Wpisy 375 111 – 375 210
3 lipca 2011 11:44 → 3 lipca 2011 13:12, 100 wpisów
Rysiu mamy takie plany...nawet do Liberca do parku wodnego i jeszcze inne...przydałby się ktoś kto zna Śnieżkęi okolice

odpowiednik dla SKALNEGO MIASTA to u nas Góry Stołowe wraz
ze SZCZELIŃCEM

ze SZCZELIŃCEM

Krysieńka,szlakiem dojdziesz na Snieżkę

Bella

krysieńko..może lepiej nic nie zmieniaj..bo wiesz jak jest potem ................
no to spadam do 14

Krysieńka jeszcze raz,udanego urlopu

kosmaty jednak wyślę i o 16 jestem u Ciebie z 

dla wiwatu
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 z +

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 z +

a dlaczego miałąbym nie dojść szlakiem na Śnieżkę????...uwielbiam łazić po górach....jeszcze się pojawię wieczorkiem....
Krysieńka dlatego posałem szlakiem,nie trzeba nikogo ze znajomością terenu

http://dtypy.com/forum/viewtopic.php?p=183224 

no to ja zmykam ...miłej niedzieli życzę,wysokich wygranych o 14tej

....
do wieczorka

....do wieczorka

Dzien dobry.. .

Post Lotto to wielka ściema i oszustwo?
Multi Multi to oszustwo jak i Duży Lotek. Komputer po zamknięciu dostępu analizuje wedle programu amerykańskiej firmy G-Tech najkorzystniejsze pod względem finansowym dla Totalizatora rozwiązanie przy zachowaniu parametrów takich jak losowość ,ciąg liczb etc. Przyjęte rozwiązanie dla multi multi to 30% na wypłaty w dyżym lotku jest inaczej ponieważ regulamin gry zatwierdzony przez MF daje 50% na wypłaty dla grających a 50% trafia do Totalizatora chociaż tak długo jak się da robi kumulację,
W Muli Multi można teoretycznie wygrać nieograniczoną ilość pieniędzy w praktyce program ustawiony jest na wypłatę 30% wpływów z wygranych .
Samo losowanie to już tylko technika
o sprawie wiedziało przynajmniej 3 oficerów CBŚ i v-ce szef CBŚ.
Te maszyny sprawdzał już w USA doktor Derwiszyński z Wojskowej Akademi Technicznej, który zajmuje się min probobalistyką czyli nauką o rachunku prawdopodobieństwa. Wszystko jest ok. Wszystko rozbija się o to ,że gra stworzona notabene przez jednego z Polaków ,który w latach 70 wyemigrował do USA jest po prosu genialna. Daje nieograniczone możliwości generowania "dowolnych układów" przy założeniu celu jakim jest 30% wypłat i zachowaniu parametrów rachunku prawdopodobieństwa.
może kiedyś napisze więcej ale nawt ludzie z CBS choć mieli wszystko pokazane jak na dłoni i kto z kim tak byli za słabi ponioeważ kto inny pociąga za sznurki.
Jedyne rozwiązanie to wyciąganie ręczne przez "sierotkę" kulek ale wtedy Muli multi musiałby zniknąć nie tylko u nas ale w 80 krajach świata, a w dużego lotka byłoby kilka szóstek co losowanie.
TO JEST PRWADA JA O TYM WIEM OD DAWNA !
Multi Multi to oszustwo jak i Duży Lotek. Komputer po zamknięciu dostępu analizuje wedle programu amerykańskiej firmy G-Tech najkorzystniejsze pod względem finansowym dla Totalizatora rozwiązanie przy zachowaniu parametrów takich jak losowość ,ciąg liczb etc. Przyjęte rozwiązanie dla multi multi to 30% na wypłaty w dyżym lotku jest inaczej ponieważ regulamin gry zatwierdzony przez MF daje 50% na wypłaty dla grających a 50% trafia do Totalizatora chociaż tak długo jak się da robi kumulację,
W Muli Multi można teoretycznie wygrać nieograniczoną ilość pieniędzy w praktyce program ustawiony jest na wypłatę 30% wpływów z wygranych .
Samo losowanie to już tylko technika
o sprawie wiedziało przynajmniej 3 oficerów CBŚ i v-ce szef CBŚ.
Te maszyny sprawdzał już w USA doktor Derwiszyński z Wojskowej Akademi Technicznej, który zajmuje się min probobalistyką czyli nauką o rachunku prawdopodobieństwa. Wszystko jest ok. Wszystko rozbija się o to ,że gra stworzona notabene przez jednego z Polaków ,który w latach 70 wyemigrował do USA jest po prosu genialna. Daje nieograniczone możliwości generowania "dowolnych układów" przy założeniu celu jakim jest 30% wypłat i zachowaniu parametrów rachunku prawdopodobieństwa.
może kiedyś napisze więcej ale nawt ludzie z CBS choć mieli wszystko pokazane jak na dłoni i kto z kim tak byli za słabi ponioeważ kto inny pociąga za sznurki.
Jedyne rozwiązanie to wyciąganie ręczne przez "sierotkę" kulek ale wtedy Muli multi musiałby zniknąć nie tylko u nas ale w 80 krajach świata, a w dużego lotka byłoby kilka szóstek co losowanie.
TO JEST PRWADA JA O TYM WIEM OD DAWNA !
Ja już od dawna myślę nad operacją zniszczenia TS-a !
Czytaj : skłonienia do nieingerowania ich w losowanie!
Jest taki sposób który by ich zniszczył ale muszą to zrobić miliony graczy w tym samym dniu!
Czytaj : skłonienia do nieingerowania ich w losowanie!
Jest taki sposób który by ich zniszczył ale muszą to zrobić miliony graczy w tym samym dniu!
Sposób nr 1 :
atak na multi lotka - każdy zagrałbym skreśleniem na jedną liczbę tak aby wykorzystać wszystkie 80 i stawka tysiąckrotna !
I nie ma szans żeby nie wypadły bo losujemy 20z80 liczb.
W ten sposób TS by zgłupiał i powoli się będzie sypał
atak na multi lotka - każdy zagrałbym skreśleniem na jedną liczbę tak aby wykorzystać wszystkie 80 i stawka tysiąckrotna !
I nie ma szans żeby nie wypadły bo losujemy 20z80 liczb.
W ten sposób TS by zgłupiał i powoli się będzie sypał

