Wpisy 3 760 376 – 3 760 475
20 lutego 2020 16:36 → 20 lutego 2020 18:13, 100 wpisów
Czy Pan Panie Pasko nie widzi tych zaczepek ? Czy są one na miejscu ? Przecież wielu Portalowiczow do typowania i gier korzysta z różnych portali o tematyce lotto.To nie jest zabronione a nawet wskazane dla trafnych typowan i efektów w grach.
3 760 351. m2 tak, a jak do tego doszłaś? bo ja wiem ze to niejest sebastian,, z tego co wiem to sebastian tu korzysta tylko z jednego nicku inne nicki sa zablokowane, TY podajesz ze jest inaczej wiec udowodnij to
Nie muszę Sebastian udowadniać,jestem tu już kilka lat ....i wiem co jest grane
760 346. Sara0925 2020-02-20 (15:52) Polska
Myvictory,te liczby są proponowane przez pacjentów ze Szpitala Psychiatrucznego w Tworkach.Chcesz to zagraj nimi.( Zrób porządek w domu bo masz starszny bajzel jeszcze sprzed 2000 r.Po 20 latach pora spalić makulaturę, a za nią kup ' ABC dobrego wychowania '.
Myvictory,te liczby są proponowane przez pacjentów ze Szpitala Psychiatrucznego w Tworkach.Chcesz to zagraj nimi.( Zrób porządek w domu bo masz starszny bajzel jeszcze sprzed 2000 r.Po 20 latach pora spalić makulaturę, a za nią kup ' ABC dobrego wychowania '.
Widzisz Arczibalik73, nawet Tobie M2 zarzuca , że jesteś Sebastianem.Nawet Arczibalik73 nie zadaj od M2 udowadniania czegokolwiek , on swoimi podejrzeniami udowodnił, że jest zwykła pleciuga.Nawet z nim nie dyskutuj.
Pasko/na informacyjnej stronie mojego regionu wprowadzili takie coś ładnego i prostego aby pozbyć się spamu i hejtu zwłaszcza pisania z 20 kont.... kilka np 7 cyfr IP obok każdego wpisu,Może i tutaj by się to sprawdziło.Oczywiście można i z telefonu i kompa pisać jednocześnie na czacie ale co dwa nicki to nie 10.Moim skromnym zdaniem Jak by tutaj obok każdego wpisu automatycznie było ujawnione IP a przynajmniej większość cyferek,na dobre by to wyszło Tam sobie to chwalą i spadła ilość heejtu i znacznie poprawiła się jakość wpisów.
Arczi był najpierw.....potem wymyślił Sebastiana itp.ale baw się mi to nie przeszkadza Artur.
Panie Adminie, jestem Panu bardzo wdzięczna za to ostrzeżenie.Pozdrawiam.Sara K.
Pasko/na informacyjnej stronie mojego regionu wprowadzili takie coś ładnego i prostego aby pozbyć się spamu i hejtu zwłaszcza pisania z 20 kont.... kilka np 7 cyfr IP obok każdego wpisu,Może i tutaj by się to sprawdziło.Oczywiście można i z telefonu i kompa pisać jednocześnie na czacie ale co dwa nicki to nie 10.Moim skromnym zdaniem Jak by tutaj obok każdego wpisu automatycznie było ujawnione IP a przynajmniej większość cyferek,na dobre by to wyszło Tam sobie to chwalą i spadła ilość heejtu i znacznie poprawiła się jakość wpisów.
W końcu ktoś napisał coś mądrego
W końcu ktoś napisał coś mądrego
Kebabik , w profilu masz 2 piękne słowa ' piękny umysł ' , właśnie on jest chyba Twoim pragnieniem? Zadbaj o piękny umysł . Pozdrawiam.
3 760 387. m2 a wiesz ze twoje IP jest zmienne i jest zawsze takie same
jest zawsze takie same jest zawsze takie same
Żółte kartki pokazuj gdzie indziej , nie pokazuj ich Bogu ducha winnym odobom.Arczibalik73 , IP jest zmienne.( Ale IQ m2 jest na takim samym poziomie i nie zanosi się na wyższe ).
3 760 349. Sara0925 2020-02-20 (16:09) Polska
Emerytka46 , zeszlas z Sebastiana , wlazlas swoimi brudnymi buciorami do K30
Nie weszłam do k30,przecież to ty kopiujesz całe strony z golden lotto na multipasko.
A buty mam czyste.
