Wpisy 3 761 578 – 3 761 677
21 lutego 2020 16:58 → 21 lutego 2020 19:02, 100 wpisów
keno najlepsza adrenalinka, zwlaszcza jak masz duzo stracic
3 761 577. MONTEZUMA1 2020-02-21 (16:56)
moje sie spotkaly ale beze mnie w realu
moje sie spotkaly ale beze mnie w realu
a decyzja grac czy nie grac byla juz z przyciskiem na zaplac za kupon
ale spoko tylko 10 zl na czysto, uczymy sie
Arczibalik73, jeszcze mam do wydania na gry w szybkie 600 i Keno
41 900 zł Nie zamierzam z nich rezygnowac.Inwestycja w te gry popłaca , oczywiście przy wykorzystaniu swojego IQ
41 900 zł Nie zamierzam z nich rezygnowac.Inwestycja w te gry popłaca , oczywiście przy wykorzystaniu swojego IQ
3 761 552. MONTEZUMA1 2020-02-21 (16:27)
tak sie robi, wchodzisz do sklepu, chusteczka z eterem, babcia spi , siano twoje tak
a w drzwiach stoja juz i czekaja na Ciebie osiłki z policji i maja cie na goracym uczynku , wtedy sie niewytłumaczysz ze kupowałeś tylko zapalki dla babci
tak sie robi, wchodzisz do sklepu, chusteczka z eterem, babcia spi , siano twoje tak
a w drzwiach stoja juz i czekaja na Ciebie osiłki z policji i maja cie na goracym uczynku , wtedy sie niewytłumaczysz ze kupowałeś tylko zapalki dla babci
wszystko to brak kasy i oszczednosc
a jakby ktos dawal codzien takie 500 zl na przegranie w keno bez dodatkowych warunkow
to graloby sie az milo i zysk caly twoj
a jakby ktos dawal codzien takie 500 zl na przegranie w keno bez dodatkowych warunkow
to graloby sie az milo i zysk caly twoj
trzeba przekazac pewna kwote na gre, zdeponowac na koncie i woz albo brak wozu
ale ostroznosc to tez zaleta , najwazniejsze nie tracic, na wygranie przyjdzie czas
3 761 582. Sara0925 nie no igraj graj, ja narazie w to niegram niepodchodze do tej gry z groszami, zagram dopiero wtedy w to jak uzbieram troszke kasy i wtedy puszcze 1uklad odrazu na na 260 losowań czykli cały dzien i niewierzeze te szybkie 600 nie da mi ani jednej wygranej w przeciagu jwdnego dnia, ale nato potrzeba troche kasy amnie natraze nato niestec jest bo jak widze moji znajomi graja i puszcaja kupony na 40 i na 60 losowań, ale nikt jeszczre znich nie trafił tej wymarzonej 600, choc niepowiem 2kolegów złapało te 600zł ale w 1 dzien tego dnia rozpoczecia tej gry
Witam
Jak wygrane
najlepiej grac systemem w szybkie 600 znaczy wybrać 2-3 liczby stale
jakie policaje? tam nikogo nie bylo, i tak wyjal juz klamke
a narazie nic wiecej niemoga złapac jak np 2,4,czy co niektórzy te 250złale to juz te 250 sporadycznie te i wygrywaja, dlatego ja z groszami tam niepodchodze, i wole mini i multika grac, a jak wygram w te dwie gry cos to wtedy moze bedzie mnie stac zagrac przez kilka dni po te 260los, na dzień
chociaz jak trafie te 3 liczby to zostaje z 60 kombinacji ktore dadza 5/5
Przed chwilą padło 5 x 9/10 (15 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
32,33,55
14,31,32
21,27,30
42,55,69
13,24,42
14,31,32
21,27,30
42,55,69
13,24,42
14,21,32,33,42
21,42,55,60,61
21,42,55,60,61
wzialem to kase a co, dobre siano
Yraja , gratuluję sukcesu .W co zainwestować wygrana kasiure???
