Wpisy 375 211 – 375 310
3 lipca 2011 13:13 → 3 lipca 2011 13:45, 100 wpisów
Kosmaty.
Trochę za mało. Możesz coś więcej podać???
Trochę za mało. Możesz coś więcej podać???
wedrowco w sumie to nic obgadywanie,smiechy,i zadowolenie z mojej porazki

ale mnie zawstydziłyśćie

życze wysokich wygranych andromeda,lila,pozytywka

moje typy na dziś,,2,10,14,32,48,54,64,70,71,73>>>lila pozdro i pod rozwagę grającym w KASKADĘ
jak tylko ukazała się, pierwszego dnia zagrałem 24 kupony -koszt 24x2=48 zł licząc, że jak trafię 2x10 to i tak zwróci mi się 2x25=50 zł, więc już nie grałem aleeeeeeee
analizuję te wytypowane 24 zakłady wytypowane przez komputer, jakbym to ja skreślał je /oczywiście losuje komputer zakłady/ iiiii jak by to wyglądało do dziś ????
koszt gry do dziś -48 losowań x 24 zakłady x 2 zł za zakład = 2304 zł
a dotychczas padły by 3x10=75 zł, oprócz paru 9 i 8-ek o bardzo małych wygranych, to ile mozna być do tyłu ??? śmiechu warte !!!!!!!!
jak tylko ukazała się, pierwszego dnia zagrałem 24 kupony -koszt 24x2=48 zł licząc, że jak trafię 2x10 to i tak zwróci mi się 2x25=50 zł, więc już nie grałem aleeeeeeee
analizuję te wytypowane 24 zakłady wytypowane przez komputer, jakbym to ja skreślał je /oczywiście losuje komputer zakłady/ iiiii jak by to wyglądało do dziś ????
koszt gry do dziś -48 losowań x 24 zakłady x 2 zł za zakład = 2304 zł
a dotychczas padły by 3x10=75 zł, oprócz paru 9 i 8-ek o bardzo małych wygranych, to ile mozna być do tyłu ??? śmiechu warte !!!!!!!!
>>>lila, co proponujesz za jedzonko dziś ???? infekcja ostra trzyma nadal
Ostatnimi czasu zbyt wiele sie działo na czacie.Moim zdaniem tak być nie powinno.No cóż ale stało się a teraz ktoś poniesie tego konekwencje
friend7 Dla dobra osób w to zamieszanych nie mogę tu ujawniać szczegółów.Powiem tylko że sprawa ruszyła i to bardzo ostro
Panie Januszu jeszcze raz dziękuje za oczyszczenie atmosfery na forum i za wczorajsze Pana wpisy..Mam do Pana wielki szacunek teraz

Witam!!
2/40/23/33!!
Darek ,żeby tak czasami nie ruszyła jak wczoraj, zobacz...

2/40/23/33!!Darek ,żeby tak czasami nie ruszyła jak wczoraj, zobacz...

friend wieczorem dziś jest niedziela trzeba poświęcić czas rodzinie.Jestem tylko do losowania
Bardzo dziękuje za Pana uprzejmość i pokazanie częsci Ip w typy na żywo..Bardzo dziękuje za wczoraj
Witam na chwilke..

Lila,Andro,Pozytawka,Dariusz,Kosmaty,Friend,Emeryt,Jaro,Milan..

Lila,Andro,Pozytawka,Dariusz,Kosmaty,Friend,Emeryt,Jaro,Milan..

Kosmaty.
44>> prawdopodobnie chodzi tu o te liczbę. Ale jest to tylko wróżba.... .
44>> prawdopodobnie chodzi tu o te liczbę. Ale jest to tylko wróżba.... .
na 14;00
8-49
8-49
Ulexxa.. . Witaj.. . 

..milo pobyc z Wami..na chwilke..niestety..

..ale moze pozniej..uda misie..na dluzej zajrzec..moze bedzie..od Dariusza..

Lilus..jak wygrane..

..ale moze pozniej..uda misie..na dluzej zajrzec..moze bedzie..od Dariusza..

Lilus..jak wygrane..

A tu zaraz losowanie 

Lila.. .

ulexxa

Dawać kuśwa losowanie

przestań