Wpisy 3 759 334 – 3 759 433
19 lutego 2020 15:34 → 19 lutego 2020 19:01, 100 wpisów
Wiem, że orzechy działają na mózg.Znam gostka, który jada dużo orzechów a gdy się śmieje widać brak kory mózgowej.
3 759 331. Gosia__77 2020-02-19 (15:32) Nowy Rok Na Bogato z TS
arczibalik możesz zrobić jak mielony i poddusić na klopsiki wiem ale ok dzieki
witaj sebastian M
{{hej}
3 759 334. Sara0925 2020-02-19 (15:34) Polska
Wiem, że orzechy działają na mózg.Znam gostka, który jada dużo orzechów a gdy się śmieje widać brak kory mózgowej.
arczibalik możesz zrobić jak mielony i poddusić na klopsiki wiem ale ok dzieki
witaj sebastian M
{{hej}
no to dobre
no to dobre
Słuchajcie jutro jest tłusty czwartek
Ja będę robił faworki A wy co robicie?
Nie chcę się chwalić ale moje faworki są najlepsze na świecie A gdyby ktoś nie uwierzył w to co mówię to wystarczy że poda mi swój adres wyślę mu parę faworków i wtedy zrozumie jak faworek i to prawdziwy faworek powinien smakować wyglądać i jaki ma być
Będę też robił bezy dlatego że do faworków nie używa się białka od jaj a to białko zużyje na bezy będzie będę piekł dzisiaj może upiekę też tort bezowy Zobaczę jeszcze pomyślę
Magda kupne faworki nie są smaczne Magda jeśli chodzi o pączki To zależy gdzie ale faworki na pewno nie są smaczne Magda jak chcesz to ci wyślę moje faworki
Moje faworki są tylko Dla koneserów takich którzy naprawdę mają delikatne podniebienia i wiedzą co dobre
Dzisiaj będę przygotowywał ciasto na faworki a jutro będę je piekł bo taka jest moja technologia wytwarzania faworków
Tak Tomi chrust
Koleżanka zawiezie paczki pewnemu panu do Rzrszowa z adwokatem
Tomek ty chcesz od Magdy pączuszka ?
Arek, nie dość , że jesteś przystojny i mądry , to na dodatek los obdarował Cie kolejna wygrana
Szykować forme n jutro
Seba... Skuterem to kiedy jezdzicjuż miałem kupić ale samochodem ciepło, muza leci... Jakoś wygodnie
Z szyderczym uśmiechem przesyłam smakołyki na 21:40.Brac, wybierać, nie żałować 

Dwie osoby piszące dzisiaj na czacie
nie maja tej płci którą sugerują ich nicki.
nie maja tej płci którą sugerują ich nicki.
ghostriders8 zatypował(a) za 60 zł w typowaniach Keno na los. nr 881436 i trafił(a) 4512 zł
gerdi076 zatypował(a) za 4 zł w typowaniach Keno na los. nr 881436 i trafił(a) 250 zł
No , i proszę jak w Keno typują osoby, które nie bawia się w szpiegostwo.Szpiedzy trafiają po 2 liczby i oboki.
Opuściłem multi...
Ale 32,33,34,36,37,39,62,63,66,67
52,53,54,56,57,59,22,23,26,27
Jakbym gral
Ale 32,33,34,36,37,39,62,63,66,67
52,53,54,56,57,59,22,23,26,27
Jakbym gral
Sara wrzuć jak możesz cała tablice bez ptaszkowprzy może coś na sucho zobacze
Masz, ale mogłeś grać tymi z ptaszkami.Bylo nimi mieszać, raz biały, raz czarny.

Tomi77, ja Ci ja przypomnę po losowaniach.W Warszawie jest wojna gangów - słyszeliście ?
Cześć
Już narobiłem
Kupiłem orzechy Makadamia
Sebastian zrobiłeś już ten interes z kurzymi łapkami kontynertmów do chin
Kapsalonik-Z-Frytkami zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 881459 i trafił(a) 300 zł
Gosiu , co do paczków to faktycznie się je smaży, ale nie wolno ' klnąc' a klac można jak pomaga .Ludzie , którzy bluznia są bardziej sympatyczni.
Turbo znikł było foto a w karoserri odbicie jak w krzywym zwierciadle
Gosia nie mam kurzych łapek a Ty masz ?
nie mam ale lubię
ale ostatnio mi na nich z rok temu ząb pękł i już nie kupuje
A teraz mi ząb się ukruszył znowu na waflach ryżowych z algami morskimi firmy sonko nie polecam ich zachłannie gryxmść bo mają drobinki twardego ryżu
I dlatefo byłam u dentysty z tego powodu
ale ostatnio mi na nich z rok temu ząb pękł i już nie kupuje
A teraz mi ząb się ukruszył znowu na waflach ryżowych z algami morskimi firmy sonko nie polecam ich zachłannie gryxmść bo mają drobinki twardego ryżu
I dlatefo byłam u dentysty z tego powodu
nie bierzcie wafli ryżowych z dolnej półki co z tego ,że odrobinę tańsze ale jakość kiepska
To samo kupiłam też ostatnio dynię łuskaną firmę też jutro podam a tam był twardy kamień
Kupuję w dino
To samo kupiłam też ostatnio dynię łuskaną firmę też jutro podam a tam był twardy kamień
Kupuję w dino

Widzieliście moje wczorajsze zestawy na Mini? Już są zmienione.

Gosia ja to rozumiem
Z ww można na dzisiaj wybrać :
3,11,13,29,40
Tylko dla zaufanych
3,11,13,29,40
Tylko dla zaufanych
Tomi77, trafisz dzisiaj, to Twój dzień.Podpowiedz miałeś wyżej

Ooo mój sasiad

liczby na dzisiaj