Wpisy 3 750 203 – 3 750 302
10 lutego 2020 16:43 → 10 lutego 2020 18:59, 100 wpisów
co szpieguski chcą wyśledzić ? jakie numerki będą od 1 do 49 i nic więcej
Lewy, tylko po to tu zagląda. Niech wygrywa, ale niech się nie czepia ludzi jak ten żółw na foto.
Za każdy wpis prowokujący i obrażający mój szanowny nick >>> MPFK
będzie 10 klapsów
Kwestia czasu
będzie 10 klapsów
Kwestia czasu
3 750 205 Złapałeś na sobie? Wspołczuję.. kup w aptece szarą maść
Dzień dobry
Klepać to Ty możesz klacz po ZADZIE, o ile Ci przed klepnięciem nie odda?
MPFK , dziekuję
Cześć
Już jestem
Dzieciom podwieczorek zrobię i może wrócę
Jakie liczby dziś proponujecie ?
Janeczka0409, wystarczy nie przebywać na czacie, gdy ten żółw jest obecny. A na te przypadłość Janeczka0409 znam lepszy sposób. Higiena i unikanie nosicieli wszelkiego brufastwa z chamstwem włącznie.
3 750 195. Mati24 niepoddam sie, spokojnie musze dac rade sam
i prosze wszystkich o niekomentowanie tego co tu napisałem wam, nikt i nic nie musi dla mnie zbierać, choćbyście i chceili mi pomóc nie przyjmę nic od nikogo, wiec nie róbcie sobie, zadnych problemów, wiem ze jest tu grono dobrych ludzi którzy juz kiedys chcieli mi pomóc w jakis tam sposób i za to dziekuje z całego serca ze znależli sie jeszcze tacy ludziei ze sa dobrzy ludzie o dobrych sercach, niebede tu ich wymieniał kto i co oni pewnie sie tez i domyślaja okim mowa, dziekuje wam za wszystko,co dotychczas chcieliscie dlamnie zrobić, dziekuje
i prosze wszystkich o niekomentowanie tego co tu napisałem wam, nikt i nic nie musi dla mnie zbierać, choćbyście i chceili mi pomóc nie przyjmę nic od nikogo, wiec nie róbcie sobie, zadnych problemów, wiem ze jest tu grono dobrych ludzi którzy juz kiedys chcieli mi pomóc w jakis tam sposób i za to dziekuje z całego serca ze znależli sie jeszcze tacy ludziei ze sa dobrzy ludzie o dobrych sercach, niebede tu ich wymieniał kto i co oni pewnie sie tez i domyślaja okim mowa, dziekuje wam za wszystko,co dotychczas chcieliscie dlamnie zrobić, dziekuje
I szczur ucieka
To było do przewidzenia
Wszystko rozumiem i zaraz idę puścić Mini Lotto
Arczibalik73 dziś powinniśmy coś wygrać
To było do przewidzenia
Wszystko rozumiem i zaraz idę puścić Mini Lotto
Arczibalik73 dziś powinniśmy coś wygrać
Sebastian, najlepiej typuje ten, jak mu tam, miły, i nie wiem jak dalej leci. Zapamiętałem tylko ten ostatni przydomek : ku ku ku kulturalny???
3 750 174. tomi77 to jest prawda co piszesz jesli masz trafic to trafisz niewazne w jakiej kolekturze
Jest taka kolektura, w której wiszą info o moje wygranej i 9000 zł w MM na własne liczby szwagra, a na chybika to padają sporadycznie trójki.No, raz miałem 700 w MM na chybił trafił ale zagrane ponownie na czwarty dzirn.
3 750 210. MPFK 2020-02-10 (16:50)
będzie 10 klapsów
Kwestia czasu
będzie 10 klapsów
Kwestia czasu
3 750 234. Mati24 tak tylko własne numery nas uratuja
Widze ze kibel sie robi z forum....spadam jeszcze mi gowno spadnie na leb
dzisiaj tak a widze wichura za oknem, podejrzewam że też lottomaty beda sie wieszaćci wszystkie złe numery wywieje i w końcu trafiać zaczniemy wszyscy w coś, i bedzie wiele wygranych dobry wiatr niech posprzata wszystkie śmieci
Janeczka0409, ja musze uważać na żółwie. Ciężko by było je usunąć. Nawet masc by nie pomogła. Tomi77, jak kibel to i owna. 