Emerytka46 , zeszlas z Sebastiana , wlazlas swoimi brudnymi buciorami do K30
Nie weszłam do k30,przecież to ty kopiujesz całe strony z golden lotto na multipasko.
A buty mam czyste.
Chociaż Sebastiana nie lubię,to muszę przyznać ,że to nie on kryje się pod tymi nickami.
,tylko kryją się pod nimi osoby kiedyś zablokowane.
,tylko kryją się pod nimi osoby kiedyś zablokowane.
Tomi77, słuszna uwaga.Arczibalik73, patrz , podaje Ci dowód na zmianę IP.To zależy od przemieszczania się w terenie.

m2 nie jest takie same TWOJE IP,tak ze niebedziesz wiedział kto i co pisze poniewaz gdy bedziesz chciał je namierzyć to bedziesz musiał sie bardzo a to bardzo postarac,i pokopac troche na serwerach, sa takie programy ze ukrywaja IP i niejestes widziany w sieci, i pewnie tez ci to nie uda znalezc kogos po IP, poniewaz serwer wyprowadzi cie w pole,jesli ja np bym uzywał takiego programu, programu jakiegos o zmienym adresie IP, moge sobie ustawic np adres z niemiec powiedzmy ze ustawiam ze logoje sie z niemiec, a jestem np. w polsce i Ty niewiesz gdzie ja naprawde jestem, czy w polsce czy w niemczech, bo serwery sa pozapychane róznymi danymi,i chocbys szukał niewiadomo jak i jakich programów szukał to Ci sie i, tak nieuda , no chyba ze jestes informatykiem i pracujessz w policji i uzyjesz odpowiedniego programu, ale to tez musisz sie nagłowkować niezle,
niejest tak łatwo namierzyć IP bo ip jest zmiennne, a ja uzywajac takiego programu moge sie logowac z innego całkiem kraju niz TY uwarzasz, wejdziesz na mój ip a tu Cie połaczy z miejscowoscia w afganistanie a ztamtad mozesz dostac przez serwer np jakiegos wirusa który zainfekuje ci twoja maszyne z ktorej piszesz,chcesz takie zeczy mmiec to próbój namierzyc adres IP jesli masz zmienione IP po przez jakis tam program, którego uzywasz nie jestes widziany w sieci, i automatycznie taki program zmienia ci twój adres logowania,a na serverach takie szukanie to jest takie jak szukanie igły w stogu siana, serwery sa tak pozapychane i tyle tam danych dziennie przechodzi ze szkoda gadac, musisz byc dobrym informatykiem zeby wogole cos tam znależć
Emerytka46, Sebastianowi nie zależy na tym byś go lubiła , czy nie.Tobie jeszcze raz przesylam wskazowki.Zycze Ci, gdy będziesz odchodzić z ziemskiego padołu, pełnej świadomości abyś mogła przypomnieć sobie załączone zasady.Z Bożym Błogosławieństwem : Sara K.

Ferie trwają niech sobie dzieci popiszą tylko nie grać nie wolno
Zazdroszczę nie ukrywam czasu wolnego prawie 24 godziny na dobre zazdroszczę nie ukrywam
Sara0925
Niezbadane są wyroki Boskie,może ty pierwsza odejdziesz z tego ziemskiego padołu
Niezbadane są wyroki Boskie,może ty pierwsza odejdziesz z tego ziemskiego padołu
Myvictory
Ale nie które wyglądają pięknie jak kobiety tylko wiadomo jest prezent
Emerytka46, teraz przerwa, idę do kościoła zamówić Mszę Święta za nieprzyjaciół Ja ich nie mam, ale w Tobie widzę .

