Wpisy 3 750 163 – 3 750 262
10 lutego 2020 15:54 → 10 lutego 2020 18:10, 100 wpisów
tomoslaw zatypował(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 879073 i trafił(a) 308 zł
3 750 161. jaroslaws podejrzewam ze juz teraz wszyscy kopiuja sobie te liczby i zaczynaja ukladac swoje układy ktorymi dzisiaj zagraja na wieczorne losowanie i nie wezma pod uwage oboków które tez wejda z tymi liczbami zmieszanymi
Z tą co dziewczyną co rozmawiałem przez telefon i napisała, że jest panią do towarzystwa, dała mi zdjęcia, numer a ja jej, teraz nie odbiera. Ciekawe czemu ? Ale ona się zmieni przy mnie, jest śliczna, pomogę jej, zadbam o nią, zmieni pracę. Bo musiała zarabiać.
a ja i tak bede dalej obserwował jak wychodza moje liczby w multiku, i jesli zagram to tylko w mini lotka bo niestety w obecnym czasie mnie niesteac na inna gre w inna gre jak tylko na mini lotka,niestety ostatnio sie wysptrykałem z kasy na multiku i teraz pozostaje mi tylko spokojna gra w mini lotka, do konca miesiaca,i modle sie zeby i to straczyło, choć niewiem czy tak bedzie, ostatnio nic w realu niemoge trafic,wyzszego od 12 zł raz na jakis czas w multiku, dlatego gram mniej a wiecej obserwuje liczby, i gram wtedy kiedy moge spróbujcie niemieć zadnych dochodów i wydawac na leki to co jest,i grać w gry losowe
Nie wiem po kiego ludzie pchają się po smiercgrzmieli że w górach 120 140 km wiatr a kobiety madrzejszeod synoptykowtera dwie nie żyją, trzecia stan krytyczny
Krzychu.. Oby nie zmieniła cie w worek treningowyjak kaski zapomnisz
Czy warto ujawniać nr ulubionej kolektury lub miejsca zamieszkania, albo chwalić się wysokimi wygranymi? 

Mógłbym pokazać skan wypłaty 5/10 w Lotto i 4/10 w Mini. By uniknąć zazdrości i fałszywych gratulacji, wolę zrezygnować z tego dobrodziejstwa.
A po UJ... Numer kolekturyjak sam kreslisz to nawet z kibla trafisz gdzie srasz... Jak mają maszynę do lotto
ale tu problemy z tymi wygranymi i czymś tam jeszcze, zazdrością i ....
K30, albo oryginał, albo inny? A może masz większą lub mniejszą połowę?
Właśnie dotam masz racje po co na uj
Ale jak ktoś przegrał to niech się z tym pogodzi
Ale jak ktoś przegrał to niech się z tym pogodzi
K30... Bierzemy się za dobrą greprofilważne co w kieszeni się kolyszeprócz jaj
K30, pewien pracodawca zwolnił pracownika, który w pracy bez przerwy sleczal nad telefonem. Twoja sprawa. Pisz, maluj, krytykuj. Ty już sie nie zmienisz. Dotam, tak, gdy pobierałem drobne wygrane. 2000 zł, kioskarka prowadząca kolekture zrobiła się purpurowa i zaczęła się ślinić. Już u niej nie gram.