13,14,24,32,33,55
24,31,32,33,55,61
8,14,17,21,30,42
24,31,32,33,55,61
8,14,17,21,30,42
14
42
55
71
42
55
71
Ja dziś na sucho w szybkie 600 2 piątki trafiłem tu godzina 9 59
Myślę że końcami jestem wstanie cokolwiek złapać nic sterta całej 10
zagrane na sucho system 7kiedys spisałem z neta az 260 wyników z tej gry szybkie 600 z 1 dnia, losowanie po losowaniu kiedy to pisałem do dostałem takich oczoplasów ze szkoda gadac od tych liczb, po godzinie czasu niemogłem patrzec na te liczby, robilem sobie znich zestawienie co i ile razy wychszło normalnie masakra , wmiedzy czasie wytypowałem sobie swoich 6 liczb, ktore zamierzalem skreslić i wysłac, na choć jedno losowanie, ale strasznie mnie oczy piekly od tych liczb patrzenia w te słupki, liczb, wkoncu dalem sobie spokoj z tym, bo niesposób wszystkiego przerobić, patrzyłem w to jak zachowuja sie tam moje liczby ,które sobie wybrałem z posród tych 32 liczb,
była jakaś masakra robilem taka statystyke sobie z nich, jesli chodzi o ten swoj uklad m nigdy go niewysłalem jesce chos podobne do mojego ukladu tych liczb wychodziły ale nigdy wtakim zestawie nie jak ja sobie wybrałem czyli znakiem tego ze na 260 losowan w ciagau jednego dnia nietrafilbym ani jednej szybkiej 600, tylko było by kilka 4/6 i kilka 3/6 ale czy by mi to dalo jakiis zwrot tego co bym poniusł w danym dniu podejrzewam ze nie, niewiem zreszta zeby zagrac w szybkie 600 na 260 losowan trzeba by bylo wydac 520zł dziennie, tylko pytanie czy sie akurat trafi ten jeden cały zestaw cyferke po cyferce? jak by to bylo tak łatwo to kazdy by tak grał nie wchodzi do kolektury wybiera sobie jakies tam jedne liczby i wysyla na 260 losowań
łatwo obliczyc bo wiecie ze zanim wszystkie kombinacje wylosuja beda takie co 10 x czy 15 x sie powtorza
np. czy dane kombinacje z ilu dni poprzednich dni sie powtarzaja
np. w dany dzien losuja rozne kombinacje ale np. 3 dni wczesniej daly tak samo 5/5 trzeba by bylo zrobic analizator losowan
np. czy dane kombinacje z ilu dni poprzednich dni sie powtarzaja
np. w dany dzien losuja rozne kombinacje ale np. 3 dni wczesniej daly tak samo 5/5 trzeba by bylo zrobic analizator losowan
Saruchna
Już wszystkie 80 liczb podał/a dzisiaj
no i kurde trafi wszystkie 20 liczb
Normalnie >> Miszczo lub szczyni <<<
Szacun
Już wszystkie 80 liczb podał/a dzisiaj
no i kurde trafi wszystkie 20 liczb
Normalnie >> Miszczo lub szczyni <<<
Szacun
a tak na powaznie to raczej lepiej wybierac te co nie wypadly
np. takie co utworzyly jedynie 4/6 z poprzednich 1000 losowan
3 761 619. Angierski dokladnie jak piszesz trzeba grac tymi co najmniej wychodza a dlatego ze one kiedys wyjda razemmi dazdza ci wygrane, trzeba niezle kombinowac tu z liczbami no ja akurat tu w te szybkie 600 robułem to revcznie nie zapisywałem to w zadnym programie aby to analizowac pozniej, i dlatego az mnie oczy zaczeły popiec, robilem to w nocy, az do rana po losowaniach juz wszystkich w danym dniu
arczibalik73 no dlatego mam program, bo bym marnowal bardzo duzo czasu na takie rzeczy, a program mi to zrobi w ciagu kilku sekund, znajdzie albo powtarzajace sie uklady, albo takie ktore daly minimalne wygrane w historii, recznie to ci wspolczuje bo to masakra z taka szybkoscia sie zmieniaja losowania ze nie sposob nadazyc czy analizowac, chyba zebys mial dobra metode
wlasnie chce napisac bota ktory bedzie sam gral, sam typowal i sam analizowal, ustawiam np. ze co losowanie ma grac i bedzie sam wysylal
z pewnoscia jedna rzecz jest pewna przy dobrej losowosci - szczegolnie jak losuje komputer : nadrabianie trafien po slabym okresie, co po pewnym czasie ma sie wyrownac do sredniej
z pewnoscia jedna rzecz jest pewna przy dobrej losowosci - szczegolnie jak losuje komputer : nadrabianie trafien po slabym okresie, co po pewnym czasie ma sie wyrownac do sredniej
Arczibalik ja trafiłem na sucho 

jeszcze mozna grac stawka co daje duzo wiekszy zwrot tylko musimy nastawic sie na 4/6 w szybkie 600 minimum
mozna stawkowac co x losowan wygrana powoduje to ze te losowania co byly grane mala stawka sie zwracaja
mozna stawkowac co x losowan wygrana powoduje to ze te losowania co byly grane mala stawka sie zwracaja
ale bez komputera ani rusz, a jak zrobie bota to moze tak zagram
Jak dziś chociaż 3/5 trafię na 4 multi to trop dobry...
