Wpisy 3 756 764 – 3 756 863
16 lutego 2020 22:11 → 16 lutego 2020 23:51, 100 wpisów
W tym roku tam jadę znowu Ose nie zaproszenie do Turcji
Wędruś nie strasz ostatnio jak była wichura to wnad ranem wiało jak szlak
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
K30 to do jutra
Jarosław
Sory w tym.roku nigdzie nie jadę nawet z domu nie wychodzę z powodu wirusa
Zbigniew a czym się zaraziłeś ?
Jakim wirusem ?
Zbigniewg,w pobliżu Ciebie jest przypadek podejrzenia zarażenia.To pracownik lotniska w Bslicach.
Sebastian boje się wychodzić z domu ze mnie ten wirus dopadnie. ..wszyscy wiemy ze sebek gupi ...ten wirus z Chin
Gosia.
Nie straszę, ale zapowiada się ogromna wichura.
Ładujcie telefony i latarki tak na wszelki wypadek.
Nie straszę, ale zapowiada się ogromna wichura.
Ładujcie telefony i latarki tak na wszelki wypadek.
Zbigniew byłeś w Chinach i przywlokłeś tego wirusa do Polski ?
Wędrowco narazie trochę powiewa ale myślę że będzie słabiej wiało niż ostatnio
Lekarz do pacjenta:
- Pan jest chory na żółtaczkę bo jest pan zolty.- Panie doktorze, mój ojciec jest Cjinczykirm. - To bylo mi mówic w wywiadzie.
- Pan jest chory na żółtaczkę bo jest pan zolty.- Panie doktorze, mój ojciec jest Cjinczykirm. - To bylo mi mówic w wywiadzie.
Jarosław kuchnia chińska nie jest w Polsce niczym zarażona.
Gosia zadzwoń do Pasko jak to mamy typować 600 plus
niemam siły pisac ale popatrze co piszecie musze jednego wypic jako lekarstwo
zbigniew g
Upominaleś się o typowania szybkie 600,a teraz nie typujesz.
Upominaleś się o typowania szybkie 600,a teraz nie typujesz.
Gosia wiem doskonale ze szybkie 600 co tydzień a kur gdzie typowania 600 plus
3 756 706. Sebastian_M moze i tak miał i moze i trafiał te 6/9 kto wie a moze to tylko trafiał te 69 numeri, kto wie ale powiem wam ze nieraz podawał tu numery a ja typowałem swoje numery do multika i mi wychodziły takie same numery jak i jemu, zaówazyłem ze czesto nasze typowania były podobne a liczb były takie same, zauważyłem tez zgodnosc typowanych przez nas numerów na dane losowanie, i tez nieraz w tym samym czasie tez i gryks 76 i ja trafialismy te liczby wysłane a przecierz nietypowalismy razem w jednym pomieszczeniu tylko on u siebie w domu a ja u siebie,
Typowania są tam gdzie keno.
zbigniewg cierpliwości napewno się pojawi
Zobacz ile to nowych gier wprowadzają
Zobacz ile to nowych gier wprowadzają
Arczi podawał bardzo dużo liczb i w końcu którąś trafiał taka jest prawda.
zbigniewg byłam w typowaniach keno i są typowania do szybkie600
Raz zagrałem za 2 zl i trafilem 2/6 i oboki znam gościa co trafił 5/6 szybkie 600
Arczi podawał liczby na oślep ja to notowałem i rzadko coś trafiał.
W takim gąszczu liczb które podawał zawsze coś wpadło to była statystyka.
W takim gąszczu liczb które podawał zawsze coś wpadło to była statystyka.
Idę spać
dlatego tez i polubiałem goscia bo to co podawał zgadzało sie z moojimi typami, zaówazyłem ze gryks76 typy tu podawał na czacie czesto ja zaś juz ich nietypowałem wtedy kiedy on je juz podał,jak myslicie czy to przypadek jest aby kilka osób podawało te same typy liczb na czacie na dane losowanie ? tylko miedzy nami tu jest jedyna roznica gryks podawał ze wygrał tyle i tyle a ja nie, bo kiedys napisałem ze dam wtedy tu skan jak trafie powyzej 7/10 nie mniejsze wygrane,dlatego u gryksa moglo tez i czesto padac te 6/9 bo grał tez i na kilka zakładów a ja tylko na jeden zakład, i tymsie róznimy i tym ze on nieznosil swiat i uwarzał nasza religie za bzdety, a ja ja pomimo tego ze on jest innego wyznania to go tolerowałem i nieowaezałem go za innego człowieka bo on jest akurat niewierzacy, ja to rozumiałem on jednak chyba nie
Może Pasko da teraz 1000 zl,bo na razie leci to z pieniędzy,które są na keno.
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
NOWA GRA!