Myvictory a nam kasa rośnie za każde wejście dziekujemy ci chłopie za dyżur..24 hehe hehe na dobe
Niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Ja miałem kupiłem buty ale nie było instrukcji to oddałem instrukcja obsługi to podstawa
byłam w lidlu
zrobiłam sałatkę holenderską z tuńczykiem
https://youtu.be/G3icL1IfX1g
Według tego przepisu
Właśnie zajadambom przyszła głodna
zrobiłam sałatkę holenderską z tuńczykiem
https://youtu.be/G3icL1IfX1g
Według tego przepisu
Właśnie zajadambom przyszła głodna
Ja jestem zadowolony bo koło mojego bloku był budynek z alkoholem taka niby knajpa też wesela teraz jest Lewiatan i jestem bardzo zadowolony ostatnio jadłem naleśniki a w środku mięso papryka inne rzeczy pycha
Netoperek123 zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 881713 i trafił(a) 750 zł
3 760 400. Sara0925 tak ja kiedys testowałem taki program za pomoca którego serwowałem po necie calkowicie niewdzialny, chciałem sprawdzić czy to prawda jest z tym programem, i faktycznie jest tak jestes niewidzialny w sieci,testowałem ten program bo a prosil mnie oto kolega z policji chciał wiedziec czy to działa,i czy to jest prawda czy tylko ludzi nabijaja sie w butelke, i sprawdzilismy, ja zalogowałem sie w tym programie odrazu dostałem licencje na rok, oczywiscie licencja płatna była, i faktycznie kolega na posterunku w dziale informatykw probował mnie namierzyc ,niestety nie udało sie im tego zrobić kombinowali róznymi programami, sprawdzali serwery niestety nic z tego, adres moj IP sie zmienił i stał sie niewidoczny,w sieci,
Myvictory jesteś Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
raz sie tez zalogowałem z innego kraju na jedna stronke taka i dostałem komunikat z sieci ze polaczyłem sie z serwerem USA i prosza o rozłacvzenie sie,poniewaz jestem gdzies gdzie niepowinienem sie w danej chwili znajdowac, potraktowałem to powaznie tez i sie rozłaczyłem, podejrzewam ze serwer przekierował mmnie faktycznie tam gdzie nie trzeba było, a pamietam ze poszukiwałem w necie jakiejs informacji która podawali w telewizji CNC, i tu unas w polsce tez, to bylo jakies zdarzenie dotyczce strzelaniny w chicago,
Myvictory u mnie też knajpa na przeciw i dancingi
z soboty na niedziele jest masakra
starsza Pani pozna starszego Pana
z soboty na niedziele jest masakra
starsza Pani pozna starszego Pana
Dawniej jak nie byli neta to przyjaciółka ludzi szukała i kontakt
Gosia a transi też bo mamy tu takiego jednego nie wie kim jest.. nimoże się chłop zdecydować...
ale po otrzymaniu ostrzezenia z tamtego serwera zerwałem polaczenie czyli stwierdziłem ze moglem wejsc na strone konrwywiadu , jesli proszono mnie o rozłaczenie sie,pozniej juz nigdy niewchodziłem juz nigdzie tam za wiadomosciami, jakimis, qa wszedłem tam dlatego bo wlasnie tam oboik gdzie byla ta szczelaina mam rodzine i chciałem wiedziec czy wszystko unich jest ok,wczesniej do nich pisałem, a oni sie nieodzywali, wtedy uzyłem tego programu, , po wylogowaniu sie szybkim, juz nigdyuy tego programu nieuzywałem bo niebył mi do niczego potrzebny juz, koles sz policji sie przekonałze to dziala i jest to dobry program do ukrywania torzsamosci w necie, ale to bylokiedys juz dawno,teraz nawet juz niepamietam jak ten program sie nazywał ale zapamietałem ze sa takie programy, i wiem ze niektórzy ludzie i oze z tego korzystaja, ale zeby go urzywac musisz miec płatna licencje
Forsami u nas to cyrki odchodzą
kiedyś ciągnęli pijanego po ulicy potem władowali go do bagażnika
kiedyś ciągnęli pijanego po ulicy potem władowali go do bagażnika
a ja dostalem maila ze mam wyslac 500 dolcow bo haker przejal moje wszystkie hasla
chyba bede musial
chyba bede musial
Sarunia
PO twoich wcześniejszych wklejkach widać że raczej wierzysz w Przestępczą Organizację jaką jest >>> Partia Oszustów ( tajemnica poliszynela )<<< i w związku z tym te twoje teraz epatowanie wiarą w boga jest wyjątkowo wrednym chwytem typowym dla psychopatów.
Pozdrawiam
PO twoich wcześniejszych wklejkach widać że raczej wierzysz w Przestępczą Organizację jaką jest >>> Partia Oszustów ( tajemnica poliszynela )<<< i w związku z tym te twoje teraz epatowanie wiarą w boga jest wyjątkowo wrednym chwytem typowym dla psychopatów.
Pozdrawiam
Też to miałem w skrzynce że kamerka wszystko nagrała z tym że ja kamerki nie mam
Czasem stronki upadają lub włamują się na stronke i mają dane
Wystarczy email który się podaje by się zarejestrować i już jak email zdobędą to rozsyłają

został mi jakiś kupon Multimoże coś jutro skreśle