Nie mam innego pomysłu ale grałem końcami na 4 liczby.. Była lipa
Nie mam innego pomysłu ale grałem końcami na 4 liczby.. Była lipa
I obiecuje, że Was nie opuszczę , aż trafię 10/10 , stawka 10.To dzięki Wam Kochane Liczby mogę się z Wami i dzięki Wam bawić

MPFK, zadanie zostało wykonane.Zaraz będą pewniaki na Mini , dzięki, którym piątka będzie płacić 400 000 zł
Zostaną podane na WSZYstkich portalach aspołecznych by identycznych zakładów z 1 trafna bylo 2000000 Kocham T.S.wiec jestem Mu zobowiązana .
3 761 625. Angierski 2020-02-21 (17:39) http://typowania.5v.pl
arczibalik73 no dlatego mam program, bo bym marnowal bardzo duzo czasu na takie rzeczy, a program mi to zrobi w ciagu kilku sekund, znajdzie albo powtarzajace sie uklady, albo takie ktore daly minimalne wygrane w historii, recznie to ci wspolczuje bo to masakra z taka szybkoscia sie zmieniaja losowania ze nie sposob nadazyc czy analizowac, chyba zebys mial dobra metode
dokladnie masz tu duzo racji , ale ja nikorzystam z zadnego programu tylko swoimi siłami do wszystkiego dochodze sam
dokladnie masz tu duzo racji , ale ja nikorzystam z zadnego programu tylko swoimi siłami do wszystkiego dochodze sam
powiem wam tak ze te podawane tzw, gorace numery to sa nic jak podawane numery z ostatnich powiedzmy 10 ostatnich losowań i je uwaza sie za gorace, jeskli je wyslesz one juz 7 raz czy tam kolejny nie wychodza w tym zestawieniu samym, juz to kiedys analizowałem tez, i tez na tym popłynołem na kasie, bo myslałem ze jesli je wysle to one w takim zestawieniu wyjda nie teraz to jutro ale niewstetyy nigdy nie wyszły juz tak ponownie zas gdty kresliłem tzw zimne liczby szybciej cos wpadało
Skąd Sara masz te tabele...
I jak to się ma do zmiany
Albo K30 jest slepy
Albo Ty inne dajesz a inne wysylasz
I jak to się ma do zmiany
Albo K30 jest slepy
Albo Ty inne dajesz a inne wysylasz
3 761 627. zbigniew g oklej ale ja wole trafiac nie na sucho a w realu na mokro w koilekturze, ja wczoraj tez tutaj na sucho trafiłem 5/12 w lotto ale cóz niedało mi to nic i kasy zadnej nie wygrałem wiec jaki jest sens wygranych na suchoi wwirtualu?
