Wpisy 3 753 542 – 3 753 641
13 lutego 2020 19:57 → 13 lutego 2020 21:40, 100 wpisów
3 753 464. MPFK ja nikogo niewyzywam to po 1to co napisałem to napisałem prawde,i wcale sie tego niewstydze, wkurzyły mnie te osoby i same sie oto prosiły, wiec pod wpływem chwilowych emocji mogłem napisać cos niestosownego pod adresem owych kobiet ,które tez nieeszczedziły mi swoich uwag,ale przeprosilem tez i za to, ja w porównaniu do tych osob nie wchodze na stronke typowania parkami, i nikogo tam niewyzywam, bo wszystkich na stronce szanuje tak jak i tutaj,
wy tam siejecie zament a teraz przychoidzicie tutaj i to samo robicie, zeby sie tu z nas posmiac na stronie, czytałem wasze ktutaj nie bedeomentarze jak i co piszecie tu o ludziach na MP i jak nazywacie ludzi, i jak szydzicie z nas, niebrdde tu pisał kto i co napisał, bo niechce was tu upokarzac , wystrczy wejsc do was na czat cofnac sie kilka dni wstecz i poczytać sobie, co i kto pisze, a tutaj puzniej wchodzicie i sie szarogesicie, bo nic wam nigdy nie pasuje a ni tam na stronce ani tu unas, wiec pytanie proste poco tu wchodzicie jesli nigdzie wam nic nie pasuje?
Dlaczego Admin/mod toleruje takie dziwne zachowania.. takie szerzenie nienawiści jakie prezentuje tutaj Mati24
Czy to właściwe miejsce na wylewanie swoich politycznych frustracji?
O co tutaj chodzi???
Czy to właściwe miejsce na wylewanie swoich politycznych frustracji?
O co tutaj chodzi???
Arczibalik73, jesteś Sprawiedliwy wśród Nsrodw Świata. Dziękuję.
arczibalik73
Przecież już dwa dni siedzisz na stronie Korna-jako Duszek 370.
Przecież już dwa dni siedzisz na stronie Korna-jako Duszek 370.
3 753 527. Mati24 2020-02-13 (19:44)
77, 78 odpadają tak odpadaja zgadza sie moga wyjsc oboki w prawa strone
77, 78 odpadają tak odpadaja zgadza sie moga wyjsc oboki w prawa strone
Kokoszanek, weź się odwal od mojej osoby. Sięgnij wstecz do prowokacji, które opisał nie tylko Arczibalik73. Odczep się. A teraz coś napiszę konkretnego. Prowokatorów mam głęboko w czterech literach. Nic już nie napisze. Jednak napisze :
MPFK ktoś napisał o koronowirusie. Oby on nie przedostał się od Szczecina.
MPFK ktoś napisał o koronowirusie. Oby on nie przedostał się od Szczecina.
3 753 507. panoramix 2020-02-13 (19:31)
nie marudzimy typujemy tak popieram typujemy nie marudzimy
nie marudzimy typujemy tak popieram typujemy nie marudzimy
3 753 545. MPFK 2020-02-13 (19:58)
referaty jesli Ci sie coś niepodoba to nieczytaj tego co ja pisze opusc ten fragment mojich wypowiedzi
referaty jesli Ci sie coś niepodoba to nieczytaj tego co ja pisze opusc ten fragment mojich wypowiedzi
Arcz....ale uważaj bo jeden konno jeździ stratować łączkę chce
3 753 552. emerytka 46 no i co ztego ze jestem tam zalogowany,co sprawdziłas, musiałaźś co nie , bo jakby to było ze by niesprawdzic, tak odczasu do czasu zagladam tam do was i czytam sobie co piszecie a co niemozna , ale niewchodze tam i niesieje zamentu, jak wy tutaj inikgo tam niechejtuje, znikim sie tam niekłuce i nikomu niewytykam jego błedów, wiec poco sie mnie czepiasz,nawet zauważyłem ze krzysio ładniej pisze jak przedtem , jak ja tam czesciej bywałem kiedys, pozdrów go odemnie
arczibalik73
Nie musiałam sprawdzać,bo często tam wchodzę i widzę twój nick,więc nie kłam.
Ty nauczyleś Krzysia.
Nie musiałam sprawdzać,bo często tam wchodzę i widzę twój nick,więc nie kłam.
Ty nauczyleś Krzysia.
Idę sobie.
Może kiedyś wrócę jak ktoś już zapanuje nad tym co tutaj się dzieje.
Na ten czas -jest jest tragedia w parze z masakrą.
Nienawiść i hejt.
Mati -jesteś zły człowiek.Podstępny i mściwy. Ale skoro tobie z tym dobrze... tak lubisz -to OK.
A tobie mati24 tylko jedno napisze . Ja bym nie chciał żeby koronowirus do JAKIEGOKOLWIEK Polskiego miasta się przedostał. Nie rozumiem dlaczego tak troskiwie traktujesz Szczecin?
Zastanówcie się . Bo żle ta gatka/jatka tutaj wygląda.
Może kiedyś wrócę jak ktoś już zapanuje nad tym co tutaj się dzieje.
Na ten czas -jest jest tragedia w parze z masakrą.
Nienawiść i hejt.