widze ze tu niektórzy publikują kupony za kwote 50zl a nawet wiecej na jedno losowanie, ja tak nieszaleje ,ja nieraz za 100zł gram nawet pół roku, skromnie bo skromnie, ale tak jest prawda, na wiecej mnie narazie niestać, do póki nieznajde jakiejs sobie pracy którą bede mógl wykonywać, i mnie do niej do puszcza lekarze, narazie jest jak jest,i nic sie niezmienia, teraz moze jak ktos to przeczyta bedzie wiedział ,dlaczego niegram wiecej jak kazdy inny,i nie żucam sie z motyka na ksiezyc, dla mnie osobiscie takie wygrane na poczatek jak te 700złw multika by były dobre, lub jakies inne troszke wieksze , dlatego kiedys napisałem ze gram o skromne i jakies mniejsze wygrane np ,na tysiace,które by mnie pewnie usatysfakcjonowały
a nie na milony, miliony pozostawiam innym, którzy chca je wygrać i tez kazdemu zycze aby wygrywał jak najwiej jesli tyllko może, ja wiem że juz zbyt długo niepożyje bo wiem jak sie czuje ostatnimi dniami, wszystko mnie atakuje,i boli, jak juz teraz takk jest to co bedzie za kilka lat,jesli ich wogoóle dozyje, nikogo nieprosze o pomoc, od nikogo tez nic niechceę, niechce wspolczucia iani jałomużny od nikogo, i zeby niebylo że tu sie żale,choć może tak i to wyglada,ale tak niejest, wcale, wczoraj ktoś tu mi napisał ze jestem inny i ze niewierzy w moje tam jakies żeczy ze moge nabierać innych jakiś chyba psychicznych, nie nienabieram tu nikogo na nic, jest jak jest i tak musi być narazie,do póki cos sie nieruszy w tej sprawie, nie życze nikomu tego co nazywa sie choroba
dlatego dlamnie nie sa wazne jakies stawki milionowe jak co niektorzy chcieli by wygrac odrazu , mi musi starczyc to narazie co mam, i gram o mniejsze wygrane niepowiem ze taka mwygrana w mini lotka by mnie nie ucieszyła jeli by sie trafila, ale chcialbym to jeszcze trafic zażycia i ikorzystac z tego do konca swoich dni które mi pozostały, dlatego gram o przyziemne sumy a nie miliony, uwarzam ze lepiej trafic mniejsze kwoty co jakis czas niz odrazu wieksza raz albo nietrafić nic
co szpieguski chcą wyśledzić ? jakie numerki będą od 1 do 49 i nic więcej
Lewy, tylko po to tu zagląda. Niech wygrywa, ale niech się nie czepia ludzi jak ten żółw na foto.
Za każdy wpis prowokujący i obrażający mój szanowny nick >>> MPFK
będzie 10 klapsów
Kwestia czasu
będzie 10 klapsów
Kwestia czasu
3 750 205 Złapałeś na sobie? Wspołczuję.. kup w aptece szarą maść
Dzień dobry
Klepać to Ty możesz klacz po ZADZIE, o ile Ci przed klepnięciem nie odda?
MPFK , dziekuję
Cześć
Już jestem
Dzieciom podwieczorek zrobię i może wrócę
Jakie liczby dziś proponujecie ?
Janeczka0409, wystarczy nie przebywać na czacie, gdy ten żółw jest obecny. A na te przypadłość Janeczka0409 znam lepszy sposób. Higiena i unikanie nosicieli wszelkiego brufastwa z chamstwem włącznie.
3 750 195. Mati24 niepoddam sie, spokojnie musze dac rade sam
i prosze wszystkich o niekomentowanie tego co tu napisałem wam, nikt i nic nie musi dla mnie zbierać, choćbyście i chceili mi pomóc nie przyjmę nic od nikogo, wiec nie róbcie sobie, zadnych problemów, wiem ze jest tu grono dobrych ludzi którzy juz kiedys chcieli mi pomóc w jakis tam sposób i za to dziekuje z całego serca ze znależli sie jeszcze tacy ludziei ze sa dobrzy ludzie o dobrych sercach, niebede tu ich wymieniał kto i co oni pewnie sie tez i domyślaja okim mowa, dziekuje wam za wszystko,co dotychczas chcieliscie dlamnie zrobić, dziekuje
i prosze wszystkich o niekomentowanie tego co tu napisałem wam, nikt i nic nie musi dla mnie zbierać, choćbyście i chceili mi pomóc nie przyjmę nic od nikogo, wiec nie róbcie sobie, zadnych problemów, wiem ze jest tu grono dobrych ludzi którzy juz kiedys chcieli mi pomóc w jakis tam sposób i za to dziekuje z całego serca ze znależli sie jeszcze tacy ludziei ze sa dobrzy ludzie o dobrych sercach, niebede tu ich wymieniał kto i co oni pewnie sie tez i domyślaja okim mowa, dziekuje wam za wszystko,co dotychczas chcieliscie dlamnie zrobić, dziekuje
I szczur ucieka
To było do przewidzenia
Wszystko rozumiem i zaraz idę puścić Mini Lotto
Arczibalik73 dziś powinniśmy coś wygrać
To było do przewidzenia
Wszystko rozumiem i zaraz idę puścić Mini Lotto
Arczibalik73 dziś powinniśmy coś wygrać
Sebastian, najlepiej typuje ten, jak mu tam, miły, i nie wiem jak dalej leci. Zapamiętałem tylko ten ostatni przydomek : ku ku ku kulturalny???