denar67 zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 881979 i trafił(a) 300 zł
3 761 639. tomi77 2020-02-21 (18:08) Z
Skąd Sara masz te tabele. własnie skąd to bierzecie i tu publikujecie te numerki
i w takich wlasnie ukladach
Skąd Sara masz te tabele. własnie skąd to bierzecie i tu publikujecie te numerki
i w takich wlasnie ukladach
Arczibalik73, dziwię się, że Ty jeden z niewielu życzliwych , nie potrafisz trafić coś grubszego . Jest recepta na wygrywanie .Ty ja po części znasz.Stosuj się do podanej receptury , a w kilka dni będziesz bardziej szczęśliwy
dobra widze ze nikt nic nnie pisze wiec odlatuje w cyferki cos podumac na wieczórne losowanie, sebastian M,jesli jestes gdzies na czacie to zerknij na @ juz odpisałem, mam nadzieje ze wezmiesz to pod uwage do mini lotka
Ja moje ze swojej tabelki... Ale widzisz. Suwem nie jeżdżę więc nic dobrego nie trafilem
3 761 643. Sara0925 dziekuje za mile słowa a z tym niejest tak do konca jak tu piszesz,nie ze nie potrafie trafic wiecej tylko niezawsze mam na to fundusze,i nie zawsze wysyłam , te kupony, nie gram ostatnio na mniejsze uklady jak 10/10 wysyłam kupony sporadycznie nie codziennie wdzien w dzien i wlasnie na 10/*10 jesli bym grał na mniejsze uklady podejrzewam ze juz bymnm cos wiekszego trafił , wiem o tym ze jest recepta na wygranie i czesciowo ja znam, a brzmi ona graj jednymi numerami, kresl je wysylaj i szybko onich zapomnij, a wygrasz w najmniej odpowiednim momencie, i wtedy bedziesz szczesliwy i tego sie trzymam, stalegram na tym tez co mi sie przysni i co mi w danej chwili podpowiada intuicja
dobra lece bo musze cos podumac z liczbami
3 761 655. Sara0925 1 zestaw na mini według mnie jest na tak juz tu widze 4/5 jesli tylko sie pokaza te liczby i wyjda powodzenia graj i wygrywaj
Bicom terapię dla znajomi byli polecają nie palą

Osa
najlepsza terapia na zucenie palenia jest wypalenie ostatniego papierosa i ipostanowienia ze sie juz nigdy nie zapali wiecej, i sie tego trzymać, gdy pomyslisz o zapaleniu tego gówna lepiej połóż sie i przespij,nigdy wiecej nie niekupuj papierosów i unkiaj osób palacych, postaw sobie cel i go wykonuj, na poczatku bedzie ciezko,ale z czasem przestaniesz palic, i sie lepiej po czujesz, niemusisz stosowac zadnych iinnych metod czy jakis leków jak nikored czy chodzić na jakies tam spotkania wystrczy siezawziasc w sobie i powiedziec papieroi s nie bedzie mna rzadził to jest moje zycie, jesli masz silna wole to po kilku dniach przestaniesz palic sam z siebie tylko musisz sie trzymac pewnych zasad i wierzyć w to ze CI sie uda, wiem to sam po sobie , wypraktykowane i sprawdzone
Arczi
Osa ja juz mam dwie trafione 5/6 w 600
Na sucho tu
Zb widziałam no i pkt masz
Zatypodałem systemem 7 w szybkie 600
Ty masz fart to graj pozyczysx mi
Na co
Ja nawet nie zaglądam na te 600
3 761 662. islandorka30,5 nie pale juz okolo 14 lat i wiem ze mozna samemu to zucić w diabłyi w to miejsce tych fajek kupic sobie lepiej jakies dobre owoce polecam, jabłka banany, pomarancze winogrona i cytryny, zrób cos dla swojego zdrowia i coś dla siebie, kiedys organizm ci za to podziekuje poprzez lepsze samopoczucie to jest tak jak tu z grami, graj i wygrywaj, i zuć to świnstwo, zreszta palenie ostatni nie jest w modzie jak bylo kiedysszanuj swoje zdrowie wygraj z nałogiem
Za typuj na 50 losowań albo jak umiesz rozpisywać zagraj systemem 7 to znaczy zatypuj na sucho
Arczi mi nie mów inni niemoga
Ja nie pale
Niedziela 600zl a tydzień 2zl 4zl hehe
Jest tylko 1 sposób na typowanie liczb
Rrob jaki
Zatypuj islandorka w szybkie 600