Wpisy 3 751 963 – 3 752 062
12 lutego 2020 16:06 → 12 lutego 2020 17:47, 100 wpisów
Raczej coś się dzieje
I dobrze niech wygrywają
Nie.. To lipa że albo ktoś wysyła kuupe za 1000 zł a pokazuje jakies 200zl np.... albo...
Mam 3 zł w co zainwestowac
Dusia
A paczalam twoje senne ale mi nie pasilo
Ja. Na senne nie gram bo nic nie idzie
Ile ja gram lat z przerwami... Ho ho
senne miałam ,a wczorajsze z sennych było 9 10 tylko żle dobrałam i miałam 2x 4/7
Lewy no wiesz jak dobrze zainterestuje to jeszcze zostanie 50 gr i wygrana 250 tys.
ta co gratulowała że krzyczeli i zakłócali widziałem jak dziękowała
islandorka30,5
dokładnie szkoda czasu na te niby senne liczby
dokładnie szkoda czasu na te niby senne liczby
mulag kto by nie był u władzy to i tak będą krzyczeć i ci z prawicy, i ci z lewicy
zamiast grać to za inwestować w siebie w kurs będzie lepsza wypłata zamiast w granie to będzie wygrana nauka języka jak u mnie za to dodatkowa premia do wypłaty
czy inny kurs ale się nie chcę w siebie inwestować rozwijać a później zazdroszczą komuś pieniędzy lepszego życia
ja to się śmieje ,bo polakowi jeszcze nikt nie dogodził ,jeden dla drugiego wilkiem ,sam wiesz jak jest
tak sam się czasem zakręciłem w dobrej wierzę za jedną partią bez myślenia
Witam Wszystkich
Pewniaki
40,41,49,56,66,(17,75,61)
29 i 41 zeszło
Z 17,75,41,29
Pewniaki
40,41,49,56,66,(17,75,61)
29 i 41 zeszło
Z 17,75,41,29
ludzie są oszukiwani jedni i drudzy to co piszą mówią to robią w dobrej wierzę tylko nie wiedzą że są tylko słupami na bitymi w butelkę tych co ich oszukują
czasem może być tak że rękę poda ci z PO a z PIS odprawi cie z kwitkiem i na odwrót
bo co niektórym woda sodowa uderza do mózgu ,jak posiądą jakąś władze
Wszyscy się tu znają na polityce
Zb na prezydenta
Seb na premiera
demokracja ludzie wybrali PIS który zapowiadał zmiany wymiarze sprawiedliwości nie musi się to nam podobać mogliśmy to wyborach zmienić dwa razy PIS wygrywa większość chce zmian czy mi się to podoba czy nie szanuje demokracje niech zmieniają sądy
Zb wie że ma poparcie
konstytucja sądy z Nieba nie spadły można zmieniać wszystko tak chce lud komu nie pasuje niech zmieni to wyborach demokratycznych a jak się nie udaję no cóż czekać na swój czas
Tylko na jaką wyspę go wysłać...
O demokracji decyduje większość. Jaka ona jest, celnie powiedział Mrożek.
to jest jego opinia była już większość PO i cięcie wszystkiego bezrobocie wyprzedaż majaku czy słowa Polska to nienormalność to chyba teraz lekko lepiej jest czyli społeczeństwo mądrzejsze trochę jest
głupie czy oszukiwane bo to jest różnica większość jest po porostu oszukiwana
MPFK, cieszę się, że uswietniles czat swoją obecnością. Miło Cię widzieć i czytać Twoje komentarze. Byłby bardziej interesujący gdybyś pokazał swój miły pyszczek z podbródkiem blondynki o niebieskich oczkach, która chcąc coś powiedzieć wydaje tylko kwi kwi kwi.
....021 tak trafiłeś w sedno tak brzmią twoje komentarze : wydaje tylko kwi kwi kwi:
Im bardziej se się wysilasz tym bardziej się pogrążasz ....024 - poziom inteligencji równy parapetu
Czy od wygranych w Szybkie 600 pobierany jest podatek, w jakiej wysokości i czy odprowadza go Totalizator Sportowy, czy wygrywający?
Tak. Od wygranych wyższych niż 2280 zł pobierany jest zryczałtowany podatek dochodowy w wysokości 10% wygranej kwoty. Jest on potrącany automatycznie przy wypłacie wygranej.
Tak. Od wygranych wyższych niż 2280 zł pobierany jest zryczałtowany podatek dochodowy w wysokości 10% wygranej kwoty. Jest on potrącany automatycznie przy wypłacie wygranej.
Dzięki tak myślałem,piszą że premia to niespodzianka dla graczaale nie ma wzmianki o podatku od premii.Zabiorą 338
Wojtt, ukłony dla elektoratu Hunów.' A na drzewach, zamiast liści, będą wisiec. .' Faszyści z ND ?????
Ma typ zacięcie misja jakaś żeby przeczesywać rożne fora i szukać wstawek o wygranych innych osób jak swoje
podpalenie biuro poselskie Beaty Kempy. Mieściło się one w kamienicy, w której mieszkały rodziny z dziećmi wstyd to jest nienawiść
19 października 2010 r. do biura PiS w Łodzi wtargnął Ryszard Cyba. Krzycząc, że chce zabić Jarosława Kaczyńskiego, zastrzelił Marka Rosiaka i ranił nożem Pawła Kowalskiego. Cyba, który w latach 2004-2006 był członkiem PO, odsiaduje dożywocie.
co do śmierci Pana Adamowicza zginął prze chorą osobę a nie politycznie to jest zakłamywanie faktów
A słynna farma trolli w ratuszu pana B męczennika sami sieja mowę nienawiści a oskarżają innych.w latach 30 pewien niespełniony malarza tak samo czynił wiadomo jak skończył
a od buraka to co kto sieje bardziej zdecydowanie opozycja nie mówię że cała
niech przestawi opozycja propozycję dla Polski dla ludzi chętnie się zapoznam a nie ataki na obecny rząd co to za alternatywa niech pokażą program lub niech sobie dadzą spokój
Podobno gdzieś zgnineła lodówka na wino cygarniczka i coś tam jeszcze nie widać analogi
Mulag, to tylko prostacy tak usprawiedliwiają zabójcę prezydenta.On nie był i nie jest głupi.Poyrafil organizować napady na banki, by uprawiać hazard za zrabowane pieniądze i wyjeżdżać pod palmy.To co popieracie jest szczujnia jaka była prowadzona na osobę prezydenta Adamowicza, teraz jest kontynuowana na osobę Marszałka Senatu.
ja wiem jak było śmierć mojej mamy i zmniejszony zasiłek pogrzebowy drastycznie z 6 tyś coś na 4 tyś pierwszy rząd który okradł zmarłych
wiem jak w tyłek dostałem za tamten czas nikt mi kitów nie wciśnie