Wpisy 3 752 063 – 3 752 162
12 lutego 2020 17:47 → 12 lutego 2020 18:34, 100 wpisów
o nie obecnych źle się nie mówi Ale Pan Adamowicz święty nie był ale nie będę pisał
3 752 052. Mulag prawda z chęcia tez poczytam taki program, co z pania gronkiewicz waltz i inny mi złodziejami z PO, dlaczego ich nie rozliczaja co?
poprzedniczka wydał na rydwan ile tyś już nie pamiętam 100 tyś muszę sprawdzić
Ludzie zycie sobie odbierali,bo ich z mieszkan nieslusznie wyrzucali
i śmierć w niewyjaśnionych okolicznościach jednej z Pań co się tym zajmowała
Co tu pisać była maskara za PO teraz jest może nie idealnie są błędy ale nigdy powrotu takiej opozycji nigdy
praworządność sędziów za komuny jeszcze co wyroki wydawali czy ty w to naprawdę wierzysz
cały rzad jest do wymiany, i z po i pis i nnych ugrupować, według mnie tego co śledze w tym syfie na wiejskiej, tu sa potrzebni ludzie którzy dbaja o społoczeństwo i sprawiedliwie zarzadzaja a nie złodziejstwo na złodziejstwie jedzie i złodziejem pogania, dlaczego w sejmie sie niezniesie baru z alkoholem dla posłów co? wszyscy co tam siedza z partji PO powinni być rozliczeni za swoje poprzednie lata w których wczesniej rzadzili, powinni tez odpowiedzieć za ta niby katastrofe smoleńska jak to określaja,
argumenty argumenty szkoda się produkować kto dostał po tyłku ja dostałem to nigdy powrotu tych ludzi nie chcę
każdy ma prawo wierzyć w co chcę ja wiem jak było nawet zmarłym godny pochówek zabrali oj oj nigdy tego się nie zapomni czy słowa Polska to nienormalność to przekreśla w moich oczach i milionów Polaków takich ludzi
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko I NIC TEGO NIE ZMIENI
nie ma moim zdaniem prawicy lewicy są ludzie kochający Polskę i ludzi tu mieszkających i tacy co nie kochają Polski i tu ludzi mieszkających i im szkodzą
3 752 052. Mulag opozycja to jeden wielki szajs który już dawno powinien zostać rozliczony za to co za swoich rzadów wczesniejszych dokonał, i za to co piszesz, nigdy wiecej opozycji jako partji rzadzacej,
Mulag, a co wiesz o prokuratorze , który oskarżył Tomasza K? A co wiesz o prokuratorze, który oskarżył Marchwickich a zabójca byl inny sprawca ? A co powiesz o prokuratorze Stasiu, który skazywał za strajki na Podkarpaciu? A co wreszcie powiesz o prokuratorze, który oskarżył człowieka na wniosek ' mściwy książę kościoła'? Może mało? A dlaczego prokurator we Wrocławiu umorzył sprawę pobicia ze skutkiem dmiertrlnym Józefa M.? Wrzuć w google ' tato go zmiksowal' i oceń sam.
i zrobią wszystko by było w tym kraju źle czyli bida bezrobocie i brak perspektyw i słowa mrozimy gospodarkę tak wielki ekonomista części opozycji mówił nic się nie opłaca nic się nie da
Nie będę się produkował i do wszystkiego odnosił bo ty też się nie odnosisz do tego co ja napisałem
Mulag, Twoje i moje wnuki będą dlugo spłacać długi zaciągnięte na obietnice wyborcze.
Arczi miałem w Multi Multi 5/10 I co nie dowiary nie wiarygodne wręcz 5 oboków.. Arczi zobacz sobie te liczby miałem na 14:00 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
Mati 24 dziękuje ci tylko że pisaliśmy normalnie a ty pisałeś swoje ale bez wyzwisk tak może wyglądać rozmowa chociaż się różnimy ale już mi się nie chcę o polityce bo to dla m,nie już męczące i bolesne doświadczenie
A dlaczego sędzia Juszczyszyn nie odpowiadała za jazdę po alkoholu wobec prawa powinniśmy być wszyscy równi
Mulag, rozumiem .Możemy się różnić , ale musimy się szanować.Pozdrawiam.
3 752 087. Mati24 wszyscy sedziowie powinii byc odwołani z tamtych lat, na emeryture wonn, a przyjać młodych ludzi o normalnych pogladach,strych szuji, ich czas juz sie skończył czas na zmiany, i na lepszych nowych sedziów ktorzy sa niezalezni od róznych partji, którzy beda należycie osadzać zgodnie ze swoim sumieniem i przysiega która złozyli.a dziadkom z sadów podziekować i wyslac ich na emeryture i jeszcze zminiejszyc im te emerytury do takich jakie maja zwykli ludzi np do 700zł
oj tęskni się starej władzy do korytka to pobiegli do brukseli .A Sikorski jaki poważny w tych swoich przemówieniach u Sowy był bardziej na luzie
wymiar sprawiedliwość jest do dużej zmiany wiedzą to w opozycji nawet Pan Rokita zaskoczył w telewizji TVN Panią redaktor szok bo Pan Rokita nie jest za PIS był długo w PO to też dużo mówi chwalił wręcz reformę PIS i powiedział że PO też chciało zmian ale nie widziało jak do tego się wsiąść
Sprawdź sobie najpierw jakie są koszta trzymania takich rezerw poza granicami
Doktor2p, sędzia Paweł nigdy nie jeździł pod wpływem alkoholu.Brednie głoszone przez TVPodlosc.
