol
jesli ktos niechce pić i ma z nich silna wole to przestaje po jakoims czasie pić, ipomimo ze kiedtys w dzien wypijał wiadro wódy i przez kilka lat nietrzezwiał,sa tez ttez tam ludzie zróznych srodowisk spolecznych, byscie sie nawet zdziwili kogo tam mozna spotkjac, sa tam lekarze adwokaci, ksieza i nni ludzie mniej zamozni, oni maja xz tyym problem, a dlaczego bo niemoga sobie z tym poradzić i niektórzy pija z rozpaczy ze im sie nieuklada inni z dobrobytu jaki maja, itd itd,ale wszyscy spotykaja sie razem i te takie opowiesci ich wzmagaja sie i ukladaja w jedna całos co ich laczy wszystkich, wiadomo alkohol
Zauważyłem u mnie w budzie żółtej emeryci renciści kobiety faceci grają na maksa od wejścia tej gry zagrałem wrealu 1 raz stawka podstawowa jedno losowanie i od razu stopa zwrotu 2/6 i 3 oboki ale kiedyś zagram w to 1 zakład 50 losowań. ....napisze tu zaraz po zagraniu
Maki Duszek... Naiwna miłość... Ona jest z Kolaczkowaniedaleko mnie... Posłuchajcie...
Arczi po co mi mówisz takie rzeczy mi to...
Dałam tym którzy potrzebują i chcą spróbować i tyle, z że jest potwierdzone tym bardziej, wolna wola kazdego
Dałam tym którzy potrzebują i chcą spróbować i tyle, z że jest potwierdzone tym bardziej, wolna wola kazdego
Zb nie widzę tu systema do 600
Włoski laureat nagrody Nobla w dziedzinie medycyny, twierdzi , że palenie papierosów dodatnio wpływa na koncentrację umysłu.1967 r.
Sara... Siejesz siareo 600 nikt nie pyta... Ale keno grajaale nie babcie.. One już są tam daleko....
Idę na Stallone
Islandorka bo czeba se samemu rozpisać jak nie wiesz jak zadzwoń do Pasko. ..ja to znam jak multipasko jeszcze nie bylo i internetu
Sytemen 7 OSA Skreślić 7 liczb nie da się da się np typujesz liczby np...... 1234567 i rozpisujesz
1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 7
1 2 3 4 6 7
1 2 3 5 6 7
1 2 4 5 6 7
1 3 4 t 6 7
2 3 4 5 6 7
Osa to jest pełny system rozpisany zapytaj pasko jak tu będzie
Sytemen 7 OSA Skreślić 7 liczb nie da się da się np typujesz liczby np...... 1234567 i rozpisujesz
1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 7
1 2 3 4 6 7
1 2 3 5 6 7
1 2 4 5 6 7
1 3 4 t 6 7
2 3 4 5 6 7
Osa to jest pełny system rozpisany zapytaj pasko jak tu będzie
islandorka 30,5 ja rozumie ze Tobie to wisi i powewa wszystko chciałem tu wielewiecej o tym problemie napisac i wam tu powiedziec o tym, jaale niestety tena durnowata tu cenzura kaze przeredagowac mi teksti dalej mnie nie przepuszcza z wpisami, choc niepisze tu nic nie cenzuralnegoakle chyba ten bot nierozpoznaje tu niekktórych słów prostch jak np bagno, i niebede dalej otym pisal juz uwazam ten temat za zamkniety ja do TWOJEJ OSOBY NIC NIEMAM I NIC ci nie sugeruje
Za chwilę losowanie EuroJackpot.Nie chce takich liczb:
28,1,41,8,39 (10,2)
9,7,12,50,27 (4,1)
49,18,3,11,28 (7,4)
22,50,11,23,7 ( 10,4)
50,22,23,34,28 ( 1,7)
Proszę o :
27,42,13,6,24 ( 3,6)
28,1,41,8,39 (10,2)
9,7,12,50,27 (4,1)
49,18,3,11,28 (7,4)
22,50,11,23,7 ( 10,4)