wedrowco witam czekałem az sie pokazesz
sniło mi sie ze w zakładzie w którym pracowałem smieja s[e ze mnie ze niedało mi sle uruchmic warsztatu
sniło mi sie ze w zakładzie w którym pracowałem smieja s[e ze mnie ze niedało mi sle uruchmic warsztatu
friend7.... szkoda kasy ..jest lepszy sposób .. 
NIE GRAC ... wielu już to zrobiło ..
Andro
Pozdrawiam

NIE GRAC ... wielu już to zrobiło ..
Andro
Pozdrawiamto do friend7 po wklejeniu treści postu z forum. Swoją drogą nie wiem czemu go wkleja tu skoro jest na forum...
20 wygra ,60 przegra ale to i tak udupi TS
A wygrana podziela się 80 graczy
To będzie strata dla graczy ale nauczka dla TS-a
Gracze i tak przegrywają przecież to co im szkodzi .
aha i ja mówię o tym że wszyscy grający w multi tego samego dnia podzielą 80 liczb miedzy siebie
A wygrana podziela się 80 graczy
To będzie strata dla graczy ale nauczka dla TS-a
Gracze i tak przegrywają przecież to co im szkodzi .
aha i ja mówię o tym że wszyscy grający w multi tego samego dnia podzielą 80 liczb miedzy siebie
No właśnie nie grać byłby to najlepszy sposób ale musiałby ktoś to świetnie zorganizować
No wiesz skrzyknąć miliony graczy to nie lada gratka
No wiesz skrzyknąć miliony graczy to nie lada gratka

To jest strona o graniu... Zróbcie sobie akcję na FB a nie marudźcie tutaj...
Lestek piszę to tutaj jako ciekawostkę bo to nie doczeka się szybko realizacji.
Bo jak słyszę tutaj od paru graczy że losowania nie są ustawione to mnie szlak trafia !
Bo jak słyszę tutaj od paru graczy że losowania nie są ustawione to mnie szlak trafia !
Jak losowania byly w 2, to losowania byly przez jakis czas nagrywane, wtedy byl inny sposob zapisu obrazu i gdy mialo byc losowanie zmieniala sie rozdzielczosc/ robil sie gorszy obraz/ ktory wracal do poprzedniej jakosci, jak skonczylo sie losowanie..
TS już ledwo dycha ... szuka co by dało się jeszcze z biedaków zedrzeć .... nikogo nie namawiam.... potrafię liczyć to tyle...
Lestek nikt Cię nie pytał o zdanie... chcesz to graj..
Lestek nikt Cię nie pytał o zdanie... chcesz to graj..
Friend weź kalkulator i licz:
80 osób wyśle zakłady, każdy po 2500 = wydadzą 200 tyś
20 osób wygra= 20 x 4000 = 80 tyś
Czy wyłożenie różnicy, czyli 120 tyś, DLA TS-a można nazwać udupieniem go?
Dzień dobry państwu !
80 osób wyśle zakłady, każdy po 2500 = wydadzą 200 tyś
20 osób wygra= 20 x 4000 = 80 tyś
Czy wyłożenie różnicy, czyli 120 tyś, DLA TS-a można nazwać udupieniem go?