NOWA GRA!
zawsze marne grosze placa czekam na ten moment ze wejdzie cos wiecej
ale obawiam sie ze przegapie wygrana
ale obawiam sie ze przegapie wygrana
dlatego jak wyzej pisałem ja gryksa76 lubiałem i podobało mi sie ze gość tu podawał swoje wygrane i i typował liczby na dane losowanie to samo co i mi wychodzilo dlatego nieraz tu przez czata konsultowalismy sie w sprawie liczb, chociarz gryks chciał zachować pewien i dystans podajac tu liczby, widziałem tez jego wspólprace z jedna tu z kolezanek, co mi sie tez i bardzo spodobało ze tak sie dobrze dogaduja w typowaniu liczb,i razem współpracują w typowaniu liczb ta osoba tez zasługuje na wielki szacunekk z mojej strony, bo podawała tu zawsze wiele ukladów na 3losowania,którymi ja i tak nigdy niegrałem bo gram tylko na swoje liczby typowane ,
ale te liczby w tych ukladach na 3 liczby tez ukladały sie z moimi typowanymi liczbami, kazdy wie o kogo chodzi prawda?, dlatego ja przestałem tez i tu pózniej podawać liczby , na czacie gdy mi jedna osoba napisała ze czesto obserwuje co ja tu typuje i ze niby mam dar do liczb i napisał mi ze dzieki mnie coś tam gdzies trafił i powiedzial mi zebym niepodawał tu liczb bo przestana one wychodzić, pomyslałem zarty pisze ale sprawdziłem kilka razy swoje ujklady i to sie potwierdziło co pisał, gryks natomiast nadal trafiał te liczby i te uklady 6/9 moglo i tak być ,ale to było kiedys póżniej to sie troche zmienilo tez , pozniej juz nie porównywałem liczb z gryksa liczbami, asam sobie typowałem i sprawdzałem co tam kolezanka GOSIA77 podaje i nadal jej typy zgadzaly sie zmoimi typami
ja rozumie ze sebastian mogłes obserwowac typowanie liczb gryksa i nie zawsze mu cos tam wpadało, ale zrozum był taki okres ze mógł i nic nietrafiać tak jak i ja, bywal taki okres ze zamiast trafic przegrywalismy, szły inaczej liczby i nikt niemogł nic trafić sa i takie okresy ja mam tak teraz ostatnio, ze nic niemoge trafić ty np sebastian z tego co pamietam w tym roku juz trafiłes chyba z 10x 3/5 w mini, wójtt tez przoduje w wygranych i wiele tu innycvh osób no ja niestety narazie trafiam tylko zwroty
3 756 824. K30 2020-02-16 (22:45) waalwijk
9/9 daje zawsze 6/9
a przekladka
6/9 daje zawsze 9/9
k30 no dzieki, ale tez jeszcze zawsze ta liczbe 69 mozesz rozbić na 6 i 9 lub odwrocić 9na odwrót i np polaczyc te 2x 6 tki i masz 66 liczbe to razem dodac do siebie i juz masz liczbe 12 która rtez mozesz rozbic na 1,i 2 i to dodać do siebie i masz kolejna liczbe juz 3, i teraz z tych liczb mozesz ulozyć taki sobie ukladzik,1,2,3,6,12,66,69 i juz masz uklad na 7/7
9/9 daje zawsze 6/9
a przekladka
6/9 daje zawsze 9/9
k30 no dzieki, ale tez jeszcze zawsze ta liczbe 69 mozesz rozbić na 6 i 9 lub odwrocić 9na odwrót i np polaczyc te 2x 6 tki i masz 66 liczbe to razem dodac do siebie i juz masz liczbe 12 która rtez mozesz rozbic na 1,i 2 i to dodać do siebie i masz kolejna liczbe juz 3, i teraz z tych liczb mozesz ulozyć taki sobie ukladzik,1,2,3,6,12,66,69 i juz masz uklad na 7/7
pamietajcie ze kazda liczbe mozna przekrecić dodac ,i utworzyc z niej kilka innych numerów pozniej je razem złozyc do kupy i zrobić uklad liczb który pozniej po złozeniu go wysłać a niech idzie w eter i niech wygra
3 756 839. gonzaga 2020-02-16 (23:01) Scyzorykowo
Arczi
Chyba o pierwiastku>[] zapomniałeś???
nie nie nie brałem go pod uwage
Arczi
Chyba o pierwiastku>[] zapomniałeś???
nie nie nie brałem go pod uwage
Arczi temat rzeka
3 756 842. Lustrzany69 2020-02-16 (23:11)
Arczi temat rzeka
nie to te jezioro
Arczi temat rzeka
nie to te jezioro
756 844. jaroslaws za system 6liczb
3 756 837. K30 no
3 756 849. jaroslaws no to git
dobra pozwolicie ze sie oddale na jakis czas tu od czata, musze cos zaległego jeszcze zrobić z liczbami,z kilku ostatnich losowań z kilku gier,a wiec narazie wszystkim
co do liczb z dzisiejszego wieczoru w multiku sa git
No,no!!!
Gófffniarz ostro idzie
Ale co to będzie jak mamusia zamknie sponsoring???
Gófffniarz ostro idzie
Ale co to będzie jak mamusia zamknie sponsoring???
Gdy były liczby na czacie , wiedzieliśmy, że to kit.Poszly obstawki.Na GL też ładnie weszły