Mati -jesteś zły człowiek.Podstępny i mściwy. Ale skoro tobie z tym dobrze... tak lubisz -to OK.
A tobie mati24 tylko jedno napisze . Ja bym nie chciał żeby koronowirus do JAKIEGOKOLWIEK Polskiego miasta się przedostał. Nie rozumiem dlaczego tak troskiwie traktujesz Szczecin?
Zastanówcie się . Bo żle ta gatka/jatka tutaj wygląda.
arczibalik73
Szybko się wylogowałeś
Szybko się wylogowałeś
I miał rację, ma facet honor i wyczucie sytuacji. Ja też spadam, a ty pisz co chcesz, a kysz duszo nieczysta.
Mati24
Tak wiem,że prawda boli.
Tak wiem,że prawda boli.
Z Chorzowa znam mnóstwo dobrych ludzi, ze Świętochłowic też, ale takiej akały to nawet diabeł nie widział
Zakały i wywłoki-zapomniałeś dodać.Tak mnie nazwałeś.
Bo piszę prawdę o waszych zablokowanych nickach.
Odrastacie jak głowy hydry lernejskiej
3 753 583. emerytka 46nie wylogowałem sie tylko mii korki wstrzeliły i byla chwilowa awaria pradu ale juz jestem z powrotem
3 753 587. emerytka 46 2020-02-13 (20:24) Chorzów.
Zakały i wywłoki-zapomniałeś dodać.Tak mnie nazwałeś kto CIE tak nazwał bo napewno nie ja
3 753 587. emerytka 46 2020-02-13 (20:24) Chorzów.
Zakały i wywłoki-zapomniałeś dodać.Tak mnie nazwałeś kto CIE tak nazwał bo napewno nie ja
Co koleżanka znalazła na FB? Dusza się raduje.Pozdtaeiam kolrznke z Brzozowej .
arczibalik73
Nie ty,to szanowny Mati24
Nie ty,to szanowny Mati24
Turbo
Do mnie piszesz.Jeżeli tak-to odpisuję-nie jestem na FB i nie mam żadnej znajomej na Brzozowej.
Do mnie piszesz.Jeżeli tak-to odpisuję-nie jestem na FB i nie mam żadnej znajomej na Brzozowej.
Uwielbiam chodzić do ZOO i przebywać wśród prawdziwych zwierzęt , płazów i gadów.Mam skalę porównawcza.
3 753 580. emerytka 46 ni wylogowałem sie z tamtad , zostawilem tam login ,bo odczasu do czasdsu przecierz korzystam z tej stronki przecierz pisałem kiedys ze korzystam z tych systemów pełnych od korna, wiec poco mam sie tam logowac i wylogowywać ,ale to nieznaczy ze jesli jestem zalogowany tam to zawsze jestem tam,lub czy nuiejestem zalogowany to nieznaczy ze nieczytam, tam tego co piszecie ale niezabieram głosu , jak tu co niektórzy z tamtej stronki tu unas
Nie,nie do Pani, mam sprawdzone towarzystwo.Nie chce innego .Pozdrawiam ciepło.
3 753 592. emerytka 46 no ja za czyny matiego nieodpowiadam choć goscia lubie
Pozdrowienia od straganiarzy z Verony ,na jutro....,byccie grzeczni i kochani

Turbo
A byłeś już dzisiaj w ZOO małpy poiskać ? Masz tam cały etat ?
A byłeś już dzisiaj w ZOO małpy poiskać ? Masz tam cały etat ?
Wielce Szanowna Pani Emi, kocham zwierzęta, dbam o nie i nigdy bym nie dopuścił do zarobaczenia ich przez inne ssaki dwune.
Tak jak wasz "klub zablokowanych nicków'był i nadal jest bezczelny wobec mnie,tak samo ja będę bezczelna.
Tutaj są rzekomo pewniaki znalezione na FB.( Emerytka46, nie musisz się starać o bezczelność, niektórzy mają ja nabyta i zarażają nia jak koronowirusem.Oby tylko nie byli nmbardziej bezczelni niż są, to da się wytrzymać.Lata lecą, selekcja naturalna zrobi swoje).

Turbo
Naturalna selekcja może także ciebie dotyczyć.Życzę zdrowia.
Naturalna selekcja może także ciebie dotyczyć.Życzę zdrowia.
zkk21 zatypował(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 879936 i trafił(a) 502 zł
Wymyslilem 4 nowe zaklady mini,bede gral nimi przez kilka losowan ,zobaczymy co z tego bedzie?
Nad jednym tylko troche multi pomyslalem,ale stawiam na mini bardziej
hi all
moxe kosy osy dzis 69/66
puściłem za 200 zeta z pewniakami 66/69 30 zakładów z + i 20 zakładów bez
Cześć co u was słychać ?
dyche to ja chce trafić ... z+
Cześć
mam w profilu stałe
Wojtt
Zagrałem w Multi 7 liczb
Jest promocja
tak tylko 10
mnie interesi 6-cyfrowa wygrana a najlepiej 7-cyfrowa
albo grubo albo wcale
Jednym zakladem i to bez plusa grac raczej nie ma sensu,chociaz tak gralem kiedys
Jak wygram 7/7 To wtedy będę grał 8 liczb