3 750 174. tomi77 to jest prawda co piszesz jesli masz trafic to trafisz niewazne w jakiej kolekturze
Jest taka kolektura, w której wiszą info o moje wygranej i 9000 zł w MM na własne liczby szwagra, a na chybika to padają sporadycznie trójki.No, raz miałem 700 w MM na chybił trafił ale zagrane ponownie na czwarty dzirn.
3 750 210. MPFK 2020-02-10 (16:50)
będzie 10 klapsów
Kwestia czasu
będzie 10 klapsów
Kwestia czasu
3 750 234. Mati24 tak tylko własne numery nas uratuja
Widze ze kibel sie robi z forum....spadam jeszcze mi gowno spadnie na leb
dzisiaj tak a widze wichura za oknem, podejrzewam że też lottomaty beda sie wieszaćci wszystkie złe numery wywieje i w końcu trafiać zaczniemy wszyscy w coś, i bedzie wiele wygranych dobry wiatr niech posprzata wszystkie śmieci
Janeczka0409, ja musze uważać na żółwie. Ciężko by było je usunąć. Nawet masc by nie pomogła. Tomi77, jak kibel to i owna. 

3 750 244. jaroslaws o jakim basenie piszesz, tym z woda czy szpitalnym
3 750 244. jaroslaws coraz wiecej osób ubywa z czatu ostatnimi chwilami czyżby wszyscy sie z Toba wybierali na basen, czy po basen do szpitala bo niemoga wytrzymać ze śmiechu lepiej żartować niż chorować
Arczibalik73, lepiej do basenu niż do kaczki.Co do liczb mam zamiar zagrać:
4,16,22,27,48,60,62,67,74
4,16,22,27,48,60,62,67,74
Na Mini mam z chybika system na 7:
5,12,24,32,35,37,41
Chyba nic z tego nie będzie, trzeba zagrać wlasnymi.
5,12,24,32,35,37,41
Chyba nic z tego nie będzie, trzeba zagrać wlasnymi.
3 750 247. Wojtt witaj przyjacielu tak zagram wieczorem, bede musial sie pofatygować do kolektury choć szaleje ten cholerny wiatr za oknem, i sie niechce iść zabardzo gdzieś wogóle, no ale jak trzeba to trzeba
3 750 250. Mati24 jestem za kilkoma liczbami które tu pokazałes z chybika w mini lotka a szczególnie pilnuj liczby 12,i 41
Wczoraj grałem:
14,15,23,33,42
6,10,14,15,35
4,5,12,29,42
Była trójka i oboki.
14,15,23,33,42
6,10,14,15,35
4,5,12,29,42
Była trójka i oboki.
3 750 255. Mati24 2020-02-10 (17:55)
4,6,9,23,29,33,37,38,
To własne, zagram nimi. graj i niech sie szcześćie do Ciebie uśmiechnie wygraj jak najwiecej tylko zdolasz
4,6,9,23,29,33,37,38,
To własne, zagram nimi. graj i niech sie szcześćie do Ciebie uśmiechnie wygraj jak najwiecej tylko zdolasz
Nie ma co szalec.W zasadzie to co mam powinno mi eystsrczayc na dluzej.
K czekam na foto
w multika dzisiaj wieczorem beda powtórki liczb
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Przed chwilą padło 2 x 8/8 (20 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły