Wpisy 3 756 451 – 3 756 550
16 lutego 2020 17:52 → 16 lutego 2020 19:07, 100 wpisów
Witam!
ArcziNie jest tu jak zwykle-bo do tej pory ludziska haluxami się nie chwalili
Gonzaga.
3 756 451. gonzaga 2020-02-16 (17:52) Scyzorykowo
Witam!
witaj dobre to co piszesz
Witam!
witaj dobre to co piszesz
MPFK
Gonzaga.
Wiesz coś o Joci???
Wiesz coś o Joci???
Janeczko poznamy się ? A mi zakłady bukmacherskie nie poszły w polskiej lidze i zagranicznych. Ciekawe czemu ?
Ana71 zatypował(a) za 4 zł w typowaniach Keno na los. nr 880670 i trafił(a) 250 zł
3 756 458. dionicos spokojnie,bez docinek proszem
Krzysztof_c, nie oglądam piłki nożnej, więc nie pomogę
Zniknęła u Korna.
dionicos proszę znów sie błą jakis wkradł w wyraz jak mnie to wkurza tez
Janeczka0409
Ale może nosisz stopki,to piłka pójdzie na drugi plan.
Ale może nosisz stopki,to piłka pójdzie na drugi plan.
3 756 469. emerytka 46 dobre
emerytka_46
Nie noszę stopek
Nie noszę stopek
Arczi ,nie bierz tak wszystkiego do siebie. Jak byś grał dziś w mini jakie dwie liczby byś obstawił?
3 756 474. dionicos do mini, 3,39
3 756 476. dionicos ale niema sprawy
Cześć
Już jestem
3 756 478. Sebastian_M witaj juz widzimy ze wróciłes
Zacznij nosić stopki to Krzysztof do ciebie przyjedzie i się weźmie do siebie i będzie cię nosił na rękach
Arczibalik73
Arczibalik73 Podaj liczby do mini to zagram dla ciebie dzisiaj możesz mi wysłać sms-em mailem albo podać tu
Dziś gramy w mini i wygrywamy
3 756 462 .
Mam Mężczyznę , Dzieci , nie noszę stopek i nie mam pojęcia o piłce nożnej
Mam Mężczyznę , Dzieci , nie noszę stopek i nie mam pojęcia o piłce nożnej
sebastian M dzisiaj obstawiaj mini lotka i liczbe 3,39,41,17,27
Arczibalik73 wszystkie Masz ładne liczby oprócz jednej jedna mi nie pasuje liczba 27 ale zrobię tak dam tą liczbę 27 i zagram te twoje liczby Dodam jeszcze jedną i zrobię system sześć liczb zobaczymy czy coś z tego będzie
Sebastian_M
3 756 488. gonzaga 2020-02-16 (18:09) Scyzorykowo
...479<A,to pech dlaczego pech?
sebastian jesli CI niepasuje 27 zmien ja na 37 lub 9
...479<A,to pech dlaczego pech?
sebastian jesli CI niepasuje 27 zmien ja na 37 lub 9
Arczibalik73 myślę że miodowy raj
Wojtt witaj
Wojtt witaj
3 756 493. Wojtt witaj
Zobaczymy co bedzie z tego,multi mam tylko jeden zaklad na chybil
widze ze zbiera sie śmietanka grajacych w mini lotka, witam wszystkich
Dziećmi muszę się zająć
Do miłego
Do miłego
Arczibalik73 tak zbieramy się aby sobie pomóc i wspólnie wygrać 5 w Mini
wszystkim grajacym w jakie kolwiek gry , zycze wysokich wygranych, i dużo zdrówka oraz spełnienia najskrytrzych marzeń
Jeszcze nie zagrałem ale mam taki zamiar
3 756 505. Sebastian_M sebastian spokojnie ten rok bedziew nasz z wygranymi w mini , pomalutku i wkoncu osiągniemy zamierzony cel, wspólpracujac razem , w pewnym gronie , nape3wno w niedłogim czasie trafimy w koncu te wymarzone 5/5
Raczej dzisiaj nic z tego nie bedzie w moim przypadku ,ale jutro moze i tak
no ja od dzisiaj chwilowo niegram w nic w realu, musze trochę wyhamować z grami, zrobimy sobie tak na tydzień przerwy, a pożniej zobaczymy, co bedzie,
Czasami człowiek wygrywa w najmniej oczekiwanym momencie
Forsami
Nawet wygrana?