3 750 244. jaroslaws o jakim basenie piszesz, tym z woda czy szpitalnym
3 750 244. jaroslaws coraz wiecej osób ubywa z czatu ostatnimi chwilami czyżby wszyscy sie z Toba wybierali na basen, czy po basen do szpitala bo niemoga wytrzymać ze śmiechu lepiej żartować niż chorować
Arczibalik73, lepiej do basenu niż do kaczki.Co do liczb mam zamiar zagrać:
4,16,22,27,48,60,62,67,74
4,16,22,27,48,60,62,67,74
Na Mini mam z chybika system na 7:
5,12,24,32,35,37,41
Chyba nic z tego nie będzie, trzeba zagrać wlasnymi.
5,12,24,32,35,37,41
Chyba nic z tego nie będzie, trzeba zagrać wlasnymi.
3 750 247. Wojtt witaj przyjacielu tak zagram wieczorem, bede musial sie pofatygować do kolektury choć szaleje ten cholerny wiatr za oknem, i sie niechce iść zabardzo gdzieś wogóle, no ale jak trzeba to trzeba
3 750 250. Mati24 jestem za kilkoma liczbami które tu pokazałes z chybika w mini lotka a szczególnie pilnuj liczby 12,i 41
Wczoraj grałem:
14,15,23,33,42
6,10,14,15,35
4,5,12,29,42
Była trójka i oboki.
14,15,23,33,42
6,10,14,15,35
4,5,12,29,42
Była trójka i oboki.
3 750 255. Mati24 2020-02-10 (17:55)
4,6,9,23,29,33,37,38,
To własne, zagram nimi. graj i niech sie szcześćie do Ciebie uśmiechnie wygraj jak najwiecej tylko zdolasz
4,6,9,23,29,33,37,38,
To własne, zagram nimi. graj i niech sie szcześćie do Ciebie uśmiechnie wygraj jak najwiecej tylko zdolasz
Nie ma co szalec.W zasadzie to co mam powinno mi eystsrczayc na dluzej.
K czekam na foto
w multika dzisiaj wieczorem beda powtórki liczb
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Przed chwilą padło 2 x 8/8 (20 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Na firmę dzieciaku trzeba mieć czas
twoja firma to głupawe wpisy tutaj
twoja firma to głupawe wpisy tutaj
MPFK , dobrze,że jesteś , ładnie wygląda cyfra 6 . Jak powiesz,że dobra, to ją skreślę na kuponie . Zaczęłam prowadzić swoje notatki - tak nieśmiało
https://youtu.be/xxJ07TdakD4
Dziekuję
zapamiętam
3 750 263. MPFK tylko nie dzieciaku, i przestań tu pajacować ,jesli wchodzisz tu na czat to zachowuj sie kulturalnie i nieobrazaj tu nikogo, a jak CI suie cos niepodoba tutaj to niezagkladaj tutaj wcale, w poprzednim tam wpisie zapytałem co sie kryje pod tym nickiem,czy jakaś firma bo mi nic ta nazwa nie mówi, i to co pisze wcale nie jest głupie, nimów domnie dzieciaku bo ktoś pomyśli żeśmy bracia są
Truskawki z własnej grządki najlepsze, ale trzeba poczekać na .
coś do ciebie arczibaliku pisałem?
ty i firma?
Ogarnij się to nie do ciebie
ty i firma?
