Wpisy 3 759 437 – 3 759 536
19 lutego 2020 19:03 → 19 lutego 2020 20:22, 100 wpisów
Zb podobny jesteś?? 

Gosia

Moje sikorki juz zjadly tego slonecznika prawie 50 kilo od około 10 listopada
To jest facet

widziałam smdziś leciał klucz gęsi jak wchodziłam do fioletowej budki
Zb tobie sikorki
Zb to twój klon
Cześć jakby tak zaśpiewać Do boju Polsko naszym na EURO. A wyobrażacie sobie ja strzelam w 93 minucie jak Zidane gola z 2002 roku finału LM. Co o by się działo w domach ?
Powaga to moje, prawie 50 kilo slonecznika nieluskany go zjadly
Jak to słuchałem wyobrażałem to sobie i na ulicach. A byłem dzisiaj w pracy, już mam 92 godziny.
Zb chyba mówisz o innych sikorkach...
Gosiu,na taką szczękę trzeba mieć dużo kasy.Isia Twoja kocica ma podobne zeby od tych na foto.
Fajną widziałem 16 , szczupłą przy szkole kilka dni temu. A mogę wygrać nawet ponad 200 000 w LE.

O sikorka chyba ptakach ważą około 20 gram na dzień od wiosny do jesieni jedzą 20 gram owadów na dobę
Zb ooo ty ornitolog
Cześć jakby tak zaśpiewać Do boju Polsko naszym na EURO. A wyobrażacie sobie ja strzelam w 93 minucie jak Zidane gola z 2002 roku finału LM. Co o by się działo w domach ?
Młodości
Powołali z Kolmaxu. Wszystko okaż się w czerwcu, będę tworzył napad z Lewandowskim.
Ale muszę wziąć urlop.
Trzymajcie kciuki.

Zb
Będziesz piękny i gladki
No to wszyscy na parkiet
Od dziś za 2 mce idę na wesele ostatni bratanek

To Wam pa
Zgłupiałem...
Multi
Mini
Lotto
Wszystkie tabele zrobione a uja wygrywam
Multi
Mini
Lotto
Wszystkie tabele zrobione a uja wygrywam
' Cza' grać ulubionymi liczbami , one się odpłacają, a nie narzekać
Nie gram wcale więc mi to Tito... w piątek coś wyślę dla zabawy pewnie z maszyny bo sam nie potrafię skreślić

Kto jest paździyrz i parzynga i lekciejszy jest od baby,
niech se spucnie myndel pączków, to nie bydzie taki słaby!
Stare kakry oraz Glorie, niech nie patrzą na kalorie,
brawyndziorze, kolejorze i gatunki żdżarte,
niech śrutują świyże pączki, w końcu momy "tłusty czwartek"!
Tomi77, ktoś tu wspominał o faworkach, chalwie i bezach.Ja też tego nie zre.Po zjedzeniu 1 poczka trzeba uprawiać sex przez godzinę by spalić kalorie.
3 759 489 <<< Sara to turbo zerrro mati jarosawsss i jeszcze coś tam
ale uparte stworzenie
ale uparte stworzenie
Sara podaj nuty bo mi szynszyl zjadł książeczkę do re mi fa sol la si do
Kapsalonik-Z-Frytkami zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 881487 i trafił(a) 300 zł
Tutaj często operują trzonami nie wiedząc gdzie i czym ich szukać, albo monolitów , nie wiedząc co to jest za tkanina