Dzień dobry państwu !

siemanko witam wszystkich

MY teraz ku**a musimy oglądać losowanie w jakimś elipsowym okienku bo sobie zrobili jakaś fabrykę a nie studio do losowania !
tczew nie rozumiem tej akademickiej dyskusji. I tak wszyscy gramy więc po co te teorie spiskowe. Jest tyle możliwych kombinacji że TS nie musi kombinować.
No to piątka MM na 14:00
8,14,26,33,49

8,14,26,33,49

Chcielibyście wygrywać co każde losowanie a tak się nie da. Skoro nie wygrywacie to narzekacie i podejrzewacie o spisek.
pozytywka a dziękuje dobrze mi sie spało..A Tobie?
Dumam nad cyferkami

Dumam nad cyferkami

A jeśli nawet TS kombinuje, to ani mu tego nie udowodnimy, ani tego nie zmienimy.
A już na pewno nie sposobem Frienda
Andro, mi tez dobrze
A już na pewno nie sposobem Frienda

Andro, mi tez dobrze

pozytywka
nie tak
mamy 8.000.000 graczy
dzielimy ich na 80 liczb i mamy 1.000.000 grup spośród których każdy wysyła jeden kupon za 2,5
I nie liczymy straty ogółem,tylko każdy gracz indywidualnie traci 2,5 to obniży o dużo zysk Ts-a z mutli
nie tak
mamy 8.000.000 graczy
dzielimy ich na 80 liczb i mamy 1.000.000 grup spośród których każdy wysyła jeden kupon za 2,5
I nie liczymy straty ogółem,tylko każdy gracz indywidualnie traci 2,5 to obniży o dużo zysk Ts-a z mutli
Lestek ,,dla tego od dawna nie gram W nasze kulki ...
obejrzyj se losowania np.lotto Nowego Jorku
jedna prezenterka czas losowania do z pól minuty...
kulki z bębna wypadają dołem..
bez tych cyrków ... a kto za to plac ,,wiadomo...
obejrzyj se losowania np.lotto Nowego Jorku
jedna prezenterka czas losowania do z pól minuty...
kulki z bębna wypadają dołem..
bez tych cyrków ... a kto za to plac ,,wiadomo...
pozytywka
Najlepiej to skrzyknąć graczy zęby przez 2 dni nie grali w
ogóle ni żadna grę Ts-a
Dwa dni ich nie zbawi a TS zacznie się bać i zacznie coś robić z tym.
Najlepiej to skrzyknąć graczy zęby przez 2 dni nie grali w
ogóle ni żadna grę Ts-a
Dwa dni ich nie zbawi a TS zacznie się bać i zacznie coś robić z tym.
A może by tak dziesiątka -5,8,12,14,21,28,32,49,59,71-

kosmatku, nie mam co liczyć, bo już widzę, że Friend co innego miał na myśli... co nie zmienia faktu, że nie jest to realny pomysł 
I w zupełności zgadzam się tu z Lestkiem.
Opcje są dwie - grać albo nie grać.

I w zupełności zgadzam się tu z Lestkiem.
Opcje są dwie - grać albo nie grać.

Friend a w jaki sposób chcesz dotrzeć do WSZYSTKICH graczy?
Na lottomatach puścić info o akcji?
Na lottomatach puścić info o akcji?

A myslicie ze dlaeczego kupony możan kupić do 13.45 alosaniwe jest o 14:00 ,albo 22:00 a louja o 22:15
To jest właśnie czas w którym komputer losuje liczby które dadzą duży TS-owi i graczom trochę. - Czyli sposób na "wilk syty i owca cała "
To jest właśnie czas w którym komputer losuje liczby które dadzą duży TS-owi i graczom trochę. - Czyli sposób na "wilk syty i owca cała "
tczew_1958: a ja tam gram i nie narzekam. Znam zwycięzców w Lotto i nie wierzę w te teorie spiskowe. Już bardziej wierzę w UFO.
pozytywka chodziło mi oto ze wyliczyłas 200000 ale to sa zakłady a wydatek to 500000
pozytywka
To musiałaby być akcja z ogłoszona internetu lub Tv.
ale już pisałem wcześniej że to nei bedzie łatwe .
To musiałaby być akcja z ogłoszona internetu lub Tv.
ale już pisałem wcześniej że to nei bedzie łatwe .
TS robi z nami