Ogarnij się to nie do ciebie
Trzeba mieć ukończone 18 lat, by sie móc zarejestrować , arczibalik nie jest dorosły,,, i takich brzydkich słów używa ? Wychowanie bezstresowe , dzieciakom wszystko wolno teraz
Wybacz arczibalik że się ubawiłem ale wyobraziłem sobie prowadzoną firmę przez ciebie
Dziękuję za maila , opis i za wyjaśnienia
3 750 263. MPFK 2020-02-10 (18:13)
Cymbalik jaki odważny ostatnio a to do kogo tu pijesz nie doimnie czasem, czy tak ktos niepisał domnie na typujemy parkami, co?
ja jestem dorosły i zachowuje sie tak samo, Tobie nic do tego jest,dlaczego zaczepiasz tu ludzi na czacie i prowokujesz swoim zachowaniem innych ludzi, co chcesz od sebastiana czy odemnie no co? janeczka 049 czego sie udzielasz jak nic niewiesz omnie tylko to co tu napisze na czacie, a skad wiesz czy to jest prawda co tu napisałem nieraz, nieudzieklaj sie jak nikt CIE niepyta o zdanie i niewchodż mi w droge
Cymbalik jaki odważny ostatnio a to do kogo tu pijesz nie doimnie czasem, czy tak ktos niepisał domnie na typujemy parkami, co?
ja jestem dorosły i zachowuje sie tak samo, Tobie nic do tego jest,dlaczego zaczepiasz tu ludzi na czacie i prowokujesz swoim zachowaniem innych ludzi, co chcesz od sebastiana czy odemnie no co? janeczka 049 czego sie udzielasz jak nic niewiesz omnie tylko to co tu napisze na czacie, a skad wiesz czy to jest prawda co tu napisałem nieraz, nieudzieklaj sie jak nikt CIE niepyta o zdanie i niewchodż mi w droge
Rodzice gonią za pieniędzmi a dzieci w internecie buszują .
Nie wiem arczibalik73 co napisałeś -- nieraz-- , jesli kłamiesz, albo zmyślasz, to źle świadczy o Tobie.
Dzieci bajeczki sie domagaja, idę im poczytać .
MPFK .
MPFK .
Ty ośle dardanelski , tylko nie cymbalik.Miarkuj się bo źle skończysz.Janeczka49 nie należysz do sprawiedliwych.Pomylilem się na Tobie.
3 750 283. Janeczka0409- janeczka do twojej wiadomosci juz dawno ukończyłem 18 lat i niejestem juz dzieckiem jestem duzo strsza osobą, tu niema żdnych dzieci i sebastian M, tez niejest dzieckiem jak tu duzo osób myśli, wiem ze duzo osób na zdieciu które wrzucił tu sebastian mysli to ze to jest on, ale nic wiecej błednego, kazdy wrzuca tu jakies na forum fotki ktore można czesto zobaczyć w necie, i to niejest sebastian,wcale, wiec nietrafiliscie
3 750 284. MPFK 2020-02-10 (18:42)
Ty jesteś Cymbalik tak mnie kiedys ktoś nazwał na tamtym czacie gdy tam byłem, niewiesz czasem kto? dlatego szybko to skojarzyłem z tym co napisałes,
3 750 284. MPFK 2020-02-10 (18:42)
Ty jesteś Cymbalik tak mnie kiedys ktoś nazwał na tamtym czacie gdy tam byłem, niewiesz czasem kto? dlatego szybko to skojarzyłem z tym co napisałes,
Witam wszyskich widze rze dalej temat wałkujecie , Jakie liczby na mini polecacie
3 750 287. Janeczka0409 ja zawsze opieram sie na prawdzie, nie łgam i niekłamie jak tu wiele z was, to robi, pamietaj że kłamstwo ma zawsze krótkie nogi, i zawsze wyjdzie na jaw, wiec przestań sie mnie czepiac, i idż bajki poczytaj dzieciom po co tu zagladasz jak nietypujesz tu liczb,
MPFK, z uwagi na to, że groźby i zlozeczenia są karalne,życzę Ci dobrego zdrówka, szerokiej drogi i wygranych.
3 750 296. Krzys611 witaj,
nie wałkujemy tu tematu na temat tych tu osób to poprostu szkoda gadać, a co do mini to z tymi liczbami jest róznie, według mnie moga sie powtórzyc liczby z przedwczoraji wczoraj tez, zawsze z tego mozna coś ui złożyć, razem
nie wałkujemy tu tematu na temat tych tu osób to poprostu szkoda gadać, a co do mini to z tymi liczbami jest róznie, według mnie moga sie powtórzyc liczby z przedwczoraji wczoraj tez, zawsze z tego mozna coś ui złożyć, razem
Jakie pewniaczki dziś w Multi Multi