Nawet wygrana?
3 756 514. gonzaga do póżniej
Sebastian tak sobie teraz wymyśliłem że mnie w życiu nic już nie zdziwi I nic nie zaskoczy
3 756 515. Sebastian_M tak to prawda wygrywamy w najmniej oczekiwanym momencie, wtedy gdy sie tego najmniej spodziewamy dlatego tez i na jakis czas przerywam gre w cokolwiek,
Arczibalik ja się spodziewam cały czas a nie wygrywam prędzej się zaczne dziecka spodziewać jak tej wygranej
Arczi nadane z Twoimi 3 i 39 jak trafię 5 z Twoimi to przy świadkach 10%dla Ciebie z głównej wygranej.
3 756 522. Forsami to dlatego ze czekasz na ta wygrana,i chcesz aby usilnie wygrać, to trzeba grac i niemysleć o wygranej, a przyjdzie taki moment nagle ze trafisz, wszyscy grajacy chca odrazu wygrać, a liczby wtedy niechca wpaśc,uwarzam ze nalezy mniej myslec o wygranej i grać i dac mozliwość tym liczbom w końcu wpaść, widze nieraz zachowanie swoich znajomych jak jestem w kolekturze jak stoji przed monitorem sprawdzaja keno czy szybkie 600, i syczy wyzywa ze znów mu nic niewpadło, ludzie dostaja juz spazmów i białej goraczki, widza ze mu nic nie wpada ale dalej gra, i traci ta kase i syczy do kazdego az z nerwów , i wszystkich wkoło obwinia za swoje niepowodzenia, ale cóz jego kasa jego biznes, niektórzy ludzie zachowuja sie juz jak psychole
3 756 525. dionicos dzieki ale jesli trafisz czego CI bardzo zycze to bedzie Twoja tyklko zasługa , nie moja , ja tylko służe pomoca,
Arczi no fajnie spoko . tylko ja znam swoje liczby na pamięć to hak o tym nie myśleć
Słuchaj ,Ja wyznaję zasadę,że jeśli dzięki komuś osiągam cel więc działa się należy,nawet jeśli dzięki MPFK wygrałbym co nie co podzieliłbym się z nim.
Tero indyka to w Zoo będziemy oglądać krowe z resztą też w Krakowie rusza project by zasilić zoo zwierzętami gospodarstwa domowego... bo ludzie krowy nie widzieli...
Ja w gruncie rzeczy MPFK Cię lubię,że się nie zgadzamy politycznie to wiadomo,ale jest jak jest każdy drugiemu próbuje śrubę wkręcić.
600zl wygrane 7-8 Multi Multi udaną niedziela
Dla ludzi honoru mam pełny szacun
reszta to tylko masa mięsa i kości
reszta to tylko masa mięsa i kości
Tylko dlaczego płacą tak mało jak prawdopodobieństwa 1-6232
Złodzieje powinni mi dac 6tys a nie 600
3 756 530. tomi77 ja w ubiegłym roku tez tak grałem, niby co jakisz czas, ale wysyłałem po kilka ukladów dzienie multika czy tez mini lotka, w koncu troche wychamowałem, z tymi grami gdy zaówazyłem ze sa dni w których nawet zwrotów niemiałem , wtedy pomyślałem będę grał na prerzemiennie, czyli 1 dzien bede puszczał mini lotka po 2uklady ,na drugi zaś dzien np 2 multiki jeden na 14 a drugi na wieczór, zauwazyłem ze too tez zabardzo i sie niesprawdzało , wiec postanowiłem kreslic 1 okienko multika na 10/10 i 1 okienko mini lotka,