Kosmatku, z tego co ja początkowo zrozumiałam, Friend proponował żeby 80 osób wysłało 80 kuponów, każdy ze stawką x1000.
80 graczy x 2500 = 200 tyś.
Ale i tak już wyjaśnił, że zupełnie nie o to mu chodziło.
Nieistotne już.
80 graczy x 2500 = 200 tyś.
Ale i tak już wyjaśnił, że zupełnie nie o to mu chodziło.
Nieistotne już.

lila

wygrywają single ...reszta to sponsorzy TS
kto chce to gra ..mnie nikt nie namówi..
kto chce to gra ..mnie nikt nie namówi..
kolejny cytat z tej samej strony :
Kto skorzysta na tak szybko i nieudolnie forsowanym bublu ustawy hazardowej ?!
Niedługo wideoloteria (w ustawie nie ma zakazu - są tylko słowne deklaracje, że jej nie będzie ale jakoś w ustawie celowo tego nie ma, a media milczą). Wideoloteria Totalizatora Sportowego (czytaj amerykański GTech, który jak wiemy w tej aferze wiele razy sie przewijał) będzie oczywiście za 2-3 lata, gdy inny hazard (niskie automaty + salony wysokiego) będą już wykończone. ZERO KONKURENCJI. Kasa liczona będzie w miliardach za instalację systemu, obsługę i udziały w dochodach. Można powiedzieć, że DUŻA ŚWINIA odepchnie małe, polskie warchlaczki. I kto to zrobi - nasze wspaniałe PO, krętactwo i złodziejstwo w biały dzień.
Tutaj radze poczytać obszerne fakty o tym jak LOTTO manipuluje politykami, szczególnie PO z niestety ale wielkim prawdopodobieństwem grubego przekupywania, kasa sie przyda przed wyborami, i na szybko zmienia prawo pod siebie, przykra prawda ale PO z Tuskem na czele wpadło w szpony hazardu i jest na maxa manipulowane, co chce LOTTO to zrobi rząd.
Kto skorzysta na tak szybko i nieudolnie forsowanym bublu ustawy hazardowej ?!
Niedługo wideoloteria (w ustawie nie ma zakazu - są tylko słowne deklaracje, że jej nie będzie ale jakoś w ustawie celowo tego nie ma, a media milczą). Wideoloteria Totalizatora Sportowego (czytaj amerykański GTech, który jak wiemy w tej aferze wiele razy sie przewijał) będzie oczywiście za 2-3 lata, gdy inny hazard (niskie automaty + salony wysokiego) będą już wykończone. ZERO KONKURENCJI. Kasa liczona będzie w miliardach za instalację systemu, obsługę i udziały w dochodach. Można powiedzieć, że DUŻA ŚWINIA odepchnie małe, polskie warchlaczki. I kto to zrobi - nasze wspaniałe PO, krętactwo i złodziejstwo w biały dzień.
Tutaj radze poczytać obszerne fakty o tym jak LOTTO manipuluje politykami, szczególnie PO z niestety ale wielkim prawdopodobieństwem grubego przekupywania, kasa sie przyda przed wyborami, i na szybko zmienia prawo pod siebie, przykra prawda ale PO z Tuskem na czele wpadło w szpony hazardu i jest na maxa manipulowane, co chce LOTTO to zrobi rząd.
tez mi sie wydaje ze to teoria spiskowa za duzo ludzi przewineło sie przez T.S zeby którys niepalna prawdy o przekretach
tczew_1958 no właśnie ale nie można mówić że nie wygrywają. To wynika po prostu z rachunku prawdopodobieństwa. W Lotto wygrywa jeden na 13 milionów ale to nie tak że co 13 milionowy gracz wygrywa. A to jest często mylone.
friend7 nie wklejaj tego, każdy kto chce sobie przeczyta a tak ekran tylko skacze.
Andromeda.. .

No właśnie kosmaty
A myślicie że dlaczego jak jest losowanie multilotka to my widzimy ten główny kanalik w którym są kule w przybliżeniu ?
A my nie widzimy bębna i to co tam jest bo jest oddalone i ekran podzielony jest na 2 części zobaczcie dziś o 14:00.
Co widać a co nie widać!
A myślicie że dlaczego jak jest losowanie multilotka to my widzimy ten główny kanalik w którym są kule w przybliżeniu ?
A my nie widzimy bębna i to co tam jest bo jest oddalone i ekran podzielony jest na 2 części zobaczcie dziś o 14:00.
Co widać a co nie widać!