3 752 096. Forsami witaj to bardzo fajnie ze udało CI sie trafić cokolwiek tak widziałem te liczby i czytałem
czyli policjanci sfałszowali notatki jednak dokumenty na to są
Forsa masz
Ale tyle na ten temat kończę rozmowę bo można by pisać i pisać jak by to prawda nie była to do sądu mógł podać czego tego nie zrobił
Forsami, też tak mówię.Niech żyje i rozkwita lotto dla dobra Polski
coś miałem napisać ale gały by wyskakiwały idę w kilimatry ale wrucę jak zwierzęce mózgi się tu pojawią
Arczi ale byłem w szoku mogło by być nawet 10 /10 I Plusa trafiłem...oj żal..ale co zrobisz
Forsa aż 5 toż to szok
Isia Ty się nie chichrej z Forsy zaraz dam fotke 5 /10 a 5 oboków Miałaś tak kiedyś
mini mini w grze dziś na 3 zakłady na 10 losowań może coś z tego będzie
Doktor2p, gdyby policjanci nie fałszowali notatek , Tomasz K.nie byłby skazany.Gdyby policjanci nie fałszowali notatek, sprawa Stachowiaka byłaby na samym początku wyjaśniona.A gdyby policjanci nie fałszowali notatek w sprawie interwencji w...policjant zamiast do psychiatryka powinien trafić do aresztu.
Lewica troszke dała du...ska z tą kandydaturą pana Biedronia na prezydenta wszystkich polaków
urodzony optymista
5/5 I 5 oboków a mogło być tak pięknie wiem że oboki nie grają ale poprostu mi szkoda że nie 10/10 zobaczcie sobie sami

Tomi77, chcesz usilnie wygrać , rozumiem.Nic na siłę.Graj stałymi zestawami.Olej liczby niby pewniaki z czata.Tutaj nie ma szczerości.
Forsami listonosz u mnie też gra w TS dziś był w ramach pracy w sklepie zagrał multi z plusem
Tomi77, odpuść sobie kaskadę.Lepiej zagraj w Keno lub szybkie 600
jesli zaś chodzi o śwp.prezydenta adamowicza too ten człowiek niebył tak świety tez, dla jednych był dobry dla innych nie, niestety tez był umoczony w amberd gold, wiec po jakiej jego uczciwosci mówicie bo czegoś tu nierozumie,ogładałem wywiad pewnej lokatorki która wyrzucano z domu za sprawa pana prezydenta adamowicza, kobiete ktora całe zycie regularnie opłacała swoje mieszkanie wraz ze schorowana mama, ale niestety pan prezydent uparł sie aby ta kobieta opusciła lokum mieszkalne, którego była włascicielka od bodajrze chyba 45 lat, niech teraz pan prezydent spoczywa już w spokoju, ale tam na górze zostanie rozliczony, zginoł niepotrzebnie mógl jeszcze żyć bo był młody i jeszcze nie czas był umierać, a chory na umysle człowiek zabił go z premedytacja,ten co go zabił powinien tez zostać zabity ,
arczi ja to właśnie pisałem że nie był święty był prowadzone przeciw niemu sprawy
ale o nieobecnych źle się nie mówi dużo wiem o Panu Adamowiczu ale jak pisałem nie będę pisał
Artur, dajmy sobie spokój , to wszystko bajki.Najlepiej nie oglądaj TVPogarda i Trwam.
Mulag nie jeden raz Tobie kolego mówiłem lub pisałem że wszyscy grają z każdego zawodu I z każdego stanu duchowego żeby Ciebie zmotywować teraz sam to widzisz bo kto niechce wygrać za 1,50 np 300..tysięcy myśle że każdy chce o Milionach nie wspomne
to samo tyczy sie wszystkich pedofiow i zboków, takie coś nie powinno zajmować cel wieziennych, tylko odraz kula w łeb,ciało spalić, zero jakiegos pochowku, prochy rozsyypac na pustyni , o zrobic też tak ze wszystkimi którzy kogokolwiek zabili, o jeszcze za pamieci ostatnio poruszaliscie tutaj temat wygwizdywania i obelg w kierunku obecnego prezydenta, wiec moje zdanie jest takie, za takie wyzwiska głowy pasństwa powinny być surowe kary nie smieszne 3000zł a 500.000,00zł tak zeby taka osoba sie niewypłaciła do konca życia, wtedy jeden z drugim by nawet niepisneli nic,
czasem z osoby złej zrobią świętego już tak nie raz było zawsze trzeba mieć dystans
MPFK, waga nie świadczy o rozumie.Z nadwagą trzeba wskczyc.Ludzie niskiego wzrostu są nerwowi bo serce mają blisko...